29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ale houby, teď, když ho chce zpět, tak si vybere (naturálie?)
A paty, choval se velkoryse. To určitě i k ní. A nic nevyčítal. Dokud se mu dostávalo náležité vděčnosti. To hlavní tady smazal, z čeho tohle všechno čišelo.
Upravil(a) majkafa (17. 3. 2009 14:38)
KALIK napsal(a):
K čemu nám budou ekonomové, když se tenhle ekonomickej model zřítí?
k tomu, aby vysvětlili, proč se zřítil a proč se to vůbec nedalo čekat....
Není tady
majkafa napsal(a):
ale houby, teď, když ho chce zpět, tak si vybere (naturálie?)
A paty, choval se velkoryse. To určitě i k ní. A nic nevyčítal. Dokud se mu dostávalo náležité vděčnosti. To hlavní tady smazal, z čeho tohle všechno čišelo.
je pravda, že tohle nemůžu posoudit, já ho ještě zklamat nestihla
Není tady
paty0297 napsal(a):
ale, kdyby to tak bylo, pak by se k ní přeci nikdy nevrátil ... ona je ten "ústav", kde nejen, že mu investice nezhodnotili, ale 2x ho o ně připravili, zatímco u mě byly zhodnocovány na maximum toho co dokážu a to takříkajíc bez podmínek...takže i když se sečtou investice za 3,5 roku do ní a za půl roku do mě...je lepší tu "starou" investici odepsat a soustředit se na novou ...
to by si počítám
spočítat uměl ...
takže takový vážně naštěstí není - jen se asi snažil najít "logiku" v něčem, v čem se hledat nedá (když operoval s tím co on pro ní a ona že na to tohle)
Investice za 3,5 roku je vyšší než za půl roku.
A hlavně - nezapomeň na jeho citovou závislost na ní. Je posedlej.
Upravil(a) majkafa (17. 3. 2009 14:45)
majkafa napsal(a):
paty0297 napsal(a):
ale, kdyby to tak bylo, pak by se k ní přeci nikdy nevrátil ... ona je ten "ústav", kde nejen, že mu investice nezhodnotili, ale 2x ho o ně připravili, zatímco u mě byly zhodnocovány na maximum toho co dokážu a to takříkajíc bez podmínek...takže i když se sečtou investice za 3,5 roku do ní a za půl roku do mě...je lepší tu "starou" investici odepsat a soustředit se na novou ...
to by si počítám
spočítat uměl ...
takže takový vážně naštěstí není - jen se asi snažil najít "logiku" v něčem, v čem se hledat nedá (když operoval s tím co on pro ní a ona že na to tohle)
Investice za 3,5 roku je vyšší než za půl roku.
A hlavně - nezapomeň na jeho citovou závislost na ní. Je posedlej.
to vím, že za 3,5 roku je to víc než za půl roku , ale myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu" , nicméně to si myslím nehraje roli - horší je ta závislost až posedlost (to jsi nazvala celkem trefně), tu jsem na začátku vztahu s ním podcenila a ta mi došla v plném rozsahu až tady, po přečtení těch jeho příspěvků - proto jsem chtěla vysvělit, že nepředpokládám, že investice by byly to hlavní...
Upravil(a) paty0297 (17. 3. 2009 15:02)
Není tady
Investície sú zaujímavá položka, ale nie rozhodujúca, povedala by som.
Není tady
dokud ji "má", tak nepřišel.
Selima napsal(a):
Investície sú zaujímavá položka, ale nie rozhodujúca, povedala by som.
Súhlasím.
Taky souhlasím.
Navíc ve světle případů zralejších holek, kterým odešel pán, co do nich investoval cca 25 let a několik milionů.
To samé v případě pánů, kterým odešla paní. Taky investovala svých 25 let a energie do výchovy dětí a někde taky několik milionů. A nebránilo ji to v rozhodnutí investovat jinam (či lépe řečeno jít jiným směrem).
Výše a délka investice nemusí vůbec rozhodovat.
Není tady
Ale ty závislosti, ty závislosti
Selima napsal(a):
Ja som sa nezmierovala S NÍM, ale s vývinom situácie...
já jsem to pochopila Sel, ale i tak by to nebylo nic pro mně ... na tohle fakt nemám
Není tady
Verím - ale môjmu naturelu to proste vyhovuje.
Není tady
myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu"
Nojo... když už dědeček ukládal do Kampeličky... tak nějak jí v rodině věříme Můžem zkkusit nějakou novou instituci... ale asi to nebude ono...
Víš, paty, někdy stačí, aby mu voněla... vzpomeň Viktorky a Černého myslivce...
Není tady
helena napsal(a):
myslela jsem to zhodnocení investic - tam o ně 2x přišel, u mě se zhodnocují, takže do budoucna lépe investovat do nového "fondu"
Nojo... když už dědeček ukládal do Kampeličky... tak nějak jí v rodině věříme http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Můžem zkkusit nějakou novou instituci... ale asi to nebude ono...
Víš, paty, někdy stačí, aby mu voněla... vzpomeň Viktorky a Černého myslivce...
vím, vím...jen jsem to použila jako argument, že počty o investicích s tím "bohužel" nesouvisí, ty by byly v můj prospěch, stejně tak i logika, ale přesně o tom všem zmíněném to není
vždycky věříme tomu, čemu věřit chceme ... takže on věří, že ona se teď úplně změnila...
a já věřím, že on dělá chybu
Upravil(a) paty0297 (18. 3. 2009 14:51)
Není tady
Vítej do klubu (nakonec jsi aspoň něco tady přečetla, ne?)
Upravil(a) helena (18. 3. 2009 15:09)
Není tady
Selima napsal(a):
Verím - ale môjmu naturelu to proste vyhovuje.
ale dyť jo, nic neříkám ... líbí se mi, že dokážeš brát všechno tak něják s nadhledem, mě to prostě občas nejde
Není tady
paty0297 napsal(a):
helena napsal(a):
Nojo... když už dědeček ukládal do Kampeličky... tak nějak jí v rodině věříme http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Můžem zkkusit nějakou novou instituci... ale asi to nebude ono...
Víš, paty, někdy stačí, aby mu voněla... vzpomeň Viktorky a Černého myslivce...vím, vím...jen jsem to použila jako argument, že počty o investicích s tím "bohužel"
nesouvisí, ty by byly v můj prospěch, stejně tak i logika, ale přesně o tom všem zmíněném to není
vždycky věříme tomu, čemu věřit chceme ... takže on věří, že ona se teď úplně změnila...
jestli dělá, tak tobě to už stejně může být jedno, ne ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
paty0297 napsal(a):
helena napsal(a):
Víš, paty, někdy stačí, aby mu voněla... vzpomeň Viktorky a Černého myslivce...vím, vím...jen jsem to použila jako argument, že počty o investicích s tím "bohužel"
nesouvisí, ty by byly v můj prospěch, stejně tak i logika, ale přesně o tom všem zmíněném to není
jestli dělá, tak tobě to už stejně může být jedno, ne ?
může, ale ještě tak úplně není bohužel
Není tady
PetrHl napsal(a):
mužeme udělat tipovačku za jak dlouho se sem Voyta vrátí
19.3.2009 v cca 9:55 rano. Kdo to tipnul, at se o vyhru prihlasi....mozna pojede s Voytou do Athen.....mozna.....Ale ty rozhodne ne Majkafo, i kdyz si to urcite uhodla, ostatne jako secko dalsi.....navic v Athenach si byla a vsechno uz tam velice dobre znas cili by to pro Tebe bylo noseni drivi do lesa.....
Upravil(a) Voyta (19. 3. 2009 9:57)
Není tady
S tebou NIKDY.
majkafa napsal(a):
S tebou NIKDY.
Nechapu, na co reagujes. Ja Ti prece nic nenabizel, elfko Arwen.......
Není tady
Ani kdybys mi nabízel.
Nazdar Voyto, tak si přeci jen zavítal
Taky jsem šlápnul vedle a šel do slepovaného vztahu, tak doufám, že nedopadneš stejně jak já Člověk si holt musí nabít sám, aby pochopil
Není tady
Ahoj Voyto!!! Žiju...dýchám... jsem v poho....
Jsem ráda, že tě zase vidím
Upravil(a) Somaia (19. 3. 2009 13:31)
Voyta napsal(a):
PetrHl napsal(a):
mužeme udělat tipovačku za jak dlouho se sem Voyta vrátí
19.3.2009 v cca 9:55 rano. Kdo to tipnul, at se o vyhru prihlasi....mozna pojede s Voytou do Athen.....mozna.....Ale ty rozhodne ne Majkafo, i kdyz si to urcite uhodla, ostatne jako secko dalsi.....navic v Athenach si byla a vsechno uz tam velice dobre znas cili by to pro Tebe bylo noseni drivi do lesa.....
Voyto, tak bejvalka už ti dala zase košem? To bylo tedy rychlý.
Aspoň tak ta tipovačka na tvuj návrat byla myšlena
Není tady