18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
shide,
nejen fotbalista, ale pán je i anarchista, e?
Se vím na smetitě dějin a začneme znovu, lépe, dokonaleji...bla bla, bla...
Nu ani tvé mládí tě neomlouvá, srovnané v hlavě to přece musí mít u děti na základce, kdy jim přece stačí jen říci ANO x NE.
Vylévá s vaničkou i dítko, brouku.
Bez uráky
Slečna je etatistka, kterého směru?
Kopaček jsem dostal v ivotě dost - take má pravdu, ostatně z toho nic pro tebe neplyne, pokud z toho nemá sama komplexy. Přítelkyni ve vaem slova smyslu jsem taky neměl! A nejsem o to horí ne vy!
Jinak soudím, e diskutovat, nato nedej boe věcnými argumenty se snait přesvědčit, některé lidi, je házením hrachu na zeď.
Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:54)
Není tady
Majja napsal(a):
shidenkai napsal(a):
Majja napsal(a):
To je pak těký něco vysvětlovat, kdy shiden nerozliuje fyzickou a řekněme psychickou dospělost či vyzrálost.
No pokud se týká vás, tak jsi nejsem o té druhé moc jistý....ne to byl vtip, ale jen částečný!
no sorry, ale já si v jedenácti jetě hrála s barbínama a plyákama a jak vypadá nahatej chlap jsem věděla jenom z černobílý televize a upřímně řečeno v tom věku by mě ivej asi dost vyděsil ... ve třiceti to u vidim trochu jinak, ale nepopírám, e dnení generace je maličko poučenějí nicméně jsi mi neodpověděl na otázku jak by se ti líbilo, kdyby ti dejme tomu tvoje potencionální dvanáctiletá dcera přivedla domů podstatně starího borce s tím, e s ním chodí a vechno ...
Pokud by ho milovala její problém, já bych řekl jen e se mi to zdá brzy! Násilím ji někde dret nebudu! Ani si nenajmu očko na 24 hodin denně!
Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:13)
Není tady
shidenkai napsal(a):
Nesmysl, nejedná se o stejné věci! Směuje nenásilné aktivity s násilím - pokud nedovede rozliiovat násilí od nenásilí, tak s tebou nemá cenu diskutovat! A co se týká té přírody pohlavně jsou lidé dospělí ve 12, 13, take té sparvedlnosti neunikne nejspí ty! Právní zodpovědnost ponese jen proto, e o tom rozhodlo pár poslanců! A ti můou kdykoliv změnit názor a říct, e hranici sniují na deset let nebo zvýí na 30, co pak bude tvrdit?
Shidene, to, co bylo pácháno například na mě (osahávání), povauju dodnes za násilí, a bylo mi 15... a povauju to za násilí, protoe jsem to nechtěla.
Pohlavní dospělost nesouvisí se rámy na dui.
A jeliko iju v této zemi a ta má nějaké zákony (a myslet si o nich můu, co chci), řídím se jimi. Pokud by to byl pro mě takový problém, vdycky se můu snait přes politiku ty zákony změnit nebo si najít zemi, její legislativa mi bude vyhovovat.
Alosek napsal(a):
shidenkai napsal(a):
Nesmysl, nejedná se o stejné věci! Směuje nenásilné aktivity s násilím - pokud nedovede rozliiovat násilí od nenásilí, tak s tebou nemá cenu diskutovat! A co se týká té přírody pohlavně jsou lidé dospělí ve 12, 13, take té sparvedlnosti neunikne nejspí ty! Právní zodpovědnost ponese jen proto, e o tom rozhodlo pár poslanců! A ti můou kdykoliv změnit názor a říct, e hranici sniují na deset let nebo zvýí na 30, co pak bude tvrdit?
Shidene, to, co bylo pácháno například na mě (osahávání), povauju dodnes za násilí, a bylo mi 15... a povauju to za násilí, protoe jsem to nechtěla.
Take teď tě u můou proti tvé vůli osahávat, kdy je ti víc jak těch 15? nesouhlasím!
Jinak k těm zákonům - nemusí nic. Zajímalo by mě, co by jsi tvrdila na norimberské zákony, kdyby jsi ila v nacistickém Německu! Taky by jsi se jimi řídila? Tomu nevěřím!
To je fakt zvrácená logika!
Není tady
začínám mít pocit, e si z nás dělá legraci
Není tady
Majja napsal(a):
Nee, já u jsem si jistá... jak psala selima - on se nám jen zdá
Majja napsal(a):
Ne Majjo, shiden se snaí jen najít sám sebe a zjistit co vlastně chce:reta:
P.s. Bell, mě zas nevzruuje anarchismus a pravěk Ale jo Bell, neboj, jednou to dokáe a přijme se v klidu:rock:
Jinak podle soudu od Tebe na svou osobu, zjiuji jak jsem na to dobře (bez uráky:D)
Není tady
Alosek napsal(a):
Majja napsal(a):
Není tady
Ve, co jsem zde napsal jsem myslel váně! Mimochodem není důleité, co vy si o tom myslíte, zde přece o vás nejde (přeceňujete se), na tomto vláknu
Pedofilky nejste a patnáct vám u bylo!
Jinak spí ertujete pravděpodobně vy!
Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:51)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Majja napsal(a):
P.s. Bell, mě zas nevzruuje anarchismus a pravěk
Jene já ho taky nikomu nenutím!
Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:52)
Není tady
shidenkai napsal(a):
Majja napsal(a):
P.s. Bell, mě zas nevzruuje anarchismus a pravěkJene já ho taky nikomu nenutím!
A já snad někomu svůj minulostní masochismus jo:co: A naopak, tady myslím pánové nám chtějí vnutit, abychom jetě přijali pedofilii za normální, ikdy vlastním cítěním prostě nechcem...
A e ty nikomu nenutí anarchismus:D?? Vdy píe, e nechápe, jak můeme dodrovat zákony naí země, e to si snad děláme srandu, kdy vechno je věc kadého, zákony jsou nanic...jen by to chtělo ty prachy e....
P.s. Bell, o Tebe tu taky nejde:) a e tu huláká za pedofily víc, ne sami pedofilové, to divné e
Pedofil nejsi, no tak pak jen e by Ti jetě nebylo těch 15:vissla:,to u by se pak dalo pochopit, proč se tu rozepisuje ty:D
Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 17:08)
Není tady
shidenkai napsal(a):
P.s. Bell, mě zas nevzruuje anarchismus a pravěkJene já ho taky nikomu nenutím!
A já snad někomu svůj minulostní masochismus jo:co: A naopak, tady myslím pánové nám chtějí vnutit, abychom jetě přijali pedofilii za normální, ikdy vlastním cítěním prostě nechcem...
A e ty nikomu nenutí anarchismus:D?? Vdy píe, e nechápe, jak můeme dodrovat zákony naí země, e to si snad děláme srandu, kdy vechno je věc kadého, zákony jsou nanic...jen by to chtělo ty prachy e....
P.s. Bell, o Tebe tu taky nejde:) a e tu huláká za pedofily víc, ne sami pedofilové, to divné e
Já jsem nemyslel s tím nucením konkrétně vás, take se omlouvám, ale ty co ovládají soudy a policii! Mimochodem nucení předpokládá pouití síly nebo hrozby - kde to ti pánové pouili.
Já jsem ho někomu nutil? Kde? Začíná si vymýlet? To e něco nechápu je nucení?
O mě nejde - souhlas! Co je ti potom, e se stavím na jejich stranu, mě malé holky nevzruují.
Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 17:12)
Není tady
shidenkai napsal(a):
Zidone, Kaszi (Předpokládám, e nepácháte na mladých holkách násilí ani jim nevyhroujete!) není ádný důvod si myslet, e soukromé hodnotové soudy a etické systémy třeba Račice nebo Pandory (bez uráky) jsou lepí ne ty vae. Vzít je do důsledků můou se klidně jevit jako zvrácené. A e se zrovna náhodou kryjí s větinovým míněním také nic neznamená! Větina nemá patent na rozum a navíc je proměnlivá, zanedlouho můou být stejně tak dobře v menině (tomu můete na pomoc). Hrozí vám jen pronásledování od větiny, která ovládá polici a soudy. S tím musíte při svém rozhodování počítat! Nicméně se můete teoreticky aktivně pokusit změnit zákony to chce ale peníze a čas.
P.S. Mladý holky mě nevzruují!
Take za tímto si stojím a dokud nepříjdou argumenty bez vnáení vlastních etických a hodnotových soudů, tak svůj názor nezměním a tečka!!!
Není tady
Shidenkai, my dva se česky váně domluvit nemůeme, a hlavně se nemůeme ani pochopit...
Drím se u teorie, e se mi jen zdá a já doufám, e se probudím
Uf, probudila jsem se a Shidenkai byl jen sen, natěstí
Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 17:22)
Není tady
Alosek napsal(a):
Majja napsal(a):
Ne ne holky, on se nám nezdá. On je jen mladý a neklidný, nevybouřený a rozzlobený mladý mu. A mu sednou hormony a vyuměj vykřičníky, ujasní si smysl pro spravedlnost a realitu, přestane si lítat se ztracenými básníky a sedne si párkrát pořádně na pr*d*el na zem, pak se naučí diskutovat a přijímat cizí názory.
No a vsadím se, e pak se bude nad tím, co vyváděl v dobách malin nezralých a větru stříbrného červenat stejně, jak větina z nás
Ale i to patří k věci a bylo to
Shidy,
uměním není nasbírat skříně kopaček, uměním je to ustát, nezblbnout a nezakysnout, jasný brouku?
Nu a mimochodem: zatím tě malý holky nevzruujou, ale a budě mít minimálně jednu doma a bude ti říkat tati (kecy ve stylu, e to ty nikdy, si laskavě uetři), tak pak tě na tuty vzruovat budou. A právě ty se svými radikálními názory jsi přesně ten, kdo na tyhle dva kluky, které tu teď tak plamenně hájí - nevím proti komu, nikdo jim neubliuje, já osobně s nimi spí soucítím, protoe to nemají lehké, - vezme flintu. Tu si přece taky mlůe koupit, ne? Ostatně tak jako vechno, e?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Alosek napsal(a):
Majja napsal(a):
Ne ne holky, on se nám nezdá. On je jen mladý a neklidný, nevybouřený a rozzlobený mladý mu. A mu sednou hormony a vyuměj vykřičníky, ujasní si smysl pro spravedlnost a realitu, přestane si lítat se ztracenými básníky a sedne si párkrát pořádně na pr*d*el na zem, pak se naučí diskutovat a přijímat cizí názory.
No a vsadím se, e pak se bude nad tím, co vyváděl v dobách malin nezralých a větru stříbrného červenat stejně, jak větina z nás
Ale i to patří k věci a bylo to
Shidy,
uměním není nasbírat skříně kopaček, uměním je to ustát, nezblbnout a nezakysnout, jasný brouku?
Nu a mimochodem: zatím tě malý holky nevzruujou, ale a budě mít minimálně jednu doma a bude ti říkat tati (kecy ve stylu, e to ty nikdy, si laskavě uetři), tak pak tě na tuty vzruovat budou. A právě ty se svými radikálními názory jsi přesně ten, kdo na tyhle dva kluky, které tu teď tak plamenně hájí - nevím proti komu, nikdo jim neubliuje, já osobně s nimi spí soucítím, protoe to nemají lehké, - vezme flintu. Tu si přece taky mlůe koupit, ne? Ostatně tak jako vechno, e?
Jednu si koupím, bude na poslední pás za asi 30 let!
P.S. Nicméně jsem natolik střízlivý, e říkám, e výe uvedené a zdejí vlákno spolu vůbec nesouvisí, ale to vy nedokáete pochopit. Tomu se říká předsudky. Nemáte u čím střílet. Mě nejde o to vás přesvědčit, ale zde si to čte řada jiných lidí, a pokud se nad tím jen jeden ze sta, tisíce zamyslí, a začne si klást otázky proč je něco, tak jak je, tak jsem svůj úkol splnil.
Není tady
Jen stručně - píete zde mnohe ničím nepodloené domněnky. Spí výmysly. Kdy říkám, e bych si Albětku vzal za manelku, myslím to váně. Myslel jsem to váně i s Klárkou, ale vybrala si sama a samozřejmě svobodně. Nemá smysl opakovat předelé příspěvky o tom, kolik lidí mě pochopilo a přijímá, kolik lidí ví o tom, e jsem zamilovaný do Albětky a Albětku i její rodiče osobně znají... atd. Ti jsou pro mě potvrzením mé nemoci resp. zdraví.
Pandorraa: "nevymýlejí si ádné "okecávačky" co by kdyby (kdyby jim větinová spoleřnost tak neubliovala bla bla)" Mám dret hubu a krok, i kdy cítím, e mi předsudky, které jsou ve společnosti rozířené, ubliují?
"Tvrdit, e "osahávání" malého děvčete se obelo bez následků, bych si nedovolila. "
Nenapsal jsem větu ve smyslu, e "osahávání malého děvčete se obejde bez následků" ale napsal jsem větu ve smyslu, e "osahávání malého děvčete se můe obejít i bez následků."
Račice: "Kaszi, můe mi odpovědět, jestli by se Tvá touha podstatně sníila, kdyby Ti stejnou měrou opětovalo třeba 11 dítě, stejně tak, jak jsem zvyklí u dospělého??"
11tileté dítě, dívka, která by mi opětovala náklonnost stejnou měrou, nebo klidně i vyí, by moji touhu chtít s ní proít zbytek ivota nesníila.
Uvědomuju si, e to je dítě, a proto musím počkat, a dospěje. Albětka je moná poslední, na koho se bude dát jetě počkat... Kadým dnem jsem starí a kadým dnem se dětem věkově vzdaluju. Pak u mi zbude jenom jediné - věnovat se jim jako učitel.
shidenkai: Jen faktická poznámka. Biologicky dozrává enské tělo průměrně v 17ti letech (menstruace je počátek puberty, dokončení biologického vývoje končí začátkem adolescence), psychicky dívky dozrávají průměrně ve 20ti letech. Mui o 3-4 roky později. Pohlavního styku technicky jistě někteří 12tiletí nebo 13tiletí schopní jsou, ale určitě nejsou na případné biologické i společenské následky tohoto pohlavního aktu zralí a připravení. Tedy aspoň v naí (evropské) kultuře ne.
Zákony netřeba měnit, mě tedy ádné z nich osobně výrazně nevadí. Zamilovat se do dítěte nezakazují, stejně tak jako s ním kamarádit, smát se, povídat nebo být jím eroticky přitahován. Nejsme diskriminováni. Jsme jen určitým způsobem nepochopeni, neb je vytvářen mýtus, e pedofil = nebezpečí pro dítě. Kadý člověk je druhému člověku potenciálně nebezpečný a nemusí se bát říct, e je člověk.
Čistě teoreticky - přece, kdyby se 12tiletá zamilovala do dospělého a dospělý do ní, nic nevylučuje, e jim vztah opravdu můe vydret po zbytek jejich ivota.
Alosek: Lidé mají tendenci si zákony přizpůsobovat podle toho, jak se jim to hodí, ne tak, aby jim lo principielně o dobro jako vyí mravní princip.
Na závěr: Potkáváte denně desítky pedofilů... ani byste to o nich věděli a mnohé z nich třeba i obdivujete (za něco). Kdyby jste věděli, e se Vaemu známému líbí děti a e na něj eroticky působí, tak byste bez poznání toho, jak se jeho pedofilie projevuje, upravili svůj obdiv skrze světlo obav? Já pevně doufám, e ne. e kdybychom se dobře osobně znali, tak nakonec vám nebude dělat a takový problém mě přijmout takového, jaký jsem, kdybych se vám svěřil. Předsudky by padly jako padly u u pár desítek lidí, kteří o mě vědí a kteří předtím měli na pedofilii názor pouze a striktně negativní. A nikdy nevíte - někdo se vám někdy můe přijít svěřit, vč. vaeho syna. A moc dobře vím, jaké utrpení by tomu člověku způsobila neuváená a odsuzující reakce. Jen za to, e se mu líbí děti, e na něho eroticky působí a e se do nich zamilovává. Ani by komu ublíil.
Není tady
shidenkai napsal(a):
...a začne si klást otázky proč je něco, tak jak je, tak jsem svůj úkol splnil.
Jasně veliteli.
Není tady
Kasz napsal(a):
Pandorraa: "nevymýlejí si ádné "okecávačky" co by kdyby (kdyby jim větinová spoleřnost tak neubliovala bla bla)" Mám dret hubu a krok, i kdy cítím, e mi předsudky, které jsou ve společnosti rozířené, ubliují?
Podívej, buď sám sebe příjme takového jaký jsi a zařídí se podle toho a nebo si prostě vymýlí "okecávačky", abys to zvládnul. Třetí monost není.
Kasz napsal(a):
Nejsme diskriminováni. Jsme jen určitým způsobem nepochopeni, neb je vytvářen mýtus, e pedofil = nebezpečí pro dítě. Kadý člověk je druhému člověku potenciálně nebezpečný a nemusí se bát říct, e je člověk.
To, e pedofil je potencionálním nebezpečím pro dítě, ale i sám pro sebe, to není mýtus, to je prostý fakt.
Dakí řeči o nebezpečí člověka člověku jsou u jen řeči navíc.
Pokud tohle nepřijímá, pak se nediv, e si lidé vytvářejí předsudky.
Kasz napsal(a):
Čistě teoreticky - přece, kdyby se 12tiletá zamilovala do dospělého a dospělý do ní, nic nevylučuje, e jim vztah opravdu můe vydret po zbytek jejich ivota.
Tak o tom ádná. Zázraky se dějí. Zvlá pokud dospělý minimálně do věku 15ti let dívky udrí vztah v platonické rovině.
Ty zaměňuje odmítavý a xenofobní vztah k pedofilii s realismem.
Je zcela jasné, e policejní statistiky a senzační zprávy médií vypovídají jen o těch pedofilech, kteří svou nemoc nezvládli. Nevypovídají nic o těch, kteří s tím ijou a pokud někomu vůbec ubliují, tak jen sami sobě.
Není tady
Na ty pro mne nejzajímavějí hostesčiny poznámky si vůbec nezareagoval. Mám opravdu pocit, e se "osvatozářujete", co je pochopitelné (ta agrese zvenčí na vás je silná), ale svatí jsou také povaováni za "nenormu".
Není tady
Já tedy zareaguji zítra, poslední dobou jsem v časovém presu.
Není tady
Budu se těit.
Není tady