Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1176 23. 3. 2009 12:08

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

Snůška oblíbených keců:
Opravdu se může stát, že tě někdo přestane milovat a že tvůj protějšek nebude mít tolik "rozumu", aby ve vztahu setrvával, když ho to prostě nenaplnuje. Já osobně bych rád věděl co se tím sakra myslí "že ti bude beze mě líp". Domýšlím se, že:
- ji podvádíš a zaobalíš to do těchto slov (protože komu by bylo dobře s nevěrníkemí, že?)
- necítíš se ve svých vlastních očích "dosti dobrý" pro tebe či pro ni (možná její tolerance a velkorysost tě opravdu ubíjí a cítíš se býti špatným)
- něco ti chybí a nemᚠodvahu říct co a pracovat na vztahu
- mᚠpocit, že nejsi schopen udělat ji štastnou..

Pojďme si zahrát a říct si, co to vlastně (tedy Heleně to je naprosto jasný, ale napišme to ještě jednou).

Ještě pár oblíbených klišé, které nepomohou (tentokráte pro PATY):
- čas nakonec všechno zahojí (to ti v této chvíli samozřejmě nepomůže a nevím, proč to lidé vůbec zminují)
- láska si k tobě časem najde cestu (obávám se, že to tak rychle nebude - ale strašně rád bych se mýlil)
- tvař se jakoby nic a žij dál (hrej si na cool holku, to ti hodně pomůže)

Celý text je tady - už jsem to pro kohosi psal:
http://nicolas007.blog.cz/0812/odchazim … ze-me-lepe

Není tady

#1177 23. 3. 2009 12:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ono milé "já si tě nezasloužím" taky může myšleno/přijato jako "Proboha, čím jsem si TOHLE zasloužil!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1178 23. 3. 2009 13:14

majkafa
Host

JJ, já si tě nezasloužím (protože si zasloužím lepší/ho, ovšem v případě Voyty horšího - svůj k svému)
Ale pssssssst, že si zasloužím lepší. To jí přeciž nebudu prozrazovat. Ta věta tak krásně zní a málem se rovnou nabízí - jsi tak skvělá, že si tě nezasloužím. Ale já vím, že jsi tak příšerná a já si zasloužím lepšíí. smile

Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 13:17)

#1179 23. 3. 2009 14:00

Voyta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

JJ, já si tě nezasloužím (protože si zasloužím lepší/ho, ovšem v případě Voyty horšího - svůj k svému)
Ale pssssssst, že si zasloužím lepší. To jí přeciž nebudu prozrazovat. Ta věta tak krásně zní a málem se rovnou nabízí - jsi tak skvělá, že si tě nezasloužím. Ale já vím, že jsi tak příšerná a já si zasloužím lepšíí. smile

A zase nemas pravdu !!! zase enom spekulace, spekulace a spekulace, ovsem do "efektivnich trhu" hooodne vzdaleno........smile

to Nicolas: zajimave info, diky za ne. Musel bych se nad tim zamyslet, kazdopadne bod c.1 je nesmysl a bod c. 2 si nemyslim........

Není tady

#1180 23. 3. 2009 14:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

majkafa napsal(a):

Vojto, nestojíš za to, abych dál reagovala.
Nebo po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. lol

P.S. je něco jiného, když to, že má na lepšího, řekne ten dotyčný "horší" nebo když to řeknou nezávislí pozorovatelé. Nebo ten "horší" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdežto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné. smile

Majko, a se na to dívám, jak dívám, tak míním, že se Voyta k Paty zachoval nanejvýš férově. Nebalamutil ji, nechtěl si udržet obě dvě a šel za svým srdcem... Nikdo nemusí žít s nikým, pokud s ním žít nechce, tečka. Všechno okolo je jen omáčka...

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#1181 23. 3. 2009 14:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já to fakt nemyslela konkrétně... a jen http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif, co se z toho dá udělat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1182 23. 3. 2009 14:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Čus vojto,
už zase dostávᚠ"čočku"?
Poměřování, rozměřování, přeměřování, měření, dělení, rozdělení, přidělení? smile

Je toho tu tolik, že jsem zatím nepochopila, která ta ženská na tebe vlastně zbyla. Neříkej, že nakonec žádná wink
Ty brďo, že až takovou kliku bys měl? lol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1183 23. 3. 2009 17:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

paty to neřeš, my jsme tuhle stupidní hlášku používali v 15, vojta se možná duševně zastavil právě tam wink
jinak souhlas, je to trapný a ještě trapnější ve vaší situaci hmm

Chapu teda dobre, ze v dobe, kdyz si psala prispevek c.1159, Ti bylo prave 15 ?
Btw na podobny klise s..u, sou trapny..........to mas uplnou pravdu. Enom sem chtel vedet, jak bude reagovat Majkafa, kdyz s ni aspon 1x na tomto vlakne budu souhlasit, i kdyz na ocko. A vidim, ze se nasla Majkafa cislo 2. Zajimave........smile

jestli mně 15, tak ty se ještě učíš smrkat a utírat zadnici hmm
potřebuješ se snad zavděčit vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1184 23. 3. 2009 17:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny
Jo, to mᚠpravdu - ale proč potom ty kecy okolo? Proč říkat "jsi pro mě příliš dobrá" a "já si tě vážně nezasloužím", když je oběma naprosto jasný, oč jde?

big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1185 23. 3. 2009 17:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Voyta napsal(a):

majkafa napsal(a):

A zase nemas pravdu !!! zase enom spekulace, spekulace a spekulace, ovsem do "efektivnich trhu" hooodne vzdaleno........smile

to Nicolas: zajimave info, diky za ne. Musel bych se nad tim zamyslet, kazdopadne bod c.1 je nesmysl a bod c. 2 si nemyslim........

Mne sa zdá dobrý bod 2 + bod mimo Nicolasa - zaslúžiš si lepšieho(nejde ani tak o hodnotenie charakteru či morálno-vôžových vlastností), pre ktorého nebudeš len záplata za jednu "grécku" závislos, "preklenovací úver" a obrana proti samote - aby sa pán necítil "blbo" a mohol "ukáza", že na to má niekoho ma - ale tá správna paráčka, milenka a priatežka. V tomto prípade tiež musím súhlasi, že mᚠpravdu. Paty si to zaslúži. Každý/á si to zaslúži. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1186 23. 3. 2009 17:40

paty0297
♥♥-----
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nebo po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. lol

P.S. je něco jiného, když to, že má na lepšího, řekne ten dotyčný "horší" nebo když to řeknou nezávislí pozorovatelé. Nebo ten "horší" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdežto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné. smile

Majko, a se na to dívám, jak dívám, tak míním, že se Voyta k Paty zachoval nanejvýš férově. Nebalamutil ji, nechtěl si udržet obě dvě a šel za svým srdcem... Nikdo nemusí žít s nikým, pokud s ním žít nechce, tečka. Všechno okolo je jen omáčka...

Já s tím naprosto souhlasím a i jsem to myslím několikrát zmínila, že OPRAVDU oceňuju, že ze mě nedělal idiota. Což neznamená, že je mi jedno nebo že to díky tomu nebolí. Ale ony to myslí nejspíš tak, že se  1) neměl pouštět do vážného vztahu ve chvíli, kdy to neměl vyřešené (a byl to on, kdo to pořád tlačil do "vážna" a tvrdil, že po tom, co mu udělala by se už NIKDY nevrátil) a za 2) do řečí typu zasloužíš si lepšího - to jsou vážně jenom omluvy pro sebe, ale jinak kecy k ničemu - je to pro mě spíš ponižující než cokoliv jiného. Nicméně za to si můžu sama, neměla jsem se sem vůbec cpát smile

"A už si myslíte, že to dokážete nebo že nedokážete, v obou případech máte pravdu." Henry Ford (1863-1947)

Není tady

#1187 23. 3. 2009 17:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie, nejde o to, že "Môžeš" a neměla cpát"... proste je to tak... A ty to neber ako tragédiu a naopak ber ako pozitívum, že ti to fakt bol aspoň schopný poveda do xichtu(ja som tkaé šastie mala málokedy), hoci to asi nie je vežmi príjemné. No naozaj si myslím, že obom vám bude lepšie s niekým iným. stolt Tebe aspoň určite.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1188 23. 3. 2009 18:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

paty0297 napsal(a):

KALIK napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já s tím naprosto souhlasím a i jsem to myslím několikrát zmínila, že OPRAVDU oceňuju, že ze mě nedělal idiota. Což neznamená, že je mi jedno nebo že to díky tomu nebolí. Ale ony to myslí nejspíš tak, že se  1) neměl pouštět do vážného vztahu ve chvíli, kdy to neměl vyřešené (a byl to on, kdo to pořád tlačil do "vážna" a tvrdil, že po tom, co mu udělala by se už NIKDY nevrátil) a za 2) do řečí typu zasloužíš si lepšího - to jsou vážně jenom omluvy pro sebe, ale jinak kecy k ničemu - je to pro mě spíš ponižující než cokoliv jiného. Nicméně za to si můžu sama, neměla jsem se sem vůbec cpát smile

paty,
každý vztah tě může buď srazit na kolena a nebo nějak obohatit. Je jen na tobě, co si z těhle dvou možností vybereš.
To pak ale budeš muset žít stolt

Pokud chceš, aby tě obohatil, zamysli se nad tím, jak funguje tvé sebevědomí.
Nevěřím tomu, že k mladé, vyrovnané, sebevědomé ženě by se vojta by jen odvážil přiblížit. Určitě cítí, i když to samozřejmě nepřizná, že taková by ho přečetla na to tata a "zametla by s ním chodník". Vůbec by se do vztahu s nevyrovnaným, s karambolem nesrovnaným chlapem nepoložila.
Ber to tak, že stejné přitahuje stejné - máte něco společného a jen jste si to měli navzájem jeden na druhém UKÁZAT.
Pokud ty to vidíš, povznes se nad obezličky typu JÁ SI TĚ NEZASLOUŽÍM.. Prostě on říká jen to, co je fakt: nezaslouží si tě wink Až tomu uvěříš, už ti to nikdo neřekně, věř tomu stolt

Nu a vojta má úplně stejné "zrcadlo", jestli se do něj poctivě podíval, to neřeš. Věř mi, že to funguje tak, že člověk, který druhého kvůli něčemu "zatracuje", se velmi brzy sám dostane do jeho situace, aby ji pochopil.
Prostě mění se jen role, spoluhráči a kulisy tohohle velkýho divadla.
Kus se hraje pořád ale stejný stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1189 23. 3. 2009 19:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

paty0297 napsal(a):

KALIK napsal(a):

majkafa napsal(a):

cítím to stejně jako ty paty, celé jak jsi to tu napsala smile

Není tady

#1190 23. 3. 2009 19:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pan, napsala jsi to hezky wink

Není tady

#1191 23. 3. 2009 19:50

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí