27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
No, co si pamatam (vynechame skolku, na tu si moc nepamatam) tak moja prva laska(platonicka) sedela celu ZS predo mnou v lavici. Nikdy sa o tom asi nedozvedela, pretoze som nikdy nemal odvahu jej to povedat, pretoze som mal komplexy ze ma o 2 cm viac ako ja Z nastenky som ukradol jej fotku
A po skonceni ZS ... videl som ju necely rok po a to som uz bol o viac ako 20 cm vyssi
A odvtedy ani tuk.
Není tady
Oxi ty zloději
Není tady
Moje "nevinná" první láska trvala od kolky do první třídy. Fandila nám celá vesnice, protoe nás to prý k sobě od malička táhlo. Jene o prázdninách po první třídě jsme se odstěhovali 100 km daleko a od té doby jsme se u neviděli, i kdy jsem ho hledala. A a tak nevinné to bylo, svůj "vztah" jsme uzavřeli prvním opravdovým francouzákem... tehdy teda nic moc...
A první opravdová láska se vím vudy (ale ne jediná a poslední ) byl můj bývalý partner a otec mého syna, se kterým jsem pak chodila, rozcházela se, ila a bydlela celkem deset let. A i první sex byl skvělý... holt teorie není vechno, ale je-li správně aplikována
...
Já nevim jak vy, ale myslím si, e poprvé to stejně musí být nejlepí, ne? Kdy jetě nevíte, co vás čeká, zavrení toho dlouhého touení po sobě...já jsem sexuálně poznala jenom jednoho, a doufám, e tak to i zůstane. Je nám spolu skvěle, ale stejně si myslím, e ten začátek byl nej. Kdy se o sebe teprv pokouíte a vechno hezké před vámi
Není tady
S kadým to poprvé můe být jako "poprvé", aspoň já to tak měla .
Technicky byl kadý jiný, někteří byli i "lepí" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), ne ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protoe důleitějí jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, ne sex. Sex je důleitý, ne nejdůleitějí. Pro mě.
Líbí se mi asijské přísloví:
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokáete diskutovat, protoe diskuze se s přibývajícími léty stane největí náplní vaeho společného času."
Ojoj, tak to asi nie je na čo spomína... ja mám naopak spomienky krásne a nezabudnutežné. A napodiv aj môj deflorátor na to dodnes spomína...
Není tady
Selima napsal(a):
No ale podža toho áz. príslovia by som mala zosta so svojimi kamokami
, čo sa mi, dúfam, aj podarí...
Alosek napsal(a):
S kadým to poprvé můe být jako "poprvé", aspoň já to tak měla
.
Technicky byl kadý jiný, někteří byli i "lepí" (přesněji řečeno - mně víc vyhovoval jejich styl), ne ten "první vztah postelový"...
Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ten, kdo byl první, zůstal i poslední, protoe důleitějí jsou - alespoň pro mě - v partnerství jiné věci, ne sex. Sex je důleitý, ne nejdůleitějí. Pro mě.
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokáete diskutovat, protoe diskuze se s přibývajícími léty stane největí náplní vaeho společného času."
Kdysi jsem si taky představovala, e prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu a do smrti.
Dneska něják vím, e by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, e je to v podstatě vude stejný Kdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, e bych časem chtěla vyzkouet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Alosek napsal(a):
.
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokáete diskutovat, protoe diskuze se s přibývajícími léty stane největí náplní vaeho společného času."Kdysi jsem si taky představovala, e prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu a do smrti.
Dneska něják vím, e by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, e je to v podstatě vude stejnýKdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, e bych časem chtěla vyzkouet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepí
No, já po tom prvním vyzkouela taky dalí ... V posteli byli i lepí, ale ne charakterově. Více méně v průměru vude stejné
. A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát e svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za mue svého prvního - kdy jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, e ji to i lákalo, ale má pocit, e vude je něco a nestojí za to. Jsou spolu u skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, e by chtěli něco měnit . Asi to má kadý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se jetě stopro na běhu ivotem dozvím
...
Alosek napsal(a):
.
No takhle jsem to myslela, ne jenom to úplně první poprvé prostě poprvé s muem, se kterým se to teprv rozjídí a jetě na sebe nejste zvyklí
Co se týče důleitosti - to naprosto souhlasím. Dva si v tom musí rozumět, ale je to jenom výsek toho veho, v čem by měli být zajedno a cítit se spolu dobře
Není tady
Alosek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Alosek napsal(a):
.
"Zůstaňte s partnerem, se kterým dokáete diskutovat, protoe diskuze se s přibývajícími léty stane největí náplní vaeho společného času."Kdysi jsem si taky představovala, e prvního, se kterým budu mít sex si vezmu, budeme mít děti a zůstaneme spolu a do smrti.
Dneska něják vím, e by to prostě neklaplo, potřebovala jsem si projít pár postelema, abych zjistila, e je to v podstatě vude stejnýKdybych měla být jen s tím prvním, mám obavy, e bych časem chtěla vyzkouet, jaký je to i s někým jiným, jestli to není jinde lepí
No, já po tom prvním vyzkouela taky dalí
... V posteli byli i lepí, ale ne charakterově. Více méně v průměru vude stejné
. A pak jsem se k tomu prvnímu vrátila a vypadalo to napořád. Akorát e svou stinnou stránku po deseti letech stejně projevil.
Sousedka má za mue svého prvního - kdy jsme se o tom bavily, ptala se, jaké to je, zkusit jich víc, e ji to i lákalo, ale má pocit, e vude je něco a nestojí za to. Jsou spolu u skoro 20 let, mají dvě děti a nevypadá to, e by chtěli něco měnit. Asi to má kadý jinak... A kdybych tak věděla tehdy, co vím dnes, a co se jetě stopro na běhu ivotem dozvím
...
Sousedka dělá, jak kdyby se k tomu sexu jinde musela hned i rozvádět
Není tady
Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkuenosti tedy ádné blií.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Na první opětovanou lásku ve svých 29 čekám. Resp. na tu, která mi nějakou lásku věnuje. Zkuenosti tedy ádné blií.
no...trpělivost přináí růe....e prý
Není tady
Určitě se někdo najde. Věř tomu
Není tady
taková ta dětská láska u mě proběhla od kolky do 1. třídy, pak jsme se odstěhovali 50km daleko. nejdříve jsem tesknila, ale pak se objevil ON. nejdřív jsme byli přátelé a já se pak bláznivě zamilovala - ačkoliv sympatie byly vzájemné, nikdy jsme to nedali dohromady - vím, e on je ta velká láska, kterou jsem promarnila. nyní mám přítele, ale ON se mi vloudil do snu a nedávno jsem ho potkala - a mám pocit, e v tom lítám zas - u 11 rokem. říkám si,e to nemůe být moný, mám přece ráda někoho jinýho.... tolik moc se bojím pravdy, protoe vím, e se svou první opravdovou láskou nikdy nebudu...
Není tady
piskutek napsal(a):
Určitě se někdo najde. Věř tomu
To se teď u dá vyloučit, je pozdě.
Není tady
Jinak taky bych rád zail někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touí... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, kdy u něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď u ani ktomu není příleitost), vybavím si vdycky u to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. U z toho mám podmíněný reflex.
Není tady
Jinak taky bych rád zail někdy ty pocity, kdy to "jiskří", člověka polévá horko, podlamují se mu nohy, touí... Znám ten pocit - ale jen jednostranně. Oboustranně nikdy. A teď, kdy u něco takového pocítím (naposled to bylo loni na jaře, teď u ani ktomu není příleitost), vybavím si vdycky u to, co obvykle následovalo - frustrace, ignorace z druhé strany. U z toho mám podmíněný reflex.
Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi
Není tady
sunyata napsal(a):
Nenech se odradit negativnimi zkusenostmi
Na to jich bylo příli mnoho a pozitivní ani jedna.
Není tady
Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.
Není tady
sunyata napsal(a):
Ja myslim, ze nadeje umira posledni. Mozna by to chtelo zapracovat na sebevedomi.
Ty sem asi moc dlouho nechodí, e? Jinak bys asi věděla, e tohle se přede mnou nesmí říkat. To se říká onkologickým pacientům a znamená to "do rána chcípne".
Není tady