Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 1. 2. 2008 12:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Normální pedofil, co myslíte?

No, tak doufejme, že si z toho něco vezme ......

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#77 1. 2. 2008 13:02

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

No, já si jist nejsem. Kdo chce, si vždycky cestičku najde. Druhé nepředěláme, pokud oni nechtějí.

To už je jak to zrcadleníbig_smile
Ale jo, já s Tebou souhlasím, že pokud nechcou dotyční, tak je nepřeďáleme......ale nesmíš taky často pragmaticky zapomínat na fakta, která tu byly, jsou. Kdyby skočilo pár lidí na zem a nenechali všechno osudu:), tak si myslím, že zabránit se dalo....Holky souhlas.

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#78 1. 2. 2008 13:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Chyby dělají všichni wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#79 1. 2. 2008 13:04

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Ne ne Fe, tohle vlákno je pro autora, měl by si z toho něco vzít wink

Víš, já si myslím, že proč tu Zidon psal, je ten, že si prostě potřeboval od svého problému ulevit, ne že by ho chtěl řešit.

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#80 1. 2. 2008 13:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, je úplně jedno, proč to sem psal wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#81 1. 2. 2008 13:06

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Chyby dělají všichni wink

Až budeš v obdobné situaci, třeba jako otec, kamarád, pak si taky tak poskoč a mrkni, že chybu může udělat každýwink (To ti samozřejmě nepřeji!!.....)
Ne, jasně že může, ale můžeš dopomoct se těm chybám vyvarovat, a tohle ty nějak nebereš.....wink

P.s. jo a neple si chyby za nezodpovědnost;)

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:07)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#82 1. 2. 2008 13:07

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Kaliku, promiň, ale on není v pořádku, a ty mu svým přístupem tvrdíš, že je v pořádku, dokud něco neudělá... není to tak, až to "něco" udělá, tak bude už sakra pozdě... musí to řešit teď!

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#83 1. 2. 2008 13:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Fe, smiř se s tím, že všem pohromám se prostě zabránit nejde a většinou přijde nečekaně a třeba úplně z jiné strany.

Vidím poněkud rozdíl mezi pohromou nečekanou a "pohromou" předpokladatelnou. Když nabourám v autě kvůli únavě materiálu (auta, ne mého), je to podstatnějiné, než když budu řídit pod vlivem, protože to "mám pod kontrolou" a "ten kousek dojedu".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#84 1. 2. 2008 13:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, taky ti nepřeju, aby ti někdo říkal, že si hnus, když si nějak odlišná a nic špatného neděláš. To ti samozřejmě taky nepřeju.

Dost chyb je z nezodpovědnosti, souhlas.

tino, já snad říkám že je v pořádku? Kde?

Není tady

#85 1. 2. 2008 13:13

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, je úplně jedno, proč to sem psal wink

To je sice jedno, ale mě není jedno, když už sem napsal, aby odešel s tím, že dokud něco neudělal, tak je to slušný člověk, protože v takové chvíli si nemocný člověk tohle vybere, ukonejší se s tím a je o krok dále k tomu něco řešit, potažmo k průseru....Taky čerpám pouze ze své zkušenosti;)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#86 1. 2. 2008 13:15

Lianne
♥♥-----

Tady někdo o někom řekl , že je hnus ??

Není tady

#87 1. 2. 2008 13:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku, promiň, ale on není v pořádku, a ty mu svým přístupem tvrdíš, že je v pořádku, dokud něco neudělá... není to tak, až to "něco" udělá, tak bude už sakra pozdě... musí to řešit teď
tummenupp má řeč !

Není tady

#88 1. 2. 2008 13:17

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Nestačí to už? Odpověď dostal, že by bylo jistější, aby se poradil s odborníkem, který by jeho problém kompetentně posoudil, tak o čem se ještě hádáte?

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#89 1. 2. 2008 13:18

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, taky ti nepřeju, aby ti někdo říkal, že si hnus, když si nějak odlišná a nic špatného neděláš. To ti samozřejmě taky nepřeju.

Dost chyb je z nezodpovědnosti, souhlas.

tino, já snad říkám že je v pořádku? Kde?

Žádné takové označení myslím tady Zidon nedostal, ani tady nebyl urážen....
Co se týče toho, co mi nepřeješ.....
Právě že se mýlíš, já bych byla velmi ráda, kdybych zpočátku, pro to, co jsem dělala, říkali jak je mé chování špatné, jak se ničím, kam až to může dospět, co mě může potkat, jak to na okolí působí zle,když by viděli, že je to něco odlišného, co si možná ve své nemocnosti ani NEUVĚDOMUJI..Víš, a to ty nechceš pochopit!smile
Navíc, tady konkrétně Zidona nikdo nijak hanlivě či urážkami nečastoval.smile

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:22)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#90 1. 2. 2008 13:20

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

přesně

Není tady

#91 1. 2. 2008 13:21

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

kaliku, neříkᚠto přímo, ale - aspoň na mě - to tak působí... nemůžu si pomoct

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#92 1. 2. 2008 13:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, mᚠpravdu, tvůj poslední příspěvek nějak nechápu.

Řekl jsem k tomuto tématu vše, co jsem chtěl, končím tu, alespoň do příchodu pisatele smile

Není tady

#93 1. 2. 2008 13:41

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, mᚠpravdu, tvůj poslední příspěvek nějak nechápu.

Řekl jsem k tomuto tématu vše, co jsem chtěl, končím tu, alespoň do příchodu pisatele smile

Víš, proč jsi to podle mého nepochopil, protože ses (možná na BAbi) naučil, že všichni jsou svobodní, každý má právo na to být, jakým je.....to sice ano..... jenže co když je někdo nemocný, že to svým způsobem může ohrozit jeho konání třeba co se zákonů týče,zejména když se jedná o možnost ublížit dalšímu ...ikdyž zatím hypoteticky...ale jak jsem psala, u nemocného nějakou takovou poruchou se prostě ta hranice myšlenka-čin snižuje/může snížit, zvl᚝, když ten svůj problém bere za vlastní, osudový +viz. ty dcery.....

Tedy, když vidím, že má člověk problém (a s tím si taky souhlasil), jak pro sebe, tak možná v budoucnu i pro své okolí, a ptá se tady, tak mu asi nebudu říkat, a je sám sebou, dokud ten svůj problém nevyžene ad absurdum (tedy do krajnosti, do fakt skutečného problému...) A až pak bude něco v nepořádku....
Ale řeknu mu, jak a proč to působí, jestli se zamýšlel nad svými obavami v blízkosti těch dětí, potažmo jako rodič. atd.atd....co jsem tu psali...
To je jen v tvé hlavě, že ho tu někdo uráží a odsuzuje:)

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 14:04)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#94 1. 2. 2008 13:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

OK Račice, už to chápu wink

Není tady

#95 1. 2. 2008 13:52

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Proč já Ti nevěřímvissla wink

Já myslím, že spíš ses mě chtěl zbavit:Dvissla
Ale jo, já už Ti psát nebudu;)kapitulationbig_smile

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:53)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#96 1. 2. 2008 13:55

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Kaliku , to je dobře, že to chápeš smile
Račise, mᚠtalent, já bychto tak neuměla vysvětlit. smile
Nemyslím si, že ho někdo odsuzuje nebo soudí. Až teda na oxiho reakci, ale i to chápu, protože je mi jasný, jakou zase on měl z toho představu.
Co jednoho jako představa těší, to druhého děsí.

Já mu přeju, a vyhledá odborníka a  dokáže prožít krásný plnohodnotný život přesně jak si představuje.

Kaliku, jeho představy se můžou projevit v běžném životě. Ale ty si snad dovolíš tvrdit, že se určitě neprojeví? Jsi na to odborník? Já nevím, a proto si myslím, že by nějaké to hození řeči s odborníkem neškodilo.

Ty jen fandíš tazateli a já i těm malým potencionálním dcerkám, která si možná odnesou trauma na celý život z tatínka, který o nich nesmýšlí jako o dcerách ale jako o objektech touhy.
Chápeš sám rozdíl mezi běžným citem k dítěti a k sexuálnímu partnerovi? Tazatel zřejmě moc ne, tedy mě to tak zní. A to jednou může být sakra problém pro ty dcery.

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#97 1. 2. 2008 13:59

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Kalik je prostě osvícen ..... smile Kaliku - ono i myšlenka může býti "chorobná" a "zhoubná"  - stejně jako duše nebo tělo... pokud to lze "léčit" tak bych to léčila a nečekala na propuknutí nemoci na plno.

Hostesko ano stolt

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 14:01)

Není tady

#98 1. 2. 2008 14:17

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

JJ, snad si z toho Zidon veme své wink

Není tady

#99 1. 2. 2008 15:59

shiden
Host

Vzrušují ho malý holky, no tak s tím se bude muset smířit, pochybuji nějak, že mu nějaký odborník nahraje nový program na vzrušování. Můžeme max. poradit. Já radím jednu možnost. Najdi si patnácku, šestnácku s malým poprsím a vyhol ji pipkou a upravi ji facelift, tak že bude vypadat na dvanáct - ideální jsou culíky. Jo, ale bude to chtít prachy!

Upravil(a) shiden (1. 2. 2008 16:00)

#100 1. 2. 2008 18:17

Zidon
♥------

Trochu mě šokoval počet reakcí. No pravdou je, že tohle není prvně co někam píšu nebo s někým mluvím.. občas má člověk prostě chu to promýšlet a uvažovat nad tím.

Prvně k „problému dcer“
Vyskytly se zde názory, že to beru hodně špatně a děsivě. Rozumím tomu, moje zpověď nebyla moc detailní a rozvedená, ale to ani nešlo… kdo by to potom měl sílu číst?
Nejprve zmíním odborné stanovisko –  „Pedofil nikdy nezneužívá své vlastní děti.“
To je prostě realita, našel jsem pěkné video, kde to nᚠznámý sexuolog zmiňuje a obecně pedofilii dobře osvětluje: http://www.videoseznamka.cz/video/covyn … iss_17.wmv (cca 12MB)

Ale přímo o pedofilii se bavit zrovna nechci, to je téma hodně složitý a já se teď obracím spíše přímo k sobě, ke své aktuální situaci a ne k obecným pojmům.

Osobní stanovisko – Ne to je pro mě nemyslitelné ba absurdní.. Co k tomu ještě říci?
Přijde mi, že kámen úrazu je vtom, že všichni si to hned zjednodušili a zkomolili na to, že mě prostě ty prepubertální holky vzrušujou a podle toho vše vyvozují a tím se pohled zkreslí.
Sexuálně na mě působí nejvíc holky tak řekněme 13 – 15 – mnohem více než třeba 10. Ale zase taková 10letá by na mě mohla působit zase stylem, ne sexuálním, kterým by 15ka nemohla.

Sexuální odstavec
Zevrubně rozeberu své preference. Holka je pro mě sexuálně přitažlivá – výrazně přitažlivá – řekněme někdy od 13? A samozřejmě i dál… 14, 15, 16… popravdě ale třeba taková  20 letá je pro mě zajímavá o něco méně než třeba 14letá… To už opravdu tak do detailu
Ale to se vše vyvíjí, věřím že ve 25 budu svádět 18ky. Dnes když už, tak ty 14 mě zajímají :-)
Jasně leckterá 13ka se mi hodně líbí… ale zase mám rozum, znám zákony ČR a rozhodně bych se nepokoušel nějakou takovou „dostat do postele“. Ale zase na druhou stranu, kdybych se s nějakou seznámil a byli bychom si sympatičtí… tak se 13kou bych neměl problém „chodit“.  A samozřejmě sexuálně mě klidně může přitahovat i třeba 40letá.
Ještě trochu k otázce normality – z velké části dáno kulturou.
Např. ve Španělsku je hranicí pro sexuální styk 12 let.
Prepubertální mě v podstatě ani tak sexuálně nevzrušujou… nemám ty představy… představy mám o starších… teda zkoušel jsem to… ale prostě nehodí se tohohle kontextu a přijde mi to trochu nevkusné. Snad jedině jednou za čas mě vzruší představa nějaké masturbující dívenky.. což je ale přirozené a běžné.. ne? Myslím ten věk a činnost, ne že si to představuju :-)

A samozřejmě není vše jenom o věku, je to hlavně o člověku… Znám holky v mém věku, které jsou pro mě hodně přitažlivé a zajímavé..
Nepředstavujte si, že jsem na větvi z každé 11leté holky, no to zase ne.
Navštěvuji 8letý gympl v posledním ročníku (snad jsem teď někoho neodradil od jeho záměru umístit na takový ústav svého potomka, no obecně nᚠgympl je plný úchyláků :-)) a hned vedle nás má třídu prima. Takže denně na chodbě míjím spousty holek v tom věku 11 – 12… z nich se mi výrazně líbí asi 4.
Bohužel mohu mluvit jen o dimenzi vzhledu… něco jiného je osobnost a prostě to jaký člověk je.. ale své kontakty s dívenkami bych mohl spočítat na prstech jedné ruky.. :-(
Není tomu tak dávno co tu byla na návštěvě jedna nevlastní sestřenka, tehdy 11letá… Na první pohled by mě nijak extra nezaujala… ale jak jsme byli pár dní spolu.. řekněme, že mě to s ní fakt bavilo, na svůj věk byla neuvěřitelně odpovědná a chytrá a prostě tak fajn.. když odjela asi týden se mi stýskalo :-(
Hmm nebo se mi jednou stalo, když jsem šel s kamarádem v létě chlastat, nějak se k nám přichomýtla kamarádova přítelkyně, která s sebou měla na starost 11letou Roxy…
Vyvrbilo se to tak, že pozdě večer jsem byl sám s Roxy a navíc slušně opilý… a hádejte co.. rozebírali jsme Harryho Pottera, Pána Prstenů, Kopyta a Mňouka.... prostě normální hovor a sranda.. v životě bych ji prostě nijak neobtěžoval.. prostě mě fakt záleží co si ony myslí a jak mě berou.. když už se mi vůbec nějaký kontakt naskytne.. já chci být ten hodný, ten co chrání a ne být hrozba – jediné čeho jsem se tenkrát bál nebylo „že se třeba neovládnu“ ale naopak měl jsem děs z toho, aby se ona nebála mě nebo aby se kvůli mně cítila nějak nepříjemně.
No ráno mě píchlo u srdce, když jsem si uvědomil, že ji už nikdy neuvidím, byla kdovíodkaď.

Prostě taková veskrze srdeční záležitost to pro mě bývá.

Co se ještě mladších týče… tak 6 – 8… to je zase trochu jiné… stejně ale děsně kouzelný.
Takový archetyp řekl bych, prostě malá holka… křehká, živá, vyvádějící blbosti..
V létě jsem jednu zažil na pár hodin.. a pro mě to prostě není obyčejná nezajímavá situace, pro mě to má velkej kalibr..

Ještě k těm dcerám… tím to u mě dá se říct i začalo (ale i dříve byly náznaky), prostě tak jako reakci na to, že řekněme mé dětství nebylo úplně idylické.. tak ve mně rozkvetla idea, že udělám vše proto, aby moje případná dcera jednou měla dětství co nejlepší.. aby ona nebrečela do polštáře… To mi bylo kolik? Snad 12 nebo 14…

Začal jsem koukat, všímat si holčiček.. třeba s myšlenkou, to je určitě šastná rodina nebo kéž bych měl takovou sestřičku… a vůbec mi to nepřišlo divné… Říkal jsem si, že mám „slabost pro holčičky“ a viděl jsem to jako takové své specifikum, pozoruhodné a celkem milé :-)

V 16 přišla další fáze, to jsem se zamiloval do jedné 11leté – totálně dětsky vypadala, nebyla nijak napřed vývojově. To jsem se začal hluboce řešit a když jsem narazil na stránky pár podobných lidí – bylo mi to hned jasné.

K odborníkovi
Já to teda nijak apriori nezavrhuji, ale prostě nevidím co by mi to mohlo dát?
Deprese nemám, problém s tím co cítím také nemám, prostě necítím problém.
Kdyby mi řekl, že jsem nebezpečný a chtěl mě cpát prášky, tak já mu asi na férovku řeknu, že je blbec a prásknu dveřmi. A bránit by mi nijak nemohl. To je jedna varianta.
A kdyby to byl to nějaký rozumný odborník a už psycholog nebo sexuolog?
Dobře dal by mi rady, které už stejně znám..
Sexuolog je určitě potřeba a mnozí lidé tu pomoc prostě potřebují, jako teď jeden o kterém vím z doslechu.. kluk asi 16 a prostě zneužívá svou 8letou sestřenici – ví jak je to špatné ale prostě má problémy se ovládat.. samotnou jeho psychiku to dost ničí ale měl odvahu to někomu říci a začít to řešit (napsal jednomu pedofilovi na netu, můj kamarád – od něj to vím).
Ten s ním pokecal, ale situace není o moc lepší, tak ho dnes žene svinským krokem k sexuologovi, už má od něj ultimátum – buďto sexuolog nebo u něj zazvoní policie ČR.
Hele pokud mi někdo dokáže přesvědčit uvedením něčeho konkrétního jak by mi nějaký odborník mohl pomoci, klidně půjdu.

Ani to pro mě není nějaké děsné tajemství… pár přátel to ví a někdy na to téma i vtipkují :-) někdy celkem mile, občas trochu nevkusně.. Dokonce i matce jsem v jedné slabé chvilce něco vysvětloval, ale trochu takové blbé téma na domácí hovor, že.. Nemluvili jsme moc dlouho, ale v podstatě konstatovala, že to co jsem ji popsal za pedofilii nepovažuje… zase někdy zavedu řeč… až se zamiluju do nějaký 8letý, to bude maso doma :-))

Ještě reakce na konstatování typu „nedovolila bych, aby ses ochomýtal kolem mých dětí“
Já ani nikdo jiný to nemá napsáno na čele. Ani se ti člověk nepředstaví stylem „Těší mě, jsem Petr, pedofil a vaše dcerka mi přijde moc pěkná.“ Do hlavy lidem nevidíš a vzhledem k četnosti pedofilů v populaci (0,1 – 1%) není zase tak nepravděpodobné, že někoho takového znᚠi když si to neuvědomuješ. Jako popravdě řečeno slušná koncentrace je na ZŠ :-)
Prostě pedofilem může být člověk do kterého byste do podle svého pojetí vůbec neřekli.
A není to zase tak o pedofilech ale o lidech, nebezpečné lidi mᚠve všech skupinách.
Ale to už jdeme moc do obecna.

Ještě tak na závěr, pro mě není typické jen toto, jsem prostě normální člověk s mnoha různými zájmy, starostmi a jsem dnes ventiluju akorát jednu jedinou záležitost.
P.S.: Díky za ocenění mé inteligence a KALIKOVI za rozumné názory.. popravdě jsem čekal mohutnější kamenování.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí