Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 2. 2008 15:14

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Blokace xxxx

Já teda čumím.
To taky dostanu Ban, když s xxxx a Viktorkou v některých věcech souhlasím?
Urážet se může a a chatovat nebo psát  off topic nesmí?
Můžu si s nimi psát SZ?
Kde je konkrétní vysvětlení za konkrétní prohřešek, za který byly zabanovány a předem upozorněny?

Děkuji za případnou odpověď.
Nebo se musím ptát přímo majitelů, když to rozhodli oni?
Budeme se ptát každý zvlášť? Nebylo by lepší to prostě napsat třeba do záhlaví, ale konkrétně?

Upravil(a) Damila (1. 2. 2008 15:52)

Není tady

#27 1. 2. 2008 15:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne osobne sa teda nepáči banovanie ako také, hoci uznávam, že kde sú pravidlá, mali by byť aj sankcie za ich nedodržanie... ale toto je zbytočné robenie mučeníkov, podľa mňa. A naháňanie vody na ich mlyn. Niežeby som s nimi súhlasila, aby bolo jasné(vlastne xxxx som dôsledne preskakovala, takže neviem, či by som s ňou súhlasila), ale... asi to nie je šťastný krok. A poškodí podľa mňa tú, o ktorú ide (o nás bez nás ...) , teda Pandorru. No nič, to bol len povzdych. A vyjdarenie obavy, či raz nebudem zabanovaná aj ja(napríklad za grafomániu a chatovanie na "vážnych" poradniach).
A áno, aj ja si myslím, že tu nejde primárne o materialistický či idealistický svetonázor, ale skôr o mieru tolerancie, ktorej sa treba učiť(niekedy aj opatreniami ako zo základnej školy, keď nepomáhajú dospelácke metódy). Ale neteší ma to. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 1. 2. 2008 15:19

Somaia
Host

Irenko, náboženství a "duchovní rozměr" člověka (víra nebo duchovní potřeby  člověka)  jsou rozdílné pojmy s rozdílným obsahem.

Upravil(a) Somaia (1. 2. 2008 15:27)

#29 1. 2. 2008 15:19

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

ffly napsal(a):

Jirko, máte mojí podporu, souhlasím s tím.
xxxx od začátku co sem chodí neustále vyvolávají konflikty, naváží se do lidí, zesměšňuje je, navíc přináší obvinění pro které nemá důkazy. Zejména ty, které mají opačný názor než ona. Myslím, že pěkné řádce návštěvnic Babinetu docela znechutila návštěvu stránek Babinetu.
Za dva roky co sem chodím, jsem nic podobného nezažila.
Diskutovat se dá různým způsobem. Jejich vymezující se a napadající mě jako jednotlivci nevyhovoval.
Moc mě mrzí, že někteří další se tohoto způsobu komunikace chytly...a dále v něm pokračují.
Není to o Pandoře, je to o komunikaci.

ffly, máš pravdu, že to bylo hlavně o komunikaci, nicméně i hádka je vlastně neustále se opakující akce a reakce na obou stranách a plamenná obhajoba udělala také svůj díl "práce" A pak už jen aby byl člověk v hádce slyšet, je potřeba průběžně zvyšovat hlas wink

Lidi, kteří chtějí vyvolat konflikt, pouze potřebují najít protihráče, který jim to bude dostatečně žrát a přistoupí na tuhle hru wink Ono je to v podstatě úplně stejné třeba jako tenis (místní tenisté a tenistky prominou), dokud je komu pinkat přes síť, do té doby míček lítá gloria

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#30 1. 2. 2008 15:21

tina
Moderátor(ka)
Web

Sel, díky - kéž by vás takto smýšlejících bylo víc smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#31 1. 2. 2008 15:49

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

ffly napsal(a):

xxxx od začátku co sem chodí neustále vyvolávají konflikty, naváží se do lidí, zesměšňuje je, navíc přináší obvinění pro které nemá důkazy. Zejména ty, které mají opačný názor než ona. Myslím, že pěkné řádce návštěvnic Babinetu docela znechutila návštěvu stránek Babinetu.
Diskutovat se dá různým způsobem. Jejich vymezující se a napadající mě jako jednotlivci nevyhovoval.
Moc mě mrzí, že někteří další se tohoto způsobu komunikace chytly...a dále v něm pokračují.

ffly, máš pravdu, že to bylo hlavně o komunikaci, nicméně i hádka je vlastně neustále se opakující akce a reakce na obou stranách a plamenná obhajoba udělala také svůj díl "práce" A pak už jen aby byl člověk v hádce slyšet, je potřeba průběžně zvyšovat hlas wink

Lidi, kteří chtějí vyvolat konflikt, pouze potřebují najít protihráče, který jim to bude dostatečně žrát a přistoupí na tuhle hru wink Ono je to v podstatě úplně stejné třeba jako tenis (místní tenisté a tenistky prominou), dokud je komu pinkat přes síť, do té doby míček lítá gloria

To znamená, že obě strany mají stejnou "vinu".
Ale z protistrany zabanován nebyl nikdo.

Není tady

#32 1. 2. 2008 16:02

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Tohle jen jen tvůj subjektivní pohled - např. já si tedy nemyslím, že by od začátku někoho zesměšňovala.

Nesouhlasí s váma a dává to najevo svým osobitým způsobem, to je celé.

Jak už tady někdo napsal, když s ní chceš diskutovat, můžeš - ale taky vůbec nemusíš.

Jinak to nic nemění na tom, že kdybych měla své stránky, jako mají kluci  a něco by se mi nezdálo, tak nás zablokuju třeba 50 najednou lol
Občas je to tady jako slepičárna lol par
Je to jejich bussines tummenupp jejich rozhodnutí.

Upravil(a) Santala (1. 2. 2008 16:03)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#33 1. 2. 2008 16:11

x62358
Host

Santalo věř mi, že s ní opravdu diskutovat nechci. Její osobitý způsob je nejen mě velmi nepříjemný. Ale to je samozřejmě můj problém. Nicméně obávám se, že to je i problém dalších spousty lidí navštěvující Babinet. Myslím - a ano soudím podle sebe - si sem lidé chodí popovídat, pobavit, poradit a ne číst jak se pořád do něčeho vrtá.... jako ohraná deska, můžu ti úplně v klidu napsat, že jsem naprosto mírumilovný člověk a komunikace xxxx mi vadila. Je to "jen" můj pohled, možná i pohled jiných lidí....přeber si to jak chceš. Já jsem vyjádřila svůj osobitý názor na to, že xxxx dostala ban.

#34 1. 2. 2008 16:19

martinF
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Já teda čumím.
To taky dostanu Ban, když s xxxx a Viktorkou v některých věcech souhlasím?
Urážet se může a a chatovat nebo psát  off topic nesmí?
Můžu si s nimi psát SZ?
Kde je konkrétní vysvětlení za konkrétní prohřešek, za který byly zabanovány a předem upozorněny?

Děkuji za případnou odpověď.
Nebo se musím ptát přímo majitelů, když to rozhodli oni?
Budeme se ptát každý zvlášť? Nebylo by lepší to prostě napsat třeba do záhlaví, ale konkrétně?

já s nimi v některých věcech souhlasil a ještě psát můžu, tak uvidíme................

třeba se taky znelíbím nějaké moderátorce, ačkoliv nadávky nepoužívám a budu mít útrum smile

Není tady

#35 1. 2. 2008 16:33

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že ban není zrovna nejlepší řešení. Já jsem prostě xku od jistého příspěvku ( kdy vyhrožovala anonymním udáním) začala  přeskakovat a nečtu ji, stejně jako Viktorku. Myslím, že každý z přispěvatelů ( nebo aspoň většina wink ) jsou svéprávní a samostatně uvažující osoby a udělají si obrázek sami.
Irenko, co se týče Tvé osoby, docela by mě zajímalo, proč na to duchovní neustále chodíš, když Tě tak irituje.
Já jsem taky hluboce věřící člověk ( a nepotřebuju k tomu žádné náboženství ani sektu) a nikdy by mě nenapadlo vystupovat proti Tobě, protože jsi materialista. Je to Tvoje cesta a já ji respektuji. Tak prosím i Ty respektuj víru jiných a neodsuzuj jen proto, že tomu nerozumíš. Nebo se mám bát nahlas vyjádřit to, že věřím na karmické zákony a vesmírnou energii? To bych musela popřít mnoho let svého života. Co se týče školiček a Pandorry , setkala  jsem se  na nich spoustou žen ,ale ani jedna nebyla tonoucí nebo neschopná zoufalkyně bez vlastního názoru a dokonce jsou mezi nimi ženy, které jsou ateistky a duchovní cesta jim blízká není. To byl důvod, proč tady vznikla spousta nedorozumění. Xka , Viktorka a nevímkdoješte tady začaly rozebírat a hodnotit věci, o kterých nic neví. Jak už jsem jednou psala, pokud tady napíše některá holka, že jí školička ublížila a Pan z ní vymámila peníze, bude to jiná káva a jiná diskuze. Zatím to všechno bylo ze sféry spekulací, závisti a řekla bych až nenávisti.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#36 1. 2. 2008 16:47

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Santalo věř mi, že s ní opravdu diskutovat nechci. Její osobitý způsob je nejen mě velmi nepříjemný. Ale to je samozřejmě můj problém. Nicméně obávám se, že to je i problém dalších spousty lidí navštěvující Babinet. Myslím - a ano soudím podle sebe - si sem lidé chodí popovídat, pobavit, poradit a ne číst jak se pořád do něčeho vrtá.... jako ohraná deska, můžu ti úplně v klidu napsat, že jsem naprosto mírumilovný člověk a komunikace xxxx mi vadila. Je to "jen" můj pohled, možná i pohled jiných lidí....přeber si to jak chceš. Já jsem vyjádřila svůj osobitý názor na to, že xxxx dostala ban.

Ale, tady každej do něcoho "vrtá" lol To je diskuze.

Já to beru tak, že je vás tady víc komu vadila, tak jste si postěžovaly na správným místě a je to. Vo co go ?

Je to věc povahy, mě by nenapadlo někam psát, že mi někdo na diskuzním foru vadí.Nemusím sem chodit a číst to vissla
A může mi napsat co chce.Třeba, že jsem pí**lol
Je mi to šumák.

Oponovaly jste jí, hájíly Pandoru, nechaly se vyprovokovat a z mého pohledy jste všechny přispěly k porušení poravidel par
Ale, je to šumák - tohle téma jsem sem dala, abych dostala odpověď od majitelů a ta se mi dostala tummenupp
Takže to tady zabalíme a užijeme si fajn víkend.

Holky si založej novej email a nový nicky a pojede se dál - co ?
A když ne, tak se tady za čas objeví zase nějaká xxxx , bude moc hubatá a zabanovaná dumbom a nebo ne.
Pořád se něco děje par
A tak to má býýt par
Jinak by tady byla nuda.

PS Neví někdo, jestli si to Zephyr fakt hodil, nebo ne ? va

Není tady

#37 1. 2. 2008 16:50

Santala
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Myslím, že ban není zrovna nejlepší řešení. Já jsem prostě xku od jistého příspěvku ( kdy vyhrožovala anonymním udáním) začala  přeskakovat a nečtu ji, stejně jako Viktorku. Myslím, že každý z přispěvatelů ( nebo aspoň většina wink ) jsou svéprávní a samostatně uvažující osoby a udělají si obrázek sami.
Irenko, co se týče Tvé osoby, docela by mě zajímalo, proč na to duchovní neustále chodíš, když Tě tak irituje.
Já jsem taky hluboce věřící člověk ( a nepotřebuju k tomu žádné náboženství ani sektu) a nikdy by mě nenapadlo vystupovat proti Tobě, protože jsi materialista. Je to Tvoje cesta a já ji respektuji. Tak prosím i Ty respektuj víru jiných a neodsuzuj jen proto, že tomu nerozumíš. Nebo se mám bát nahlas vyjádřit to, že věřím na karmické zákony a vesmírnou energii? To bych musela popřít mnoho let svého života. Co se týče školiček a Pandorry , setkala  jsem se  na nich spoustou žen ,ale ani jedna nebyla tonoucí nebo neschopná zoufalkyně bez vlastního názoru a dokonce jsou mezi nimi ženy, které jsou ateistky a duchovní cesta jim blízká není. To byl důvod, proč tady vznikla spousta nedorozumění. Xka , Viktorka a nevímkdoješte tady začaly rozebírat a hodnotit věci, o kterých nic neví. Jak už jsem jednou psala, pokud tady napíše některá holka, že jí školička ublížila a Pan z ní vymámila peníze, bude to jiná káva a jiná diskuze. Zatím to všechno bylo ze sféry spekulací, závisti a řekla bych až nenávisti.

Luleto, spoustu lidí tady hodnotí a rozebírá věci o kterých nic neví par včetně mě lol

Není tady

#38 1. 2. 2008 16:53

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

lueta napsal(a):

Luleto, spoustu lidí tady hodnotí a rozebírá věci o kterých nic neví par včetně mě lol

Santalo to děláme občas všichni, ale málokdo sprostě a urážlivě. A hodnotit věci o kterých nic nevím ? jestli jsem to někdy udělala, tak se omlouvám.

Není tady

#39 1. 2. 2008 16:57

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Santalo - já jsem neobhajovala Pandoru. Já jsem obhajovala SEBE!!  Sorry, ale já si fakt nepřipadám jako ovce, ze které někdo tahá peníze, protože se topí.

Není tady

#40 1. 2. 2008 16:57

Santala
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Santala napsal(a):

lueta napsal(a):

Santalo to děláme občas všichni, ale málokdo sprostě a urážlivě. A hodnotit věci o kterých nic nevím ? jestli jsem to někdy udělala, tak se omlouvám.

Právě jsi zhodnotila, že Irenku irituje duchovní lol Jak to víš ? Jen si to myslíš - nebo né ? gloria Takhle jsem to myslela..

Není tady

#41 1. 2. 2008 16:59

x62358
Host

Santalo já mluvím teď za sebe, já si na xxxx nestěžovala. Za to mi to opravdu nestálo. Obávám se, že si toho všimli sami moderátoři, takže opět - ptej se jich, zda to byla jejich dobrovolná činnost, nebo byla na popud někoho jiného....

#42 1. 2. 2008 17:00

Santala
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Santalo - já jsem neobhajovala Pandoru. Já jsem obhajovala SEBE!!  Sorry, ale já si fakt nepřipadám jako ovce, ze které někdo tahá peníze, protože se topí.

Proč jste si tohle vzaly tak osobně ?

Fakt se tě tolik dotkne, když nějaký anonym ( jako např.já teď big_smile ) napíše něco takového ?
Mě to nechává naprosto chladnou vissla
Kdyby mi to řekla přítelkyně, zamyslela bych se nad tím,ale to že vás tak zhodnotila xxxx - nerozumím.

Není tady

#43 1. 2. 2008 17:00

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

lueta napsal(a):

Santala napsal(a):

Právě jsi zhodnotila, že Irenku irituje duchovní lol Jak to víš ? Jen si to myslíš - nebo né ? gloria Takhle jsem to myslela..

Vždyť to sama píše!

Není tady

#44 1. 2. 2008 17:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Santalo já mluvím teď za sebe, já si na xxxx nestěžovala. Za to mi to opravdu nestálo. Obávám se, že si toho všimli sami moderátoři, takže opět - ptej se jich, zda to byla jejich dobrovolná činnost, nebo byla na popud někoho jiného....

Já se jich nechci na nic ptát tummenupp už na všechno odpověděli big_smile

Není tady

#45 1. 2. 2008 17:02

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

lueta napsal(a):

Fakt se tě tolik dotkne, když nějaký anonym ( jako např.já teď big_smile ) napíše něco takového ?
Kdyby mi to řekla přítelkyně, zamyslela bych se nad tím,ale to že vás tak zhodnotila xxxx - nerozumím.

No, popravdě se mi to dotklo jen zpočátku. Čím víc se xka odhalovala, tím víc mi to bylo jedno a dělala jsem si z toho srandu.
Jo , máš pravdu, že nejlepší je ignorovat. Již tak vůči iksce činím.

Není tady

#46 1. 2. 2008 17:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Santala napsal(a):

lueta napsal(a):

No, popravdě se mi to dotklo jen zpočátku. Čím víc se xka odhalovala, tím víc mi to bylo jedno a dělala jsem si z toho srandu.
Jo , máš pravdu, že nejlepší je ignorovat. Již tak vůči iksce činím.

tummenupp no, to je to, o čem mluvím. Hezkej víkend,S.

Upravil(a) Santala (1. 2. 2008 17:04)

Není tady

#47 1. 2. 2008 17:06

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Ale, tady každej do něcoho "vrtá" lol To je diskuze.

Já to beru tak, že je vás tady víc komu vadila, tak jste si postěžovaly na správným místě a je to. Vo co go ?

Je to věc povahy, mě by nenapadlo někam psát, že mi někdo na diskuzním foru vadí.Nemusím sem chodit a číst to vissla
A může mi napsat co chce.Třeba, že jsem pí**lol
Je mi to šumák.

Oponovaly jste jí, hájíly Pandoru, nechaly se vyprovokovat a z mého pohledy jste všechny přispěly k porušení poravidel par
Ale, je to šumák - tohle téma jsem sem dala, abych dostala odpověď od majitelů a ta se mi dostala tummenupp
Takže to tady zabalíme a užijeme si fajn víkend.

Holky si založej novej email a nový nicky a pojede se dál - co ?
A když ne, tak se tady za čas objeví zase nějaká xxxx , bude moc hubatá a zabanovaná dumbom a nebo ne.
Pořád se něco děje par
A tak to má býýt par
Jinak by tady byla nuda.

PS Neví někdo, jestli si to Zephyr fakt hodil, nebo ne ? va

S Tvým názorem naprosto souhlasím. Není nutné se vymezovat na tu či onu stranu. Ale když má někdo tu potřebu, prosím.

Zephyr  ještě žije. smile

Není tady

#48 1. 2. 2008 17:07

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

ffly napsal(a):

Ale proč neodpověděli veřejně?
Já to chci taky vědět!butter

Není tady

#49 1. 2. 2008 17:10

Damila
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Toto je na liště nahoře:

Na základě opakovaného porušování Pravidel Fora.Babinet.cz a kvůli rostoucímu množství stížností ze strany ostatních uživatelek byly uživatelky xxxx a ViktorkaLove oprávněně moderátorkami zablokovány. Moderátorky mají v tomto způsobu řešení plnou podporu ze strany majitelů. Jiří Kouba, manažer fór a spolumajitel Babinet.cz

Stěžovaly si uživatelky, ne moderátorky. Aspoň to tak píšou.

Není tady

#50 1. 2. 2008 17:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Santala napsal(a):

ffly napsal(a):

Ale proč neodpověděli veřejně?
Já to chci taky vědět!butter

To ale nemusí, je to jejich projekt.Nemusí zdůvodnovat svoje rozhodnutí nikomu.

Myslím, že někde psali, že makaj na novém a já si myslím, že tyhle "žabomyší" války jsou dobrej materiál na cílovou skupinu tummenupp
Určitě přijdou s nápadem, kde si budeme moci " v klidu" dohadovat a plácat kraviny, možná i napadat " - proč né ? lol Emoce musí ven ! lol
ale, jak strčíme nos na "pěknou" debatu - dostame za uši  lol loltongue
Já bych to tak udělala tummenupp smile

Upravil(a) Santala (1. 2. 2008 17:14)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí