Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 2. 2008 13:03

Voyta
♥♥♥♥---

Re: Zdrhla za cizincem,kteryho krome xichtu nezna

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)

Není tady

#52 5. 2. 2008 13:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môj bývalý ako chlap urobil niečo podobné(išlo teda o dámu z jeho minulosti, nie o cudzinku) a vyriešil tým nᚠproblém, že sme sa nevedeli ani rozís, ani normálne spolu fungova. U vás je akurát čudné to, že neboli nejaké príznaky nespokojnosti už predtým. Ale tipovala by osom, že v nej nejaká nespokojnos bublala(možno len príliš pozerala Ružové záhrady a Rosamundky Pilcherové) a potom vyvrela takýmto brutálnym spôsobom. Teraz naozaj ide skôr o to, ako s s tým vysporiada... ako sa s tým vysporiadaš ty.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 5. 2. 2008 13:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Sel, pussa

gloria

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 5. 2. 2008 13:08

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Vojto: Mala 33 a dost to olutovala. Ale asi to tak malo byt...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#55 5. 2. 2008 13:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta napsal(a):

jj, neco na tom bude, parkrat uz sem toto slysel a asi to plati. i dyz je to tezky......... ale dik. puvodne sem ale spis chtel vedet ne, co si pocit nebo se nejak litovat, podobnych problemu je habadej a kdyz nejde o zivot, de o......mnoho lidi je na tom samozrejme mnohem hur, zvlaste kdyz ztrati blizkou osobu ne nesmyslnym utekem ale smrti. spis sem chtel vedet, co si myslite o tom, jak tam muze ona dopadnout s ohledem na popsane okolnosti, na reckou mentalitu, zvyky atd. atd. ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........

Odhadnú sa to vopred nedá. Začiatky budú ažké, mala som kamošku, ktorá tam na čas odišla, a dcéra mojej kamošky šla robi na jeden grécky ostrov... Je to tam určite celkom iné ako v stredo-východnej Európe, ale jej sa možno práve toto páči. Prúser je, že ja mám dojem, akoby od niečoho utekala, ale z vlastnej skúsenosti pol roka v zahraničí ti môžem poveda, že všetky p.r.ú.s.e.ry a problémy či starosti si človek pekne odvezie so sebou. Je ilúzia, že geografickým presahovaním sa dá všetko zmeni... Tož tak.

Brita

Není tady

#56 5. 2. 2008 13:10

Alosek
Host

Selima napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

Selima napsal(a):

Ak sa budeš 40-ročných slečien pýta, prečo sú v 40 slečnami, nikdy sa im nepriblížiš ani pod gaky, nieto ešte do srdca...

Víš ty vůbec, co jsi tímhle vlastně přiznala...? Že cesta k vaší ženské vidlici je kratší než cesta do vaší hrudi...

Ja sa nebudem hra na hovorkyňu VŠETKÝCH žien, ale u mňa je cesta k "vidlici" asi jednoduchšia než do srdca. To nepopieram. Mám to tak odjakživa a po niekožkých srdcových sklamaniach, keď som sa rozhodla, že budem srdce chráni, ale nemienim odís do kláštora, celkom zámerne. Ale ani k vidlici nepustím nikoho, kto nerešpektuje minimálne mňa ako človeka, a potom aj moju vidlicu. wink Obidve si to zaslúžime.

tummenupp godlike pussa

#57 5. 2. 2008 13:10

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta napsal(a):

ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........

a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#58 5. 2. 2008 13:10

Voyta
♥♥♥♥---

x

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)

Není tady

#59 5. 2. 2008 13:14

majkafa
Host

Právě proto ti to s plným vědomím píšu, že jsem si už něčím prošla. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo. big_smile A možná stále jsem, kdoví.
Jo, tak ona TI NĚCO PROVEDLA? dumbom Zlobidýlko jedno zlobivé. wink
Btw s mým bývalým manželem mám teď docela dobrý vztah. smile

Upravil(a) majkafa (5. 2. 2008 13:17)

#60 5. 2. 2008 13:21

Alosek
Host

to Voyta:

Myslím, že tě chápu, i ty pocity, že mᚠstrach o někoho, koho mᚠrád, třebaže odešel za někým jiným. Jak v Řecku dopadne, ukáže čas.
Dle mého názoru i jiných tady bys měl ale opravdu teď řešit, co udělᚠsám se sebou.
A to jak v případě, že zůstane v Řecku - jestli na ni dokážeš zapomenout jako na partnerku a bez nějakých pocitů křivdy a ublížení jít dál, protože ona měla plné právo se takto rozhodnout a teď záleží na ní, jak se s tím popere
- tak pro případ, že se vrátí, a ty si musíš ujasnit, jestli ji zavrhneš, přijmeš nebo budete třeba "jenom" přátelé.
Po takové zkušenosti možná oba dozrajete jako dvě osobnosti a budete si moct dát i něco víc, než předtím. A možná se už nikdy neuvidíte nebo se můžete vzájemně nenávidět.
A to je právě z poloviny na tobě. Můj názor a moje cesta k řešení.

#61 5. 2. 2008 13:24

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Já Vojtu chápu. Když už si jeho milá v růžovém oparu neuvědomuje rizika, on ano a má strach o ni a za ni. Ale Vojto, myslím, že čumák si musí nabít osobně... Je dospělá, je svéprávná, aspoň de iure, tak budeme doufat, že to tam nějak přežije, a už s jakýmkoliv výsledkem. Nic víc už dělat asi nemůžeš.

Není tady

#62 5. 2. 2008 13:27

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Voyto, nestarej se o ní, ona je samostatný a svéprávný člověk a určitě se umí postarat o sebe. Nesnižuj jí tím, že z ní udělᚠnesvéprávné děcko.

U tebe prostě vidím, že bys chtěl být za každou cenu s ní, ale ona se jaksi rozhodla jinak a SAMA. Sama je zodpovědná za svůj život a za svá rozhodnutí.

Neptej se, co se s ní stane, stejnak je ti ta informace k ničemu.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#63 5. 2. 2008 13:31

Voyta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Právě proto ti to s plným vědomím píšu, že jsem si už něčím prošla. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo. big_smile A možná stále jsem, kdoví.

A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?
Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....

Upravil(a) Voyta (5. 2. 2008 13:36)

Není tady

#64 5. 2. 2008 13:31

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Jája napsal(a):

Voyta napsal(a):

ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........

a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...

Ty ji mužeš nabídnout,že tě muže kontaktovat,když bude mít nějaky problem.Víc pro ni udělat nemužeš,Pokud si ma ten nos nabít nebo ne už je jen a jen na ní.Zamavej ji na cestu,kterou si vybrala a neřeš jestli je to krasavec nebo ne-laska je laska,vždyt víš,ne?stolt

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#65 5. 2. 2008 13:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta napsal(a):

majkafa napsal(a):

A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....

Myslím, že Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od vežkej dcéry. To, že ju tak tituluješ, už o niečom svedčí.

Brita

Není tady

#66 5. 2. 2008 13:46

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:11)

Není tady

#67 5. 2. 2008 13:47

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

nemůžu si pomoct, ale mám stále víc pocit, že jí bereš, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to  nedala, že, aniž to ví, je to důvod proč utíká...

pro majkafu a ty co vědí jedno sprostý slovo - copa mi to zrcadlí  winklol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#68 5. 2. 2008 13:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No - rozhodně také nemá moc rozumu - ta "slečna" ... mohla by se nám tu třeba vyjádřit ? Pak by se to dalo lépe "hodnotit" ta situace hmm

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#69 5. 2. 2008 13:51

martinF
♥♥♥♥♥--

Jája napsal(a):

nemůžu si pomoct, ale mám stále víc pocit, že jí bereš, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to  nedala, že, aniž to ví, je to důvod proč utíká...

depa, prostě jí ještě má rád, to je celé, prostě mu to nejde do palice, že se celkem podle něj rozumná holka začala chovat tak jak se chová....

Není tady

#70 5. 2. 2008 13:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic

No jestli´s chodil do práce, makal o víkendech a šetřil na bydlení a na dovču, tak jí možná vadilo právě tohle. Třeba na ní zapůsobilo to, že ten pán pro ní měl čas, lichotky, pozornost (i kdyby to xkrát nemyslel vážně). Trochu se mi zdá, že ti vadí právě tohle - jak ses "obětoval" a ona tě "odkopla" pro takového nějakého... To nakonec naznačuje i tvoje umanutá touha vědět "jak tam může dopadnout". Malinko mi připadá, že by sis přál, aby si natloukla čenich a vrátila se k tobě lízat si rány, abys jí mohl dokazovat, jak jsi lepší...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#71 5. 2. 2008 14:02

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#72 5. 2. 2008 14:07

majkafa
Host

Selima napsal(a):

Myslím, že Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od vežkej dcéry. To, že ju tak tituluješ, už o niečom svedčí.

Ano, mňa tiež rozosmialo presne toto. Halt má Vojtěch dlhé vedenie. Každý z nás si všetko vysvetžujeme podža seba a nie tak, ako je to myslené, čo sa v mnohých prípadoch vežmi líši.

#73 5. 2. 2008 14:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Voyta napsal(a):

Selima napsal(a):

tak v tom pripade promin, ale zenska, ktera je svobodna, je porad slecna. aspon teda pro me. navic toto slovo pouzivam mnohem castejc a radsi nez holka, divka atd. a nejsem sam..............nebo mi muzes poradit, jak ji mam titulovat, aniz bych zverejnoval jeji jmeno. ex-partnerka ? ci jinak ?

No dobre, dobre, nečerti sa... Mne teda už slečna hovorí málokto... smile a som navyše bezdetná 40-tnička. Ale možno si to nemyslel tak, ako som to JA vnímala(a nechcem hovori za Majku, tá nech sa vyjadrí sama).

Brita

Není tady

#74 5. 2. 2008 14:08

Voyta
♥♥♥♥---

big_smile

Není tady

#75 5. 2. 2008 14:08

majkafa
Host

Jája napsal(a):

godliketummenupp
Jáji, taky to tak vidím a čím víc Vojtu čtu, tím víc chápu, proč utíká. Jednoho tatínka už jistě má. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí