29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nyní jsem si ten hovor přečetla a nic tak strašného jsem tam neviděla, prostě jsem si fotku vyměnila a co se dalo dělat jiného, sama ta holka tam má takovou vyšklebenou, ta moje tehdejší byla pěkná a nebyla jí vůbec podobná, takže jsem pochybovala, že je to opravdová majitelka.
Prostě ,holky, mým jediným cílem je na Babinetu ublížit co nejvíce lidem a shromáždit do matrace co nejvíc peněz.
Není tady
Děvčata, co se týče Irenčiny fotky, myslíte, že je potřeba tady vyhrabávat záležitosti staré skoro dva roky? A není to už trošku mimo mísu?
Upravil(a) surikata (3. 2. 2008 19:45)
Kdo chce psa bít ...
Není tady
Nie, Irenka, ale ak sama nedodržiavaš pravidlá - napr. fotky na internete, aj verejne prístupné, majú svojich autorov, a ak sa verejne použijú, podľa autorského zákona existuje povinnosť uviesť meno autora - nemáš morálne právo upozorňovať druhých na morálnosť či nemorálnosť, reps. pre mňa je to, že si požičiaš(neodvažujem sa napísať, že ukradneš, hoci je to asi presnejšie) niečiu totožnosť, signál aby som tvoj morálne zdvihnutý prst nebrala vážne a pochybovala o tvojom právnom povedomí, takže by som určite nebrala vážne akékoľvek tvoje výzvy či výkriky... a nešla by som si k tebe ani po právnu radu. A fotky uverejnené pri profiloch ZJAVNE NIEKOMU KONKRÉTNEMU PATRIA, akékoľvek výhovorky svedčia buď o mdlom rozume, alebo o podlom úmysle, vyber si, čo je bližšie pravde.
Není tady
surikata napsal(a):
Děvčata, co se týče Irenčiny fotky, myslíte, že je potřeba tady vyhrabávat záležitosti staré skoro dva roky? A není to už trošku mimo mísu?
Ja som si to pred tými 2 rokmi nevšimla(niekedy v tom čase som na Babi prišla), ale v mojich očiach to trošku vypovedá o tejto strážkyni dobrých úmyslov a čistého podnikania... Ako keď tu Zephyr zlostne poskakuje a dožaduje sa slušného zaobchádzania.
Není tady
surikata napsal(a):
Taky mám dojem, že s aktivitou "hrabat se ve starých příspěvcích" a kopírovat je do současné debaty, tu započala právě Irenka a ještě k tomu povzbuzovala ostatní. Opět mi na mysl vyvstala teorie: "kdo s čím zachází, tím taky schází..."
Selima napsal(a):
Nie, Irenka, ale ak sama nedodržiavaš pravidlá - napr. fotky na internete, aj verejne prístupné, majú svojich autorov, a ak sa verejne použijú, podľa autorského zákona existuje povinnosť uviesť meno autora - nemáš morálne právo upozorňovať druhých na morálnosť či nemorálnosť, reps. pre mňa je to, že si požičiaš(neodvažujem sa napísať, že ukradneš, hoci je to asi presnejšie) niečiu totožnosť, signál aby som tvoj morálne zdvihnutý prst nebrala vážne a pochybovala o tvojom právnom povedomí, takže by som určite nebrala vážne akékoľvek tvoje výzvy či výkriky... a nešla by som si k tebe ani po právnu radu.
A fotky uverejnené pri profiloch ZJAVNE NIEKOMU KONKRÉTNEMU PATRIA, akékoľvek výhovorky svedčia buď o mdlom rozume, alebo o podlom úmysle, vyber si, čo je bližšie pravde.
Já si vybírám trest smrti, abych nemusela být zítra zase do večera v práci, sice mne baví, ale čeho moc , taho moc. A proč bych Ti měla dávat nějaké právní rady, to tedy nechápu.
Upravil(a) Irenka21 (3. 2. 2008 19:59)
Není tady
surikato, neměla jsem v úmyslu vyhrabávat kauzu Irenka a fotka, ale jak si nasadila svatozář, nedalo mi to
Irenka21 napsal(a):
sama ta holka tam má takovou vyšklebenou, .
Jestli vy si s PPavlou nemůžete podat ruce. Taky tady hodnotila něčí fotku. To o mnohém svědčí. Sakra, že by se mi zasejc vracela má sloní paměť,kterou jsem ztratila po antidepresivech? Nu, někdy je i na škodu, ale holky, dík, že jsem to na základě vašich psaní zjistila, návrat mé paměti mě těší.
Upravil(a) majkafa (3. 2. 2008 20:03)
Úplně jsem z toho sešla, ale fakt, brečím tady.
Upravil(a) Irenka21 (3. 2. 2008 20:04)
Není tady
Jsem to smazala. Jen něco pro Irenku, ale už vlastně nic.
Upravil(a) majkafa (3. 2. 2008 20:54)
surikata napsal(a):
Neni to mimo misu. Me osobne napadani Pandorry a jeji skolicky ze strany Irenky a spol. v jeden moment opravdu nahlodaly, tak ze jsem byla rozhodnuta skolicku ani nezkusit. Po chvili me to sice preslo a ted kdyz vidim, ze Irenka je nekdo, kdo je schopen davat si do avataru fotku nekoho jineho a vydavat ji za svou a pri odhaleni ani nehne brvou, tak proc by nebyla schopna hazet spinu na nekoho jineho za ucelem ublizit. Jsem rada,ze mam informace i o tech, kteri prohlasuji, jaka je Pan manipulatorka.
Není tady
nevycválané frackovství
Není tady
Myslím, že je tu i hodně malichernosti pro nic.
Není tady
A sakra. Pár dní jsem tu nebyl a je to tu po atomovém výbuchu.
A máme to tu zase. Není to tak dlouho co byl zablokovaný Zephyr a byla tu okolo toho velká debata. Přiznám se že jsem jeho výrok neviděl, ale pokud napsat co napsal je to dost tvrdé od něj vůči dotyčné. VL i XXXX mě od jednoho okamžiku přestali zajímat. Stejně jako Hironhel a některé další přispěvatelky. Nejsem hoden jejich inteligence, ani jejich pohledu, nebo dokonce nedosahuji jejich kvalit. Poslední jejich příspěvky (ve středu odpoledne) mě pobavili a jak jsem tam tenkrát napsal dál nemíním o tom vést písmenka. Ony se dobře bavily a my hodně debatovali o ... To chtělo klid! Osobně se mi nelíbí, že v dobách kdy by se mělo a smělo říkat cokoli a očemkoli tady blokujeme a nebo vyhazujeme přispěvatele. Dle mě nechť si Pandora tady zařídí celé forum o pomoci ženám či rodinám v krizi. Baví jí to tak nechť se ukáže. Ať si VL tady mluví o SJ mě nemůže přesvědčit, že jejich cesta je správná, fakta samé církve ukazují o opaku co sama kdysi hlásala. Vzpomenu například "Jméno růže" a mnohé toi ukáže, co soudy s Čarodějnicemi či .... XXXX a její jediná cesta přes nemocnici léčení a vyrovný prst vztyčený že tohle je špatně. U všech uražená ješitnost, komplex méněcenosti, nedostatek sebereflexe a porucha osobnosti.
Jo neprve si ukliďme před vlastním prahem a pak můžem kritizovat a nebo dávat rady a upozorňovat.
Mluvís e že člověk 18 rokem života se stává dospělý/m. Dospělým se člověk stane když pochopí, že vše špatné je pro něco dobré a hlavně na straně jedné dokáže přijmout kritiku a současně ví /i z ironických poznámek/ že už překročil míru únosnosti a společenského taktu. Je mi svým způsobem líto těch žen, líto i těch/včetně mně/, že jsme neustály své...
Není tady
Sedím tady hodně smutný nad tím vším. Před chvílí jsem napsal něco o "zamet mě si před vlastním prahem". Ano!!! za tím stojím. Je mi z vás všech smutno, přeme se o "místo na slunci" a přitom si na tom sluníčku sedíme. Že XXXX nesedí Pan prosím mě taky XXXX nesedí názor že jen lékař je "bohem". A mohl bych pokračovat. Ne nebudu jsem unavem a moc smutný. Bohužel svět má v jednom pravdu. Češi jsou světoví, umí cokoli, ale v jednom jsme opravdu nepřekonatelní v ZÁVISTI. Závidíme si cokoli a hrozně moc. I to že tu jsme. Jděte se bodnout (snad to není za ban). Werichův Rudolf II měl pravdu, ten umí to a ten zas tohle, bohužel přemnozí tu umí všechno zejména závist a pak jsme těmi posledními všude. A když někdo něco aspoň chce zkusit tak i to je o závisti a předem prohrané a nemožné, a hlavně on si nahrabe Houby z voctem, jednou nohou je v base Ale .....
Není tady
Ale Pisateli, proto je tu zákon pomluva a urážka na cti nebo ne? Takže úplně všechno s v dnešní době říkat nesmí.
Bohužel byly ty urážky smazány a já se mohla třeba mazlit s milionem na splátky Příště si všechno skopíruju a mám si nechat zpracovat žalobu?
Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda toho druhého, na to by se nemělo zapomínat.
Jsem Češka celý svůj život a do příhodu jedné osoby na babinet jsem nevěděla, co vlastně ta Závist je. Není pravda, že jsou Češi nějak extrémně závistiví, jenom někteří jedinci. Tak jako všude.
Není tady
host eska napsal(a):
Ale Pisateli, proto je tu zákon pomluva a urážka na cti nebo ne? Takže úplně všechno s v dnešní době říkat nesmí.
Zákon? A co to je? A věř že mluvím z praxe.
Není tady
Zákony by se měly aspoň teoreticky dodržovat. Na tom se snad schodnem
Není tady
Nějak se mi nechtělo vstupovat do těchhle nekonečných diskusí, osobně se radši s někým pošlu do pr*** než abych donekonečna rozebírala a pitvala každý slovíčko. Nicméně chci napsat, že Irenka vidí svět poněkud černobíle a navíc obdivuju její drzost hodnotit tady lidi, který myslim v životě neviděla a na švp nebyla, přesto asi ví nejlíp, jak to tam probíhá a že jsme všechny tupé ovce Takže Irenko, představ si, že se za ovci nepovažuju, dokonce jsem měla vždycky problém s autoritama, takže někam, kde bych musela někoho poslouchat jakožto duchovního vůdce, bych v životě nejela a co tě asi překvapí nejvíc, nevěřím v karmu a za duchovního člověka se nepovažuju, přesto myslím, že mi švp něco dala
jo a nejsem virtuální nick
Není tady
Host esko, Ceska a cely zivot? Blbost. Vsetci sme tak trochu pomiesany. To by som potom mohla aj ja tvrdit, ze som Ceska, Svedka atd...
Sel opat zaperlila, uplne sa stotoznujem s jej nazormi. Kaslime uz na hadky, Bab je predsa o pomahani a nie o urazani sa... Aj Irenka je vnutri urcite dobry clovek, len to nechce ukazat. Som VELMI smutna, ze na Bab sa riesia taketo blbosti. Koniec Banom a zaciatok porozumenia!!!!
Není tady
majkafa napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
sama ta holka tam má takovou vyšklebenou, .
Jestli vy si s PPavlou nemůžete podat ruce. Taky tady hodnotila něčí fotku. To o mnohém svědčí. Sakra, že by se mi zasejc vracela má sloní paměť,kterou jsem ztratila po antidepresivech? Nu, někdy je i na škodu, ale holky, dík, že jsem to na základě vašich psaní zjistila, návrat mé paměti mě těší.
Majko, vlez mi s těma řečma na záda
Není tady
Majja napsal(a):
Nicméně chci napsat, že Irenka vidí svět poněkud černobíle a navíc obdivuju její drzost hodnotit tady lidi, který myslim v životě neviděla a na švp nebyla, přesto asi ví nejlíp, jak to tam probíhá a že jsme všechny tupé ovce
Já jsem taky nikdy nikdy nebyl na žádném sraze Svědků Jehovových nebo Hnutí Grálu a taky jejich členy považuju za slepé ovce s vymytým a naprogramovaným mozkem... Rozbij lebku - vyletí dráty...
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Majja napsal(a):
Nicméně chci napsat, že Irenka vidí svět poněkud černobíle a navíc obdivuju její drzost hodnotit tady lidi, který myslim v životě neviděla a na švp nebyla, přesto asi ví nejlíp, jak to tam probíhá a že jsme všechny tupé ovce
Já jsem taky nikdy nikdy nebyl na žádném sraze Svědků Jehovových nebo Hnutí Grálu a taky jejich členy považuju za slepé ovce s vymytým a naprogramovaným mozkem... Rozbij lebku - vyletí dráty...
ale dědo, v tom fakt nevidim žádnou paralelu
Není tady
Možná Kefír rozbil hlavu Viktorce, pak se zamotal do těch drátů a teď je zkratovanej..............
Není tady