6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, určitě jste vichni měli první lásky. Já ano, a do dneního dne na něho myslím a vzpomínám.
Jsou z nás teď kamarádi,ale pořád na sobě cítím,e k němu cítím jetě nějakou tu lásku.
Jak jste na tom vy????
Není tady
Já měla prvních lásek několik :-)
Není tady
To zalezi na tom, kdo je ten prvni....
Není tady
Já měla první u v jeslích :-) Jmenoval se Tomáek a zatím co já ilala, on krásně mluvil a já ho tolik milovala :-) Na kadé fotce jsme spolu :-)
Není tady
Ale celkově raději asi vzpomínám na takový ty lásky kdy jsme se maximálně dreli za ruku po tmě v kině a srdíčko měli a v krku, ne na ty, kdy lo u o postel. Proč, nevím...
Není tady
Ja na prvni lasky nevzpominam vubec. Co bylo bylo. Myslim radsi na svou soucasnou nedostupnou, taky mam casto srdicko az v krku. Mozna casteji, nez kdyz jsem byla mlada.
Není tady
venue napsal(a):
Ja na prvni lasky nevzpominam vubec. Co bylo bylo. Myslim radsi na svou soucasnou nedostupnou, taky mam casto srdicko az v krku. Mozna casteji, nez kdyz jsem byla mlada.
a pak, e já jsem tvrdej realista
venue, to chápu, e má plnou hlavu toho novýho ale to si fakt nikdy nevzpomene ?
Upravil(a) PPavlaa (2. 2. 2008 16:51)
Není tady
Nevzpominam, protoze v tom mam gulas.... bylo jich moc a kazda ta laska byla jina. Neda se to srovnavat.
Není tady
ja na sve prvni lasky moc nevzpominam a kdyz, tak to se mnou nic nedela...obcas si rikam, jestli jsem je vubec milovala?? jestli treba na tu prvni lasku jeste porad necekam...
Není tady
tak to já zase na ně vzpomínám ráááda ... jen nevím, jestli i oni na mě, byla jsem pěkná potvora
Není tady
Na svou prvni zamilovanost si velmi dobre vzpominam. Byli asi tri roky a na piskovisti pred barakem si hral chlapecek o sest let starsi, nez ja. Porad jsem o nem mluvila (dodnes se mi ma mati smeje a vzpomina na to). On me mel taky rad. Pak prisla jeho puberta a lasky konec. Moje druha laska byl soused - kluk o dva roky starsi nez ja. Ja byla ve ctvrte tride a on v seste. Porad jsem doma vybirala co si oblecu, abych se mu libila.... Jeho otev byl sportovec a zili vzdy pul roku v zahranici. Vzdy mi vozil susene ovoce a Haribo bonbony (za komunismu jste nesehnali).No a ja jsem v te dobe mela kamaradku, ktera byla o rok mladsi. Poprosila me, zda bych s ni sla si hrat s panenkami. Jako velke maminky jsme vytahly kocarky v nich panenky a sly na prochazku.... Koho jsme na prochazce nepotkaly. Meho idola... neveril svym ocim, ze me vidi s kocarkem. V tu chvili jsem chtela hodit kocarek do reky, kolem ktere jsem se producirovaly. Druhy den mi ve skole prislo psani.... Ze spolu nemuzeme chodit, protoze jsem pro nej prilis mlada..... Dnes se tomu smeji, ale tehdy to byla tragedie...
Není tady
To já jsem jednomu chlapečkovi čistila z lásky ui. Sobě teda taky. Byli jsme někde s mými a jeho rodiči, bylo léto, seděli jsme venku v nějáké restauraci, my jsme si tam sedli pod stůl, byly tam vajgly z cigaret, tak jsem vyndala z papírku ten filtr a u to jelo
Dodneka mi to předhazuje
Není tady
Já měla Vojtíka od jesliček a do první třídy,kdy jsme byli brutálním systémem vreni kadý do jině třídy (jeden do áčka a druhý do béčka) a tím pádem se z nás stali nepřátelé
POřád jsme se vodili za tlapičky,pusinkovali a mazlinkali,my museli být roztomilí
Není tady
Na první lásku se nedá zapomenout. NIKDY. To je to jediné nikdy ve vztazích, kterým jsem si jist
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Já měla první u v jeslích :-) Jmenoval se Tomáek a zatím co já ilala, on krásně mluvil a já ho tolik milovala :-) Na kadé fotce jsme spolu :-)
Pavli, toto vlákno je v Sexuologické, take o lásky z mateřské kolky kterým jsi ničila autíčka jen proto, abys na sebe upozornila, tu asi nepujde
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavli, toto vlákno je v Sexuologické, take o lásky z mateřské kolky kterým jsi ničila autíčka jen proto, abys na sebe upozornila, tu asi nepujde
Sprosáku jsem byla tak úasná u v jesličkách, e něco takového jsem neměla zapotřebí
Není tady
Jeee, tak kdy to má být s tím, kdy se "u něco dělo", tak po třech letech zoufalé, romantické a předevím marné lásky... jsem místo abych la kupovat vánočního kapra utekla za NÍM... docela se podivil, kdy jsem se po třech letech zjevila před jeho dveřma... ale jeliko jsme se taaaaak milovali, celkem bez váhání mě zatáhl dovnitř, a poprvé po třech letech jsme se políbili a a do večera nám to vydrelo, fakt! Ani o vlněný svetr jsem nepřila.
A toho kapra jsem pak velice těko doma vysvětlovala.
Není tady
Priznavam se bez muceni, ze me prvni laska minula . Proste jsem jeste nezazila stav zamilovanosti (zazila jsem stav omameni smyslu ale s laskou to nemelo, co delat ) ale snad mam jeste dost casu . A kdyz jsem byla ve skolce, tak jsem se venovala jinym vecem nez ziranim po chlapech .
Není tady
Úplne prvá láska bola v 1. triede a bola samozrejme úasná, platonická a vydrala nám, a kým sa neodsahovali niekam do Tramtárie.
Druhá (prvá v "strednom veku" t.j. puberte) bola asi v trnástich na dovolenke a ten chudák zail aké sklamanie, lebo keď ma pracne(no, bol feák, zasa a tožko práce mu to nedalo) zbalil, zistil, e nemám 17, ale len 14... Take sme boli prákrát tancova, drali sme sa za ručičky a dva razy ma decentne pobozkal... Vzhžadom na to, e on mal vtedy 24, asi dos trpel.
Prvá "konzumovaná" láska prila neskoro, ja som vdy bola trochu zachladená. A bola nádherná, lebo asi rok sme sa len kamarátili, trávili spolu vožné chvíle v partii, ale inak nič... A potom sa jeho kamarát u nevládal na to díva a na jednej akcii nás mierne priopitých "dal dokopy". Bolo to krásne a aj bolestné a vydralo nám to cca tritvrte roka.
Není tady
Jak na to koukám tak jsem asi jediná, která tu opravdovou lásku zaila a jetě se s ní i setkává.
U nás to bylo i tak,e jsme měli naplánovanou svatbu,ale pak z toho bohuel selo. Je pravda, e jsme se pak neviděli asi rok,ale od té doby se setkáváme kadý rok jednou. Je to super. Je to fakt kamarád,ale fakt jen kamarád. Já mu můu říct úplně vechno. Je to taková vrba.
Není tady
A já nemám a neměl ádnou
Není tady