Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 3. 2. 2008 14:52

majkafa
Host

Re: Blokace xxxx

Irenka21 napsal(a):

Ta dotyčná začala první nadávat mně, tak jsem ji chtěla trochu zmást. To už je tak dávno, že už ani nevím, kdo to byl, myslím nějaká cizinka, ne?

Irenko, ty se mi snad jenom zdáš! lollollol

#202 3. 2. 2008 14:53

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

.......

Upravil(a) lueta (3. 2. 2008 15:35)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#203 3. 2. 2008 14:56

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Ani nevím, kde jsem ji našla na nějakých veřejných stránkách, líbila se mi a udělala jsem si z ní avatar, nebyla nijak sprostá, normální pěkná tvář.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#204 3. 2. 2008 15:12

x62358
Host

Aha takže můj podvůdek ja omluvitelný, jiných nikolivěk....opět se vracíme k třísce v oku....
No nic chtěla jsem po tobě odpovědi, je to stejné jako s xxxx a VL, taky házely obviněními na všechny světové strany, ale pokud by měly přinést nějaký důkaz - to už se jim jaksi nechtělo. To už radši najednou psaly o jiných obviněních.
Je to pořád dokola Irenko....

#205 3. 2. 2008 15:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

No bože, tak tam měla cizí fotku, svět se snad nezboří ... určo tady není jediná, holt se někomu nějáká líbí, tak si ji tam šoupne, proč z toho dělat takovej problém.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#206 3. 2. 2008 15:14

lueta
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

No bože, tak tam měla cizí fotku, svět se snad nezboří ... určo tady není jediná, holt se někomu nějáká líbí, tak si ji tam šoupne, proč z toho dělat takovej problém.

No jasně, já tam mám oko a ani nevím koho lol

Není tady

#207 3. 2. 2008 15:17

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

No protože jsem to já, oni si tu všichni totiž použili na avatary jenom svoje fota a nikdo je nikde nestáhl, byla blbost, že jsem si neuvědomila, že i ta fotka má majitelku, která sem může chodit. Čin hodný vraha, který ji jistě okradl o čest.

Není tady

#208 3. 2. 2008 15:18

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nekecej, to není Tvoje oko? A tenhle pták taky nejsem já.

Upravil(a) Irenka21 (3. 2. 2008 15:21)

Není tady

#209 3. 2. 2008 15:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mám taky oko, ale na skypu big_smile přemýšlela jsem o tom si ho sem dát, ale byla jsi rychlejší a teď se už teda nechci opičit tonguelol ale určo ho mám hezčí visslawinklol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#210 3. 2. 2008 15:25

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

lueta napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nekecej, to není Tvoje oko? A tenhle pták taky nejsem já.

No kdoví jestli.....tongue

Není tady

#211 3. 2. 2008 15:32

x56325
Host

Irenka21 napsal(a):

No já se k tomu projektu zase tak moc kladně nestavím, já bych řešila víc postatu, lidé jsou nešťastní a hádají se když jsou vystresovaní a k tomu přispívá i nedostatek financí a nezaměstnanost. V některých případech kolem vidím , jak se peníze z EU používají na věci dost nepotřebné, tohle je už jenom taková hekárna, ale do života se stejně musí každý vrátit sám, já bych dala přednost něčemu, co by zajistilo pracovní místa většímu počtu lidí a tím potažmo i sebevědomí a lepší život.

Irenko, to je sice hezká myšlenka,ale upřímně - nechápu,jak bys to chtěla udělat.
A hlavně, myslíš,že kdybys dosáhla toho utopického stavu,a všichni byli zaměstnaní  a neměli finanční starosti,že by se potom lidi přestali nenávidět, podvádět, že by z jejich života zmizel stres....? Tomu snad sama nemůžeš věřit...
Opravdu si myslíš,že když budeš mít dostatek peněz, vyřeší to všechny tvoje partnerské problémy?
Já za sebe můžu říct, že mám za sebou taky pár vztahových karambolů, a žádný z nich by peníze nevyřešily, ale ani ho nezapříčinily.

A máš pravdu, do života se musí každý vrátit sám, ale ta pomocná ruka, kterou ti někdo podá, když je ti zle, ti může pomoct,aby sis nezlomila nohu. Nebo vaz.

#212 3. 2. 2008 15:44

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

surikata napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

No já se k tomu projektu zase tak moc kladně nestavím, já bych řešila víc postatu, lidé jsou nešťastní a hádají se když jsou vystresovaní a k tomu přispívá i nedostatek financí a nezaměstnanost. V některých případech kolem vidím , jak se peníze z EU používají na věci dost nepotřebné, tohle je už jenom taková hekárna, ale do života se stejně musí každý vrátit sám, já bych dala přednost něčemu, co by zajistilo pracovní místa většímu počtu lidí a tím potažmo i sebevědomí a lepší život.

Irenko, to je sice hezká myšlenka,ale upřímně - nechápu,jak bys to chtěla udělat.
A hlavně, myslíš,že kdybys dosáhla toho utopického stavu,a všichni byli zaměstnaní  a neměli finanční starosti,že by se potom lidi přestali nenávidět, podvádět, že by z jejich života zmizel stres....? Tomu snad sama nemůžeš věřit...
Opravdu si myslíš,že když budeš mít dostatek peněz, vyřeší to všechny tvoje partnerské problémy?
Já za sebe můžu říct, že mám za sebou taky pár vztahových karambolů, a žádný z nich by peníze nevyřešily, ale ani ho nezapříčinily.

A máš pravdu, do života se musí každý vrátit sám, ale ta pomocná ruka, kterou ti někdo podá, když je ti zle, ti může pomoct,aby sis nezlomila nohu. Nebo vaz.

Nežeň to tak do extrému, ale peníze z EU jsou využívány fakt někdy dost nesmyslně a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku v různých sporech, bída život ztěžuje. stres nezmizí nikdy a nikdy nebudou všichni zaměstnaní, ale aspoň mají- li lidé, kteří chtějí pracovat slušnou práci, mají o jeden důvod ke stresu méně.

Není tady

#213 3. 2. 2008 15:53

x56325
Host

Irenka21 napsal(a):

...a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku ....

Irenko, gratuluju, tohle je vtip roku!  lol

#214 3. 2. 2008 15:53

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Suri, nemá to cenu, to je přesně ten Irenčin "peněžní" úhel pohledu. roll

Není tady

#215 3. 2. 2008 15:57

x56325
Host

lueta napsal(a):

Myslíš,že si tady zbytečně plácám játra...? lol Asi jo...Tak jdu koukat na zbytek Novýho... ten to s těma milenkama tak krásně koulel...a když na něj došlo a prachy mu byly na prd!  smile

#216 3. 2. 2008 16:05

lueta
♥♥♥♥♥♥-

surikata napsal(a):

lueta napsal(a):

Myslíš,že si tady zbytečně plácám játra...? lol Asi jo...Tak jdu koukat na zbytek Novýho... ten to s těma milenkama tak krásně koulel...a když na něj došlo a prachy mu byly na prd!  smile

Zbytečně určitě ne. Pomáhá to ke  tříbení názorů a pohledů na ostatní v diskuzi.

Není tady

#217 3. 2. 2008 16:07

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Tak, dámy, buchta se dopekla a mne děti, pes a příroda volá ven, hola a večer jdu k daňové poradkyni, abych si procvičila finanční myšlení. Čauky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#218 3. 2. 2008 16:13

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Tak, dámy, buchta se dopekla a mne děti, pes a příroda volá ven, hola a večer jdu k daňové poradkyni, abych si procvičila finanční myšlení. Čauky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to Ti ze srdce přeji hezký večer lollollol

Není tady

#219 3. 2. 2008 16:14

x62358
Host

surikata napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

...a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku ....

Irenko, gratuluju, tohle je vtip roku!  lol

No je vidět co je pro kterého člověka důležitý....

#220 3. 2. 2008 17:19

majkafa
Host

Irenka21 napsal(a):

No protože jsem to já, oni si tu všichni totiž použili na avatary jenom svoje fota a nikdo je nikde nestáhl, byla blbost, že jsem si neuvědomila, že i ta fotka má majitelku, která sem může chodit. Čin hodný vraha, který ji jistě okradl o čest.

Irenko, při tvém bystrém úsudku ti nedošlo, co jsem chtěla říct. Ani ne to, žes použila cizí fotku, jako to, jak hnusně jsi se chovala k majitelce té fotky. Nebyla to cizinka, teda aspoň psala česky, a ty, místo aby ses omluvila, jsi na ni byla hnusná. Byla jsem tady tenkrát on line a četla, jak jste si psaly. Pak to, myslím, zmizelo, zřejmě smazáno. smile To jsem chtěla říct. Nakonec, sama jsi to tady přiznala, že jsi na ni místo omluvy byla hnusná. wink Takže to už neukecáš. Zkopírovala jsem to, abys to nesmazala  a zase nelhala, jak bývá tvým zvykem, když mažeš věci, které tě pak usvědčují z "nečistých" činů. Ano, každý z nás občas udělá něco, co by neměl, ale ne každý z nás to pak zametá pod koberec nebo naopak je na poukazovatele na svůj čin hnusný. Někteří dokážou uznat svou chybu a omluvit se a nestaví se tady do pozice toho, kdo ví vše nejlépe. A díkybohu, je jich většina.

Upravil(a) majkafa (3. 2. 2008 17:25)

#221 3. 2. 2008 17:30

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Nebyla to cizinka. Byla to Jay, rodilá češka myslím, jen žijící v Nizozemí... jestli se nepletu. Diskuse o ikonce "zlodějka identity" : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6415&p=2

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#222 3. 2. 2008 17:46

majkafa
Host

LENNNA napsal(a):

Nebyla to cizinka. Byla to Jay, rodilá češka myslím, jen žijící v Nizozemí... jestli se nepletu. Diskuse o ikonce "zlodějka identity" : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6415&p=2

Dík.

#223 3. 2. 2008 18:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

No, na citovaných větách bych zase tolik špatného neviděl, to nejsou nejlepší příklady. Být slušný neznamená mazat za každou cenu med kolem huby.
Nejšťavnatěji se Pandorra opírala do Viktorky (které se tímto nechci zastávat), tam už to meze překračovalo...

To ano, ale bylo jich víc (a tímto se ji zastanu ráda)

Ppavli, ja  som xxxx preskakovala s Viktorkou som sa hádala väčšinou konštruktívne a zábavne - hocikedy by som sa s ňou stretla aj osobne - ale pokiaľ ide o Pan, je zlváštne, že najviac vadí užívateľkám - a ty si v popredí - ktoré sú vo vyjadrovaní prevážne tvrdšie ako ona. Konkrétne tebe to napísalo už niekoľko ľudí(tvoja štandardná odpoveď bola: Ja nie som nasratá, ja sa tu len výborne bavím) a myslím, že aj Irenke už pár báb napísalo, že krištáľ je oproti nej mäkké blatíčko... Tak nechápem prečo vám vadí niekto, kto sa vám tvrdosťou ani zďaleka nevyrovná... Komerčná stránka? Založte si aj vy nejaké kurzy či školy a spolupracujte s Babinetom, neviem kto alebo čo vám v tom bráni...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#224 3. 2. 2008 19:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Irenka21 napsal(a):

Irenka, už vidím tvoje nadšenie, keby si niekto trúfol použiť ČOKOĽVEK tvoje zadarmo... napríklad celkom realistickú fotku. Iste by sme sa na Právnom dočítali, ako sa s tým súdne vysporiadaš.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#225 3. 2. 2008 19:23

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Irenka21 napsal(a):

Cin hodny vraha to neni ale me nastvalo, kdyby si devce v mem veku stahlo odnekud (bez meho vedomi) moji fotku a vydavalo ji za svou dumbom. A ten zpusob jakym jsi komunikovala s dotycnou, kdyz se ozvala, ze je to jeji foto, byl taky opravdu lahudkovy dumbom.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí