Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1126 17. 3. 2009 14:36

majkafa
Host

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

ale houby, teď, když ho chce zpět, tak si vybere (naturálie?) smile

A paty, choval se velkoryse. To určitě i k ní. A nic nevyčítal. Dokud se mu dostávalo náležité vděčnosti. To hlavní tady smazal, z čeho tohle všechno čišelo.

Upravil(a) majkafa (17. 3. 2009 14:38)

#1127 17. 3. 2009 14:36

paty0297
♥♥-----
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

K čemu nám budou ekonomové, když se tenhle ekonomickej model zřítí? big_smile

k tomu, aby vysvětlili, proč se zřítil a proč se to vůbec nedalo čekat....wink

"Ať už si myslíte, že to dokážete nebo že nedokážete, v obou případech máte pravdu." Henry Ford (1863-1947)

Není tady

#1128 17. 3. 2009 14:41

paty0297
♥♥-----

majkafa napsal(a):

ale houby, teď, když ho chce zpět, tak si vybere (naturálie?) smile

A paty, choval se velkoryse. To určitě i k ní. A nic nevyčítal. Dokud se mu dostávalo náležité vděčnosti. To hlavní tady smazal, z čeho tohle všechno čišelo.

je pravda, že tohle nemůžu posoudit, já ho ještě zklamat nestihla wink

"Ať už si myslíte, že to dokážete nebo že nedokážete, v obou případech máte pravdu." Henry Ford (1863-1947)

Není tady

#1129 17. 3. 2009 14:44

majkafa
Host

paty0297 napsal(a):

ale, kdyby to tak bylo, pak by se k ní přeci nikdy nevrátil ... ona je ten "ústav", kde nejen, že mu investice nezhodnotili, ale 2x ho o ně připravili, zatímco u mě byly zhodnocovány na maximum toho co dokážu a to takříkajíc bez podmínek...takže i když se sečtou investice za 3,5 roku do ní a za půl roku do mě...je lepší tu "starou" investici odepsat a soustředit se na novou ...big_smile to by si počítám wink spočítat uměl ...smile takže takový vážně naštěstí není - jen se asi snažil najít "logiku" v něčem, v čem se hledat nedá (když operoval s tím co on pro ní a ona že na to tohle)

Investice za 3,5 roku je vyšší než za půl roku. smile
A hlavně - nezapomeň na jeho citovou závislost na ní. Je posedlej. dumbom

Upravil(a) majkafa (17. 3. 2009 14:45)

#1130 17. 3. 2009 14:55

paty0297
♥♥-----

majkafa napsal(a):

paty0297 napsal(a):

ale, kdyby to tak bylo, pak by se k ní přeci nikdy nevrátil ... ona je ten "ústav", kde nejen, že mu investice nezhodnotili, ale 2x ho o ně připravili, zatímco u mě byly zhodnocovány na maximum toho co dokážu a to takříkajíc bez podmínek...takže i když se sečtou investice za 3,5 roku do ní a za půl roku do mě...je lepší tu "starou" investici odepsat a soustředit se na novou ...big_smile to by si počítám wink spočítat uměl ...smile takže takový vážně naštěstí není - jen se asi snažil najít "logiku" v něčem, v čem se hledat nedá (když operoval s tím co on pro ní a ona že na to tohle)

Investice za 3,5 roku je vyšší než za půl roku. smile
A hlavně - nezapomeň na jeho citovou závislost na ní. Je posedlej. dumbom

to vím, že za 3,5 roku je to víc než za půl roku wink, ale myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu" , nicméně to si myslím nehraje roli - horší je ta závislost až posedlost (to jsi  nazvala celkem trefně), tu jsem na začátku vztahu s ním podcenila a ta mi došla v plném rozsahu až tady, po přečtení těch jeho příspěvků - proto jsem chtěla vysvělit, že nepředpokládám, že investice by byly to hlavní...

Upravil(a) paty0297 (17. 3. 2009 15:02)

Není tady

#1131 17. 3. 2009 15:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Investície sú zaujímavá položka, ale nie rozhodujúca, povedala by som.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1132 17. 3. 2009 15:20

majkafa
Host

dokud ji "má", tak nepřišel.

#1133 17. 3. 2009 15:20

majkafa
Host

Selima napsal(a):

Investície sú zaujímavá položka, ale nie rozhodujúca, povedala by som.

Súhlasím.

#1134 17. 3. 2009 15:26

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Taky souhlasím.
Navíc ve světle případů zralejších holek, kterým odešel pán, co do nich investoval cca 25 let a několik milionů.
To samé v případě pánů, kterým odešla paní. Taky investovala svých 25 let a energie do výchovy dětí a někde taky několik milionů. A nebránilo ji to v rozhodnutí investovat jinam (či lépe řečeno jít jiným směrem).

Výše a délka investice nemusí vůbec rozhodovat.

Není tady

#1135 17. 3. 2009 15:34

majkafa
Host

Ale ty závislosti, ty závislosti dumbom

#1136 17. 3. 2009 20:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja som sa nezmierovala S NÍM, ale s vývinom situácie... big_smile

já jsem to pochopila Sel, ale i tak by to nebylo nic pro mně ... na tohle fakt nemám

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1137 17. 3. 2009 21:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Verím - ale môjmu naturelu to proste vyhovuje.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1138 18. 3. 2009 6:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu"
Nojo... když už dědeček ukládal do Kampeličky... tak nějak jí v rodině věříme http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Můžem zkkusit nějakou novou instituci... ale asi to nebude ono...
Víš, paty, někdy stačí, aby mu voněla... vzpomeň Viktorky a Černého myslivce...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1139 18. 3. 2009 14:50

paty0297
♥♥-----

helena napsal(a):

myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu"
Nojo... když už dědeček ukládal do Kampeličky... tak nějak jí v rodině věříme http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Můžem zkkusit nějakou novou instituci... ale asi to nebude ono...

vím, vím...jen jsem to použila jako argument, že počty o investicích s tím "bohužel" wink nesouvisí, ty by byly v můj prospěch, stejně tak i logika, ale přesně o tom všem zmíněném to není sad vždycky věříme tomu, čemu věřit chceme ... takže on věří, že ona se teď úplně změnila...va a já věřím, že on dělá chybu big_smile

Upravil(a) paty0297 (18. 3. 2009 14:51)

Není tady

#1140 18. 3. 2009 15:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a já věřím, že on dělá chybu
Vítej do klubu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png (nakonec jsi aspoň něco tady přečetla, ne?)

Upravil(a) helena (18. 3. 2009 15:09)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1141 18. 3. 2009 21:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Verím - ale môjmu naturelu to proste vyhovuje.

ale dyť jo, nic neříkám ... líbí se mi, že dokážeš brát všechno tak něják s nadhledem, mě to prostě občas nejde roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1142 18. 3. 2009 21:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

paty0297 napsal(a):

helena napsal(a):

vím, vím...jen jsem to použila jako argument, že počty o investicích s tím "bohužel" wink nesouvisí, ty by byly v můj prospěch, stejně tak i logika, ale přesně o tom všem zmíněném to není sad vždycky věříme tomu, čemu věřit chceme ... takže on věří, že ona se teď úplně změnila...va a já věřím, že on dělá chybu big_smile

jestli dělá, tak tobě to už stejně může být jedno, ne ?

Není tady

#1143 18. 3. 2009 22:39

paty0297
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

paty0297 napsal(a):

helena napsal(a):

jestli dělá, tak tobě to už stejně může být jedno, ne ?

může, ale ještě tak úplně není sad bohužel

Není tady

#1144 19. 3. 2009 9:55

Voyta
♥♥♥♥---

PetrHl napsal(a):

mužeme udělat tipovačku za jak dlouho se sem Voyta vrátí

19.3.2009 v cca 9:55 rano. Kdo to tipnul, at se o vyhru prihlasi....mozna pojede s Voytou do Athen.....mozna.....Ale ty rozhodne ne Majkafo, i kdyz si to urcite uhodla, ostatne jako secko dalsi.....navic v Athenach si byla a vsechno uz tam velice dobre znas cili by to pro Tebe bylo noseni drivi do lesa.....

Upravil(a) Voyta (19. 3. 2009 9:57)

Není tady

#1145 19. 3. 2009 10:13

majkafa
Host

S tebou NIKDY. lol

#1146 19. 3. 2009 10:29

Voyta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

S tebou NIKDY. lol

Nechapu, na co reagujes. Ja Ti prece nic nenabizel, elfko Arwen.......

Není tady

#1147 19. 3. 2009 10:32

majkafa
Host

Ani kdybys mi nabízel. smile

#1148 19. 3. 2009 11:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Nazdar Voyto, tak si přeci jen zavítal big_smile
Taky jsem šlápnul vedle a šel do slepovaného vztahu, tak doufám, že nedopadneš stejně jak já big_smile Člověk si holt musí nabít sám, aby pochopil wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#1149 19. 3. 2009 13:25

Somaia
Host

Ahoj Voyto!!!  rock Žiju...dýchám... jsem v poho....  pussa  hjarta
Jsem ráda, že tě zase vidím  wink

Upravil(a) Somaia (19. 3. 2009 13:31)

#1150 19. 3. 2009 13:30

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Voyta napsal(a):

PetrHl napsal(a):

mužeme udělat tipovačku za jak dlouho se sem Voyta vrátí

19.3.2009 v cca 9:55 rano. Kdo to tipnul, at se o vyhru prihlasi....mozna pojede s Voytou do Athen.....mozna.....Ale ty rozhodne ne Majkafo, i kdyz si to urcite uhodla, ostatne jako secko dalsi.....navic v Athenach si byla a vsechno uz tam velice dobre znas cili by to pro Tebe bylo noseni drivi do lesa.....

Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem? yikes  To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlena smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí