Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 6. 2. 2008 10:53

Voyta
♥♥♥♥---

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:12)

Není tady

#102 6. 2. 2008 10:55

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Majkafo, tak uz sa do nho tak neobuvaj! Myslim, ze uz aj tak sa citi dost mizerne. Nepoznam nazor druhej strany, ale keby sa to stalo mne, tiez by som z toho nebola moc happy. A myslim, ze je dost zien, ktore by prijali takehoto "tatinka".

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#103 6. 2. 2008 10:56

majkafa
Host

Voyta napsal(a):

majkafa napsal(a):

Vojto, jo tak, ono se to zvrtlo někam, kam jsi nechtěl. Pro mne to mluví za vše.  sad

cituji tě: trochu se to zvrtlo nekam, kam sem nechtel

Tys chtěl slyšet, jak je nevděčná a jakou hloupost dělá a jak jí tam bude nedobře a vrátí se? K tobě? K tatínkovi? smile

zapomel sem, ze ty me vlastne znas tak dobre (skoro jako ona Reka), ze vis, co sem tady chtel a nechtel....tak to promin, ty to asi vis nejlip, nebudu ti argumentovat, to uz bych si moc dovoloval!!!

Já se pouze ptám, jestli jsi chtěl slyšet, co jsem napsala. smile
Proč tak málo vykřičníků? wink

#104 6. 2. 2008 10:57

majkafa
Host

tracy, ty píšeš, co uznáš za vhodné, já taky. wink

#105 6. 2. 2008 11:06

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#106 6. 2. 2008 11:10

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

To je pravda a tak to ma byt. Kazdy si ma napisat svoje. Ja len, ze si na nho trochu moc tvrda grater hjartahjarta .

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#107 6. 2. 2008 11:11

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#108 6. 2. 2008 11:16

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

majkafa napsal(a):

ale no tak Majo, to přece není argument. To dělá Zephyr a jeho dalších třista nicků taky.
Fakt už se do Voyty zbytečně navážíš.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#109 6. 2. 2008 11:20

shidenkai
♥♥-----
Místo: Bír Al-Gúbí

Ronja napsal(a):

majkafa napsal(a):

ale no tak Majo, to přece není argument. To dělá Zephyr a jeho dalších třista nicků taky.
Fakt už se do Voyty zbytečně navážíš.

Jsem zvědav, zda něco podobného od MajF si přečtu i v diskuzi o něvěřě až tam bude psát nějaká žena! smile

AŤ ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#110 6. 2. 2008 11:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Také by mě to štvalo - takové chování partnera - že by mě vyměnil po týdnu známosti na dovolené za místní domorodkyni .... majkafu by to možná nechalo v klidu smile každej je jinej wink ....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#111 6. 2. 2008 11:52

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Voyta napsal(a):

mashanka napsal(a):

Píšeš, že ve 40 by měla vědět, co od života chce. Zjevně to ví, jen je to bohužel něco jiného, než se ti líbí - to se prostě v životě stává

Mozna mas pravdu, ale ty bys asi nejela nekam k certu za nekym, koho neznas, nevis, co se z nej muze vyklubat atd. Ono neni vsechno zlato, co se trpyti. Btw par kamaradkam a kolegynim z prace sem ukazoval jeho fotku, neb xicht je to jediny, co dotycna slecna u nej zna a odpovedi typu "s tim bych nesla ani na kafe......." mi stacily. Nevim, co je na nem tak charismatickyho (typickyho Reka si predstavuju trochu jinak a i ony), co na nem vidi a nevi to, prosim pekne ani ona sama! Takze asi takto.........No stalo se, neda se vratit..........

No jo, ale ona to asi ví, a to je podstatné. Asi s tím nic neuděláš

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#112 6. 2. 2008 11:58

majkafa
Host

Feu, mýlíš se. Bylo by mi líto, jak píšeš, kdyby mě vyměnil. Nenechalo by mě to v klidu. Ale já to vidím jinak. Já bych se ptala - PROČ mě vyměnil?

Shitte, jsi tady chvilku. Přečti si, co vše jsem tady za ty roky napsala. wink

Já mám naopak pocit - opakuju a zdůrazňuju MŮJ POCIT - že Vojtovi ani není tolik mizerně, jako si namlouvá, jak on je úžasnej a všechno udělal téměř bezchybně a ona, nevděčnice jedna nevděčná se mu takhle odvděčila. Možná to vidím jinak, než ostatní tady, ale to je mé vidění a proto píšu to, co píšu.

K poznámce o Zephyrovi - Zephyr na rozdíl ode mne je negativní a zlý. ---- jůva, teď jsem si to po sobě přečetla, to ale zakřičel můj egoušek! smile
Egoušku můj, nebůůj, jsem tu, nemusíš se bát a nemusíš křičet. Dyk já vím, taky jsem negativní a někdy i zlá, pracuju na tom. smile

Já zase chci svými "kopanci" "donutit" Vojtu, aby se podíval na sebe, zamyslel a přišel třeba na to, co dělal nesprávně on a příště už se toho třebás vyvaroval. Nebo taky ne. Kdoví.
Takže tak. smile

Vojto, ano, i já mám problémy. Každý z nás má problémy. Jde o to, jak se k nim postavíme a vyrovnáme se s nimi. Nelíbí se mi způsob vyrovnávání takový, že já jsem svatá a chyba je v těch ostatních.
Nu, možná mi to i něco zrcadlí z mé nedávné i dávné minulosti. Ale já vím, že zrcadlí, vím, co zrcadlí a pracuju na tom.
Ty zatím jen křičíš, odsuďte ji, nevděčnici. smile

Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 12:26)

#113 6. 2. 2008 12:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Také by mě to štvalo - takové chování partnera - že by mě vyměnil po týdnu známosti na dovolené za místní domorodkyni

Štvát mě to může v první chvíli (nebo mrzet, být líto...)- ale taky bych asi začla přemýšlet o příčině, ne o důsledku. Ano, je to poněkud nestandardní, "neférové" a "nevděčné" chování - ale když mě zničehonic rafne rodinný mazlík, který se 10 let choval bezproblémově, začnu zjišťovat, jestli jsem mu nešlápla na packu, jestli ho něco nebolí, jestli nezačal blbě vidět či slyšet a nelekl se mě. Těsně po kousanci určitě zařvu něco o prevítech, možná ho i reflexivně plácnu - jenže nebudu tvrdit, jakej je to neřád, když nám to tolik let bez problémů klapalo a on, nevděčník, najednou tohle...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#114 6. 2. 2008 13:31

shidenkai
♥♥-----
Místo: Bír Al-Gúbí

majkafa napsal(a):

Feu, mýlíš se. Bylo by mi líto, jak píšeš, kdyby mě vyměnil. Nenechalo by mě to v klidu.

Víš co ty shittová, zajímalo by mě, co by jsi jako dělala? lol

AŤ ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#115 6. 2. 2008 13:33

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:15)

Není tady

#116 6. 2. 2008 13:34

majkafa
Host

Shidene, já jsem napsala, co bych dělala. Přemýšlela by jsem, co jsem udělala nesprávně, abych se toho třeba v příštím vztahu vyvarovala. wink

Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 13:39)

#117 6. 2. 2008 13:36

majkafa
Host

Vojto, ty jsi fakt nepoučitelnej. Už jsem ti jednou napsala, dej tu fotku do Novy. lol Skutečně o ni nestojím a přestávám házet hrách na zeď. smile

#118 6. 2. 2008 13:43

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#119 6. 2. 2008 13:45

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#120 6. 2. 2008 14:08

majkafa
Host

Jestli jsi si nevšiml, u mne je taky smajlík. lol
A někdo nechápe téměř nic. big_smile
Ale jak praví klasik - není nutné pochopit, stačí přijmout. smile

#121 6. 2. 2008 15:03

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

nicmene muzes premyslet a muzes i na neco prijit, ale kazdej sme jinej, ze, takze muzes prijit na svuj nedostatek, kerej vadil tomu, co ti utekl a nemusi vadit tomu pristimu a naopak pristimu muze vadit to, co predchozimu nikoliv a zase utece. takze chces celej zivot enom premyslet o sobe ?

No - já si také myslím, že rýpat se jen v sobě a za vším vidět jen to, že jsem byl špatnej je trochu offtopic ... (samo, že pracovat na sobě a pokud mám s něčím (v sobě)problém - řešit ho- to je naprosto v pořádku). Ale to se nemůže stát - že slečně prostě ujeli nohy ? Splašili se hormony ? .... kolik z těch podváděnejch manželek bylo tááák špatných ? některé chlapy naopak pálí dobré bydlo - no a stejné to bude asi u dam. Né vždy to musí svědčit o "kvalitě" podvedeného, ale třeba o "kvalitě" podvádějícího ! A pokud jí něco nesedělo - měla to řešit s ním .... mě příjde prostě - že slečna se zblbla a nemuselo to mít žádnou "příčinu" ... zjevnou. I to se stává..... Na víc už tu Voyta několikrát psal - že o tohle mu vůbec nešlo.

Vojto -známá takhle s Řekem chodila cca 1,5 roku - také ji zblbnul - ale dlouho to nefungovalo ... on takhle blbnul totiž každou babu (turnus),  na hotelu, ve kterém pracoval.... blbnul i mě wink netušil, že ji znám a já ho znala z fotek .... ty samá slovíčka atd. kámoška(spíše známá) na to také došla (podotýkám - nemíchala jsem se jí do toho) stejně by nevěřila ..... a pak se ve zlém rozešli. Ale to nemusí být případ tvé slečny .... třeba právě jí to výjde a poznala v něm svou lásku "pravou" - tak jí to přej.... najdeš si jinou slečnu wink .... a pokud lpíš na této - tak jí ber jaká je a hotovo a přemýšlej nad sebou .... co děláš špatně wink do haleluja.... jde o to, jak to člověk cítí - zda je se sebou spokojen či není. Volbu partnera má každý - nejen - partnera.

Upravil(a) Feuria (6. 2. 2008 15:08)

Není tady

#122 6. 2. 2008 15:10

majkafa
Host

Feu, můžeš se snad rejpat v partnerovi?
Chyba je obvykle u obou, ale já mohu řešit POUZE sebe a svá pochybení. Nemohu partnera nikterak nutit k čemukoliv. smile
Nebo taky můžu přijít na to, že ve mně chyba nebyla.
Že se to prostě stalo.

Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 15:13)

#123 6. 2. 2008 15:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Feu, můžeš se snad rejpat v partnerovi?
Chyba je obvykle u obou, ale já mohu řešit POUZE sebe a svá pochybení. Nemohu partnera nikterak nutit k čemukoliv. smile
Nebo taky můžu přijít na to, že ve mně chyba nebyla.
Že se to prostě stalo
.

No, já nic jiného nepíšu - partnera nezmění - pouze sebe !  On ale došel s jinou otázkou - on nedošel řešit sebe nebo partnerku ! Kdyby došel řešit sebe - tak pochopím tvé příspěvky.
Jak říkáš - nemůžeme řešit nikoho druhého, když on sám nechce....
Jemu jsem poradila - ať jí nechá svému osudu. A pokud je se sebou spokojený - musí se smířit s tím, že nebyl vhodným partnerem pro svou "slečnu" ....tečka.
najde si jinou, která s ním třeba spokojená bude.....

Upravil(a) Feuria (6. 2. 2008 15:18)

Není tady

#124 6. 2. 2008 15:18

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Né majkafo - v partnerovi se rejpat nemohu - pokud nejsem patolog reta

Není tady

#125 6. 2. 2008 15:32

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí