29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irenka21 napsal(a):
Ta dotyčná začala první nadávat mně, tak jsem ji chtěla trochu zmást. To už je tak dávno, že už ani nevím, kdo to byl, myslím nějaká cizinka, ne?
Irenko, ty se mi snad jenom zdáš!
.......
Upravil(a) lueta (3. 2. 2008 15:35)
Není tady
Ani nevím, kde jsem ji našla na nějakých veřejných stránkách, líbila se mi a udělala jsem si z ní avatar, nebyla nijak sprostá, normální pěkná tvář.
Není tady
Aha takže můj podvůdek ja omluvitelný, jiných nikolivěk....opět se vracíme k třísce v oku....
No nic chtěla jsem po tobě odpovědi, je to stejné jako s xxxx a VL, taky házely obviněními na všechny světové strany, ale pokud by měly přinést nějaký důkaz - to už se jim jaksi nechtělo. To už radši najednou psaly o jiných obviněních.
Je to pořád dokola Irenko....
No bože, tak tam měla cizí fotku, svět se snad nezboří ... určo tady není jediná, holt se někomu nějáká líbí, tak si ji tam šoupne, proč z toho dělat takovej problém.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No bože, tak tam měla cizí fotku, svět se snad nezboří ... určo tady není jediná, holt se někomu nějáká líbí, tak si ji tam šoupne, proč z toho dělat takovej problém.
No jasně, já tam mám oko a ani nevím koho
Není tady
No protože jsem to já, oni si tu všichni totiž použili na avatary jenom svoje fota a nikdo je nikde nestáhl, byla blbost, že jsem si neuvědomila, že i ta fotka má majitelku, která sem může chodit. Čin hodný vraha, který ji jistě okradl o čest.
Není tady
lueta napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nekecej, to není Tvoje oko? A tenhle pták taky nejsem já.
Upravil(a) Irenka21 (3. 2. 2008 15:21)
Není tady
lueta napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mám taky oko, ale na skypu přemýšlela jsem o tom si ho sem dát, ale byla jsi rychlejší a teď se už teda nechci opičit
ale určo ho mám hezčí
Není tady
Irenka21 napsal(a):
lueta napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nekecej, to není Tvoje oko? A tenhle pták taky nejsem já.
No kdoví jestli.....
Není tady
Irenka21 napsal(a):
No já se k tomu projektu zase tak moc kladně nestavím, já bych řešila víc postatu, lidé jsou nešťastní a hádají se když jsou vystresovaní a k tomu přispívá i nedostatek financí a nezaměstnanost. V některých případech kolem vidím , jak se peníze z EU používají na věci dost nepotřebné, tohle je už jenom taková hekárna, ale do života se stejně musí každý vrátit sám, já bych dala přednost něčemu, co by zajistilo pracovní místa většímu počtu lidí a tím potažmo i sebevědomí a lepší život.
Irenko, to je sice hezká myšlenka,ale upřímně - nechápu,jak bys to chtěla udělat.
A hlavně, myslíš,že kdybys dosáhla toho utopického stavu,a všichni byli zaměstnaní a neměli finanční starosti,že by se potom lidi přestali nenávidět, podvádět, že by z jejich života zmizel stres....? Tomu snad sama nemůžeš věřit...
Opravdu si myslíš,že když budeš mít dostatek peněz, vyřeší to všechny tvoje partnerské problémy?
Já za sebe můžu říct, že mám za sebou taky pár vztahových karambolů, a žádný z nich by peníze nevyřešily, ale ani ho nezapříčinily.
A máš pravdu, do života se musí každý vrátit sám, ale ta pomocná ruka, kterou ti někdo podá, když je ti zle, ti může pomoct,aby sis nezlomila nohu. Nebo vaz.
surikata napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
No já se k tomu projektu zase tak moc kladně nestavím, já bych řešila víc postatu, lidé jsou nešťastní a hádají se když jsou vystresovaní a k tomu přispívá i nedostatek financí a nezaměstnanost. V některých případech kolem vidím , jak se peníze z EU používají na věci dost nepotřebné, tohle je už jenom taková hekárna, ale do života se stejně musí každý vrátit sám, já bych dala přednost něčemu, co by zajistilo pracovní místa většímu počtu lidí a tím potažmo i sebevědomí a lepší život.
Irenko, to je sice hezká myšlenka,ale upřímně - nechápu,jak bys to chtěla udělat.
A hlavně, myslíš,že kdybys dosáhla toho utopického stavu,a všichni byli zaměstnaní a neměli finanční starosti,že by se potom lidi přestali nenávidět, podvádět, že by z jejich života zmizel stres....? Tomu snad sama nemůžeš věřit...
Opravdu si myslíš,že když budeš mít dostatek peněz, vyřeší to všechny tvoje partnerské problémy?
Já za sebe můžu říct, že mám za sebou taky pár vztahových karambolů, a žádný z nich by peníze nevyřešily, ale ani ho nezapříčinily.
A máš pravdu, do života se musí každý vrátit sám, ale ta pomocná ruka, kterou ti někdo podá, když je ti zle, ti může pomoct,aby sis nezlomila nohu. Nebo vaz.
Nežeň to tak do extrému, ale peníze z EU jsou využívány fakt někdy dost nesmyslně a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku v různých sporech, bída život ztěžuje. stres nezmizí nikdy a nikdy nebudou všichni zaměstnaní, ale aspoň mají- li lidé, kteří chtějí pracovat slušnou práci, mají o jeden důvod ke stresu méně.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
...a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku ....
Irenko, gratuluju, tohle je vtip roku!
Suri, nemá to cenu, to je přesně ten Irenčin "peněžní" úhel pohledu.
Není tady
lueta napsal(a):
Myslíš,že si tady zbytečně plácám játra...? Asi jo...Tak jdu koukat na zbytek Novýho... ten to s těma milenkama tak krásně koulel...a když na něj došlo a prachy mu byly na prd!
surikata napsal(a):
lueta napsal(a):
Myslíš,že si tady zbytečně plácám játra...?
Asi jo...Tak jdu koukat na zbytek Novýho... ten to s těma milenkama tak krásně koulel...a když na něj došlo a prachy mu byly na prd!
Zbytečně určitě ne. Pomáhá to ke tříbení názorů a pohledů na ostatní v diskuzi.
Není tady
Tak, dámy, buchta se dopekla a mne děti, pes a příroda volá ven, hola a večer jdu k daňové poradkyni, abych si procvičila finanční myšlení. Čauky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Tak, dámy, buchta se dopekla a mne děti, pes a příroda volá ven, hola a večer jdu k daňové poradkyni, abych si procvičila finanční myšlení. Čauky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to Ti ze srdce přeji hezký večer
Není tady
surikata napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
...a pokud se lidem daří dobře, třeba i ty rozvody a rozchody mohou být slušnější a není třeba se tak handrkovat o každou kačku ....
Irenko, gratuluju, tohle je vtip roku!
No je vidět co je pro kterého člověka důležitý....
Irenka21 napsal(a):
No protože jsem to já, oni si tu všichni totiž použili na avatary jenom svoje fota a nikdo je nikde nestáhl, byla blbost, že jsem si neuvědomila, že i ta fotka má majitelku, která sem může chodit. Čin hodný vraha, který ji jistě okradl o čest.
Irenko, při tvém bystrém úsudku ti nedošlo, co jsem chtěla říct. Ani ne to, žes použila cizí fotku, jako to, jak hnusně jsi se chovala k majitelce té fotky. Nebyla to cizinka, teda aspoň psala česky, a ty, místo aby ses omluvila, jsi na ni byla hnusná. Byla jsem tady tenkrát on line a četla, jak jste si psaly. Pak to, myslím, zmizelo, zřejmě smazáno. To jsem chtěla říct. Nakonec, sama jsi to tady přiznala, že jsi na ni místo omluvy byla hnusná.
Takže to už neukecáš. Zkopírovala jsem to, abys to nesmazala a zase nelhala, jak bývá tvým zvykem, když mažeš věci, které tě pak usvědčují z "nečistých" činů. Ano, každý z nás občas udělá něco, co by neměl, ale ne každý z nás to pak zametá pod koberec nebo naopak je na poukazovatele na svůj čin hnusný. Někteří dokážou uznat svou chybu a omluvit se a nestaví se tady do pozice toho, kdo ví vše nejlépe. A díkybohu, je jich většina.
Upravil(a) majkafa (3. 2. 2008 17:25)
Nebyla to cizinka. Byla to Jay, rodilá češka myslím, jen žijící v Nizozemí... jestli se nepletu. Diskuse o ikonce "zlodějka identity" : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6415&p=2
Není tady
LENNNA napsal(a):
Nebyla to cizinka. Byla to Jay, rodilá češka myslím, jen žijící v Nizozemí... jestli se nepletu. Diskuse o ikonce "zlodějka identity" : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=6415&p=2
Dík.
PPavlaa napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
No, na citovaných větách bych zase tolik špatného neviděl, to nejsou nejlepší příklady. Být slušný neznamená mazat za každou cenu med kolem huby.
Nejšťavnatěji se Pandorra opírala do Viktorky (které se tímto nechci zastávat), tam už to meze překračovalo...To ano, ale bylo jich víc (a tímto se ji zastanu ráda)
Ppavli, ja som xxxx preskakovala s Viktorkou som sa hádala väčšinou konštruktívne a zábavne - hocikedy by som sa s ňou stretla aj osobne - ale pokiaľ ide o Pan, je zlváštne, že najviac vadí užívateľkám - a ty si v popredí - ktoré sú vo vyjadrovaní prevážne tvrdšie ako ona. Konkrétne tebe to napísalo už niekoľko ľudí(tvoja štandardná odpoveď bola: Ja nie som nasratá, ja sa tu len výborne bavím) a myslím, že aj Irenke už pár báb napísalo, že krištáľ je oproti nej mäkké blatíčko... Tak nechápem prečo vám vadí niekto, kto sa vám tvrdosťou ani zďaleka nevyrovná... Komerčná stránka? Založte si aj vy nejaké kurzy či školy a spolupracujte s Babinetom, neviem kto alebo čo vám v tom bráni...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Irenka, už vidím tvoje nadšenie, keby si niekto trúfol použiť ČOKOĽVEK tvoje zadarmo... napríklad celkom realistickú fotku. Iste by sme sa na Právnom dočítali, ako sa s tým súdne vysporiadaš.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Cin hodny vraha to neni ale me nastvalo, kdyby si devce v mem veku stahlo odnekud (bez meho vedomi) moji fotku a vydavalo ji za svou . A ten zpusob jakym jsi komunikovala s dotycnou, kdyz se ozvala, ze je to jeji foto, byl taky opravdu lahudkovy
.
Není tady