18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Snůka oblíbených keců:
Opravdu se můe stát, e tě někdo přestane milovat a e tvůj protějek nebude mít tolik "rozumu", aby ve vztahu setrvával, kdy ho to prostě nenaplnuje. Já osobně bych rád věděl co se tím sakra myslí "e ti bude beze mě líp". Domýlím se, e:
- ji podvádí a zaobalí to do těchto slov (protoe komu by bylo dobře s nevěrníkemí, e?)
- necítí se ve svých vlastních očích "dosti dobrý" pro tebe či pro ni (moná její tolerance a velkorysost tě opravdu ubíjí a cítí se býti patným)
- něco ti chybí a nemá odvahu říct co a pracovat na vztahu
- má pocit, e nejsi schopen udělat ji tastnou..
Pojďme si zahrát a říct si, co to vlastně (tedy Heleně to je naprosto jasný, ale napime to jetě jednou).
Jetě pár oblíbených klié, které nepomohou (tentokráte pro PATY):
- čas nakonec vechno zahojí (to ti v této chvíli samozřejmě nepomůe a nevím, proč to lidé vůbec zminují)
- láska si k tobě časem najde cestu (obávám se, e to tak rychle nebude - ale straně rád bych se mýlil)
- tvař se jakoby nic a ij dál (hrej si na cool holku, to ti hodně pomůe)
Celý text je tady - u jsem to pro kohosi psal:
http://nicolas007.blog.cz/0812/odchazim … ze-me-lepe
Není tady
Ono milé "já si tě nezaslouím" taky můe myleno/přijato jako "Proboha, čím jsem si TOHLE zaslouil!"
Není tady
JJ, já si tě nezaslouím (protoe si zaslouím lepí/ho, ovem v případě Voyty horího - svůj k svému)
Ale pssssssst, e si zaslouím lepí. To jí přeci nebudu prozrazovat. Ta věta tak krásně zní a málem se rovnou nabízí - jsi tak skvělá, e si tě nezaslouím. Ale já vím, e jsi tak příerná a já si zaslouím lepíí.
Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 13:17)
majkafa napsal(a):
JJ, já si tě nezaslouím (protoe si zaslouím lepí/ho, ovem v případě Voyty horího - svůj k svému)
Ale pssssssst, e si zaslouím lepí. To jí přeci nebudu prozrazovat. Ta věta tak krásně zní a málem se rovnou nabízí - jsi tak skvělá, e si tě nezaslouím. Ale já vím, e jsi tak příerná a já si zaslouím lepíí.
A zase nemas pravdu !!! zase enom spekulace, spekulace a spekulace, ovsem do "efektivnich trhu" hooodne vzdaleno........
to Nicolas: zajimave info, diky za ne. Musel bych se nad tim zamyslet, kazdopadne bod c.1 je nesmysl a bod c. 2 si nemyslim........
Není tady
majkafa napsal(a):
Vojto, nestojí za to, abych dál reagovala.
Nebo po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si u o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezaslouí.
Nu, svůj k svému. Vak ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, a jste se nali.
P.S. je něco jiného, kdy to, e má na lepího, řekne ten dotyčný "horí" nebo kdy to řeknou nezávislí pozorovatelé. Nebo ten "horí" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdeto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné.
Majko, a se na to dívám, jak dívám, tak míním, e se Voyta k Paty zachoval nanejvý férově. Nebalamutil ji, nechtěl si udret obě dvě a el za svým srdcem... Nikdo nemusí ít s nikým, pokud s ním ít nechce, tečka. Vechno okolo je jen omáčka...
Není tady
Já to fakt nemyslela konkrétně... a jen , co se z toho dá udělat.
Není tady
Čus vojto,
u zase dostává "čočku"?
Poměřování, rozměřování, přeměřování, měření, dělení, rozdělení, přidělení?
Je toho tu tolik, e jsem zatím nepochopila, která ta enská na tebe vlastně zbyla. Neříkej, e nakonec ádná
Ty brďo, e a takovou kliku bys měl?
Není tady
Voyta napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
paty to neře, my jsme tuhle stupidní hláku pouívali v 15, vojta se moná duevně zastavil právě tam
jinak souhlas, je to trapný a jetě trapnějí ve vaí situaciChapu teda dobre, ze v dobe, kdyz si psala prispevek c.1159, Ti bylo prave 15 ?
Btw na podobny klise s..u, sou trapny..........to mas uplnou pravdu. Enom sem chtel vedet, jak bude reagovat Majkafa, kdyz s ni aspon 1x na tomto vlakne budu souhlasit, i kdyz na ocko. A vidim, ze se nasla Majkafa cislo 2. Zajimave........
jestli mně 15, tak ty se jetě učí smrkat a utírat zadnici
potřebuje se snad zavděčit
Není tady
helena napsal(a):
ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny
Jo, to má pravdu - ale proč potom ty kecy okolo? Proč říkat "jsi pro mě příli dobrá" a "já si tě váně nezaslouím", kdy je oběma naprosto jasný, oč jde?
Není tady
Voyta napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ale pssssssst, e si zaslouím lepí. To jí přeci nebudu prozrazovat. Ta věta tak krásně zní a málem se rovnou nabízí - jsi tak skvělá, e si tě nezaslouím. Ale já vím, e jsi tak příerná a já si zaslouím lepíí.A zase nemas pravdu !!! zase enom spekulace, spekulace a spekulace, ovsem do "efektivnich trhu" hooodne vzdaleno........
to Nicolas: zajimave info, diky za ne. Musel bych se nad tim zamyslet, kazdopadne bod c.1 je nesmysl a bod c. 2 si nemyslim........
Mne sa zdá dobrý bod 2 + bod mimo Nicolasa - zaslúi si lepieho(nejde ani tak o hodnotenie charakteru či morálno-vôžových vlastností), pre ktorého nebude len záplata za jednu "grécku" závislos, "preklenovací úver" a obrana proti samote - aby sa pán necítil "blbo" a mohol "ukáza", e na to má niekoho ma - ale tá správna paráčka, milenka a priatežka. V tomto prípade tie musím súhlasi, e má pravdu. Paty si to zaslúi. Kadý/á si to zaslúi.
Není tady
KALIK napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nebo po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si u o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezaslouí.
Nu, svůj k svému. Vak ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, a jste se nali.
P.S. je něco jiného, kdy to, e má na lepího, řekne ten dotyčný "horí" nebo kdy to řeknou nezávislí pozorovatelé. Nebo ten "horí" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdeto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné.Majko, a se na to dívám, jak dívám, tak míním, e se Voyta k Paty zachoval nanejvý férově. Nebalamutil ji, nechtěl si udret obě dvě a el za svým srdcem... Nikdo nemusí ít s nikým, pokud s ním ít nechce, tečka. Vechno okolo je jen omáčka...
Já s tím naprosto souhlasím a i jsem to myslím několikrát zmínila, e OPRAVDU oceňuju, e ze mě nedělal idiota. Co neznamená, e je mi jedno nebo e to díky tomu nebolí. Ale ony to myslí nejspí tak, e se 1) neměl poutět do váného vztahu ve chvíli, kdy to neměl vyřeené (a byl to on, kdo to pořád tlačil do "vána" a tvrdil, e po tom, co mu udělala by se u NIKDY nevrátil) a za 2) do řečí typu zaslouí si lepího - to jsou váně jenom omluvy pro sebe, ale jinak kecy k ničemu - je to pro mě spí poniující ne cokoliv jiného. Nicméně za to si můu sama, neměla jsem se sem vůbec cpát
Není tady
Nie, nejde o to, e "Môe" a neměla cpát"... proste je to tak... A ty to neber ako tragédiu a naopak ber ako pozitívum, e ti to fakt bol aspoň schopný poveda do xichtu(ja som tkaé astie mala málokedy), hoci to asi nie je vežmi príjemné. No naozaj si myslím, e obom vám bude lepie s niekým iným. Tebe aspoň určite.
Není tady
paty0297 napsal(a):
KALIK napsal(a):
majkafa napsal(a):
P.S. je něco jiného, kdy to, e má na lepího, řekne ten dotyčný "horí" nebo kdy to řeknou nezávislí pozorovatelé. Nebo ten "horí" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdeto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné.Majko, a se na to dívám, jak dívám, tak míním, e se Voyta k Paty zachoval nanejvý férově. Nebalamutil ji, nechtěl si udret obě dvě a el za svým srdcem... Nikdo nemusí ít s nikým, pokud s ním ít nechce, tečka. Vechno okolo je jen omáčka...
Já s tím naprosto souhlasím a i jsem to myslím několikrát zmínila, e OPRAVDU oceňuju, e ze mě nedělal idiota. Co neznamená, e je mi jedno nebo e to díky tomu nebolí. Ale ony to myslí nejspí tak, e se 1) neměl poutět do váného vztahu ve chvíli, kdy to neměl vyřeené (a byl to on, kdo to pořád tlačil do "vána" a tvrdil, e po tom, co mu udělala by se u NIKDY nevrátil) a za 2) do řečí typu zaslouí si lepího - to jsou váně jenom omluvy pro sebe, ale jinak kecy k ničemu - je to pro mě spí poniující ne cokoliv jiného. Nicméně za to si můu sama, neměla jsem se sem vůbec cpát
paty,
kadý vztah tě můe buď srazit na kolena a nebo nějak obohatit. Je jen na tobě, co si z těhle dvou moností vybere.
To pak ale bude muset ít
Pokud chce, aby tě obohatil, zamysli se nad tím, jak funguje tvé sebevědomí.
Nevěřím tomu, e k mladé, vyrovnané, sebevědomé eně by se vojta by jen odváil přiblíit. Určitě cítí, i kdy to samozřejmě nepřizná, e taková by ho přečetla na to tata a "zametla by s ním chodník". Vůbec by se do vztahu s nevyrovnaným, s karambolem nesrovnaným chlapem nepoloila.
Ber to tak, e stejné přitahuje stejné - máte něco společného a jen jste si to měli navzájem jeden na druhém UKÁZAT.
Pokud ty to vidí, povznes se nad obezličky typu JÁ SI TĚ NEZASLOUÍM.. Prostě on říká jen to, co je fakt: nezaslouí si tě A tomu uvěří, u ti to nikdo neřekně, věř tomu
Nu a vojta má úplně stejné "zrcadlo", jestli se do něj poctivě podíval, to neře. Věř mi, e to funguje tak, e člověk, který druhého kvůli něčemu "zatracuje", se velmi brzy sám dostane do jeho situace, aby ji pochopil.
Prostě mění se jen role, spoluhráči a kulisy tohohle velkýho divadla.
Kus se hraje pořád ale stejný
Není tady
paty0297 napsal(a):
KALIK napsal(a):
majkafa napsal(a):
cítím to stejně jako ty paty, celé jak jsi to tu napsala
Není tady
Pan, napsala jsi to hezky
Není tady
prosím o přesun sem:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p1940981
Není tady
Téma zavřeno