29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Damila napsal(a):
Andromeda napsal(a):
ffly napsal(a):
Jirko, máte mojí podporu, souhlasím s tím.
xxxx od začátku co sem chodí neustále vyvolávají konflikty, naváží se do lidí, zesměšňuje je, navíc přináší obvinění pro které nemá důkazy. Zejména ty, které mají opačný názor než ona. Myslím, že pěkné řádce návštěvnic Babinetu docela znechutila návštěvu stránek Babinetu.
Za dva roky co sem chodím, jsem nic podobného nezažila.
Diskutovat se dá různým způsobem. Jejich vymezující se a napadající mě jako jednotlivci nevyhovoval.
Moc mě mrzí, že někteří další se tohoto způsobu komunikace chytly...a dále v něm pokračují.
Není to o Pandoře, je to o komunikaci.ffly, máš pravdu, že to bylo hlavně o komunikaci, nicméně i hádka je vlastně neustále se opakující akce a reakce na obou stranách a plamenná obhajoba udělala také svůj díl "práce" A pak už jen aby byl člověk v hádce slyšet, je potřeba průběžně zvyšovat hlas
Lidi, kteří chtějí vyvolat konflikt, pouze potřebují najít protihráče, který jim to bude dostatečně žrát a přistoupí na tuhle hruOno je to v podstatě úplně stejné třeba jako tenis (místní tenisté a tenistky prominou), dokud je komu pinkat přes síť, do té doby míček lítá
To znamená, že obě strany mají stejnou "vinu".
Ale z protistrany zabanován nebyl nikdo.
no to víš, že Pan, která tady někdy holky nazývala doslova krávami nikdo banovat nebude
Není tady
ffly napsal(a):
Santalo věř mi, že s ní opravdu diskutovat nechci. Její osobitý způsob je nejen mě velmi nepříjemný. Ale to je samozřejmě můj problém. Nicméně obávám se, že to je i problém dalších spousty lidí navštěvující Babinet. Myslím - a ano soudím podle sebe - si sem lidé chodí popovídat, pobavit, poradit a ne číst jak se pořád do něčeho vrtá.... jako ohraná deska, můžu ti úplně v klidu napsat, že jsem naprosto mírumilovný člověk a komunikace xxxx mi vadila. Je to "jen" můj pohled, možná i pohled jiných lidí....přeber si to jak chceš. Já jsem vyjádřila svůj osobitý názor na to, že xxxx dostala ban.
Když sem přišlo párkrát brečet pár holek kvůli partnerově nevěře, dostaly od Pan takový kapky, že se divím, že si to nešly hodit. To ale nevadí, že jo. Nemám pocit, že by tady xxxx někoho urážela, jen řekla svůj názor.
Máš na každýho jinej metr...
Upravil(a) PPavlaa (1. 2. 2008 17:28)
Není tady
martinF napsal(a):
Damila napsal(a):
Já teda čumím.
To taky dostanu Ban, když s xxxx a Viktorkou v některých věcech souhlasím?
Urážet se může a a chatovat nebo psát off topic nesmí?
Můžu si s nimi psát SZ?
Kde je konkrétní vysvětlení za konkrétní prohřešek, za který byly zabanovány a předem upozorněny?
Děkuji za případnou odpověď.
Nebo se musím ptát přímo majitelů, když to rozhodli oni?
Budeme se ptát každý zvlášť? Nebylo by lepší to prostě napsat třeba do záhlaví, ale konkrétně?já s nimi v některých věcech souhlasil a ještě psát můžu, tak uvidíme................
třeba se taky znelíbím nějaké moderátorce, ačkoliv nadávky nepoužívám a budu mít útrum
čekám na to samé, když jsem s nimi souhlasila ...
Není tady
Má tu pár zastánkyň, které uřvou každého trochu realisticky uvažujícího člověka a má na to nárok, platí si to, tak jsou urážky a tvrzení o sobě, že je královna nade všemi a všechny ty kecy o zrcadlení v pořádku, prostě na tom se nic nezmění, ale alespoň se projevilo, že jí to všichni tak naivně nežerou.
Upravil(a) Irenka21 (1. 2. 2008 20:27)
Není tady
Irenko
Není tady
Pavli fakt myslím, že nemám dvojí metr. Ale nemá smysl tady pokračovat v debatě, která se opět rozvíjí ohledně toho kdo koho uráží kdo koho ne. Já když to vezmu podle sebe, tak mě Pan nikdy neurazila, xxxx se mě dotkla několikrát...a to nejen v debatě o Pandořiných aktivitách, ale už mnohem dříve. Nikam jsem to nehlásila.
A končím, měla jsem dobrou vůli.
Flly, moje zlatá babičky ( která neuměla anglicky) říkávala - šarap děvenko šarap. To fakt nemá smysl. Pa
Není tady
A ještě něco, nechci nikoho urážet, napíši čistě svůj dojem, představuji si Pan jako velkou silnou ženu a druhé polovině středního věku, o kterou už muži nejeví moc zájem, děti buď neměla nebo jsou už osamostatněné, ona se umí vyjadřovat, zná trochu o psychologii a různých náboženstvích a chtěla zúročit své životní zkušenosti, aby mohla rozvíjet různé sobě prospěšné teorie a psychologické hry, možná pracovala s lidmi a je schopná manipulátorka, měla nějaké problémy s existencí a volné víkendy a také internet, tak se toho rozhodla využít nejen k finančnímu prospěchu, ale k získání přátel a lidí se kterými by mohla manipulovat a bavit se, pro které by se mohla udělat důležitá, aby měla pocit, že je důležitá aspoň pro někoho, je to pro ni takové fajn východisko z vlastní neslavné situace. Jak jsem se trefila to může posoudit jenom ona a pravdu tady stejně nepřizná. Smutné je, že tu svými teoriemi a hrátkami ubližovala někdy i děvčatům, která i bez ní trpěla už dost.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
A ještě něco, nechci nikoho urážet, napíši čistě svůj dojem, představuji si Pan jako velkou silnou ženu a druhé polovině středního věku, o kterou už muži nejeví moc zájem, děti buď neměla nebo jsou už osamostatněné, ona se umí vyjadřovat, zná trochu o psychologii a různých náboženstvích a chtěla zúročit své životní zkušenosti, aby mohla rozvíjet různé sobě prospěšné teorie a psychologické hry, možná pracovala s lidmi a je schopná manipulátorka, měla nějaké problémy s existencí a volné víkendy a také internet, tak se toho rozhodla využít nejen k finančnímu prospěchu, ale k získání přátel a lidí se kterými by mohla manipulovat a bavit se, pro které by se mohla udělat důležitá, aby měla pocit, že je důležitá aspoň pro někoho, je to pro ni takové fajn východisko z vlastní neslavné situace. Jak jsem se trefila to může posoudit jenom ona a pravdu tady stejně nepřizná. Smutné je, že tu svými teoriemi a hrátkami ubližovala někdy i děvčatům, která i bez ní trpěla už dost.
Irénko, z Tebe bude jednou nová Rowlingová.
Hezký víkend všem !
Není tady
Doufám, že XXXX se zaregistruje pod jiným nickem, protože mě tedy její rozumné rady a názory budou chybět. A doufám že bude dál radit i Tercilla i Pandorra. Od každé jsem si vzala něco.
Není tady
lueta napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Irénko, z Tebe bude jednou nová Rowlingová.
Hezký víkend všem !
Já vím.
Není tady
A na jak dlouho mají ban ???
Není tady
Také jsem se ptala a nikdo mi neodpověděl.
Není tady
Třeba ještě někdo odpoví
Jinak Irenko, Pan si představuju úplně stejně
Není tady
Večer se sem zase mrknu, měj se zatím fajn, jedu nakupovat dravé zvěři papání na víkend.
Není tady
Ban mají do 8. 2. 2008.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Také jsem se ptala a nikdo mi neodpověděl.
I já se ptala.
Několikrát.
Koukám, že těch banů bude více. Jsme to ale holky vzpurné a pořád říkáme, co se některým nelíbí.
Ale musím tentokrát ocenit Pan, že ač o těchto diskuzích určitě ví, postavila se k tomu podle mého názoru nejlíp, jak mohla. Ignoruje.
Asi bychom to měly dělat všechny. Když ale nespravedlnost je dost silné nutkání k tomu, abychom se ozvaly...
Není tady
Jirka napsal(a):
Ban mají do 8. 2. 2008.
Děkuji. Konkrétní odpověď. To je dobře.
Jen ještě otázka. Ví holky, za co konkrétně (který příspěvek či příspěvky) to dostaly?
Není tady
Damilo, proč řešíš "holky"?
Já děkuju za ban Viktorky, protože mi psala SZ, které nejsou psaním psychicky příčetného člověka. Vím, byla má "chyba", že jsem je četla, ale při první jsem netušila, do čeho jdu. A taky - jsem baba zvědavá. Ale už její SZ číst asi nebudu. Na xchatu si můžeme dát do ignoru na vzkazy i na "sklo" nicky, které nechceme číst, možná by bylo dobré, kdybychom si mohly dávat vůči nežádoucím SZ ignor i na babi. Každý by si pak "cenzuroval" sám, co chce a co nechce a nemusel by být ban.
Damila napsal(a):
Jirka napsal(a):
Ban mají do 8. 2. 2008.
Děkuji. Konkrétní odpověď. To je dobře.
Jen ještě otázka. Ví holky, za co konkrétně (který příspěvek či příspěvky) to dostaly?
Neví, s Viktorkou jsem mluvila.
Není tady
Majko o tom, kdo je jak příčetnej, by se dalo dohadovat. Přestaň se do ni navážet, kde můžeš, tam si taky rejpneš, co ?
Není tady
K banům tolik - já měla za to, že jsme tady mezi dospělými lidmi, co jsou schopní unést i nějaké to sprosté slovo případně ostřejší názor,nicméně podle všeho to vypadá, že to má spíš být mateřská školka, kde když sebude mluvit slušně a hlásat jen ty správné názory, dostaneš přes ručičky. Zdálo se mi, že tohle je uživatelsky přátelská platforma pro výměnu názorů, kde ( asi ) musí být jistá pravidla, ale poslední dobou už je trochu přepravidlováno. Pochopila bych, že vyhodíte psychopata typu Zephyra, ale co udělala xxx ? Že neměla ráda Pandorru a měla na její aktivity svůj názor ? A to se nesmí ?
Není tady
majkafa napsal(a):
Damilo, proč řešíš "holky"?
Já děkuju za ban Viktorky, protože mi psala SZ, které nejsou psaním psychicky příčetného člověka. Vím, byla má "chyba", že jsem je četla, ale při první jsem netušila, do čeho jdu. A taky - jsem baba zvědavá. Ale už její SZ číst asi nebudu. Na xchatu si můžeme dát do ignoru na vzkazy i na "sklo" nicky, které nechceme číst, možná by bylo dobré, kdybychom si mohly dávat vůči nežádoucím SZ ignor i na babi. Každý by si pak "cenzuroval" sám, co chce a co nechce a nemusel by být ban.
Neřeším holky. Řeším sebe. Každej tu píšem především kvůli sobě, ne?
Může se to stát každému z nás.
Není tady
Tiino souhlas
Není tady
Damilo, nerozumím tvé potřebě vědět a zařídit, aby VL a xxxx věděly, proč. Máš potřebu být "bojovnicí za spravedlnost"?
Může se to stát každému z nás? Jsem svéprávný člověk. Když se mi to stane a nebudu vědět, proč, zeptám se těch, kdo mě banovali.
Ale - nemusím všemu rozumět.
Upravil(a) majkafa (1. 2. 2008 18:59)