Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 6. 2. 2008 16:00

shidenkai
♥♥-----
Místo: Bír Al-Gúbí

Re: Normální pedofil, co myslíte?

Pandorraa napsal(a):

shide,
nejen fotbalista, ale pán je i anarchista, že?
Se vším na smetiště dějin a začneme znovu, lépe, dokonaleji...bla bla, bla...
Nu ani tvé mládí tě neomlouvá, srovnané v hlavě to přece musí mít už děti na základce, když jim přece stačí jen říci ANO x NE.
Vylévᚠs vaničkou i dítko, brouku.
Bez urážky smile

Slečna je etatistka, kterého směru?
Kopaček jsem dostal v životě dost - takže mᚠpravdu, ostatně z toho nic pro tebe neplyne, pokud z toho nemᚠsama komplexy. rock Přítelkyni ve vašem slova smyslu jsem taky neměl! A nejsem o to horší než vy! fuckyou

Jinak soudím, že diskutovat, natož nedej bože věcnými argumenty se snažit přesvědčit, některé lidi, je házením hrachu na zeď. reta

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:54)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#202 6. 2. 2008 16:02

shidenkai
♥♥-----

Majja napsal(a):

shidenkai napsal(a):

Majja napsal(a):

To je pak těžký něco vysvětlovat, když shiden nerozlišuje fyzickou a řekněme psychickou dospělost či vyzrálost.

No pokud se týká vás, tak jsi nejsem o té druhé moc jistý....ne to byl vtip, ale jen částečný!lol lol

offtopic

no sorry, ale já si v jedenácti ještě hrála s barbínama a plyšákama a jak vypadá nahatej chlap jsem věděla jenom z černobílý televize a upřímně řečeno v tom věku by mě živej asi dost vyděsil ... ve třiceti to už vidim trochu jinak, ale nepopírám, že dnešní generace je maličko poučenější dumbom nicméně jsi mi neodpověděl na otázku jak by se ti líbilo, kdyby ti dejme tomu tvoje potencionální dvanáctiletá dcera přivedla domů podstatně staršího borce s tím, že s ním chodí a všechno ... vissla

Pokud by ho milovala její problém, já bych řekl jen že se mi to zdá brzy! Násilím ji někde držet nebudu! Ani si nenajmu očko na 24 hodin denně!

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:13)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#203 6. 2. 2008 16:02

Alosek
Host

shidenkai napsal(a):

Nesmysl, nejedná se o stejné věci! Směšuješ nenásilné aktivity s násilím - pokud nedovedeš rozlišiovat násilí od nenásilí, tak s tebou nemá cenu diskutovat! A co se týká té přírody pohlavně jsou lidé dospělí ve 12, 13, takže té sparvedlnosti neunikneš nejspíš ty! Právní zodpovědnost ponese jen proto, že o tom rozhodlo pár poslanců! A ti můžou kdykoliv změnit názor a říct, že hranici snižují na deset let nebo zvýší na 30, co pak budeš tvrdit? lol

Shidene, to, co bylo pácháno například na mě (osahávání), považuju dodnes za násilí, a bylo mi 15... a považuju to za násilí, protože jsem to nechtěla.
Pohlavní dospělost nesouvisí se šrámy na duši.
A jelikož žiju v této zemi a ta má nějaké zákony (a myslet si o nich můžu, co chci), řídím se jimi. Pokud by to byl pro mě takový problém, vždycky se můžu snažit přes politiku ty zákony změnit nebo si najít zemi, jejíž legislativa mi bude vyhovovat.

#204 6. 2. 2008 16:17

shidenkai
♥♥-----

Alosek napsal(a):

shidenkai napsal(a):

Nesmysl, nejedná se o stejné věci! Směšuješ nenásilné aktivity s násilím - pokud nedovedeš rozlišiovat násilí od nenásilí, tak s tebou nemá cenu diskutovat! A co se týká té přírody pohlavně jsou lidé dospělí ve 12, 13, takže té sparvedlnosti neunikneš nejspíš ty! Právní zodpovědnost ponese jen proto, že o tom rozhodlo pár poslanců! A ti můžou kdykoliv změnit názor a říct, že hranici snižují na deset let nebo zvýší na 30, co pak budeš tvrdit? lol

Shidene, to, co bylo pácháno například na mě (osahávání), považuju dodnes za násilí, a bylo mi 15... a považuju to za násilí, protože jsem to nechtěla.

Takže teď  tě už můžou proti tvé vůli osahávat, když je ti víc jak těch 15? lol nesouhlasím!
Jinak k těm zákonům - nemusíš nic. Zajímalo by mě, co by jsi tvrdila na norimberské zákony, kdyby jsi žila v nacistickém Německu! Taky by jsi se jimi řídila? Tomu nevěřím!
To je fakt zvrácená logika!

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#205 6. 2. 2008 16:25

Majja
♥♥♥♥♥--

začínám mít pocit, že si z nás dělá legraci kapitulation

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#206 6. 2. 2008 16:38

Alosek
Host

Majja napsal(a):

Nee, já už jsem si jistá... jak psala selima - on se nám jen zdá lol

#207 6. 2. 2008 16:39

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Majja napsal(a):

Ne Majjo, shiden se snaží jen najít sám sebe a zjistit co vlastně chce:reta:big_smile

P.s. Bell, mě zas nevzrušuje anarchismus a pravěkreta Ale jo Bell, neboj, jednou to dokážeš a přijmeš se v klidu:rock:
Jinak podle soudu od Tebe na svou osobu, zjišuji jak jsem na to dobřefuckyou (bez urážky:Dwink)

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#208 6. 2. 2008 16:40

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Alosek napsal(a):

Majja napsal(a):

tummenuppgodlikelol

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#209 6. 2. 2008 16:47

shidenkai
♥♥-----

Vše, co jsem zde napsal jsem myslel vážně! Mimochodem není důležité, co vy si o tom myslíte, zde přece o vás nejde (přeceňujete se), na tomto vláknu smile fuckyou
Pedofilky nejste a patnáct vám už bylo! fuckyou

Jinak spíš žertujete pravděpodobně vy! smile

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:51)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#210 6. 2. 2008 16:48

shidenkai
♥♥-----

Račice dračice napsal(a):

Majja napsal(a):

Ne Majjo, shiden se snaží jen najít sám sebe a zjistit co vlastně chce:reta:big_smile

P.s. Bell, mě zas nevzrušuje anarchismus a pravěkreta

Jenže já ho taky nikomu nenutím! smile fuckyou

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 16:52)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#211 6. 2. 2008 17:03

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

shidenkai napsal(a):

Majja napsal(a):

A já snad někomu svůj minulostní masochismus jo:co:va A naopak, tady myslím pánové nám chtějí vnutit, abychom ještě přijali pedofilii za normální, ikdyž vlastním cítěním prostě nechcem...smile

A že ty nikomu nenutíš anarchismus:D?? Vždy píšeš, že nechápeš, jak můžeme dodržovat zákony naší země, že to si snad děláme srandu, když všechno je věc každého, zákony jsou nanic...jen by to chtělo ty prachy žesmile....

P.s. Bell, o Tebe tu taky nejde:)fuckyou a že tu hulákᚠza pedofily víc, než sami pedofilové, to divné žesmilevissla
Pedofil nejsi, no tak pak jen že by Ti ještě nebylo těch 15:vissla:vissladudlikbig_smile,to už by se pak dalo pochopit, proč se tu rozepisuješ  ty:Dvissla

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 17:08)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#212 6. 2. 2008 17:11

shidenkai
♥♥-----

shidenkai napsal(a):

A já snad někomu svůj minulostní masochismus jo:co:va A naopak, tady myslím pánové nám chtějí vnutit, abychom ještě přijali pedofilii za normální, ikdyž vlastním cítěním prostě nechcem...smile

A že ty nikomu nenutíš anarchismus:D?? Vždy píšeš, že nechápeš, jak můžeme dodržovat zákony naší země, že to si snad děláme srandu, když všechno je věc každého, zákony jsou nanic...jen by to chtělo ty prachy žesmile....

P.s. Bell, o Tebe tu taky nejde:)fuckyou a že tu hulákᚠza pedofily víc, než sami pedofilové, to divné žesmilevissla

Já jsem nemyslel s tím nucením konkrétně vás, takže se omlouvám, ale ty co ovládají soudy a policii! Mimochodem nucení předpokládá použití síly nebo hrozby - kde to ti pánové použili.

Já jsem ho někomu nutil? Kde? Začínᚠsi vymýšlet? To že něco nechápu je nucení?

O mě nejde - souhlas! Co je ti potom, že se stavím na jejich stranu, mě malé holky nevzrušují. fuckyou

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 17:12)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#213 6. 2. 2008 17:17

shidenkai
♥♥-----

shidenkai napsal(a):

Zidone, Kaszi (Předpokládám, že nepácháte na mladých holkách násilí ani jim nevyhrožujete!) není žádný důvod si myslet, že soukromé hodnotové soudy a etické systémy třeba Račice nebo Pandory (bez urážky) jsou lepší než ty vaše. Vzít je do důsledků můžou se klidně jevit jako zvrácené. A že se zrovna náhodou kryjí s většinovým míněním také nic neznamená! Většina nemá patent na rozum a navíc je proměnlivá, zanedlouho můžou být stejně tak dobře v menšině (tomu můžete na pomoc). Hrozí vám „jen“ pronásledování od většiny, která ovládá polici a soudy. S tím musíte při svém rozhodování počítat! Nicméně se můžete teoreticky aktivně pokusit změnit zákony – to chce ale peníze a čas.

P.S. Mladý holky mě nevzrušují! reta

Takže za tímto si stojím a dokud nepříjdou argumenty bez vnášení vlastních etických a hodnotových soudů, tak svůj názor nezměním a tečka!!!

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#214 6. 2. 2008 17:22

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Shidenkai, my dva se česky vážně domluvit nemůžeme, a hlavně se nemůžeme ani pochopit...big_smile

Držím se už teorie, že se mi jen zdᚠa já doufám, že se probudímsmile

Uf, probudila jsem se a Shidenkai byl jen sen, naštěstíretacool

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 17:22)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#215 6. 2. 2008 17:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Alosek napsal(a):

Majja napsal(a):

Ne ne holky, on se nám nezdá. On je jen mladý a neklidný, nevybouřený a rozzlobený mladý muž. Až mu sednou hormony a vyšuměj vykřičníky, ujasní si smysl pro spravedlnost a realitu, přestane si lítat se ztracenými básníky a sedne si párkrát pořádně na pr*d*el na zem, pak se naučí diskutovat a přijímat cizí názory.
No a vsadím se, že pak se bude nad tím, co vyváděl v dobách malin nezralých a větru stříbrného červenat stejně, jak většina z nás smile
Ale i to patří k věci a bylo to tummenupp

Shidy,
uměním není nasbírat skříně kopaček, uměním je to ustát, nezblbnout a nezakysnout, jasný brouku?

Nu a mimochodem: zatím tě malý holky nevzrušujou, ale až buděš mít minimálně jednu doma a bude ti říkat tati (kecy ve stylu, že to ty nikdy, si laskavě ušetři), tak pak tě na tuty vzrušovat budou. A právě ty se svými radikálními názory jsi přesně ten, kdo na tyhle dva kluky, které tu teď tak plamenně hájíš - nevím proti komu, nikdo jim neubližuje, já osobně s nimi spíš soucítím, protože to nemají lehké, - vezmeš flintu. Tu si přece taky mlůžeš koupit, ne? Ostatně tak jako všechno, že?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#216 6. 2. 2008 18:20

shidenkai
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

Alosek napsal(a):

Majja napsal(a):

Ne ne holky, on se nám nezdá. On je jen mladý a neklidný, nevybouřený a rozzlobený mladý muž. Až mu sednou hormony a vyšuměj vykřičníky, ujasní si smysl pro spravedlnost a realitu, přestane si lítat se ztracenými básníky a sedne si párkrát pořádně na pr*d*el na zem, pak se naučí diskutovat a přijímat cizí názory.
No a vsadím se, že pak se bude nad tím, co vyváděl v dobách malin nezralých a větru stříbrného červenat stejně, jak většina z nás smile
Ale i to patří k věci a bylo to tummenupp

Shidy,
uměním není nasbírat skříně kopaček, uměním je to ustát, nezblbnout a nezakysnout, jasný brouku?

Nu a mimochodem: zatím tě malý holky nevzrušujou, ale až buděš mít minimálně jednu doma a bude ti říkat tati (kecy ve stylu, že to ty nikdy, si laskavě ušetři), tak pak tě na tuty vzrušovat budou. A právě ty se svými radikálními názory jsi přesně ten, kdo na tyhle dva kluky, které tu teď tak plamenně hájíš - nevím proti komu, nikdo jim neubližuje, já osobně s nimi spíš soucítím, protože to nemají lehké, - vezmeš flintu. Tu si přece taky mlůžeš koupit, ne? Ostatně tak jako všechno, že?

Jednu si koupím, bude na poslední špás za asi 30 let!

P.S. Nicméně jsem natolik střízlivý, že říkám, že výše uvedené a zdejší vlákno spolu vůbec nesouvisí, ale to vy nedokážete pochopit. Tomu se říká předsudky. Nemáte už čím střílet. Mě nejde o to vás přesvědčit, ale zde si to čte řada jiných lidí, a pokud se nad tím jen jeden ze sta, tisíce zamyslí, a začne si klást otázky proč je něco, tak jak je, tak jsem svůj úkol splnil. lol

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#217 6. 2. 2008 20:02

Kasz
♥------
Web

Jen stručně - píšete zde mnohe ničím nepodložené domněnky. Spíš výmysly. Když říkám, že bych si Alžbětku vzal za manželku, myslím to vážně. Myslel jsem to vážně i s Klárkou, ale vybrala si sama a samozřejmě svobodně. Nemá smysl opakovat předešlé příspěvky o tom, kolik lidí mě pochopilo a přijímá, kolik lidí ví o tom, že jsem zamilovaný do Alžbětky a Alžbětku i její rodiče osobně znají...  atd. Ti jsou pro mě potvrzením mé nemoci resp. zdraví.

Pandorraa:  "nevymýšlejí si žádné "okecávačky" co by kdyby (kdyby jim většinová spoleřnost tak neubližovala bla bla)" Mám držet hubu a krok, i když cítím, že mi předsudky, které jsou ve společnosti rozšířené, ubližují?
"Tvrdit, že "osahávání" malého děvčete se obešlo bez následků, bych si nedovolila. "
Nenapsal jsem větu ve smyslu, že "osahávání malého děvčete se obejde bez následků" ale napsal jsem větu ve smyslu, že "osahávání malého děvčete se může obejít i bez následků."

Račice: "Kaszi, můžeš mi odpovědět, jestli by se Tvá touha podstatně snížila, kdyby Ti stejnou měrou opětovalo třeba 11 dítě, stejně tak, jak jsem zvyklí u dospělého??"
11tileté dítě, dívka, která by mi opětovala náklonnost stejnou měrou, nebo klidně i vyšší, by moji touhu chtít s ní prožít zbytek života nesnížila.

Uvědomuju si, že to je dítě, a proto musím počkat, až dospěje. Alžbětka je možná poslední, na koho se bude dát ještě počkat... Každým dnem jsem starší a každým dnem se dětem věkově vzdaluju. Pak už mi zbude jenom jediné - věnovat se jim jako učitel.

shidenkai: Jen faktická poznámka. Biologicky dozrává ženské tělo průměrně v 17ti letech (menstruace je počátek puberty, dokončení biologického vývoje končí začátkem adolescence), psychicky dívky dozrávají průměrně ve 20ti letech. Muži o 3-4 roky později. Pohlavního styku technicky jistě někteří 12tiletí nebo 13tiletí schopní jsou, ale určitě nejsou na případné biologické i společenské následky tohoto pohlavního aktu zralí a připravení. Tedy aspoň v naší (evropské) kultuře ne.

Zákony netřeba měnit, mě tedy žádné z nich osobně výrazně nevadí. Zamilovat se do dítěte nezakazují, stejně tak jako s ním kamarádit, smát se, povídat nebo být jím eroticky přitahován. Nejsme diskriminováni. Jsme jen určitým způsobem nepochopeni, neb je vytvářen mýtus, že pedofil = nebezpečí pro dítě. Každý člověk je druhému člověku potenciálně nebezpečný a nemusí se bát říct, že je člověk.

Čistě teoreticky - přece, kdyby se 12tiletá zamilovala do dospělého a dospělý do ní, nic nevylučuje, že jim vztah opravdu může vydržet po zbytek jejich života.

Alosek: Lidé mají tendenci si zákony přizpůsobovat podle toho, jak se jim to hodí, ne tak, aby jim šlo principielně o dobro jako vyšší mravní princip.

Na závěr: Potkáváte denně desítky pedofilů... aniž byste to o nich věděli a mnohé z nich třeba i obdivujete (za něco). Kdyby jste věděli, že se Vašemu známému líbí děti a že na něj eroticky působí, tak byste bez poznání toho, jak se jeho pedofilie projevuje, upravili svůj obdiv skrze světlo obav? Já pevně doufám, že ne. Že kdybychom se dobře osobně znali, tak nakonec vám nebude dělat až takový problém mě přijmout takového, jaký jsem, kdybych se vám svěřil. Předsudky by padly jako padly už u pár desítek lidí, kteří o mě vědí a kteří předtím měli na pedofilii názor pouze a striktně negativní. A nikdy nevíte - někdo se vám někdy může přijít svěřit, vč. vašeho syna. A moc dobře vím, jaké utrpení by tomu člověku způsobila neuvážená a odsuzující reakce. Jen za to, že se mu líbí děti, že na něho eroticky působí a že se do nich zamilovává. Aniž by komu ublížil.

Není tady

#218 6. 2. 2008 20:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shidenkai napsal(a):

...a začne si klást otázky proč je něco, tak jak je, tak jsem svůj úkol splnil. lol

Jasně veliteli.

Není tady

#219 6. 2. 2008 20:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kasz napsal(a):

Pandorraa:  "nevymýšlejí si žádné "okecávačky" co by kdyby (kdyby jim většinová spoleřnost tak neubližovala bla bla)" Mám držet hubu a krok, i když cítím, že mi předsudky, které jsou ve společnosti rozšířené, ubližují?

Podívej, buď sám sebe příjmeš takového jaký jsi a zařídíš se podle toho a nebo si prostě vymýšlíš "okecávačky", abys to zvládnul. Třetí možnost není.

Kasz napsal(a):

Nejsme diskriminováni. Jsme jen určitým způsobem nepochopeni, neb je vytvářen mýtus, že pedofil = nebezpečí pro dítě. Každý člověk je druhému člověku potenciálně nebezpečný a nemusí se bát říct, že je člověk.

To, že pedofil je potencionálním nebezpečím pro dítě, ale i sám pro sebe, to není mýtus, to je prostý fakt.
Dakší řeči o nebezpečí člověka člověku jsou už jen řeči navíc.
Pokud tohle nepřijímáš, pak se nediv, že si lidé vytvářejí předsudky.

Kasz napsal(a):

Čistě teoreticky - přece, kdyby se 12tiletá zamilovala do dospělého a dospělý do ní, nic nevylučuje, že jim vztah opravdu může vydržet po zbytek jejich života.

Tak o tom žádná. Zázraky se dějí. Zvl᚝ pokud dospělý minimálně do věku 15ti let dívky udrží vztah v platonické rovině.

Ty zaměňuješ odmítavý a xenofobní vztah k pedofilii s realismem.
Je zcela jasné, že policejní statistiky a senzační zprávy médií vypovídají jen o těch pedofilech, kteří svou nemoc nezvládli. Nevypovídají nic o těch, kteří s tím žijou a pokud někomu vůbec ubližují, tak jen sami sobě.

Není tady

#220 7. 2. 2008 18:13

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Na ty pro mne nejzajímavější hostesčiny poznámky si vůbec nezareagoval. Mám opravdu pocit, že se "osvatozářujete", což je pochopitelné (ta agrese zvenčí na vás je silná), ale svatí jsou také považováni za "nenormu".

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#221 7. 2. 2008 18:41

Zidon
♥------

Já tedy zareaguji zítra, poslední dobou jsem v časovém presu.

Není tady

#222 11. 2. 2008 21:50

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Budu se těšit.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí