29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zapomnela jsem, sorry. hele a nejsme nahodou off topic?
Není tady
sunyata napsal(a):
zapomnela jsem, sorry. hele a nejsme nahodou off topic?
To je tu snad běžné, ne?
Není tady
piskutek napsal(a):
Ahoj, určitě jste všichni měli první lásky. Já ano, a do dnešního dne na něho myslím a vzpomínám.
Jsou z nás teď kamarádi,ale pořád na sobě cítím,že k němu cítím ještě nějakou tu lásku.
Jak jste na tom vy????
Prvni laska byla ve skolce, v predskolacich. Jmenoval se Vojta a bylo to dost intenzivni. Ale neda se rict, ze bych na neho porad myslela, vzpomnela jsem si na neho az ted po precteni tve otazky, Piskutko.
Není tady
piskutek napsal(a):
leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......
a to jsem si myslela, že jsem sama.. ale ononás bude asi víc - některý chlapi to s náma holt umí
a ještě trochu - udělalo to svý (ty sny), pro mě vztah s přítelem skončil, i jemu jsem to naznačila, tak mu to musím říct oficiálně... a hurááá za svou pravou láskou
Není tady
leny.wood napsal(a):
piskutek napsal(a):
leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......
a to jsem si myslela, že jsem sama.. ale ononás bude asi víc - některý chlapi to s náma holt umí
a ještě trochu- udělalo to svý (ty sny), pro mě vztah s přítelem skončil, i jemu jsem to naznačila, tak mu to musím říct oficiálně... a hurááá za svou pravou láskou
Vážně? Ale aby jste si pak stou první láskou nelezli na nervy.
Není tady
piskutek napsal(a):
to nevím, jestli lezli nebo ne, pže on je pro mě taková ta "nedostižná meta" jsem zvědavá, co bude a nebude, někdy mám z toho až strach
největší strach mám z toho, že jakmile budu mít přítele, tak moje první láska se opětovaně zjeví - co to má sakra ve zvyku?
Není tady
leny.wood napsal(a):
piskutek napsal(a):
to nevím, jestli lezli nebo ne, pže on je pro mě taková ta "nedostižná meta"
jsem zvědavá, co bude a nebude, někdy mám z toho až strach
největší strach mám z toho, že jakmile budu mít přítele, tak moje první láska se opětovaně zjeví - co to má sakra ve zvyku?
Jenže já mám manžela a dítě. Ale stejně neodolávám ho vidět.
Není tady