29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)
Není tady
Môj bývalý ako chlap urobil niečo podobné(išlo teda o dámu z jeho minulosti, nie o cudzinku) a vyriešil tým náš problém, že sme sa nevedeli ani rozísť, ani normálne spolu fungovať. U vás je akurát čudné to, že neboli nejaké príznaky nespokojnosti už predtým. Ale tipovala by osom, že v nej nejaká nespokojnosť bublala(možno len príliš pozerala Ružové záhrady a Rosamundky Pilcherové) a potom vyvrela takýmto brutálnym spôsobom. Teraz naozaj ide skôr o to, ako s s tým vysporiadať... ako sa s tým vysporiadaš ty.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sel,
Není tady
Vojto: Mala 33 a dost to olutovala. Ale asi to tak malo byt...
Není tady
Voyta napsal(a):
jj, neco na tom bude, parkrat uz sem toto slysel a asi to plati. i dyz je to tezky......... ale dik. puvodne sem ale spis chtel vedet ne, co si pocit nebo se nejak litovat, podobnych problemu je habadej a kdyz nejde o zivot, de o......mnoho lidi je na tom samozrejme mnohem hur, zvlaste kdyz ztrati blizkou osobu ne nesmyslnym utekem ale smrti. spis sem chtel vedet, co si myslite o tom, jak tam muze ona dopadnout s ohledem na popsane okolnosti, na reckou mentalitu, zvyky atd. atd. ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
Odhadnúť sa to vopred nedá. Začiatky budú ťažké, mala som kamošku, ktorá tam na čas odišla, a dcéra mojej kamošky šla robiť na jeden grécky ostrov... Je to tam určite celkom iné ako v stredo-východnej Európe, ale jej sa možno práve toto páči. Prúser je, že ja mám dojem, akoby od niečoho utekala, ale z vlastnej skúsenosti pol roka v zahraničí ti môžem povedať, že všetky p.r.ú.s.e.ry a problémy či starosti si človek pekne odvezie so sebou. Je ilúzia, že geografickým presťahovaním sa dá všetko zmeniť... Tož tak.
Není tady
Selima napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
Selima napsal(a):
Ak sa budeš 40-ročných slečien pýtať, prečo sú v 40 slečnami, nikdy sa im nepriblížiš ani pod gaťky, nieto ešte do srdca...
Víš ty vůbec, co jsi tímhle vlastně přiznala...? Že cesta k vaší ženské vidlici je kratší než cesta do vaší hrudi...
Ja sa nebudem hrať na hovorkyňu VŠETKÝCH žien, ale u mňa je cesta k "vidlici" asi jednoduchšia než do srdca. To nepopieram. Mám to tak odjakživa a po niekoľkých srdcových sklamaniach, keď som sa rozhodla, že budem srdce chrániť, ale nemienim odísť do kláštora, celkom zámerne. Ale ani k vidlici nepustím nikoho, kto nerešpektuje minimálne mňa ako človeka, a potom aj moju vidlicu.
Obidve si to zaslúžime.
Voyta napsal(a):
ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...
Není tady
x
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)
Není tady
Právě proto ti to s plným vědomím píšu, že jsem si už něčím prošla. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo. A možná stále jsem, kdoví.
Jo, tak ona TI NĚCO PROVEDLA? Zlobidýlko jedno zlobivé.
Btw s mým bývalým manželem mám teď docela dobrý vztah.
Upravil(a) majkafa (5. 2. 2008 13:17)
to Voyta:
Myslím, že tě chápu, i ty pocity, že máš strach o někoho, koho máš rád, třebaže odešel za někým jiným. Jak v Řecku dopadne, ukáže čas.
Dle mého názoru i jiných tady bys měl ale opravdu teď řešit, co uděláš sám se sebou.
A to jak v případě, že zůstane v Řecku - jestli na ni dokážeš zapomenout jako na partnerku a bez nějakých pocitů křivdy a ublížení jít dál, protože ona měla plné právo se takto rozhodnout a teď záleží na ní, jak se s tím popere
- tak pro případ, že se vrátí, a ty si musíš ujasnit, jestli ji zavrhneš, přijmeš nebo budete třeba "jenom" přátelé.
Po takové zkušenosti možná oba dozrajete jako dvě osobnosti a budete si moct dát i něco víc, než předtím. A možná se už nikdy neuvidíte nebo se můžete vzájemně nenávidět.
A to je právě z poloviny na tobě. Můj názor a moje cesta k řešení.
Já Vojtu chápu. Když už si jeho milá v růžovém oparu neuvědomuje rizika, on ano a má strach o ni a za ni. Ale Vojto, myslím, že čumák si musí nabít osobně... Je dospělá, je svéprávná, aspoň de iure, tak budeme doufat, že to tam nějak přežije, ať už s jakýmkoliv výsledkem. Nic víc už dělat asi nemůžeš.
Není tady
Voyto, nestarej se o ní, ona je samostatný a svéprávný člověk a určitě se umí postarat o sebe. Nesnižuj jí tím, že z ní uděláš nesvéprávné děcko.
U tebe prostě vidím, že bys chtěl být za každou cenu s ní, ale ona se jaksi rozhodla jinak a SAMA. Sama je zodpovědná za svůj život a za svá rozhodnutí.
Neptej se, co se s ní stane, stejnak je ti ta informace k ničemu.
Není tady
majkafa napsal(a):
Právě proto ti to s plným vědomím píšu, že jsem si už něčím prošla. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo.
A možná stále jsem, kdoví.
Jo, tak ona TI NĚCO PROVEDLA?Zlobidýlko jedno zlobivé.
Btw s mým bývalým manželem mám teď docela dobrý vztah.
A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?
Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....
Upravil(a) Voyta (5. 2. 2008 13:36)
Není tady
Jája napsal(a):
Voyta napsal(a):
ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...
Ty ji mužeš nabídnout,že tě muže kontaktovat,když bude mít nějaky problem.Víc pro ni udělat nemužeš,Pokud si ma ten nos nabít nebo ne už je jen a jen na ní.Zamavej ji na cestu,kterou si vybrala a neřeš jestli je to krasavec nebo ne-laska je laska,vždyt víš,ne?
Není tady
Voyta napsal(a):
majkafa napsal(a):
Právě proto ti to s plným vědomím píšu, že jsem si už něčím prošla. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo.
A možná stále jsem, kdoví.
Jo, tak ona TI NĚCO PROVEDLA?Zlobidýlko jedno zlobivé.
Btw s mým bývalým manželem mám teď docela dobrý vztah.A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....
Myslím, že Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od veľkej dcéry. To, že ju tak tituluješ, už o niečom svedčí.
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:11)
Není tady
nemůžu si pomoct, ale mám stále víc pocit, že jí bereš, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to nedala, že, aniž to ví, je to důvod proč utíká...
pro majkafu a ty co vědí jedno sprostý slovo - copa mi to zrcadlí
Není tady
No - rozhodně také nemá moc rozumu - ta "slečna" ... mohla by se nám tu třeba vyjádřit ? Pak by se to dalo lépe "hodnotit" ta situace
Není tady
Jája napsal(a):
nemůžu si pomoct, ale mám stále víc pocit, že jí bereš, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to nedala, že, aniž to ví, je to důvod proč utíká...
depa, prostě jí ještě má rád, to je celé, prostě mu to nejde do palice, že se celkem podle něj rozumná holka začala chovat tak jak se chová....
Není tady
Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic
No jestli´s chodil do práce, makal o víkendech a šetřil na bydlení a na dovču, tak jí možná vadilo právě tohle. Třeba na ní zapůsobilo to, že ten pán pro ní měl čas, lichotky, pozornost (i kdyby to xkrát nemyslel vážně). Trochu se mi zdá, že ti vadí právě tohle - jak ses "obětoval" a ona tě "odkopla" pro takového nějakého... To nakonec naznačuje i tvoje umanutá touha vědět "jak tam může dopadnout". Malinko mi připadá, že by sis přál, aby si natloukla čenich a vrátila se k tobě lízat si rány, abys jí mohl dokazovat, jak jsi lepší...
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
Myslím, že Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od veľkej dcéry. To, že ju tak tituluješ, už o niečom svedčí.
Ano, mňa tiež rozosmialo presne toto. Halt má Vojtěch dlhé vedenie. Každý z nás si všetko vysvetľujeme podľa seba a nie tak, ako je to myslené, čo sa v mnohých prípadoch veľmi líši.
Voyta napsal(a):
Selima napsal(a):
tak v tom pripade promin, ale zenska, ktera je svobodna, je porad slecna. aspon teda pro me. navic toto slovo pouzivam mnohem castejc a radsi nez holka, divka atd. a nejsem sam..............nebo mi muzes poradit, jak ji mam titulovat, aniz bych zverejnoval jeji jmeno. ex-partnerka ? ci jinak ?
No dobre, dobre, nečerti sa... Mne teda už slečna hovorí málokto... a som navyše bezdetná 40-tnička. Ale možno si to nemyslel tak, ako som to JA vnímala(a nechcem hovoriť za Majku, tá nech sa vyjadrí sama).
Není tady
Není tady
Jája napsal(a):
Jáji, taky to tak vidím a čím víc Vojtu čtu, tím víc chápu, proč utíká. Jednoho tatínka už jistě má.