6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, u syna (8 let) zjistili alergii na mléko, jestli některá máte zkuenosti můete poradit?Hodně jíme sýry, jogurty, tvarohové pomazánky čím to mám teď nahradit, nebo pokud máte nějaké dobré recepty na řezy,buchty budu ráda. Děkuji:/
Upravil(a) sisinka (1. 2. 2008 9:00)
Není tady
Místo kravského mléka pouij sojové mléko.
Není tady
Mému mladímu synovi (2), se poslední dobou dělá ve tváři horkost a je celý rudý. Mám podezření na mléko. Poněvad má hrozně rád kakao, dávám mu ho asi 2x denně. Doktorka měla podezření na astmatické příznaky, protoe zrovna, kdy ho vyetřovala, měl dýchací potíe a kael. Jene se příznaky horkosti a zrudnutí se objevují dál, i kdy syn je s dýcháním v pohodě. Já syna pozoruji a mám podezření na mléko. Dva dny jsem mu mléko odepřela a vypadalo to, e byl docela v pořádku s mení vyjímkou. Máte tady některá z vás aspoň podobné zkuenosti s červenáním a horkostí v obličeji. Na alergologii jsme objednaní a v řínu. Děkuji
Není tady