18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)
Není tady
Môj bývalý ako chlap urobil niečo podobné(ilo teda o dámu z jeho minulosti, nie o cudzinku) a vyrieil tým ná problém, e sme sa nevedeli ani rozís, ani normálne spolu fungova. U vás je akurát čudné to, e neboli nejaké príznaky nespokojnosti u predtým. Ale tipovala by osom, e v nej nejaká nespokojnos bublala(mono len príli pozerala Ruové záhrady a Rosamundky Pilcherové) a potom vyvrela takýmto brutálnym spôsobom. Teraz naozaj ide skôr o to, ako s s tým vysporiada... ako sa s tým vysporiada ty.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sel,
Není tady
Vojto: Mala 33 a dost to olutovala. Ale asi to tak malo byt...
Není tady
Voyta napsal(a):
jj, neco na tom bude, parkrat uz sem toto slysel a asi to plati. i dyz je to tezky......... ale dik. puvodne sem ale spis chtel vedet ne, co si pocit nebo se nejak litovat, podobnych problemu je habadej a kdyz nejde o zivot, de o......mnoho lidi je na tom samozrejme mnohem hur, zvlaste kdyz ztrati blizkou osobu ne nesmyslnym utekem ale smrti. spis sem chtel vedet, co si myslite o tom, jak tam muze ona dopadnout s ohledem na popsane okolnosti, na reckou mentalitu, zvyky atd. atd. ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
Odhadnú sa to vopred nedá. Začiatky budú aké, mala som kamoku, ktorá tam na čas odila, a dcéra mojej kamoky la robi na jeden grécky ostrov... Je to tam určite celkom iné ako v stredo-východnej Európe, ale jej sa mono práve toto páči. Prúser je, e ja mám dojem, akoby od niečoho utekala, ale z vlastnej skúsenosti pol roka v zahraničí ti môem poveda, e vetky p.r.ú.s.e.ry a problémy či starosti si človek pekne odvezie so sebou. Je ilúzia, e geografickým presahovaním sa dá vetko zmeni... To tak.
Není tady
Selima napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
Selima napsal(a):
Ak sa bude 40-ročných slečien pýta, prečo sú v 40 slečnami, nikdy sa im nepriblíi ani pod gaky, nieto ete do srdca...
Ví ty vůbec, co jsi tímhle vlastně přiznala...? e cesta k vaí enské vidlici je kratí ne cesta do vaí hrudi...
Ja sa nebudem hra na hovorkyňu VETKÝCH ien, ale u mňa je cesta k "vidlici" asi jednoduchia ne do srdca. To nepopieram. Mám to tak odjakiva a po niekožkých srdcových sklamaniach, keď som sa rozhodla, e budem srdce chráni, ale nemienim odís do klátora, celkom zámerne. Ale ani k vidlici nepustím nikoho, kto nerepektuje minimálne mňa ako človeka, a potom aj moju vidlicu. Obidve si to zaslúime.
Voyta napsal(a):
ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...
Není tady
x
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:08)
Není tady
Právě proto ti to s plným vědomím píu, e jsem si u něčím prola. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo. A moná stále jsem, kdoví.
Jo, tak ona TI NĚCO PROVEDLA? Zlobidýlko jedno zlobivé.
Btw s mým bývalým manelem mám teď docela dobrý vztah.
Upravil(a) majkafa (5. 2. 2008 13:17)
to Voyta:
Myslím, e tě chápu, i ty pocity, e má strach o někoho, koho má rád, třebae odeel za někým jiným. Jak v Řecku dopadne, ukáe čas.
Dle mého názoru i jiných tady bys měl ale opravdu teď řeit, co udělá sám se sebou.
A to jak v případě, e zůstane v Řecku - jestli na ni dokáe zapomenout jako na partnerku a bez nějakých pocitů křivdy a ublíení jít dál, protoe ona měla plné právo se takto rozhodnout a teď záleí na ní, jak se s tím popere
- tak pro případ, e se vrátí, a ty si musí ujasnit, jestli ji zavrhne, přijme nebo budete třeba "jenom" přátelé.
Po takové zkuenosti moná oba dozrajete jako dvě osobnosti a budete si moct dát i něco víc, ne předtím. A moná se u nikdy neuvidíte nebo se můete vzájemně nenávidět.
A to je právě z poloviny na tobě. Můj názor a moje cesta k řeení.
Já Vojtu chápu. Kdy u si jeho milá v růovém oparu neuvědomuje rizika, on ano a má strach o ni a za ni. Ale Vojto, myslím, e čumák si musí nabít osobně... Je dospělá, je svéprávná, aspoň de iure, tak budeme doufat, e to tam nějak přeije, a u s jakýmkoliv výsledkem. Nic víc u dělat asi nemůe.
Není tady
Voyto, nestarej se o ní, ona je samostatný a svéprávný člověk a určitě se umí postarat o sebe. Nesniuj jí tím, e z ní udělá nesvéprávné děcko.
U tebe prostě vidím, e bys chtěl být za kadou cenu s ní, ale ona se jaksi rozhodla jinak a SAMA. Sama je zodpovědná za svůj ivot a za svá rozhodnutí.
Neptej se, co se s ní stane, stejnak je ti ta informace k ničemu.
Není tady
majkafa napsal(a):
Právě proto ti to s plným vědomím píu, e jsem si u něčím prola. Taky jsem byla no, trapná, to je slabé slovo. A moná stále jsem, kdoví.
Btw s mým bývalým manelem mám teď docela dobrý vztah.
A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?
Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....
Upravil(a) Voyta (5. 2. 2008 13:36)
Není tady
Jája napsal(a):
Voyta napsal(a):
ano, neresim zase sebe, ale ji, ale opravdu me to zajima. priznam se, ze budu mit o ni strach, at mi toto provedla nebo ne............i dyz asi me nechapete...........
a ty bys jí chtěl ochránit před ní samou...
Ty ji mue nabídnout,e tě mue kontaktovat,kdy bude mít nějaky problem.Víc pro ni udělat nemue,Pokud si ma ten nos nabít nebo ne u je jen a jen na ní.Zamavej ji na cestu,kterou si vybrala a neře jestli je to krasavec nebo ne-laska je laska,vdyt ví,ne?
Není tady
Voyta napsal(a):
majkafa napsal(a):
Btw s mým bývalým manelem mám teď docela dobrý vztah.A muzes mi dat link kde o tom pises? pac v teto diskusi mi to asi uniklo.....
podle tebe ja slecnu hanim, a nebylas to prave ty, kdo napsal, ze te ta slecna rozesmala ? a cim pak tedy ?Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic..........ale to taky asi nedokazes pochopit a vlastne se vubec nic nestalo....
Myslím, e Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od vežkej dcéry. To, e ju tak tituluje, u o niečom svedčí.
Není tady
Upravil(a) Voyta (24. 6. 2008 15:11)
Není tady
nemůu si pomoct, ale mám stále víc pocit, e jí bere, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to nedala, e, ani to ví, je to důvod proč utíká...
pro majkafu a ty co vědí jedno sprostý slovo - copa mi to zrcadlí
Není tady
No - rozhodně také nemá moc rozumu - ta "slečna" ... mohla by se nám tu třeba vyjádřit ? Pak by se to dalo lépe "hodnotit" ta situace
Není tady
Jája napsal(a):
nemůu si pomoct, ale mám stále víc pocit, e jí bere, jako tu nesvéprávnou, která potřebuje bejt zachraňovaná... a moc bych za to nedala, e, ani to ví, je to důvod proč utíká...
depa, prostě jí jetě má rád, to je celé, prostě mu to nejde do palice, e se celkem podle něj rozumná holka začala chovat tak jak se chová....
Není tady
Ne nic mi vlastne neprovedla, enom se se mnou rozesla po 3 letech super vztahu ihned pote, co sem ji pozval na dovolenou, na kerou sem hobloval brigadky po vikendech, v podstate celej rok, pac jinak chodim do prace a usetreny prachy davam na budouci vlastni bydleni.......ty slecne sem to kdysi slibil a prave proto ze nikde predtim nebyla a celkem si to zaslouzila si odpocinout u more, protoze taky dost drela, bohuzel z jejich prijmu nebylo mozno usetrit temer nic
No jestli´s chodil do práce, makal o víkendech a etřil na bydlení a na dovču, tak jí moná vadilo právě tohle. Třeba na ní zapůsobilo to, e ten pán pro ní měl čas, lichotky, pozornost (i kdyby to xkrát nemyslel váně). Trochu se mi zdá, e ti vadí právě tohle - jak ses "obětoval" a ona tě "odkopla" pro takového nějakého... To nakonec naznačuje i tvoje umanutá touha vědět "jak tam můe dopadnout". Malinko mi připadá, e by sis přál, aby si natloukla čenich a vrátila se k tobě lízat si rány, abys jí mohl dokazovat, jak jsi lepí...
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
Myslím, e Majku(mňa ted aurčite) rozosmial titul SLEČNA pre 40-ročnú maminu od vežkej dcéry. To, e ju tak tituluje, u o niečom svedčí.
Ano, mňa tie rozosmialo presne toto. Halt má Vojtěch dlhé vedenie. Kadý z nás si vetko vysvetžujeme podža seba a nie tak, ako je to myslené, čo sa v mnohých prípadoch vežmi líi.
Voyta napsal(a):
Selima napsal(a):
tak v tom pripade promin, ale zenska, ktera je svobodna, je porad slecna. aspon teda pro me. navic toto slovo pouzivam mnohem castejc a radsi nez holka, divka atd. a nejsem sam..............nebo mi muzes poradit, jak ji mam titulovat, aniz bych zverejnoval jeji jmeno. ex-partnerka ? ci jinak ?
No dobre, dobre, nečerti sa... Mne teda u slečna hovorí málokto... a som navye bezdetná 40-tnička. Ale mono si to nemyslel tak, ako som to JA vnímala(a nechcem hovori za Majku, tá nech sa vyjadrí sama).
Není tady
Není tady
Jája napsal(a):
Jáji, taky to tak vidím a čím víc Vojtu čtu, tím víc chápu, proč utíká. Jednoho tatínka u jistě má.