6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, tak doufejme, e si z toho něco vezme ......
Není tady
KALIK napsal(a):
No, já si jist nejsem. Kdo chce, si vdycky cestičku najde. Druhé nepředěláme, pokud oni nechtějí.
To u je jak to zrcadlení
Ale jo, já s Tebou souhlasím, e pokud nechcou dotyční, tak je nepřeďáleme......ale nesmí taky často pragmaticky zapomínat na fakta, která tu byly, jsou. Kdyby skočilo pár lidí na zem a nenechali vechno osudu:), tak si myslím, e zabránit se dalo....Holky souhlas.
Není tady
Chyby dělají vichni
Není tady
KALIK napsal(a):
Ne ne Fe, tohle vlákno je pro autora, měl by si z toho něco vzít
Ví, já si myslím, e proč tu Zidon psal, je ten, e si prostě potřeboval od svého problému ulevit, ne e by ho chtěl řeit.
Není tady
Račice, je úplně jedno, proč to sem psal
Není tady
KALIK napsal(a):
Chyby dělají vichni
A bude v obdobné situaci, třeba jako otec, kamarád, pak si taky tak poskoč a mrkni, e chybu můe udělat kadý (To ti samozřejmě nepřeji!!.....)
Ne, jasně e můe, ale můe dopomoct se těm chybám vyvarovat, a tohle ty nějak nebere.....
P.s. jo a neple si chyby za nezodpovědnost;)
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:07)
Není tady
Kaliku, promiň, ale on není v pořádku, a ty mu svým přístupem tvrdí, e je v pořádku, dokud něco neudělá... není to tak, a to "něco" udělá, tak bude u sakra pozdě... musí to řeit teď!
Není tady
Fe, smiř se s tím, e vem pohromám se prostě zabránit nejde a větinou přijde nečekaně a třeba úplně z jiné strany.
Vidím poněkud rozdíl mezi pohromou nečekanou a "pohromou" předpokladatelnou. Kdy nabourám v autě kvůli únavě materiálu (auta, ne mého), je to podstatnějiné, ne kdy budu řídit pod vlivem, protoe to "mám pod kontrolou" a "ten kousek dojedu".
Není tady
Račice, taky ti nepřeju, aby ti někdo říkal, e si hnus, kdy si nějak odliná a nic patného nedělá. To ti samozřejmě taky nepřeju.
Dost chyb je z nezodpovědnosti, souhlas.
tino, já snad říkám e je v pořádku? Kde?
Není tady
KALIK napsal(a):
Račice, je úplně jedno, proč to sem psal
To je sice jedno, ale mě není jedno, kdy u sem napsal, aby odeel s tím, e dokud něco neudělal, tak je to sluný člověk, protoe v takové chvíli si nemocný člověk tohle vybere, ukonejí se s tím a je o krok dále k tomu něco řeit, potamo k průseru....Taky čerpám pouze ze své zkuenosti;)
Není tady
Tady někdo o někom řekl , e je hnus ??
Není tady
Kaliku, promiň, ale on není v pořádku, a ty mu svým přístupem tvrdí, e je v pořádku, dokud něco neudělá... není to tak, a to "něco" udělá, tak bude u sakra pozdě... musí to řeit teď
má řeč !
Není tady
Nestačí to u? Odpověď dostal, e by bylo jistějí, aby se poradil s odborníkem, který by jeho problém kompetentně posoudil, tak o čem se jetě hádáte?
Není tady
KALIK napsal(a):
Račice, taky ti nepřeju, aby ti někdo říkal, e si hnus, kdy si nějak odliná a nic patného nedělá. To ti samozřejmě taky nepřeju.
Dost chyb je z nezodpovědnosti, souhlas.
tino, já snad říkám e je v pořádku? Kde?
ádné takové označení myslím tady Zidon nedostal, ani tady nebyl uráen....
Co se týče toho, co mi nepřeje.....
Právě e se mýlí, já bych byla velmi ráda, kdybych zpočátku, pro to, co jsem dělala, říkali jak je mé chování patné, jak se ničím, kam a to můe dospět, co mě můe potkat, jak to na okolí působí zle,kdy by viděli, e je to něco odliného, co si moná ve své nemocnosti ani NEUVĚDOMUJI..Ví, a to ty nechce pochopit!
Navíc, tady konkrétně Zidona nikdo nijak hanlivě či urákami nečastoval.
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:22)
Není tady
přesně
Není tady
Račice, má pravdu, tvůj poslední příspěvek nějak nechápu.
Řekl jsem k tomuto tématu ve, co jsem chtěl, končím tu, alespoň do příchodu pisatele
Není tady
KALIK napsal(a):
Račice, má pravdu, tvůj poslední příspěvek nějak nechápu.
Řekl jsem k tomuto tématu ve, co jsem chtěl, končím tu, alespoň do příchodu pisatele
Ví, proč jsi to podle mého nepochopil, protoe ses (moná na BAbi) naučil, e vichni jsou svobodní, kadý má právo na to být, jakým je.....to sice ano..... jene co kdy je někdo nemocný, e to svým způsobem můe ohrozit jeho konání třeba co se zákonů týče,zejména kdy se jedná o monost ublíit dalímu ...ikdy zatím hypoteticky...ale jak jsem psala, u nemocného nějakou takovou poruchou se prostě ta hranice mylenka-čin sniuje/můe sníit, zvlá, kdy ten svůj problém bere za vlastní, osudový +viz. ty dcery.....
Tedy, kdy vidím, e má člověk problém (a s tím si taky souhlasil), jak pro sebe, tak moná v budoucnu i pro své okolí, a ptá se tady, tak mu asi nebudu říkat, a je sám sebou, dokud ten svůj problém nevyene ad absurdum (tedy do krajnosti, do fakt skutečného problému...) A a pak bude něco v nepořádku....
Ale řeknu mu, jak a proč to působí, jestli se zamýlel nad svými obavami v blízkosti těch dětí, potamo jako rodič. atd.atd....co jsem tu psali...
To je jen v tvé hlavě, e ho tu někdo uráí a odsuzuje:)
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 14:04)
Není tady
OK Račice, u to chápu
Není tady
Proč já Ti nevěřím
Já myslím, e spí ses mě chtěl zbavit:D
Ale jo, já u Ti psát nebudu;)
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 13:53)
Není tady
Kaliku , to je dobře, e to chápe
Račise, má talent, já bychto tak neuměla vysvětlit.
Nemyslím si, e ho někdo odsuzuje nebo soudí. A teda na oxiho reakci, ale i to chápu, protoe je mi jasný, jakou zase on měl z toho představu.
Co jednoho jako představa těí, to druhého děsí.
Já mu přeju, a vyhledá odborníka a dokáe proít krásný plnohodnotný ivot přesně jak si představuje.
Kaliku, jeho představy se můou projevit v běném ivotě. Ale ty si snad dovolí tvrdit, e se určitě neprojeví? Jsi na to odborník? Já nevím, a proto si myslím, e by nějaké to hození řeči s odborníkem nekodilo.
Ty jen fandí tazateli a já i těm malým potencionálním dcerkám, která si moná odnesou trauma na celý ivot z tatínka, který o nich nesmýlí jako o dcerách ale jako o objektech touhy.
Chápe sám rozdíl mezi běným citem k dítěti a k sexuálnímu partnerovi? Tazatel zřejmě moc ne, tedy mě to tak zní. A to jednou můe být sakra problém pro ty dcery.
Není tady
Kalik je prostě osvícen ..... Kaliku - ono i mylenka můe býti "chorobná" a "zhoubná" - stejně jako due nebo tělo... pokud to lze "léčit" tak bych to léčila a nečekala na propuknutí nemoci na plno.
Hostesko ano
Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 14:01)
Není tady
JJ, snad si z toho Zidon veme své
Není tady
Vzruují ho malý holky, no tak s tím se bude muset smířit, pochybuji nějak, e mu nějaký odborník nahraje nový program na vzruování. Můeme max. poradit. Já radím jednu monost. Najdi si patnácku, estnácku s malým poprsím a vyhol ji pipkou a upravi ji facelift, tak e bude vypadat na dvanáct - ideální jsou culíky. Jo, ale bude to chtít prachy!
Upravil(a) shiden (1. 2. 2008 16:00)
Trochu mě okoval počet reakcí. No pravdou je, e tohle není prvně co někam píu nebo s někým mluvím.. občas má člověk prostě chu to promýlet a uvaovat nad tím.
Prvně k problému dcer
Vyskytly se zde názory, e to beru hodně patně a děsivě. Rozumím tomu, moje zpověď nebyla moc detailní a rozvedená, ale to ani nelo
kdo by to potom měl sílu číst?
Nejprve zmíním odborné stanovisko Pedofil nikdy nezneuívá své vlastní děti.
To je prostě realita, nael jsem pěkné video, kde to ná známý sexuolog zmiňuje a obecně pedofilii dobře osvětluje: http://www.videoseznamka.cz/video/covyn … iss_17.wmv (cca 12MB)
Ale přímo o pedofilii se bavit zrovna nechci, to je téma hodně sloitý a já se teď obracím spíe přímo k sobě, ke své aktuální situaci a ne k obecným pojmům.
Osobní stanovisko Ne to je pro mě nemyslitelné ba absurdní.. Co k tomu jetě říci?
Přijde mi, e kámen úrazu je vtom, e vichni si to hned zjednoduili a zkomolili na to, e mě prostě ty prepubertální holky vzruujou a podle toho ve vyvozují a tím se pohled zkreslí.
Sexuálně na mě působí nejvíc holky tak řekněme 13 15 mnohem více ne třeba 10. Ale zase taková 10letá by na mě mohla působit zase stylem, ne sexuálním, kterým by 15ka nemohla.
Sexuální odstavec
Zevrubně rozeberu své preference. Holka je pro mě sexuálně přitalivá výrazně přitalivá řekněme někdy od 13? A samozřejmě i dál
14, 15, 16
popravdě ale třeba taková 20 letá je pro mě zajímavá o něco méně ne třeba 14letá
To u opravdu tak do detailu
Ale to se ve vyvíjí, věřím e ve 25 budu svádět 18ky. Dnes kdy u, tak ty 14 mě zajímají :-)
Jasně leckterá 13ka se mi hodně líbí
ale zase mám rozum, znám zákony ČR a rozhodně bych se nepokouel nějakou takovou dostat do postele. Ale zase na druhou stranu, kdybych se s nějakou seznámil a byli bychom si sympatičtí
tak se 13kou bych neměl problém chodit. A samozřejmě sexuálně mě klidně můe přitahovat i třeba 40letá.
Jetě trochu k otázce normality z velké části dáno kulturou.
Např. ve panělsku je hranicí pro sexuální styk 12 let.
Prepubertální mě v podstatě ani tak sexuálně nevzruujou
nemám ty představy
představy mám o starích
teda zkouel jsem to
ale prostě nehodí se tohohle kontextu a přijde mi to trochu nevkusné. Snad jedině jednou za čas mě vzruí představa nějaké masturbující dívenky.. co je ale přirozené a běné.. ne? Myslím ten věk a činnost, ne e si to představuju :-)
A samozřejmě není ve jenom o věku, je to hlavně o člověku
Znám holky v mém věku, které jsou pro mě hodně přitalivé a zajímavé..
Nepředstavujte si, e jsem na větvi z kadé 11leté holky, no to zase ne.
Navtěvuji 8letý gympl v posledním ročníku (snad jsem teď někoho neodradil od jeho záměru umístit na takový ústav svého potomka, no obecně ná gympl je plný úchyláků :-)) a hned vedle nás má třídu prima. Take denně na chodbě míjím spousty holek v tom věku 11 12
z nich se mi výrazně líbí asi 4.
Bohuel mohu mluvit jen o dimenzi vzhledu
něco jiného je osobnost a prostě to jaký člověk je.. ale své kontakty s dívenkami bych mohl spočítat na prstech jedné ruky.. :-(
Není tomu tak dávno co tu byla na návtěvě jedna nevlastní sestřenka, tehdy 11letá
Na první pohled by mě nijak extra nezaujala
ale jak jsme byli pár dní spolu.. řekněme, e mě to s ní fakt bavilo, na svůj věk byla neuvěřitelně odpovědná a chytrá a prostě tak fajn.. kdy odjela asi týden se mi stýskalo :-(
Hmm nebo se mi jednou stalo, kdy jsem el s kamarádem v létě chlastat, nějak se k nám přichomýtla kamarádova přítelkyně, která s sebou měla na starost 11letou Roxy
Vyvrbilo se to tak, e pozdě večer jsem byl sám s Roxy a navíc sluně opilý
a hádejte co.. rozebírali jsme Harryho Pottera, Pána Prstenů, Kopyta a Mňouka.... prostě normální hovor a sranda.. v ivotě bych ji prostě nijak neobtěoval.. prostě mě fakt záleí co si ony myslí a jak mě berou.. kdy u se mi vůbec nějaký kontakt naskytne.. já chci být ten hodný, ten co chrání a ne být hrozba jediné čeho jsem se tenkrát bál nebylo e se třeba neovládnu ale naopak měl jsem děs z toho, aby se ona nebála mě nebo aby se kvůli mně cítila nějak nepříjemně.
No ráno mě píchlo u srdce, kdy jsem si uvědomil, e ji u nikdy neuvidím, byla kdovíodkaď.
Prostě taková veskrze srdeční záleitost to pro mě bývá.
Co se jetě mladích týče
tak 6 8
to je zase trochu jiné
stejně ale děsně kouzelný.
Takový archetyp řekl bych, prostě malá holka
křehká, ivá, vyvádějící blbosti..
V létě jsem jednu zail na pár hodin.. a pro mě to prostě není obyčejná nezajímavá situace, pro mě to má velkej kalibr..
Jetě k těm dcerám
tím to u mě dá se říct i začalo (ale i dříve byly náznaky), prostě tak jako reakci na to, e řekněme mé dětství nebylo úplně idylické.. tak ve mně rozkvetla idea, e udělám ve proto, aby moje případná dcera jednou měla dětství co nejlepí.. aby ona nebrečela do poltáře
To mi bylo kolik? Snad 12 nebo 14
Začal jsem koukat, vímat si holčiček.. třeba s mylenkou, to je určitě astná rodina nebo ké bych měl takovou sestřičku
a vůbec mi to nepřilo divné
Říkal jsem si, e mám slabost pro holčičky a viděl jsem to jako takové své specifikum, pozoruhodné a celkem milé :-)
V 16 přila dalí fáze, to jsem se zamiloval do jedné 11leté totálně dětsky vypadala, nebyla nijak napřed vývojově. To jsem se začal hluboce řeit a kdy jsem narazil na stránky pár podobných lidí bylo mi to hned jasné.
K odborníkovi
Já to teda nijak apriori nezavrhuji, ale prostě nevidím co by mi to mohlo dát?
Deprese nemám, problém s tím co cítím také nemám, prostě necítím problém.
Kdyby mi řekl, e jsem nebezpečný a chtěl mě cpát práky, tak já mu asi na férovku řeknu, e je blbec a prásknu dveřmi. A bránit by mi nijak nemohl. To je jedna varianta.
A kdyby to byl to nějaký rozumný odborník a u psycholog nebo sexuolog?
Dobře dal by mi rady, které u stejně znám..
Sexuolog je určitě potřeba a mnozí lidé tu pomoc prostě potřebují, jako teď jeden o kterém vím z doslechu.. kluk asi 16 a prostě zneuívá svou 8letou sestřenici ví jak je to patné ale prostě má problémy se ovládat.. samotnou jeho psychiku to dost ničí ale měl odvahu to někomu říci a začít to řeit (napsal jednomu pedofilovi na netu, můj kamarád od něj to vím).
Ten s ním pokecal, ale situace není o moc lepí, tak ho dnes ene svinským krokem k sexuologovi, u má od něj ultimátum buďto sexuolog nebo u něj zazvoní policie ČR.
Hele pokud mi někdo dokáe přesvědčit uvedením něčeho konkrétního jak by mi nějaký odborník mohl pomoci, klidně půjdu.
Ani to pro mě není nějaké děsné tajemství
pár přátel to ví a někdy na to téma i vtipkují :-) někdy celkem mile, občas trochu nevkusně.. Dokonce i matce jsem v jedné slabé chvilce něco vysvětloval, ale trochu takové blbé téma na domácí hovor, e.. Nemluvili jsme moc dlouho, ale v podstatě konstatovala, e to co jsem ji popsal za pedofilii nepovauje
zase někdy zavedu řeč
a se zamiluju do nějaký 8letý, to bude maso doma :-))
Jetě reakce na konstatování typu nedovolila bych, aby ses ochomýtal kolem mých dětí
Já ani nikdo jiný to nemá napsáno na čele. Ani se ti člověk nepředstaví stylem Těí mě, jsem Petr, pedofil a vae dcerka mi přijde moc pěkná. Do hlavy lidem nevidí a vzhledem k četnosti pedofilů v populaci (0,1 1%) není zase tak nepravděpodobné, e někoho takového zná i kdy si to neuvědomuje. Jako popravdě řečeno sluná koncentrace je na Z :-)
Prostě pedofilem můe být člověk do kterého byste do podle svého pojetí vůbec neřekli.
A není to zase tak o pedofilech ale o lidech, nebezpečné lidi má ve vech skupinách.
Ale to u jdeme moc do obecna.
Jetě tak na závěr, pro mě není typické jen toto, jsem prostě normální člověk s mnoha různými zájmy, starostmi a jsem dnes ventiluju akorát jednu jedinou záleitost.
P.S.: Díky za ocenění mé inteligence a KALIKOVI za rozumné názory.. popravdě jsem čekal mohutnějí kamenování.
Není tady