Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 4. 2. 2008 14:17

piskutek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jablonec nad Nisou
Web

Re: CHAT: první lásky

To je,ale smutný ne???

Ahoj Natálka
http://lilypie.com/pic/2009/09/24/Qeyu.jpghttp://lbyf.lilypie.com/Etakp2.png

Není tady

#27 4. 2. 2008 14:41

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

No, co si pamatam (vynechame skolku, na tu si moc nepamatam) tak moja prva laska(platonicka) sedela celu ZS predo mnou v lavici. Nikdy sa o tom asi nedozvedela, pretoze som nikdy nemal odvahu jej to povedat, pretoze som mal komplexy ze ma o 2 cm viac ako ja lol Z nastenky som ukradol jej fotku lol A po skonceni ZS ... videl som ju necely rok po a to som uz bol o viac ako 20 cm vyssi lol A odvtedy ani tuk.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#28 4. 2. 2008 16:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile Oxi ty zloději lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 4. 2. 2008 16:47

Alosek
Host

Moje "nevinná" první láska trvala od školky do první třídy. Fandila nám celá vesnice, protože nás to prý k sobě od malička táhlo. Jenže o prázdninách po první třídě jsme se odstěhovali 100 km daleko a od té doby jsme se už neviděli, i když jsem ho hledala. A až tak nevinné to bylo, svůj "vztah" jsme uzavřeli prvním opravdovým francouzákem... pussa tehdy teda nic moc...

A první opravdová láska se vším všudy (ale ne jediná a poslední rodna ) byl můj bývalý partner a otec mého syna, se kterým jsem pak chodila, rozcházela se, žila a bydlela celkem deset let. A i první sex byl skvělý... holt teorie není všechno, ale je-li správně aplikována gloria ...

#30 12. 2. 2008 1:07

Marianne
♥♥♥----

Já nevim jak vy, ale myslím si, že poprvé to stejně musí být nejlepší, ne? Kdy ještě nevíte, co vás čeká, završení toho dlouhého toužení po sobě...já jsem sexuálně poznala jenom jednoho, a doufám, že tak to i zůstane. Je nám spolu skvěle, ale stejně si myslím, že ten začátek byl nej. Kdy se o sebe teprv pokoušíte a všechno hezké před vámi smile

Není tady

#31 12. 2. 2008 13:25

Alosek
Host

S každým to poprvé může být jako "poprvé", aspoň já to tak měla stolt .
Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

#32 12. 2. 2008 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No ale podža toho áz. príslovia by som mala zosta so svojimi kamoškami lol , čo sa mi, dúfam, aj podarí...

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#33 12. 2. 2008 13:44

piskutek
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak moje poprvé bylo ošklivé. Hodně ošklivé. No, už jsem to nakousla-byla jsem znásilněná

Ahoj Natálka

Není tady

#34 12. 2. 2008 13:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ojoj, tak to asi nie je na čo spomína... ja mám naopak spomienky krásne a nezabudnutežné. A napodiv aj môj deflorátor na to dodnes spomína...

Boh nás má rád, keď pracujeme, ale miluje nás, keď tancujeme
Brita

Není tady

#35 12. 2. 2008 16:45

Alosek
Host

Selima napsal(a):

No ale podža toho áz. príslovia by som mala zosta so svojimi kamoškami lol , čo sa mi, dúfam, aj podarí...

tummenupp

#36 12. 2. 2008 17:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Technicky byl každý jiný, někteří byli i "lepší" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), než ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protože důležitější jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, než sex. Sex je důležitý, ne nejdůležitější. Pro mě.
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokážete diskutovat, protože diskuze se s přibývajícími léty stane největší náplní vašeho společného času."

Kdysi jsem si taky představovala, že prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu až do smrti.
Dneska něják vím, že by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, že je to v podstatě všude stejný hmm Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, že bych časem chtěla vyzkoušet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepší tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#37 12. 2. 2008 17:30

Alosek
Host

PPavlaa napsal(a):

Alosek napsal(a):

Kdysi jsem si taky představovala, že prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu až do smrti.
Dneska něják vím, že by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, že je to v podstatě všude stejný hmm Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, že bych časem chtěla vyzkoušet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepší tongue

No, já po tom prvním vyzkoušela taky další gloria ... V posteli byli i lepší, ale ne charakterově. Více méně v průměru všude stejné stolt . A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát že svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za muže svého prvního - když jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, že ji to i lákalo, ale má pocit, že všude je něco a nestojí za to. Jsou spolu už skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, že by chtěli něco měnit wink . Asi to má každý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se ještě stopro na běhu životem dozvím vissla ...

#38 12. 2. 2008 17:33

Marianne
♥♥♥----

Alosek napsal(a):

No takhle jsem to myslela, ne jenom to úplně první poprvé wink prostě poprvé s mužem, se kterým se to teprv rozjíždí a ještě na sebe nejste zvyklí smile
Co se týče důležitosti - to naprosto souhlasím. Dva si v tom musí rozumět, ale je to jenom výsek toho všeho, v čem by měli být zajedno a cítit se spolu dobře wink

Není tady

#39 12. 2. 2008 18:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Alosek napsal(a):

No, já po tom prvním vyzkoušela taky další gloria ... V posteli byli i lepší, ale ne charakterově. Více méně v průměru všude stejné stolt . A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát že svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za muže svého prvního - když jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, že ji to i lákalo, ale má pocit, že všude je něco a nestojí za to. Jsou spolu už skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, že by chtěli něco měnit wink . Asi to má každý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se ještě stopro na běhu životem dozvím vissla ...

Sousedka dělá, jak kdyby se k tomu sexu jinde musela hned i rozvádět big_smile

Není tady

#40 12. 2. 2008 18:17

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

Na Bělehrad!

Není tady

#41 12. 2. 2008 19:07

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

chromý zlý dědeček napsal(a):

Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkušenosti tedy žádné bližší.

no...trpělivost přináší růže....že prý smile

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#42 12. 2. 2008 19:58

piskutek
♥♥♥♥♥♥-
Web

Určitě se někdo najde. Věř tomu

Ahoj Natálka

Není tady

#43 12. 2. 2008 22:23

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

taková ta dětská láska u mě proběhla od školky do 1. třídy, pak jsme se odstěhovali 50km daleko. nejdříve jsem tesknila, ale pak se objevil ON. nejdřív jsme byli přátelé a já se pak bláznivě zamilovala - ačkoliv sympatie byly vzájemné, nikdy jsme to nedali dohromady - vím, že on je ta velká láska, kterou jsem promarnila. nyní mám přítele, ale ON se mi vloudil do snu a nedávno jsem ho potkala - a mám pocit, že v tom lítám zas - už 11 rokem. říkám si,že to nemůže být možný, mám přece ráda někoho jinýho.... tolik moc se bojím pravdy, protože vím, že se svou první opravdovou láskou nikdy nebudu...

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#44 12. 2. 2008 22:52

piskutek
♥♥♥♥♥♥-
Web

leny.wood - tak to jsme na tom asi obě stejně. Já tu svoji první lásku taky vídám a když jí vidím tak jsem v .......

Ahoj Natálka

Není tady

#45 14. 2. 2008 15:32

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

piskutek napsal(a):

Určitě se někdo najde. Věř tomu

To se teď už dá vyloučit, je pozdě.

Na Bělehrad!

Není tady

#46 14. 2. 2008 15:46

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Jinak taky bych rád zažil někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touží... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, když už něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď už ani ktomu není příležitost), vybavím si vždycky už to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. Už z toho mám podmíněný reflex.

Na Bělehrad!

Není tady

#47 14. 2. 2008 15:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Jinak taky bych rád zažil někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touží... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, když už něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď už ani ktomu není příležitost), vybavím si vždycky už to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. Už z toho mám podmíněný reflex.

Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi

Není tady

#48 14. 2. 2008 16:01

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

sunyata napsal(a):

Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi

Na to jich bylo příliš mnoho a pozitivní ani jedna.

Na Bělehrad!

Není tady

#49 14. 2. 2008 16:08

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.

Není tady

#50 14. 2. 2008 16:11

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

sunyata napsal(a):

Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.

Ty sem asi moc dlouho nechodíš, že? Jinak bys asi věděla, že tohle se přede mnou nesmí říkat. To se říká onkologickým pacientům a znamená to "do rána chcípneš".

Na Bělehrad!

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí