29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
... tak teď už nám tu v naší "reality show" chybí jenom "řekyně" a máme to komplet ... resp. máte ...
Upravil(a) paty0297 (19. 3. 2009 13:47)
Není tady
paty0297 napsal(a):
... tak teď už nám tu v naší "reality show" chybí jenom "řekyně" a máme to komplet
... resp. máte ...
prima že i v ne uplně příjemné situaci žije tvůj smysl pro humor
Není tady
A aspoň v priamom prenose...?
Není tady
KALIK napsal(a):
Nazdar Voyto, tak si přeci jen zavítal
Taky jsem šlápnul vedle a šel do slepovaného vztahu, tak doufám, že nedopadneš stejně jak jáČlověk si holt musí nabít sám, aby pochopil
Ahoj Kaliku, preci enom..... Jak de zivot ?
Uvidime, mozna se ritim do pekel...., nejsem s to v tuto chvili rict. Mrzi me, ze sem ublizil tak skvely osobe, ale holt sem se tak uz rozhodnul a neni cesta zpet.....snad vim, co delam.....snad.....
Upravil(a) Voyta (20. 3. 2009 16:01)
Není tady
Somaia napsal(a):
Ahoj Voyto!!!
Žiju...dýchám... jsem v poho....
![]()
Jsem ráda, že tě zase vidím
Ahoj Som, taky sem rad, ze Te zase "vidim".... Rovnez ziju, dycham, esi sem v poho, netusim....
Po vikendu Ti poslu mail, esi nakej sesmolim, ted nemam chvilku casu zatr sakr.....
Není tady
PetrHl napsal(a):
Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem?
To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlena
Zatim ne.....
Pochopil sem.... Ale netroufam si tipovat.....
Není tady
Btw proc sem prispevky v prvni casti vlakna maznul, myslim, ze sem nekde zduvodnoval...tak proto....i kdyz by se to asi nemelo, at laskavy ctenar vi, vo co gou.....ale laskavy ctenar snad promine....
Není tady
Voyta napsal(a):
Uvidime, mozna se ritim do pekel....
, nejsem s to v tuto chvili rict. Mrzi me, ze sem ublizil tak skvely osobe, ale holt sem se tak uz rozhodnul a neni cesta zpet.....snad vim, co delam.....snad.....
Ále je, vždy je I cesta zpět. Jen egoušek je slepý.
Ale - dobře děláš. Na paty čeká lepší muž. Ne aby ses k ní vracel. Nezasloužíš si ji.
majkafa napsal(a):
Voyta napsal(a):
Uvidime, mozna se ritim do pekel....
, nejsem s to v tuto chvili rict. Mrzi me, ze sem ublizil tak skvely osobe, ale holt sem se tak uz rozhodnul a neni cesta zpet.....snad vim, co delam.....snad.....
Ále je, vždy je I cesta zpět. Jen egoušek je slepý.
Ale - dobře děláš. Na paty čeká lepší muž. Ne aby ses k ní vracel.Nezasloužíš si ji.
Májo, souhlasím, paty si zaslouží lepšího, jen at si vojta nechá tu svou .. co že to je ? řekyně dobře mu tak
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Májo, souhlasím, paty si zaslouží lepšího, jen at si vojta nechá tu svou .. co že to je ? řekyně
dobře mu tak
Rovnez souhlasim, akorat ode me to muze znit jako pouhe klise.....
Enom nechapu, proc se navazis do "rekyne" ? Pry "co ze to je ?".... Pokud dobre vim, je to lidska bytost,ne vec a uz si nezaslouzi byt "hanena" za to, co se prihodilo. Ono to melo sve duvody, jak sem uz pochopil, i kdyz zrovna Rek to byt teda nemusel.......
Není tady
vojto, jdi se bodnout, nemohla jsem si vzpomenout jak ji tady pracovně říkají, ty hned startuješ na její obranu, jak tajtrlík ... já ti ji přeju, fakt, věř mi, zasloužíš si ji
jo, jinak od tebe co se týká paty to zní skutečně hodně blbě
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vojto, jdi se bodnout, nemohla jsem si vzpomenout jak ji tady pracovně říkají, ty hned startuješ na její obranu, jak tajtrlík ... já ti ji přeju, fakt, věř mi, zasloužíš si ji
Nepujdu.
Esi si to prectes este 1x, zjistis, ze nestartuju na "rekyni", ale na "co ze to je ?".........co ze to je ? ze by PPavlaa ?
No ale je to vlastne jedno.........
Upravil(a) Voyta (20. 3. 2009 18:11)
Není tady
mohl by jsi prosím tě psát normálně ? mně to tvoje Esi, Enom, eště pěkně sere, nezlob se, nevím proč, prostě to tak je ...
mimochodem vím na co startuješ chce se mi něco napsat, ale nechám to bejt, nebudu si kazit pátek
Upravil(a) PPavlaa (20. 3. 2009 18:14)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mohl by jsi prosím tě psát normálně ? mně to tvoje Esi, Enom, eště pěkně sere, nezlob se, nevím proč, prostě to tak je ...
mimochodem vím na co startuješchce se mi něco napsat, ale nechám to bejt, nebudu si kazit pátek
Zamet si pred vlastnim prahem, prosim "by jsi" je taky slusna perla..... Na rozdil od Tebe me to ale neirituje, pac uznavam, ze kazdej si muze psat jak chce, pokud se to zda byti srozumitelne pro ostatni a neobsahuje to zadne vulgarismy.....hezkej patecni vecer preju a rozhodne si ho nekaz, to by byla kvuli me vazne skoda....
Není tady
vojtíšku, já na "by jsi" nic špatnýho nevidím
ale je to fuk, jen mi to táhne oči, jak to píšeš ...
taky přeju hezký večer
Upravil(a) PPavlaa (20. 3. 2009 18:32)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vojtíšku, já na "by jsi" nic špatnýho nevidím
![]()
ale je to fuk, jen mi to táhne oči, jak to píšeš ...
taky přeju hezký večer
http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=580 - bod c.2
Není tady
ješiš ty jsi hodnej, ještě, že tě mám škoda, že do těch pravidel taky občas nenahlídneš
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jo, jo ... mé oblíbené rozchodové klišé hned po "jsi pro mě příliš dobrá" a "já si tě vážně nezasloužím" zajímavý, dokud jsme spolu chodili, tak si nemyslel, že bych si zasloužila někoho lepšího ...
čím pak to asi bude ?
Není tady
paty to neřeš, my jsme tuhle stupidní hlášku používali v 15, vojta se možná duševně zastavil právě tam
jinak souhlas, je to trapný a ještě trapnější ve vaší situaci
Není tady
Voyta napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem?
To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlenaZatim ne.....
Pochopil sem....Ale netroufam si tipovat.....
Voyto, hodně štěstí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
paty to neřeš, my jsme tuhle stupidní hlášku používali v 15, vojta se možná duševně zastavil právě tam
jinak souhlas, je to trapný a ještě trapnější ve vaší situaci
Chapu teda dobre, ze v dobe, kdyz si psala prispevek c.1159, Ti bylo prave 15 ?
Btw na podobny klise s..u, sou trapny..........to mas uplnou pravdu. Enom sem chtel vedet, jak bude reagovat Majkafa, kdyz s ni aspon 1x na tomto vlakne budu souhlasit, i kdyz na ocko. A vidim, ze se nasla Majkafa cislo 2. Zajimave........
Není tady
Vojto, nestojíš za to, abych dál reagovala.
Neboť po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli.
P.S. je něco jiného, když to, že má na lepšího, řekne ten dotyčný "horší" nebo když to řeknou nezávislí pozorovatelé. Neboť ten "horší" to říká, aby hlavně omluvil sám sebe, kdežto nezávislí pozorovatelé říkají to, co je jaksi patrné.
Upravil(a) majkafa (23. 3. 2009 11:02)
majkafa napsal(a):
Vojto, nestojíš za to, abych dál reagovala.
Neboť po tom, co ses zachoval k paty, jak ses zachoval, si už o tobě nemyslím nic dobrého. Po návratu zpět ke své závislosti si ji opravdu nezasloužíš.
Nu, svůj k svému. Však ona ti "řekyně" dá co proto. Vy dva jste se hledali, až jste se našli.
Tak proc furt reagujes ?
K tomuto pouze jednu jedinou vec: x krat sem tu cetl, a Tebe nevyjimaje, elfko, ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny, je zkratka enom jiny a dalsi a dalsi zalezitosti ohledne rozchodu....... Tak co se mi tu snazis kolem dokola porad naznacovat ? Ze sem vyjimka a mam to jinak bo co ? Netvrdim, ze sem ja takovej a makovej, to at posuzuji jini, dokonce i Ty, ktera si o me pro me za me mysli uplne cokoliv, to je Tvoje nezadatelny pravo........ ale prestan se uz, pls, do toho montovat a delat zavery, kdyz znas enom spicku ledovce cele teto kauzy.....
Dekuju, preju hezky den a to myslim uprimne....
Upravil(a) Voyta (23. 3. 2009 11:20)
Není tady
ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny
Jo, to máš pravdu - ale proč potom ty kecy okolo? Proč říkat "jsi pro mě příliš dobrá" a "já si tě vážně nezasloužím", když je oběma naprosto jasný, oč jde?
Není tady
Voyta napsal(a):
Tak proc furt reagujes ?
K tomuto pouze jednu jedinou vec: x krat sem tu cetl, a Tebe nevyjimaje, elfko, ze ten, co odchazi ze vztahu, nemusi byt ten spatny, je zkratka enom jiny a dalsi a dalsi zalezitosti ohledne rozchodu....... Tak co se mi tu snazis kolem dokola porad naznacovat ? Ze sem vyjimka a mam to jinak bo co ?Netvrdim, ze sem ja takovej a makovej, to at posuzuji jini, dokonce i Ty, ktera si o me pro me za me mysli uplne cokoliv, to je Tvoje nezadatelny pravo........ ale prestan se uz, pls, do toho montovat a delat zavery, kdyz znas enom spicku ledovce cele teto kauzy.....
Dekuju, preju hezky den a to myslim uprimne....
Správně píšeš - nemusí. Ale - může.