Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 2. 2. 2008 10:59

Pavlen
♥------
Web

Nízká frekvence styku a otěhotnění

Ahojky,
prosím vás, chtěla bych se zeptat maminek, jak často v měsíci, kdy otěhotněly souložily??
Máme celkem nižší frekvenci styku, ale nám to tak stačí,ale myslím, že pro otěhotnění to nestačí.Nemám chuť se milovat každý druhý den, ale zase bychom chtěli miminko. Myslíte, že i časovaná soulož může přinést výsledky??Nebo se musíme  milovat často v měsíci, abych otěhotněla.
U prvního dítěte jsme se totiž milovali každý den a třičtvrtě roku se nám nedařilo!!!!!!!!Jenže to jsme byli tenkrát ještě nevybouřený. Tak mám teď strach, aby se vůbec někdy zadařilo, když se už nemilujeme tolik často.Když se tak dlouho nedařilo ani když jsme se milovali každý den, tak nevím, jak to vůbec půjde teď.
Děkuji za reakce.

Život je pes a proto žít je psina!!!

Není tady

#2 2. 2. 2008 11:18

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Re: Nízká frekvence styku a otěhotnění

Pavlen, ve Tvém případě bych doporučila vysledovat, kdy máš ovulaci (pomocí bazální teploty nebo ovulačních testů) a styk načasovat, tak, aby v tom plodném období byl alespoň 2x wink rozhodně není potřeba se nějak přemáhat a pokud Tobě ani manželovi nebude vadit, že to prostě bude plánované, tak není co řešit wink člověk není stroj a je unavený z práce, ne vždy je chuť atd...
pokud se vám to povede načasovat, rozhodně nevadí, že to nezkoušíte každý den wink hodně štěstí!!

Není tady

#3 2. 2. 2008 11:41

Pavlen
♥------
Web

Leni,děkuji za odpověď.
Také jsem si to říkala, že bude nejlepší vysledovat přímo ovulaci.
Jenomže před prvním dítětem když jsem jeden čas také měřila BT,tak jsem to měla tak,že byly hodnoty do poloviny cyklu nízké a pak přesně řečeno ze dne na den byly o 0,5°Cvyšší. Prostě jsem se další den probudila a už byly najednou nad 37 a držely se tam až do příchodu menstruace. A teď teprve měřím druhý měsíc teploty a mám to spíše tak,že se teplota v průběhu cca 4-5dnů postupně zvyšuje a pak se drží vysoká. Takže je nevýhoda, že já nemůžu vystopovat přímo tu ovulaci.
Ale děkuji za tvůj příspěvek.doufám, že nám časovaný sex pomůže.

Není tady

#4 2. 2. 2008 11:43

Pavlen
♥------
Web

Ještě se tě chci zeptat.
Jak máš dole pod příspěvkem ten metřík, ten se ti tam zobrazuje sám od sebe??? Aniž bys ho tam musela při každém příspěvku "datlovat"?
Díky.

Není tady

#5 2. 2. 2008 11:48

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Pavlen, i když Ti hodnoty BZ "lezou" nahoru postupně, dá se aspoň zhruba odhadnout to plodné období - můžeš kvůli upřesnění použít ještě další možnosti (sledování děložního čípku nebo hlenu - někomu to moc dobře nedělá lol ale třeba nebudeš ten případ) a tím bys mohla termín ovulace ještě upřesnit... většinou se Ti v různých cyklech termín ovulace moc nemění (např. že ovu je jednou 15DC, podruhé 17DC, potřetí 16DC apod), takže už budeš vědět, že je dobré styk naplánovat na den, dva před předpokládanou ovulací a pak třeba v den zvýšení teploty....

s tím "metříkem", co mám v podpisu je to podobné jako s Tvým textem - jednou si ho tam dám a měním až když chci, jinak pod příspěvky naskakuje sám wink

Není tady

#6 4. 2. 2008 18:01

Myška
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Ovulka by se měla dát dobře vystopovat díky hlenu. V neplodných dnech je pociťováno sucho, pak vlhko, když je hlen bílý, průhlrdný, tažný, asi jako vaječný bílek, nastupuje ovulka, vrchol hlenu - kdy je pociťováno mokro a hlen je vodnatý a je ho hodně-značí jasnou ovulku. Pak začne hlen vysychat, je lepkavý, bílý, tvarohovitý, je po ovulaci, pak je zas pociťováno sucho. A tak pořád dokola. Vzestup teploty značí proběhlou ovulku.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí