Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1151 19. 3. 2009 13:45

paty0297
♥♥-----
Místo: Praha

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

... tak teď už nám tu v naší "reality show" chybí jenom "řekyně" a máme to komplet tummenupp ... resp. máte ... big_smile

Upravil(a) paty0297 (19. 3. 2009 13:47)

"Ať už si myslíte, že to dokážete nebo že nedokážete, v obou případech máte pravdu." Henry Ford (1863-1947)

Není tady

#1152 19. 3. 2009 14:25

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

paty0297 napsal(a):

... tak teď už nám tu v naší "reality show" chybí jenom "řekyně" a máme to komplet tummenupp ... resp. máte ... big_smile

lollol prima že i v ne uplně příjemné situaci žije tvůj smysl pro humor tummenupp

Není tady

#1153 19. 3. 2009 16:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A aspoň v priamom prenose...? tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1154 20. 3. 2009 15:53

Voyta
♥♥♥♥---

KALIK napsal(a):

Nazdar Voyto, tak si přeci jen zavítal big_smile
Taky jsem šlápnul vedle a šel do slepovaného vztahu, tak doufám, že nedopadneš stejně jak já big_smile Člověk si holt musí nabít sám, aby pochopil wink

Ahoj Kaliku, preci enom.....smile Jak de zivot ?wink
Uvidime, mozna se ritim do pekel....dumbom, nejsem s to v tuto chvili rict. Mrzi me, ze sem ublizil tak skvely osobe, ale holt sem se tak uz rozhodnul a neni cesta zpet.....snad vim, co delam.....snad.....smile

Upravil(a) Voyta (20. 3. 2009 16:01)

Není tady

#1155 20. 3. 2009 15:54

Voyta
♥♥♥♥---

Somaia napsal(a):

Ahoj Voyto!!!  rock Žiju...dýchám... jsem v poho....  pussa  hjarta
Jsem ráda, že tě zase vidím  wink

Ahoj Som, taky sem rad, ze Te zase "vidim"....stolt Rovnez ziju, dycham, esi sem v poho, netusim....smile Po vikendu Ti poslu mail, esi nakej sesmolim, ted nemam chvilku casu zatr sakr.....sad

Není tady

#1156 20. 3. 2009 15:56

Voyta
♥♥♥♥---

PetrHl napsal(a):

Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem? yikes  To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlena smile

Zatim ne.....smile
Pochopil sem....stolt Ale netroufam si tipovat.....smile

Není tady

#1157 20. 3. 2009 16:03

Voyta
♥♥♥♥---

Btw proc sem prispevky v prvni casti vlakna maznul, myslim, ze sem nekde zduvodnoval...tak proto....i kdyz by se to asi nemelo, at laskavy ctenar vi, vo co gou.....ale laskavy ctenar snad promine....

Není tady

#1158 20. 3. 2009 16:31

majkafa
Host

Voyta napsal(a):

Uvidime, mozna se ritim do pekel....dumbom, nejsem s to v tuto chvili rict. Mrzi me, ze sem ublizil tak skvely osobe, ale holt sem se tak uz rozhodnul a neni cesta zpet.....snad vim, co delam.....snad.....smile

Ále je, vždy je I cesta zpět. Jen egoušek je slepý.
Ale - dobře děláš. Na paty čeká lepší muž. Ne aby ses k ní vracel. dumbom Nezasloužíš si ji.

#1159 20. 3. 2009 17:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Voyta napsal(a):

Ále je, vždy je I cesta zpět. Jen egoušek je slepý.
Ale - dobře děláš. Na paty čeká lepší muž. Ne aby ses k ní vracel. dumbom Nezasloužíš si ji.

Májo, souhlasím, paty si zaslouží lepšího, jen at si vojta nechá tu svou .. co že to je ? řekyně va dobře mu tak vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1160 20. 3. 2009 17:59

Voyta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Májo, souhlasím, paty si zaslouží lepšího, jen at si vojta nechá tu svou .. co že to je ? řekyně va dobře mu tak vissla

Rovnez souhlasim, akorat ode me to muze znit jako pouhe klise.....sad
Enom nechapu, proc se navazis do "rekyne" ? Pry "co ze to je ?".... Pokud dobre vim, je to lidska bytost,ne vec a uz si nezaslouzi byt "hanena" za to, co se prihodilo. Ono to melo sve duvody, jak sem uz pochopil, i kdyz zrovna Rek to byt teda nemusel.......

Není tady

#1161 20. 3. 2009 18:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vojto, jdi se bodnout, nemohla jsem si vzpomenout jak ji tady pracovně říkají, ty hned startuješ na její obranu, jak tajtrlík ... já ti ji přeju, fakt, věř mi, zasloužíš si ji big_smile

jo, jinak od tebe co se týká paty to zní skutečně hodně blbě wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1162 20. 3. 2009 18:10

Voyta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

vojto, jdi se bodnout, nemohla jsem si vzpomenout jak ji tady pracovně říkají, ty hned startuješ na její obranu, jak tajtrlík ... já ti ji přeju, fakt, věř mi, zasloužíš si ji big_smile

Nepujdu.
Esi si to prectes este 1x, zjistis, ze nestartuju na "rekyni", ale na "co ze to je ?".........co ze to je ? ze by PPavlaa ?
No ale je to vlastne jedno.........

Upravil(a) Voyta (20. 3. 2009 18:11)

Není tady

#1163 20. 3. 2009 18:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mohl by jsi prosím tě psát normálně ? mně to tvoje Esi, Enom, eště pěkně sere, nezlob se, nevím proč, prostě to tak je ...

mimochodem vím na co startuješ roll chce se mi něco napsat, ale nechám to bejt, nebudu si kazit pátek retarock

Upravil(a) PPavlaa (20. 3. 2009 18:14)

Není tady

#1164 20. 3. 2009 18:19

Voyta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

mohl by jsi prosím tě psát normálně ? mně to tvoje Esi, Enom, eště pěkně sere, nezlob se, nevím proč, prostě to tak je ...

mimochodem vím na co startuješ roll chce se mi něco napsat, ale nechám to bejt, nebudu si kazit pátek retarock

Zamet si pred vlastnim prahem, prosim stolt "by jsi" je taky slusna perla..... Na rozdil od Tebe me to ale neirituje, pac uznavam, ze kazdej si muze psat jak chce, pokud se to zda byti srozumitelne pro ostatni a neobsahuje to zadne vulgarismy.....hezkej patecni vecer preju a rozhodne si ho nekaz, to by byla kvuli me vazne skoda....smile

Není tady

#1165 20. 3. 2009 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vojtíšku, já na "by jsi" nic špatnýho nevidím va
ale je to fuk, jen mi to táhne oči, jak to píšeš ...

taky přeju hezký večer big_smile

Upravil(a) PPavlaa (20. 3. 2009 18:32)

Není tady

#1166 20. 3. 2009 18:41

Voyta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

vojtíšku, já na "by jsi" nic špatnýho nevidím va
ale je to fuk, jen mi to táhne oči, jak to píšeš ...

taky přeju hezký večer big_smile

http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=580 - bod c.2

Není tady

#1167 20. 3. 2009 18:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ješiš ty jsi hodnej, ještě, že tě mám big_smile škoda, že do těch pravidel taky občas nenahlídneš vissla

Není tady

#1168 20. 3. 2009 19:03

paty0297
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

jo, jo ... mé oblíbené rozchodové klišé hned po "jsi pro mě příliš dobrá" a "já si tě vážně nezasloužím" dumbom zajímavý, dokud jsme spolu chodili, tak si nemyslel, že bych si zasloužila někoho lepšího ... big_smile čím pak to asi bude ? wink

"Ať už si myslíte, že to dokážete nebo že nedokážete, v obou případech máte pravdu." Henry Ford (1863-1947)

Není tady

#1169 21. 3. 2009 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

paty to neřeš, my jsme tuhle stupidní hlášku používali v 15, vojta se možná duševně zastavil právě tam wink
jinak souhlas, je to trapný a ještě trapnější ve vaší situaci hmm

Není tady

#1170 21. 3. 2009 23:45

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Voyta napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem? yikes  To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlena smile

Zatim ne.....smile
Pochopil sem....stolt Ale netroufam si tipovat.....smile

Voyto, hodně štěstí

Není tady

#1171 23. 3. 2009 10:22

Voyta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

paty to neřeš, my jsme tuhle stupidní hlášku používali v 15, vojta se možná duševně zastavil právě tam wink
jinak souhlas, je to trapný a ještě trapnější ve vaší situaci hmm

Chapu teda dobre, ze v dobe, kdyz si psala prispevek c.1159, Ti bylo prave 15 ?
Btw na podobny klise s..u, sou trapny..........to mas uplnou pravdu. Enom sem chtel vedet, jak bude reagovat Majkafa, kdyz s ni aspon 1x na tomto vlakne budu souhlasit, i kdyz na ocko. A vidim, ze se nasla Majkafa cislo 2. Zajimave........smile

Není tady

#1172 23. 3. 2009 10:41

majkafa
Host

Vojto, nestojíš za to, abych dál reagovala.
Neboť po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. lol

P.S. je něco jiného, když to, že má na lepšího, řekne ten dotyčný "horší" nebo když to řeknou nezávislí pozorovatelé. Neboť ten "horší" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdežto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné. smile

Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 11:02)

#1173 23. 3. 2009 11:15

Voyta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Vojto, nestojíš za to, abych dál reagovala.
Neboť po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. lol

Tak proc furt reagujes ?lol
K tomuto pouze jednu jedinou vec: x krat sem tu cetl, a Tebe nevyjimaje, elfko, ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny, je zkratka enom jiny a dalsi a dalsi zalezitosti ohledne rozchodu....... Tak co se mi tu snazis kolem dokola porad naznacovat ? Ze sem vyjimka a mam to jinak bo co ?big_smile Netvrdim, ze sem ja takovej a makovej, to at posuzuji jini, dokonce i Ty, ktera si o me pro me za me mysli uplne cokoliv, to je Tvoje nezadatelny pravo........ ale prestan se uz, pls, do toho montovat a delat zavery, kdyz znas enom spicku ledovce cele teto kauzy.....
Dekuju, preju hezky den a to myslim uprimne....smile

Upravil(a) Voyta (23. 3. 2009 11:20)

Není tady

#1174 23. 3. 2009 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny
Jo, to máš pravdu - ale proč potom ty kecy okolo? Proč říkat "jsi pro mě příliš dobrá" a "já si tě vážně nezasloužím", když je oběma naprosto jasný, oč jde?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1175 23. 3. 2009 11:48

majkafa
Host

Voyta napsal(a):

Tak proc furt reagujes ?lol
K tomuto pouze jednu jedinou vec: x krat sem tu cetl, a Tebe nevyjimaje, elfko, ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny, je zkratka enom jiny a dalsi a dalsi zalezitosti ohledne rozchodu....... Tak co se mi tu snazis kolem dokola porad naznacovat ? Ze sem vyjimka a mam to jinak bo co ?big_smile Netvrdim, ze sem ja takovej a makovej, to at posuzuji jini, dokonce i Ty, ktera si o me pro me za me mysli uplne cokoliv, to je Tvoje nezadatelny pravo........ ale prestan se uz, pls, do toho montovat a delat zavery, kdyz znas enom spicku ledovce cele teto kauzy.....
Dekuju, preju hezky den a to myslim uprimne....smile

Správně píšeš - nemusí. Ale - může. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí