Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 5. 2. 2008 16:17

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Re: Normální pedofil, co myslíte?

L_aura napsal(a):

Račice, jen si přijmi tu chválu! wink I když já sama vím, že je to vážně fuška dumbom

Jinak omlouvám se za offtopic

Možná jsem to blbě napsala.....smile
Já neříkám, že to nebyla, není fuška. Jen si tím nepřijdu pro okolí statečnásmile Protože každý musí na něčem pracovat, takže v tom nevidím statečnost, ale obyčejnou nutnost a to k čemu jsme se dostali, toho se musíme umět taky zbavit, pokud vážně chceme....
A k té chvále - já se chválit a oceňovat sama umím, to ne že né, já se mám velmi ráda:D
Ale, z nějakého vnitřního důvodu nepřijímám chválu ostatních, možná proto, že takhle pak nedám ani na jejich odsouzení či kritiku;)...(tedy respektive Dnes už...jasný je, že dříve jsem se přímo doprošovala všemi možnými způsoby chvály a odsouzení a kritiku jsem strašně těžce snášela.....)
Ale za svoje kroky jsem se pochválila a dnes už sama sebe chválím stále, to neboj:)wink Ale stejně díky:)

Upravil(a) Račice dračice (5. 2. 2008 16:30)

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#177 6. 2. 2008 3:33

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Jo to je úžasný, Račice smile  k tomu vlastně není co dodat.
Já nemám nějaký odborný názor, A NEP͊U SEM JAKO MODERÁTOR, ale povím, co cítím jako rozpor, z toho, co jsem se dočetla.

Mě překvapuje, jak si tady pedofil chce vzít Alžebětu za manželku, a počká na ni, jak by si ani neuvědomoval, že její dětský půvab s lety zmizí a bude z ní normální dospělá ženská. Která dle toho, jak to popisuje ho musí zákonitě s věkem čím dál méně přitahovat.
Většině lidí se představa o sexuálním partnerovi s věkem posouvá, to znamená, že si hledá partnera přibližně podobně starého. Když vím, že jsem zamrznul na určitém věku tak asi není dobrý nápad si ho chtít brát, protože ten člověk prostě zestárne. To je zákon přírody. Není třeba svoje pocity legimitizovat sňatkem.  I bez alibismu se dá věřit, že tu holčičku opravdu miluješ.

A já taky pociuju kouzlo z dětí, jak jsou křehké nezatížené, veselé, uvolněné, ale přesto si umím představit svoje dítě jako syna a to stějně jako dceru, protože v tom  právě není ten sexuální podtext, který se tu snaží Zidon vyvrátit. Když budu mít syna, adoptuju si dceru? Ale proč, když děti jsou i chlapečci a jsou stejně krásní, nezatížení a křehcí jako holčičky!!! A nechtěla bych být ani synem, ani dcerou takového otce, kterému jde více o mé pohlaví než o lásku ke mně jako k dítěti. Patažmo, jako otce k dítěti.
Chápu, kdybych byla pedofil, nechtěla bych ten rozdíl vidět. Ale to neznamená, že NENÍ. Všichni roidče nedokážou příjmout své děti takové , jaké jsou a kdo ví, co já budu mít za problém, ale že zrovna vy se na to odvoláváte?

Dále mě zaujal patent pedofila na to rozumět dětem.  Je zcestné se domnívat, že protože že jsem pedofil, rozumím dětem víc než jeho vlastní rodiče a miluji děti více než ostatní lidé. Chápu, že nějak si to pro sebe musíte srovnat, ale není to vyjímečná užasná vlastnost, která přísluší jen pedofilum, milovat děti A ROZUMĚT JIM.
Berte to jako svoje pozitivum, ale nevydělujte se jako vyjímečné osobnosti, více milujicí než ostatní.

A nejhorší je, že opravdu nemyslí na tu malou holku a považují to, že si s ní někdo o tom promluví za horší, než když se všechno ututlá, hlavně že "kamarád" bude beztrestný. Já nejsem pro nějaké masové zavírání a chápu, že v určitých případech, zvláště u tak mladých lidí je to občas spíše ke škodě. PravděpodObně i v tomto případě. Nejdůležitější je, že se to řeší. Ta holčička s tím může mít problémy, které pedofilové radějí nevidí a budou tvrdit, že dětem ubližují všichni ostatní, jen ne pedofilové. Což mi jako láska k dětem rozhodně nepříjde. Ano, teď soudím, ale zdá se mi, že je pro vás důležitější podržet souputníka pedofila, než pomoci té holčičce.
Samozřejmě mluvím o těchto pedofilech, co se sem vyjádřili a ne o všech pedofilech.

JE V POŘÁDKU BÝT TAKOVÝ. JE SPRÁVNÉ SE S TÍM VYROVNAT, ALE NENÍ SPRÁVNÉ POPÍRAT, ŽE DĚTI NEJSOU OPRAVDOVÝ PARTNEŘI DOPĚLÝCH A ŽE SI NEZASLOUŽÍ, ABY JE NĚKDO SEXUÁLNĚ OBT̎OVAL, I KDYŽ V LÁSCE A DOBRÉ VÍŘE.
ZA POSLEDNÍ, SAMOZŘEJMĚ , ŽE NEJVÍCE ZÁLEŽÍ NA TOM, KDO JE JAKÝ ČLOVĚK A NE JAKOU MÁ ÚCHYLKU, ALE JE JEN NA VÁS, JAK SE S TÍM SROVNÁTE A JAK SE ZACHOVÁTE. NEJDE ŘÍCT OBECNĚ PEDOFIL JE ŠPATNÝ, ALE STEJNĚ DOBŘE NEJDE ŘÍCI, ŽE PEDOFIL JE DOBRÝ A JÁ JSEM SI NEVŠIMLA, ŽE BY NĚKDO V MEDIÍCH PRANÝŘOVAL PEDOFILY JAKO TAKOVÉ. MLUVÍ SE O TOM AŽ KDYŽ NĚJAKÉMU DÍTĚTI UBLÍŽÍ A TO SE PROSTĚ DĚJE. A I TO ZNAMENÁ SE PŘIJMOUT TAKOVÝ JAKÝ JSEM, DOKUD BUDETE TUHLE ČÁST SAMY SEBE POPÍRAT, TAK JSTE DLE MÉHO K OPRAVDOVÉMU PŘIJMUTÍ NEDOŠLI.
TO JE NÁZOR LAIKA

A TAK JSEM POCHOPILA, PROČ JSTE SEM NAPSALI, NEBYLO TO PROTO, ABY JSTE ŘEŠILI PROBLÉM NEBO SE SVĚŘILI. A RAČICE MĚLA VE VŠEM PRAVDU.

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#178 6. 2. 2008 5:11

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Hostesko, tvůj názor má mnohé do sebe, doufám, že se nad ním kluci zamyslí. Uhodila jsi hřebík v mnoha položkách.

Po pravdě třeba s Anežkou- tak, jak je to tu podané, tak spolu asi trávíte hodně času.  Pokud je to citlivá holka, tak určitě cítí, že ten vztah tebe k ní je jiný než ostatních dospělých...Co z toho plyne nevím, ale vím, že bude doufám normálně vyspívat a to znamená- větší přibližování se ke klukům stejného věku, první lásky, vážnější přátelství... Plánovat si svatbu s 11ti letým dítětem, které teprve začíná na cestě za svojí osobností je spíše na úrovni snu a pohádky. Doufám, že to tak bereš.

Ten problém s 16ti letým. Pokud se toho ujmete jako ti zodpovědní, tak byste se jednoznačně měli o mnoho více zajímat o to děvče než to, co tu předvádite..Protože to, co vám ten kluk říká (podle toho jaký má postoj a chabou motivovanost- v podstatě vynucenou zvnějšku), může být zrnko toho, co se děje. Byla bych na něj velmi drsná ohledně okamžité  návštěvy odborníka a intenzivní práce. Já jsem měla taky v 10ti zkušenost s takovým 16ti letým (líbání, ošahávání), byla jsem docela duševně vyspělá, zamilovala jsem se do něj a byla to velká lekce. Skončilo to tak, že mě po romantické procházce odved k vyšlapanému místečku v rákosí a můžu říct, že ten strach v tu chvíli... jako o život jsem běžela, protože to bylo o život. Jsem v pohodě a mě to naopak pomohlo- mám na muže slušný odhad a vyhýbám se od mala rizikovým situacím (uk, uk), ale umím si představit, že jiná holka by z toho měla solidní problém.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#179 6. 2. 2008 10:25

Majja
♥♥♥♥♥--

Souhlasím s tím co psaly holky a plánování svatby s Alžbětkou, který je 11 let a ve svým věku asi ještě moc neví která bije, mi přijde opravdu jako pohádka a působí to na mě trochu jako manipulace.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#180 6. 2. 2008 10:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, Hostesko ..... godlike tummenupp godlike pussa

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#181 6. 2. 2008 11:10

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hostesko tummenuppgodlike a pak že nejsi rétor, který moudře hovoří....smile

Nechtěla jsem už víc Zidonovi psát, ale pomohla jsi mi možná Tvým odstavcem viz. níže,vlastně mu vysvětlit,
proč on mi "vytýká", že já vidím jen ten sex, sexuální podtext u pedofila. Nic jiného.... takže jsi napsala:

"Dále mě zaujal patent pedofila na to rozumět dětem.  Je zcestné se domnívat, že protože že jsem pedofil, rozumím dětem víc než jeho vlastní rodiče a miluji děti více než ostatní lidé. Chápu, že nějak si to pro sebe musíte srovnat, ale není to vyjímečná užasná vlastnost, která přísluší jen pedofilum, milovat děti A ROZUMĚT JIM.
Berte to jako svoje pozitivum, ale nevydělujte se jako vyjímečné osobnosti, více milujicí než ostatní"

Takže, odrazím se od Toho, co psala Hosteska...ano Zidone, já u Tebe nemusím vidět jinou stránku než tu sexuální, která mi prostě vnitřně vadí, nebo se s ní nedokážu ztotožnit....protože já vidím problém jen v tom sexuálním podtextu, v ničem jiném.... (a netroufám a ani nechci tady hovořit za ostatní, ale myslím si, že to mohou cítit tak i oni...)
Protože,přesně tak jak píše Hosteska, není pedofilní to, že někdo dokáže vidět tu čistotu dítěte,že ho dokáže čistou láskou milovat,ale je to obecně lidské, a takhle to vnímají všichni dospělí....takže není proč, abych u Tebe na tohle bral někdo větší zřetel, než u lidi ostatních a mělo to být nějaké speciální plus....
Tohle je mýlka těchto pánu, že oni mají nějakou větší vnímavost k dětem....oni mají POUZE NAVÍC JEŠTĚ I JINOU vnímavost jen proto, že se ty děti stávají objektem jejich touhy, sexuální touhy...a už jsme zase u toho sexuálního podtextu, s kterým se nemůžu a neumím ztotožnit..... Nevadí mi, že je milují, jako lidé milují obecně děti, nedokážu se srovnat, že je milují, resp. touží po nich i jinak....(sexuálně, pudově)

Holky díksmile, ale nemyslím, že bych musela mít notně ve všem pravdu:) Ikdyž co píši, tak to skutečně vnímám a cítím.Jen se na to možná dokážu i podívat z vlastní jinakosti,a vím, že tohle nemusí okolí přijmout a pochopit a taky proč by mělo....Kdysi bych možná psala taky takové příspěvky jako Zidon a Kasz,a možná bych tady s nimi i souhlasila, ale když má člověk možnost a hlavně chce se svou jinakostí pracovat a je ochoten se na to dívat ze všech úhlů pohledů, nelže si a dokáže přijmout i názor v nějakém stejném problému zdravého člověka,najednou vše vidí jinak a dokáže si uvědomit rozpaky či strachy těch zdravých z nějaké odchylky, u pedofilie (kde jsou objektem touhy děti), o to víc....a že jsou,si prostě podle mě,člověk musí být vědom....

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 11:17)

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#182 6. 2. 2008 11:18

shidenkai
♥♥-----
Místo: Bír Al-Gúbí

Račice dračice napsal(a):

Holky díksmile, ale nemyslím, že bych musela mít notně ve všem pravdu:) Ikdyž co píši, tak to skutečně vnímám a cítím. Jen se na to možná dokážu i podívat z vlastní jinakosti,a vím, že tohle nemusí okolí přijmout a pochopit a taky proč by mělo....Kdysi bych možná psala taky takové příspěvky jako Zidon a Kasz,a možná bych tady s nimi i souhlasila, ale když má člověk možnost a hlavně chce se svou jinakostí pracovat a je ochoten se na to dívat ze všech úhlů pohledů, nelže si a dokáže přijmout i názor v nějakém stejném problému zdravého člověka,najednou vše vidí jinak a dokáže si uvědomit rozpaky či strachy těch zdravých z nějaké odchylky, u pedofilie (kde jsou objektem touhy děti), o to víc....a že jsou,si prostě podle mě,člověk musí být vědom....

Pravda samozřejmě nevzniká tím co zrovna někdo vnímá a cítí! Pokud je to z obou stran dobrovolné nic tomu okolí do toho není! Kdo je to zdravý člověk? Zřejmě jen ten, kdo dělá to, co ty?

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#183 6. 2. 2008 11:34

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Shidenkai, pravda je to, čemu věříš....a jak to že není pravda to, co cítíš a jak to vnímáš?? Ty sám vnímáš, že např. je láska na nic. A mᚠpravdu, ale pouze a jen PRO SEBE. (možná jen zatím, kdoví, třeba se časem přidᚠna druhou stranu;)lol) Protože dalších 1000 lidí věří v lásku, a nevidí za láskou jen to Tvé NIC a stejně tak taky mají pravdu....
Takže, když vezmeme konkrtétně tady to, co se řeší zde - pro pedofily se stává pravdou to, že ikdyž milují sexuálně děti, jsou i přesto zdraaví (normální)....stejně jak já si myslela, že moje výkřiky a neurotizmus byl kdysi normální, no pravda to pro mě byla...ale dnes už není....
Věřím v to, co jsem napsala, proto je to pro mě pravdou, pro Kasze a Zidona zůstane pravda ta jejich. Ani jeden asi nejsme schopni přijmout pravdu druhého.
Když si zvýraznil toho "zdravého člověka" - myslela jsem to tak, že když jsem byla v době neléčení a přišla jsem si zdravá a zcela normální, byla to pro mě pravda a já pro sebe byla zdravá (ikdyž s vnitřními pochybnostmi, které jsem popírala..). Když jsem se však na to postupně zkoušela při terapii dívat i očima zdravého člověka, který těmito výpady a cholerismem netrpěl, tak jsem postupně změnila svou pravdu na to, že jsem byla v těchto reakcích nemocná a začalo mi být líp, jak na duši, tak tělesně. Když to vezmu na tento problém - tu pedofilii, pokud by byli zdraví,jak oni tady si svorně tvrdí -tak by se nemuseli obávat přece chování okolí, necítili by to tak - necítili by obavu těch dětí....Když se podle sebe chovᚠnormálně, tohle nepociuješ...
Víš, já rázím takovou jednu svou teorii, že normální a zdravé je pro každého něco jiného, když však začneš o tom pochybovat, bojíš se reakcí na své já okolí...a cítíš, že bys druhé mohl omezovat, pak Ti vlastní tělo říká, že je něco špatně.. . Protože když jsi Ok,jen prostě jsi, žiješ podle toho a konᚠa pochybnost nemᚠ- podle toho podle mě pozná člověk, kde je pravda. A á u těchto pánů tu pochybnost vidím, cítím a oni ji sami přiznávají v té obavě z reakcí dětí, z nepřijmutí společnosti atd......

P.s. jo a navíc jsem v jednom ze svých předešlých příspěvků napsala, že si nemyslím, že bych musela mít notně ve všem pravdu;)
Víš, já jsem pochopila možná jedno - že pedofilie nejspíš je jednostranná záležitost, protože mi Kasz neodpověděl, tak se sice jen domnívám.....ale myslím si, že pro skutečného pedofila je vzrušující objekt - jen to nevinné dítě, sexuálně nezkušené, tedy v takové míře nedotčené zatím sexuálním životem, aby mu na to dalo souhlas. Protože kdyby třeba taková 11letá dívenka souhlasila a chtěla s takovým mužem sexuálně žít a sexuálně by se začala projevovat, tak by tu čistotu dítěte pro pedofila prostě už neměla....a jeho touha by šla pak rapidně dolů....proto si myslím, že psal Kasz o zneužívání, když jsme mu doporučili třeba žít ve Španělsku, kde by to byl oboustranný akt. Já si myslím, že pedofily prostě vzrušuje právě ta jednostrannost od nich a čistota dítěte, která o sexualitě ještě prostě neví nic....

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 13:27)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#184 6. 2. 2008 13:40

shidenkai
♥♥-----

Možná si jen chtěli ověřit, jak jsou lidé (ne)tolerantní. Ale to ví jen oni!

Napsalas:

Když to vezmu na tento problém - tu pedofilii, pokud by byli zdraví,jak oni tady si svorně tvrdí -tak by se nemuseli obávat přece chování okolí, necítili by to tak - necítili by obavu těch dětí....Když se podle sebe chovᚠnormálně, tohle nepociuješ...

Reakce:
Takže takový homosexuálové v Německu za Hitlera byli vlastně nemocní, protože se jistě museli obávat chování okolí.
P.S. Pokud dá dítě souhlas nedochází k násilí a žádnému zneužívání, pokud by tomu chtěl někdo násilím nebo výhružkami bránit, je zločinec a je jedno zda má za sebou většinu a ovládá státní správu!

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 13:41)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#185 6. 2. 2008 14:08

Majja
♥♥♥♥♥--

shiden - jak to myslíš pokud dá dítě souhlas, tak to jako není zneužívání? k čemu a jak by měl takovej souhlas vypadat? jak víš, že by to dítě nesouhlasilo ze strachu? myslíš, že dejme tomu malá holka v jedenácti letech ví do čeho by šla a že to ve svým věku má natolik v hlavě srovnaný? to mi přijde docela jako alibismus

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#186 6. 2. 2008 14:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

A jseš si jistý,že homosexuálové v Německu v té době, se cítili se svou sexualitou tak srovnaní, že se cítili zdraví?.... Jak můžeš vědět, že se necítili nemocní?? Já myslím, že možná se tak cítit mohli....(zvl᚝ pod tlakem okolí..)

Vysvětlím to na dnešku, jak jsem to myslela...
Vezmi homosexuály dnes, ti, kteří se cítí se sebou samými srovnáni, tak se přijmou za zdravé a normální, navíc s podporou už i okolí....a fakt pro mě zdraví a normální jsou....  Můžou svobodně tohle dávat a svobodně jim tohle může být opětováno......
Na druhé straně mᚠhomosexuály, kteří vlastní přirozenost potlačují i nadále, jsou tací, kteří se žení, plodí děti a svou homosexualitu maskují....
I takoví homosexuálové s námi žijí....ač homosexuálové, tihle nebudou nikdy zdraví, protože se nepřijali, stejně jak by nepřijali náklonnost stejného pohlaví....

Ale to je podle mého nemožné srovnat s pedofílií.....

Navíc i proto, protože jak jsem napsala, tam to podle mého bude vždy jednostranná záležitost.
Pedofilové se zamilovávají podle mě do čistých, ještem sexem neuvědomilých bytostí, v tom je ta sexualita jiná a proto je to deviace....Proto si myslím, že se tihle lidé nikdy nebudou umět zcela přijmout, protože se budou stále strachovat toho, jak na objekty svého zájmu budou působit...právě protože je ta touha možná jen z jedné strany, nemožná opětování....a kdyby byla, pak to  podle mého ztratí tu podstatu, toho, po čem pedofil touží.... Kdyby se nějaká dívka ke skutečnému pedofilovi začala chovat sexuálně stejně jako dospělá žena (by by byl její věk jakýkoliv), ztratila by pro něho to, co ho vlastně přitahuje a vzrušuje....   Navíc, jak píše Majja, dívka, která by souhlasila a je jí 11 let či méně, z největší pravděpdobnosti natolik duševně a hlavně sexuálně vyspělá a zralá, aby věděla co dělá.....a i to sám Kasz psal, že si myslí, že by bylo pro zmírnění jejich ohrožení lepší ještě takovou hranici posunout o rok výše, tedy na 16 let.....   Protože si sám asi uvědomuje, že ve věku nízkém, prostě děti sexuálně a na sex vůbec, ještě vyspělé nejsou....   Jenže to je to, co láká pedofily....

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 14:16)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#187 6. 2. 2008 14:13

shidenkai
♥♥-----

Majja napsal(a):

shiden - jak to myslíš pokud dá dítě souhlas, tak to jako není zneužívání? k čemu a jak by měl takovej souhlas vypadat? jak víš, že by to dítě nesouhlasilo ze strachu? myslíš, že dejme tomu malá holka v jedenácti letech ví do čeho by šla a že to ve svým věku má natolik v hlavě srovnaný? to mi přijde docela jako alibismus

Nepodceňuj je! K sexu, manželství, přátelství a stačí říct ano! Od kdy se nemá člověk bát s něčím nesouhlasit ze strachu? Odkdy to má člověk v hlavě srovnané? Zajímavé že u třeba židů byli lidi dospělí od 12, 13 let! cool

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#188 6. 2. 2008 14:15

Majja
♥♥♥♥♥--

shidenkai napsal(a):

Majja napsal(a):

Nepodceňuj je! K sexu, manželství, přátelství a stačí říct ano! Od kdy se nemá člověk bát s něčím nesouhlasit ze strachu? Odkdy to má člověk v hlavě srovnané? Zajímavé že u třeba židů byli lidi dospělí od 12, 13 let! cool

mno tak to by mě zajímalo, jak by se ti líbilo, kdyby si teoreticky tvoje dvanáctiletá dcera přivedla domů ženicha cool

Není tady

#189 6. 2. 2008 14:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Račice,
diskutovat, natož nedej bože věcnými argumenty se snažit přesvědčit, s některými lidmi, je házením hrachu na zeď.

Pedofilie je společensky velmi nebezpečná sexuální úchylka.
Je dost out používat jako argument to, že v některých zemích je věková hranice pro sex taková a maková.
To je úplně fuk, protože hranice dospělosti, tedy úplné tělesné zralosti, sociální a společenské zralosti, schopnosti rozlišovat, co je správné a co je špatné, schopnosti vzít za svůj život zodpovědnost do vlastních rukou, ta je všude stejná.
Je docela legrační tu číst argumenty, které se opírají o stav spol. před stovkami let smile
Byly doby, kdy průměrný lidský věk dosahoval hranici +- 20 let. To by se to do 15ti asi fakt blbě čekalo, že?
Dalším paradoxem je, že ač dnešní mládež tělesně vyspívá rychleji, než například mládež před 50ti lety, její sociální zralot a připravenost na reálný život tohle zrychlení jaksi nestíhá...

Osobně si vážím všech lidí, kteří s pedofilií zodpovědně žijí. Tedy dovedou si ji jako takovou přiznat, nevymýšlejí si žádné "okecávačky" co by kdyby (kdyby jim většinová spoleřnost tak neubližovala bla bla)
Podle mého názoru je jejich situace daleko složitější než situace homosexuálů, které společnost přijímá, protože tam jde o vztahy dospělých lidí.
A nikomu tuhle úchylku nepřeji, musí to být čas od času čiré zoufalství...

Tvrdit, že "osahávání" malého děvčete se obešlo bez následků, bych si nedovolila. To totiž ukáže až čas, až bude dospělou ženou a odpověď se může zjevit klidně až po desetiletích, kdy bude hledat kořeny svých nejen sexuálních problémů.

Nu a pravdou je, že pedofil má děti opravdu hluboce rád stolt
Třeba to ho výrazně odlišuje od takového běžného učitele gloria
Jenže tu svoji lásku musí umět ukočírovat.
Blouznění o tom, že se s malou dívkou ožení, pravda až dospěje, na to ale moc nevypadá.
Dítě bychom měli respektovat a ctít jako dítě, nikoliv jako dospělého člověka.
Všechno má svůj čas.

Tvrdit, že když mi vleze do postele 13ctka, tak projevila souhlas a tedy můžu, je stejné, jako když řeknu: našla jsem nabitej kalašnikov a tak mi přišlo docela zábavný vystřílet půlku ulice.
Vtip je v tom, že ta holka neví, kdežto ten dospělý kluk ví.
A taky pouze on pak ponese následky a tak je to správné. Víceméně on ponese právní zodpovědnost, následky ponesou oba. Ona totiž nefunguje jen ta lidská nedokonalá spravedlnost, funguje i ta "od přírody" a té neunikne nikdo.

A může si své jednání obhajovat a zdůvodňovat horem dolem zprava zleva.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#190 6. 2. 2008 14:20

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Kaszi, můžeš mi odpovědět, jestli by se Tvá touha podstatně snížila, kdyby Ti stejnou měrou opětovalo třeba 11 dítě, stejně tak, jak jsem zvyklí u dospělého??
Mě by to zajímalo?? Nebo je to tak, jak jsem psala, že ta sexuální odlišnost je právě v touze po dítěti, které toho není schopno?? Dík.

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 14:48)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#191 6. 2. 2008 14:21

shidenkai
♥♥-----

Račice dračice napsal(a):

A jseš si jistý,že homosexuálové v Německu v té době, se cítili se svou sexualitou tak srovnaní, že se cítili zdraví?.... Jak můžeš vědět, že se necítili nemocní?? Já myslím, že možná se tak cítit mohli....(zvl᚝ pod tlakem okolí..)

Vezmi homosexuály dnes, ti, kteří se cítí se sebou samými srovnáni, tak se přijmou za zdravé a normální, navíc s podporou už i okolí....a fakt pro mě zdraví a normální jsou....  Můžou svobodně tohle dávat a svobodně jim tohle může být opětováno......
Na druhé straně mᚠhomosexuály, kteří vlastní přirozenost potlačují i nadále, jsou tací, kteří se žení, plodí děti a svou homosexualitu maskují....
I takoví homosexuálové s námi žijí....ač homosexuálové, tihle nebudou nikdy zdraví, protože se nepřijali, stejně jak by nepřijali náklonnost stejného pohlaví....

Ale to je podle mého nemožné srovnat s pedofílií.....

Navíc i proto, protože jak jsem napsala, tam to podle mého bude vždy jednostranná záležitost.
Pedofilové se zamilovávají podle mě do čistých, ještem sexem neuvědomilých bytostí, v tom je ta sexualita jiná a proto je to deviace....Proto si myslím, že se tihle lidé nikdy nebudou umět zcela přijmout, protože se budou stále strachovat toho, jak na objekty svého zájmu budou působit...právě protože je ta touha možná jen z jedné strany, nemožná opětování....a kdyby byla, pak to  podle mého ztratí tu podstatu, toho, po čem pedofil touží.... Kdyby se nějaká dívka ke skutečnému pedofilovi začala chovat sexuálně stejně jako dospělá žena (by by byl její věk jakýkoliv), ztratila by pro něho to, co ho vlastně přitahuje a vzrušuje....

Ad 1. Může být, někteří! Tím tlakem okolí jsi si odpověděla - vlastně jím to okolí škodí hrozbou násilí a právě to je deformuje a žene do ilegality  - proto bude víc skutečného zneužívání a více vražd! To jistě ocení zvl᚝ nevinné oběti!

Ad 2. Rok 2020:

Vezmi pedofily dnes, ti, kteří se cítí se sebou samými srovnáni, tak se přijmou za zdravé a normální, navíc s podporou už i okolí (co je okolí potom, že!)...a fakt pro mě (vlastní hodnotový soud!) zdraví a normální jsou....  Můžou svobodně tohle dávat a svobodně jim tohle může být opětováno......
Na druhé straně mᚠpedofily, kteří vlastní přirozenost potlačují i nadále, jsou tací, kteří se žení, plodí děti a svou pedofílii maskují....
I takoví pedofilové s námi žijí....ač pedofilolové, tihle nebudou nikdy zdraví (vlastní hodnotový soud!), protože se nepřijali (to má být nějaký etický cíl, asi opět vlastní), stejně jak by nepřijali náklonnost velmi mladých jedinců opačného pohlaví....

Ad 3. Čisté soukromé psychologizování!

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#192 6. 2. 2008 14:27

shidenkai
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

Tvrdit, že když mi vleze do postele 13ctka, tak projevila souhlas a tedy můžu, je stejné, jako když řeknu: našla jsem nabitej kalašnikov a tak mi přišlo docela zábavný vystřílet půlku ulice.
Vtip je v tom, že ta holka neví, kdežto ten dospělý kluk ví.
A taky pouze on pak ponese následky a tak je to správné. Víceméně on ponese právní zodpovědnost, následky ponesou oba. Ona totiž nefunguje jen ta lidská nedokonalá spravedlnost, funguje i ta "od přírody" a té neunikne nikdo.

A může si své jednání obhajovat a zdůvodňovat horem dolem zprava zleva.

lol
Nesmysl, nejedná se o stejné věci! Směšuješ nenásilné aktivity s násilím - pokud nedovedeš rozlišiovat násilí od nenásilí, tak s tebou nemá cenu diskutovat! A co se týká té přírody pohlavně jsou lidé dospělí ve 12, 13, takže té sparvedlnosti neunikneš nejspíš ty! Právní zodpovědnost ponese jen proto, že o tom rozhodlo pár poslanců! A ti můžou kdykoliv změnit názor a říct, že hranici snižují na deset let nebo zvýší na 30, co pak budeš tvrdit? lol

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#193 6. 2. 2008 14:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Shidene,
kdo fakt nechce pochopit, tak nepochopí

ad 1) Jak jsem napsala, nemůžeš srovnávat homosexualitu s pedofilií, dnes společností přijímána homosexulita, je pouze sexuální vztah na úrovni dvou dospělých jedinců...stejně tak je mou přijímáno cokoliv, co lidi třeba pobuřuje, ale když je to na svobodném rozhodnutí dvou dospělých osob, je to čistě jejich věc a já to přijímám..
Homosexualita má taky své hranice....a to právě hranice věku....
Nejde to s pedofílií srovnávat protože pedofilie je v rovině DOSPĚLÝ KONTRA DÍTĚ

ad2)  podsata mého odstavce spočívá  na SVOBODĚ DÁVAT A PŘIJÍMAT....což nebude nikdy rovno v sexuální rovině při DÍTĚTI A DOSPĚLÉM, od toho je jeden dítě a jeden dospělí a jedním tím, čím se odlišují je jiná úroveň vyspělosti zejména mentální pro sex....  přemýšlej, kdo je dítě a kdo dospělýwink

ad3) je, ale z těch příspěvků to tak cítím, a proto jsem se ptala Kasze, třeba mi to potvrdí.

Pandoro, mᚠmožná pravdu...ikdyž ani tak o přesvědčování nešlo, spíš mi šlo o to, aby se snažili na to pohlédnout i z naší perspektivy, z té, která je prý tak odsuzuje....proč třeba se jich lidé obávají a proč a co tak vnímají.....a navíc, podle mě bych se jinak nedozvěděla spoustu věcí od takhle "postižených" lidí, které mi za to stáli, protože by jinak neměli třeba chu vůbec komunikovat. Nebyl by tu pro komunikaci vůbec žádnej prostor. A já jsem prostě chtěla slyšet jak to vnímají, vědomě jsem němala z pedofilem nikdy tu čest....a nenašla jsem nic, co by mé původní stanovisko v mém pohledu, na jejich úchylku změnilo....a opačně jsem jim chtěla zas říct, jak to třeba vnímám já.....

No ale polemizovat s Shidenem fakt už nemá cenu:) Pokud to tedy není pedofil:D

Shidene, osobně já přijímám Tvou jinakost v podobě toho, že zaujímᚠvnitřní stanovisko, že láska je na nic a já s tím nemám problémrock

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 14:50)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#194 6. 2. 2008 14:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Račice, já vím smile
A napsala jsem s NĚKTERÝMI lidmi. Se kterými, to už nechám na tobě.

Není tady

#195 6. 2. 2008 14:59

Majja
♥♥♥♥♥--

To je pak těžký něco vysvětlovat, když shiden nerozlišuje fyzickou a řekněme psychickou dospělost či vyzrálost.

Není tady

#196 6. 2. 2008 15:03

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Račice, já vím smile
A napsala jsem s NĚKTERÝMI lidmi. Se kterými, to už nechám na tobě.

par
Jojo, souhlas, vlastně díky za nakopnutísmile

Upravil(a) Račice dračice (6. 2. 2008 15:05)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#197 6. 2. 2008 15:36

shidenkai
♥♥-----

Zidone, Kaszi (Předpokládám, že nepácháte na mladých holkách násilí ani jim nevyhrožujete!) není žádný důvod si myslet, že soukromé hodnotové soudy a etické systémy třeba Račice nebo Pandory (bez urážky) jsou lepší než ty vaše. Vzít je do důsledků můžou se klidně jevit jako zvrácené. A že se zrovna náhodou kryjí s většinovým míněním také nic neznamená! Většina nemá patent na rozum a navíc je proměnlivá, zanedlouho můžou být stejně tak dobře v menšině (tomu můžete na pomoc). Hrozí vám „jen“ pronásledování od většiny, která ovládá polici a soudy. S tím musíte při svém rozhodování počítat! Nicméně se můžete teoreticky aktivně pokusit změnit zákony – to chce ale peníze a čas.

P.S. Mladý holky mě nevzrušují a ani masochismus! reta

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 15:39)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#198 6. 2. 2008 15:40

shidenkai
♥♥-----

Majja napsal(a):

To je pak těžký něco vysvětlovat, když shiden nerozlišuje fyzickou a řekněme psychickou dospělost či vyzrálost.

No pokud se týká vás, tak jsi nejsem o té druhé moc jistý....ne to byl vtip, ale jen částečný!lol lol

Upravil(a) shidenkai (6. 2. 2008 15:41)

A ŽIJE SMRT!!!!

Není tady

#199 6. 2. 2008 15:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shide,
nejen fotbalista, ale pán je i anarchista, že?
Se vším na smetiště dějin a začneme znovu, lépe, dokonaleji...bla bla, bla...
Nu ani tvé mládí tě neomlouvá, srovnané v hlavě to přece musí mít už děti na základce, když jim přece stačí jen říci ANO x NE.
Vylévᚠs vaničkou i dítko, brouku.
Bez urážky smile

Není tady

#200 6. 2. 2008 15:56

Majja
♥♥♥♥♥--

shidenkai napsal(a):

Majja napsal(a):

No pokud se týká vás, tak jsi nejsem o té druhé moc jistý....ne to byl vtip, ale jen částečný!lol lol

offtopic

no sorry, ale já si v jedenácti ještě hrála s barbínama a plyšákama a jak vypadá nahatej chlap jsem věděla jenom z černobílý televize a upřímně řečeno v tom věku by mě živej asi dost vyděsil ... ve třiceti to už vidim trochu jinak, ale nepopírám, že dnešní generace je maličko poučenější dumbom nicméně jsi mi neodpověděl na otázku jak by se ti líbilo, kdyby ti dejme tomu tvoje potencionální dvanáctiletá dcera přivedla domů podstatně staršího borce s tím, že s ním chodí a všechno ... vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí