Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 6. 2. 2008 15:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

p.s. pro majkafu ... jinak chápu jak to myslíš moc dobře a je super, že na sobě makáš a fandím ti .... v tom, co pro sebe děláš(protože chceš).
Ale u něj - u Voyty - to je něco takového - jako by jsi ho chtěla měnit wink (přesně to proti čemu se tu ohrazuješ) .... to on zatím nechce - necítí to tak.
Zatím je jenom rozhozenej z toho, co se stalo - a nedivím se mu ... třeba, když tu s námi pobude dýl ... tak se sám dopracuje k tomu - k čemu ho tady směruješ (tlačíš) třeba právě ty wink ...

Upravil(a) Feuria (6. 2. 2008 15:35)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#127 6. 2. 2008 15:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Voyto držím palec - dej tomu čas wink papáček.

Není tady

#128 6. 2. 2008 15:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Řecko miluji - ale řekové - to jsou pro mě bajkaři wink osobně - bych to možná brala jako úlet a dobrej sex (pokud by byl dobrej) - možná krásná vzpomínka.... rozhodně by mě nenapadlo něco takového - jako tvou slečnu - ovšem to jsem já a ona je ona.

Každej jsme nějakej a máme na to celý život aby jsme byli - takže by jsme měli koukat na to, aby jsme byli, když už jsme big_smile ... pokud to ona cítí a vidí v tom své bytí.... nech jí. . . nic jiného totiž ani dělat nemůžeš......

Upravil(a) Feuria (6. 2. 2008 15:41)

Není tady

#129 6. 2. 2008 15:52

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:14)

Není tady

#130 6. 2. 2008 15:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Voyta napsal(a):

majkafa napsal(a):

Feu, mýlíš se. Bylo by mi líto, jak píšeš, kdyby mě vyměnil. Nenechalo by mě to v klidu. Ale já to vidím jinak. Já bych se ptala - PROČ mě vyměnil?

Shitte, jsi tady chvilku. Přečti si, co vše jsem tady za ty roky napsala. wink

Já mám naopak pocit - opakuju a zdůrazňuju MŮJ POCIT - že Vojtovi ani není tolik mizerně, jako si namlouvá, jak on je úžasnej a všechno udělal téměř bezchybně a ona, nevděčnice jedna nevděčná se mu takhle odvděčila. Možná to vidím jinak, než ostatní tady, ale to je mé vidění a proto píšu to, co píšu.

K poznámce o Zephyrovi - Zephyr na rozdíl ode mne je negativní a zlý. ---- jůva, teď jsem si to po sobě přečetla, to ale zakřičel můj egoušek! smile
Egoušku můj, nebůůj, jsem tu, nemusíš se bát a nemusíš křičet. Dyk já vím, taky jsem negativní a někdy i zlá, pracuju na tom. smile

Já zase chci svými "kopanci" "donutit" Vojtu, aby se podíval na sebe, zamyslel a přišel třeba na to, co dělal nesprávně on a příště už se toho třebás vyvaroval. Nebo taky ne. Kdoví.
Takže tak. smile

Vojto, ano, i já mám problémy. Každý z nás má problémy. Jde o to, jak se k nim postavíme a vyrovnáme se s nimi. Nelíbí se mi způsob vyrovnávání takový, že já jsem svatá a chyba je v těch ostatních.
Nu, možná mi to i něco zrcadlí z mé nedávné i dávné minulosti. Ale já vím, že zrcadlí, vím, co zrcadlí a pracuju na tom.
Na rozdíl od tebe, který zatím jen křičíš, odsuďte ji, nevděčnici. smile

no myslim, ze si me vubec, ale vubec nepochopila. no neva.... ja se taky ptam proc. ale nenachazim nic zas tak spatnyho, umernyho tomu, co se stalo (jinak bych sem ani nepsal, pokud bych vedel....). stejne jako ti, co me znaji. ona mi to taky nevysvetlila. nevim, odkud ti vyplyva, ze ja mam podle sebe byt uzasnej a ona ma byt jako nevdecnice odsouzena. ja sem tady psal pouze fakta, ktery se staly. ano sem clovek, tzn. tvor se spoustou chyb, ale nevim, proc bych tu mel psat o sobe. tezko se hodnotim. od toho sou preci druzi, aby hodnotili.... zvlaste pak ti, kteri me znaji a ty asi k nim nepatris. no ale esi mas tu nadprirozenou schopnost posuzovat lidi, podle par napsanych slov, trebas to dokazes i na zaklade xichtu. ze bych ti poslal fotku toho Reka a vedela bys......aspon ukoncis moje trapeni v pripade ze je super clovek anebo predejdes trapeni slecny v pripade ze je spatnej. co rikas ??? lol Btw tech par napsanejch slov je tu prave proto, ze zoufalej sem - navenek se snazim byt ok, i dyz pry sem dost zhubnul a zacal sedivet vlas, ale uvnitr je to bida, bida, bida. Nevim, jaxi prisla na to, ze ne........i dyz od tebe uz me nepreqapi vubec nic. Priznam se, ze na podobnym foru sem nikdy nebyl, ani sem netusil, ze sem chodi tolik lidi a plodi se jeden prispevek za druhym. A vidis. Najednou sem tu. Ale asi proto, abych tu o sobe vypravel, jaxem uzasnej a tak. Ja totiz nemam vubec nic jinyho na praci..........A ukaz mi jedinou vetu nebo souslovi, kde se o slecne vyjadruju nak zle, dyz ji podle tebe tak hanim.........Mam ji totiz porad rad a i ona rekla, ze si me vazi, mimo jiny taky proto, ze pry kolem sebe nekopu a beru to celkem v klidu, coz vzhledem k povaze nastale situace moc necekala. Ano, jak rikam, snazim se byt navenek ok, ale uvnitr je to moc smutny, a z tohoto duvodu sem si dovolil vstoupit na toto forum............jako rozhodne nesvaty, ktery nehleda chybu enom v tech druhych pac sam jich ma jak maku. znova opakuju, porad kolem dokola, ze cilem zalozeni teto diskuse nebylo, abyste tady hodnotili me, ji nebo Reka, dyz nas vubec neznate. Enom sem chtel vedet, jak by se ji tam asi podle vas mohlo darit, trebas na zaklade zkusenosti, kery mate s cizincema. Nic vic, nic min. A abyste si k tomu mohli udelat obrazek, napsal sem za jakych okolnosti se secko semlelo.....Predpokladam ale, ze to zase nechapes, takze to s tebou asi nema cenu..........
a neboj, nejen tve "kopance" me nuti se nad sebou zamyslet, samozrejme sem objevil plno nedostatku, ale dosud ne tak zasadni, aby se mohlo stat to, co se stalo. ani mi kamaradi, spolupracovnici a tak, zkratka lidi, co me dobre znaji. mam totiz pocit, ze by se to stalo i v situaci, kdybych byl trochu nebo uplne jinej, zkratka stalo by se v kazdym pripade, a neenom na Rhodosu, ale kdekoliv jinde v cizine. Ona se asi zkratka rozhodla, ze to na "stary kolena" zkusi s cizincem, at to stoji, co to stoji. A pali mosty. Jak jinak mi potom zduvodnis to co sem tady jiz psal, a sice proc uz se na me nevykaslala predtim, neb zde v CR nemela rozhodne o napadniky nouzi ? a proc se mi v srpnu rozbrecela s tim, ze ma strach, ze ji ja opustim a ze to nikdy nesmim ? nakej ojedinelej hysterickej vylev nebo jak to mam chapat ? a mezi srpnem a dovolenou se nic tak zasadniho nestalo, krome toho ze mela jak narozky, tak svatek, coz sem prijal, jak se slusi a patri, o tom zadna......

Voyto, podľa mňa proste ide o to, že v drvivej väčšine rozchodov nie sú OBETE a VINNÍCI ani VÍŤAZI či PORAZENÍ, ale len viac či menej nešťastní ľudia, ktorým sa život obracia hore dnom. Všetkým. A ide o to, ako to ustáť, postaviť sa znovu na nohy a prípadne sa od minulých zážitkov odraziť, poučiť a ísť ďalej. Žiadne iné špekulácie, súdenie či hra na Člověče nezlob se nemá cenu. A vo vzťahoch bohužiaľ či chvalabohu neplatí ono známe Čo dávaš, to sa ti vráti, alebo Čiň druhým, čo chceš, aby činili oni tebe - lebo tu vstupujú do hry iné, nevypočitateľné faktory. To nie je zamestnanie, kde dostaneš prémie podľa kvanta odvednej práce a kde sa každý nadčas finančne zhodnotí. Taký je život, skrátka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#131 6. 2. 2008 18:23

majkafa
Host

Voyta napsal(a):

myslim ze Feu vystihla presne to, co mam na mysli. a za ten posledni odstavec diky, presne neco takovyho sem tu puvodne ocekaval. diky.

Opět to, co stále nechceš vidět. Už jsem ti to jednou napsala, tak znovu.  Tys sem přišel s nějakým očekáváním, a běda nám, kteří píšeme to, cos neočekával. Už to na babi v některých vláknech zaznělo - vy, co očekáváte, napište hned v prvním příspěvku, co vám máme napsat a nemusíme se tady crcat. lol

Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 18:24)

#132 6. 2. 2008 18:24

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Sel tummenupp godlike

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#133 6. 2. 2008 18:39

Sorcière
♥------

majkafa napsal(a):

Voyta napsal(a):

myslim ze Feu vystihla presne to, co mam na mysli. a za ten posledni odstavec diky, presne neco takovyho sem tu puvodne ocekaval. diky.

Opět to, co stále nechceš vidět. Už jsem ti to jednou napsala, tak znovu.  Tys sem přišel s nějakým očekáváním, a běda nám, kteří píšeme to, cos neočekával. Už to na babi v některých vláknech zaznělo - vy, co očekáváte, napište hned v prvním příspěvku, co vám máme napsat a nemusíme se tady crcat. lol

Voyta: 'Kazdopadne moje otazka zni, jak myslite, ze ona v ty rodosky dedine s nim dopadne ?'

Není tady

#134 6. 2. 2008 18:45

majkafa
Host

Myslela jsem tím ne to, na co se Vojta ptá, ale že nám měl rovnou napsat, že máme odpovědět, že slečna dopadne s Řekem blbě. lolwink
Že se vrátí zpět, že Vojta pak zváží možná rizika, aby to neudělala znovu a pak jí odpustí a pak pojedou k moři, pořídí si první dítě, pak zase k moři, pak auto, druhé dítě, no - a pak už jen samé sociální jistoty. wink
Slečna se vrátí do  "střízlivého normálu". big_smile

Vojto, já vím, že ti asi není dobře, ale nemůžu si pomoct, vážně mě těmi svými ... bavíš.
Končím, už tě nebudu trápit.

Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 18:50)

#135 6. 2. 2008 18:51

Sorcière
♥------

Kazdy slysi jen to, co slyset chce.

Není tady

#136 6. 2. 2008 18:56

tracy
♥♥♥♥---

Vojto, nechcem tu nejako zavadzat, ale ta slecna, o ktorej som pisala, ze urobila to iste co tvoja EX, tiez dva mesiace pred "zamilovanim" vyplakavala svojmu drahemu, ze by neprezila, keby ju opustil a ze sa boji, ze on si urcite najde mladsiu, krajsiu... A potom odisla...

Není tady

#137 6. 2. 2008 19:25

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Voyta: Kazdopadne moje otazka zni, jak myslite, ze ona s nim v ty rodosky dedine dopadne?

Ty vado Voyto, covece na tu tvoji otazku nejni lehka odpoved. Muzu jenom spekulovat, vytvorit desitky mozna stovky moznych scenaru.
Zatim mne napada jenom tohle.
1. Bude se mit se svym Rekem moc fajn, vezmou se a budou zit "happily ever after" - pozn. co podporuje tuto mou teorii? Ze sveho okoli znam nekolik paru, kteri se vzali ani se neznali a jsou porad spolu. Jako zrovna predevcirem jsem zirala, kdyz jsem se dozvedela, ze nasi sousedi, kteri jsou spolu uz pohodove 18 let a vychovaji dceru se vzali po 14 denni znamosti a za tu dobu se videli jen 2x a to poprve spolu ani nepromluvili. Proste laska na prvni pohled az za hrob a 15 den se vzali. No.
2. Rek se k ni bude chovat hnusne a proda ji do nejakyho jeste hnusnejsiho bordelu a uz ji nikdy nikdo neuvidi.
3. Rek ji proda do hnusnyho bordelu, bude te vydirat a ty ji pojedes zachranovat.
4. Rek se k ni bude chovat hnusne, ji se tam nebude libit a s brekotem prijede domu a bude na kolinkach prosit abys ji vzal zpatky.
5. Bude se mit s Rekem fajn, ale u baru nebo na plazi potka solventniho turistu Amika a ten si ji vezme sebou do L.A. nebo New Yorku. Pozdeji ti posle  pohlednici.

Urcite mne napadne jeste vice scenaru, dam ti vedet.

Není tady

#138 7. 2. 2008 11:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Voyta napsal(a):

Ale on to právě napsal ? va

Není tady

#139 7. 2. 2008 11:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) Feuria (7. 2. 2008 11:54)

Není tady

#140 7. 2. 2008 11:52

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Myslela jsem tím ne to, na co se Vojta ptá, ale že nám měl rovnou napsat, že máme odpovědět, že slečna dopadne s Řekem blbě. lolwink
Že se vrátí zpět, že Vojta pak zváží možná rizika, aby to neudělala znovu a pak jí odpustí a pak pojedou k moři, pořídí si první dítě, pak zase k moři, pak auto, druhé dítě, no - a pak už jen samé sociální jistoty. wink
Slečna se vrátí do  "střízlivého normálu". big_smile

Vojto, já vím, že ti asi není dobře, ale nemůžu si pomoct, vážně mě těmi svými ... bavíš.
Končím, už tě nebudu trápit.

Feuria napsal(a):

Voyta napsal(a):

ale ja nikoho do niceho nenutim! ja ji nepremlouvam, aby nejezdila, ze si "urcite" nabije pusu, nedolejzam za ni atd., ano dosud bydlime spolu v jednom byte, ale kazdy oddelene a temer se spolu nevidame a je vyjimkou, dyz si rekneme neco vic nez pozdrav. vim, ze to nema cenu a proto uz nic neresim. ano, pred par tydny sem ji svy rek, mozny rizika, co si o tom myslim a podobne a tim to pro me konci. dokonce sem ji rek, at jede, jinak nikdy nepochopi, pred cim sem ji varoval. ale toto secko uz sem tu taky myslim psal. takze o jakym nuceni tu furt pises ? ano, preju si, to uprimne priznavam, aby se tam spalila co nejdriv, protoze jak ji znam, verim, ze se ji tim zase rozsviti v hlave, rekne si, co byla za husu, bude se divit, jak to mohla udelat a tato spatna zkusenost ji vrati do "strizlivyho" normalu, v jakym byla pred dovolenou. v tom pripade ji asi odpustim, poresime riziko, esi to nemuze udelat znova a tak a naplni se se pravidlo "do tretice vseho dobreho". asi to nebude normalni, ale takovej zivot taky nekdy byva a bude to znameni ze sme si asi opravdu souzeni. asi sem to uz taky zminoval, s nikym jinym predtim sem nikdy toto ani nic podobnyho neresil, proste nastal rozchod a slo se dal. hotovo.  no druhou moznosti je, ze tam bude stastna, ne kvuli sobe na uklidneni, ale na zaklade vsech moznych rizik, jeji povahy i nazoru kamaradu, znamych a koneckoncu i vas, tomu davam mnohem mensi pravdepodobnost, kazdopadne v tom pripade ji to preju, a to rikam opet uprimne, majkafo!!! a bude to pro me znameni, ze si nejsme souzeni a poohlidnu se po nekom jinym. jedinej otaznik je, jak dlouho sem ochoten cekat. este sam nevim, ale radove roky urcite ne........

jinak Recko miluju taky, i ty lidi, co sem tam poznal mimo nej. ten stat a ti ostatni za to nemuzou, co se stalo..........

....

majkafo ty ale také čteš jen co chceš ....

Upravil(a) Feuria (7. 2. 2008 11:59)

Není tady

#141 7. 2. 2008 12:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jak to dopadne? Já myslím, že jí tam bude moc fajn, udělají si s tím Řekem početnou rodinku, budou žít šťadtně až do smrti a na tebe si vzpomene jen když když si bude rekapitulovat, že ty si byl prostě omyl, ale aspoň že díky tobě poznala svoji nynější velkou lásku smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#142 7. 2. 2008 12:15

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No - třeba smile

Není tady

#143 7. 2. 2008 12:44

majkafa
Host

Feu, čtu dobře a přesně. Vojta to napsal, ale až včera a ne ve svém úplně prvním příspěvku.
Takže srozumitetelně pro ty, co nepochopili můj žert. Myslela jsem tím, že Vojta se měl v prvním příspěvku zeptat a rovnou napsat, co si přeje, abychom mu odpověděli, my bychom mu odpověděli dle jeho přání a ne dle vlastního rozumu a vyhnul by se všem polemikám. Kapišto? lol

#144 7. 2. 2008 12:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta se ptal na tohle : Voyta: 'Kazdopadne moje otazka zni, jak myslite, ze ona v ty rodosky dedine s nim dopadne ?'

Kapišto :-)

Není tady

#145 7. 2. 2008 12:53

majkafa
Host

Feu, tak znovu - a já jsem mu napsala, že nám ke své otázce měl rovnou napsat tu správnou odpověď, jakou máme my všichni napsat, a to je tu - že "slečna" si tam natluče a vrátí se s prosíkem k němu. A bylo vymalováno. Chjo:lol:

Vypadalo by to asi takto:

Vojta napsal: 'Kazdopadne moje otazka zni, jak myslite, ze ona v ty rodosky dedine s nim dopadne ?'
Please, všichni odpovězte, že dopadne blbě a za dva týdny se vrátí.

No a my bychom napsali:

majkafa a všichni ostatní napsali: No jak by to dopadlo? Za dva týdny ji máš zpět s prosíkem, abys ji vzal z5.

Už chápeš? Co je na tom stále nesrozumitetelné? lol

Upravil(a) majkafa (7. 2. 2008 12:54)

#146 7. 2. 2008 12:58

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:17)

Není tady

#147 7. 2. 2008 13:17

jindra
♥♥♥♥---

Vojto, ukázal si jí tu zprávu ( dopis, nebo co to bylo ) ohledně těch peněz ?

Není tady

#148 7. 2. 2008 13:27

Sorcière
♥------

majkafa napsal(a):

Feu, tak znovu - a já jsem mu napsala, že nám ke své otázce měl rovnou napsat tu správnou odpověď, jakou máme my všichni napsat, a to je tu - že "slečna" si tam natluče a vrátí se s prosíkem k němu. A bylo vymalováno. Chjo:lol:

Vypadalo by to asi takto:

Vojta napsal: 'Kazdopadne moje otazka zni, jak myslite, ze ona v ty rodosky dedine s nim dopadne ?'
Please, všichni odpovězte, že dopadne blbě a za dva týdny se vrátí.

No a my bychom napsali:

majkafa a všichni ostatní napsali: No jak by to dopadlo? Za dva týdny ji máš zpět s prosíkem, abys ji vzal z5.

Už chápeš? Co je na tom stále nesrozumitetelné? lol

Se slepotou se da zit, se zaslepenosti je to horsi.

Není tady

#149 7. 2. 2008 13:28

tracy
♥♥♥♥---

Vojto, ja chapem ako ti teraz je, a ze by si jej aj odpusti a sli by ste dal. Si toho este plny, ukazujes jej Bilou Masajku (co sa podla mna moc neda porovnavat s Reckem) a snazis sa ju stale uchranit pred sklamanim. Ale podla mna si ta uz nezasluzi. Dokonca mam aj pocit, ze si to este rozmysli a nikam nepojde, ale co potom ty?
Vcera mi volala kamaradka, bola asi pred dvomi tyzdnami s mamou (45) v Egypte. Tam ju ohuril nejaky domaci, vyznaval jej lasku a dokonca sa na zaver aj pod vlyvom alkoholu libali. No a ona po 22 rokoch manzelstva chce rozvod, pise si s nim a chce ist za nim. Kamaradka je z toho na prasky, lebo si s jej otcom dost rozumeli a ona chce kvoli jednemu veceru odist za NIM! Chapes???? Proste nam zenam asi niekedy precvakne v hlave a nedame sa zastavit. dumbom A otazka znie, je na to nejaky liek???!!!!

Není tady

#150 7. 2. 2008 13:50

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:16)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí