18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Voyta napsal(a):
Feuria napsal(a):
No - rozhodně také nemá moc rozumu - ta "slečna" ... mohla by se nám tu třeba vyjádřit ? Pak by se to dalo lépe "hodnotit" ta situace
bohuzel nemohla, na net nechodi, prestoze ho mame doma. a bylo by to i trosku podivny, abysme tu oba resili spolecnej vztah. ani jeden z nas takovej exhibicionista neni. ona to resila jednostranne se svyma kamoskama tak a resili sme to nekolikrat spolecne i v soukromi, nic moc sem se nedovedel, ale kolikrat uz tu mam opakovat, ze cilem, proc sem tuto diskusi zalozil, neni prostrednictvim vas zjistit pravej duvod rozchodu, mela to byt pouze polemika nad tim, co ona v Recku. esi mate nekdo naky zkusenosti, at uz osobni nebo zprostredkovany z teto zeme, esi ste nekdo mel vztah s clovekem z teto zeme atd. atd. toto sem chtel vedet. to, ze sem odkryl dalsi zalezitosti, ktery s timto zas tak primo nesouvisi, je enom moje blbost, ale rozhodne toho nelituju....
To je zlvátne, e tu reaguej na vekto moné, ale na môj jediný príspevok - č.55, ktorý sa snail odpoveda ti na v podstate neodpovedatežné, si nereagoval vôbec... Hm?
Upravil(a) Selima (5. 2. 2008 14:11)
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:11)
Není tady
Tak to je zas anová informácia, a určit enie nepodstatná... Mono vtedy bolo v hre ete niečo, čo jej vadilo, ale vtedy sa cez to preniesla - alebo si Ty obmedzil nejaké veci - no ale časom to mono dospelo znovu k nejakej nespokojnosti... Príp. do starých kožají. Ja tipujem, e tam dlho nevydrí, ale aj keby sa vrátila, bude si hžada nejakú novú cestu do budúcnosti, a nie chodníček spä... Mono by si si mohol udra prehžad o udalostiach a hádam aj kontakt cez jej dcéru...?
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:10)
Není tady
No a proč chce zjiovat co mi si myslíme, jak jí bude v Řecku?
Moře je tam čistý, Řeci jsou galantní a práci ji tam taky asi najde. Pokud ji bude nový přítel pomáhat, můe se mít celkem fajn do té doby, ne jí to omrzí. Třeba si vdycky přála poznat Řeckou kulturu a kuchyni a teď si to můe zkusit na vlastní kůi
Vdy to jsou samé domněnky, kdyby ses jí raděj zeptal, třeba by ti odpověděla.
Není tady
Nu, někdo raději řeí jiné, ne by řeil sám sebe. Ono je to lehčí. Ono to nebolí, jako práce na sobě.
Upravil(a) majkafa (5. 2. 2008 14:58)
Není tady
Ja som mala s Grékmi len dobré ksúsenosti, keď som natrafila na nejakého d.e.b.i.la - aj takí sa samozrejme nali - hneď som natrafila na dvoch iných, milých. Hlavne na ostrovoch sa ije pomalie a pohodovejie, menej stresu, viac v duchu tradícií a menej v duchu tohto nedonoseného stredoeuróspkeho kapitalizmu. Ani v zime tam nie je úplne zima, skôr sychravo a dadivo. Sú dos náboensky zaloení, na vidieku viac ako v mestách, ale s kresanmi, ktorí sú ochotní sa prispôsobi, by mohli vyjs. Majú v priemere menej detí na jednu rodinu, ale sú silne rodinne zaloení a rodiny výrazne dria pokope. Mui sú galantní a hoci triadicionalisti, eny repektujú(tak trochu kult matky ako v moslimských rodinách). Obe pohlavia dos iarlia. Mui si radi hžadajú príleitostné milenky. Nová gréčtina je síce dos blízka četine či slovenčine, ale jednak sa píe azbukou, druhak predsa len sú tu dos podstatné rozdiely. Veža grékov vie po anglicky, ale zďaleka nie vetci. Sú vrúcni, otvorení a priatežskí. Stačí ako analýza? Alebo treba vytiahnu kritážovú gužu a rovno poveda, kožko tam vydrí a ako sa celé dobrodrustvo skončí?????
Není tady
Není tady
Voyta napsal(a):
jo esi vas este nebudu obtezovat, dovoluji si napsat opravdu posledni zalezitost, o ktery sem presvedcenej, ze by vas taky stvala a mozna uplne nejvic. po navratu z dovoleny sem samozrejme tusil, ze se neco deje, ale rikal sem si, ze je to enom takovej citovej ulet, ze se ji tam zkratka libilo a casem se zase vrati do normalu. Najednou se zacala ucit anglictinu jak silena, prestoze davno predtim sem ji chtel kvuli potencialnimu lepsimu pracovnimu mistu ucit, ale to nechtela. No rikal sem si, asi ji bylo trapne, kdyz tam nemohla s nikym promluvit, tak "dostala konecne rozum". takze celkove sem na ni nijak nenalehal, zval sem ji tam a tam atd. Jenze to sem netusil, ze spolu tokaji pres sms a ze mu poslala dokonce i dopis papirovej, aby prijel on sem a dyz ne, tak ze ona tam atd. Do vanoc sem se ji 3x ptal, esi s nim neco ma, 3x me ujistila, ze fantaziruju a ze samozrejme ne!!! (dyz sem psal rekovi ten se ani neozval, ozval se az po x tydnech, ze chce za ni 15000 euro a poslal i IBAN - to uz sem zminil) Takze se este porad ve vsem snazite (obdivuju ji, jak vlastne se mnou mohla este mit sex...., je mi jasny ze uz sem ji v jejich snech ale nehobloval ja), nakoupite darecky a podobne, abyste v prvnich lednovych dnech cirou nahodou zjistili, ze pravda je uplne nekde jinde, ze uz ma datum odletu atd. atd. (ne, nikdy sem se nehrabal v jejich osobnich vecech, to uz bych na to byval prisel davno, byla to opravdu nahoda neb si na stole zapomela neco, co nemela....) Jinymi slovy nejen, ze nebyla schopna to aspon uprimne priznat, pritom to uz mela secko tak nalajnovany, ale este vam to 3x zapre. At mela jakejkoliv problem, o kterym mi nerekla, mohla se zachovat aspon ferove a rict: vis blbecku, momentalne te nemiluju, miluju tamtoho, se kterym si me seznamil na Rhodosu a mej se tu hezky. snad nekdy..........tato zenska si pak urcite zaslouzi par facek, vidite, presto sem to neudelal a mam ji porad rad, mozna uz slepe, setrvacne, tezko rict. presto bych ji dokazal aspon ted odpustit...........
to je normální, neboka se mnou taky sexovala a u se tahala s novym, odcházela s mobilem a pod., na tom není nic zvlátního, nesmí ji posuzovat podle sebe..........
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:14)
Není tady
Hm, je to čím ďalej tým viac zamotané... ale neviem, či to tu my rozmotáme.
A má pravdu, je to grécka Alfavíta... len som to prirovnala k azbuke, k nej to má asi najbliie z toho, čo sa tu(ČSSR, ČSFR) kedysi učilo. A podobná je tým, e má tuím 4 pády, 3 gramatické rody, pouíva aj mäkké spoluhlásky - aj keď trochu iné... Časuje slovesá, pouíva predloky, apod. Proste mi pripadala naučitežná, ale to skôr v porovnnaí s arabčinou či číntinou, ktoré osm tie skúala.
Upravil(a) Selima (5. 2. 2008 17:06)
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:14)
Není tady
Jo, tak tatínek ji chtěl učit angličtinu kvůli lepímu pracovnímu místu, a ona, zlobilka jedna, nechtěla.
a ze by ji vadilo, ze chlap nosi domu penize? tak takovou zenskou sem este nepotkal..........a nechapu jak na ni mel ten pan cas.......kdy, kde ?
To es nepotkal, jetě neznamená, e neexistujou. Ony prachy jsou příjemné, nepopírám, ale taky nejsou vechno. pro toho pána, co mám doma, byla taky vdycky práce na prvním místě (teda penízky taky) a já jsem si kdysi straně přála, aby s námi taky jednou někam el, ne jen já s dětma...
pac sem mel tolik sportovnich aktivit, ze sem po vecerech nebyl skoro doma a to se ji nelibilo.
Tak ti tím rozchodem dala najevo, e takhle to nechce - to bylo něco jako první varování - a (zřejmě) si myslela, e ti to dolo,kdy se vrátila. No, nedolo - ze sportu jsi přealtoval na celotýdenní práci.
zaplatil jsem dovolenou - pak ten "holobyt" i celkem slusne vybavil - v ramci soucasnyho deleni majetku sem byl hoooodne stedrej a shovivavej - esi se vrati, je mozny, ze ne ke me, ale de facto by nemela kam jit - nakoupite darecky a podobne
Promiň, ale zdá se mi, e ti hodně vadí ty "investice", které ona nedokázala dostatečně "ocenit". Moná, e jí opravdu "vadilo, ze chlap nosi domu penize" a myslí si, e tím pádem je to dostatečný důvod k tomu, aby byla spokojená.
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:13)
Není tady
Proč se vdy vichni snesou jen na pisatele ? Mě tedy opravdu nepříjde slečna jako "rozumná", ale neříkám e mi tak příjde pisatel. Vrána k vráně a rovný rovného.... nikdo není lepí nebo horí. Prostě jsou tací.
Pisateli bych poradila - a ji neřeí - hubu si namele sama. A u jí zpátky nebere a najde si jinou, která ho ocení takového jaký je .... Pokud uzná, e také dělal chyby (to dělá kadý) - tak a se nad sebou zamyslí a pro přítě se toho vyvaruje. Ale ve házet na něj - mi nepříjde fér - slečně to asi také vyhovovalo, kdy se k němu vracela.
A e by byla zrovna fér - to se říct nedá.
Upravil(a) Feuria (6. 2. 2008 10:29)
Není tady
nahore
Upravil(a) Voyta (6. 2. 2008 10:38)
Není tady
Není tady
Voyto přečti si knihu "Bílá Masajka" - úplně stejný případ.
Tvoje slečna Tě má zřejmě jistýho a chce jetě zaít dosud nepoznané. Tím, e doposud nikde nebyla se jí na dovolené zdálo vechno táák kráásné a exotické, e zcela ztratila pud sebezáchovy. Asi TI při odletu řekne takové ty fráze, e si něco takového nezasloui, ale e si nemůe pomoci a musí odjet, protoe e je to silnějí neli ona.
Není tady
Voyta napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jo, tak tatínek ji chtěl učit angličtinu kvůli lepímu pracovnímu místu, a ona, zlobilka jedna, nechtěla.
sama me o to tenkrat pozadala, ty radoby ftipna...........
Poádala a nechtěla? Neprotiřečí si?
cituji tě: Najednou se zacala ucit anglictinu jak silena, prestoze davno predtim sem ji chtel kvuli potencialnimu lepsimu pracovnimu mistu ucit, ale to nechtela
Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 10:40)
Vojto, jo tak, ono se to zvrtlo někam, kam jsi nechtěl. Pro mne to mluví za ve.
cituji tě: trochu se to zvrtlo nekam, kam sem nechtel
Tys chtěl slyet, jak je nevděčná a jakou hloupost dělá a jak jí tam bude nedobře a vrátí se? K tobě? K tatínkovi?
Upravil(a) majkafa (6. 2. 2008 10:42)
Ale my jsme ti řekli/y, co si o tom myslíme, právě za "popsaných okolností". Nic se nestane samo od sebe. A "její situace vůči němu"? Ta u se tě, chlapče, netýká, tam zjevně nejsi potřeba.
Není tady
Není tady
Není tady