Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 2. 2008 11:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Normální pedofil, co myslíte?

Irenko, jestli myslíš mě, tak zajisté tongue

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#52 1. 2. 2008 11:49

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, ale já tady nevyvracím pocity, ale sanžím se ukázat, že ač někdo je cholerik a může v záchvatu zabíjet jedna radost, tak přesto o něm nebudu smýšlet jako o potencionálním vrahu. Cožpak to nevidíš? Ty máš strach z toho, že se ti přizná, že se mu lbí mladé holky, ale ty, co se k tomu nepřiznají a mockrát to třeba zrealizovali, tak to je snad v poho? Tady je jasný rozpor v myšlenkách a činech. Já už taky chtěl mockrát vzít někoho klackem přes hlavu a neudělal jsem to. Budeš se mě bát jako potencionálního vraha?

Irenko, občas mám chuť vraždit. Ok, zavřete mě, vzdávám se skurt

viz cholerik - je rozdíl cholerik, který v afektu zabije kontra cholerik, který ví, že má  touhu zabíjet a ty pocity jsou mu vlastní, příjemné, dělají ho celistvého, naplňují ho a on si je uvědomuje a hlavně je příjímá za vlastní...

Myslím, že necítíš rozdil "jednat v afektu, nepromyšleně, nevědomě" a mít vlastní touhu něco takového dělat, být si vědom potěšení či vzrušení z toho.....

Jestli ten rozdíš necítíš, tak to Ti vážně nepomůžusmile S tím Ti pomůže odobrník, nic ve zlém....

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:50)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#53 1. 2. 2008 11:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, nápodobně smile Víš, je mi vlastně líto, že nechápeš rozdíl mezi myšlenkou a činem. To by bylo ve věznicích a ústavech lidí lol

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#54 1. 2. 2008 11:56

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Chápu, že toto je téma, které vždy vyvolává všude bouřlivé reakce, ale myslím, že tady málo lidí píše k tomu, kdo se ptal, a zbytečně mnoho lidí se snaží přesvědčovat ostatní diskutující o tom, co si mají myslet a jaká stanoviska zaujímat

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#55 1. 2. 2008 11:56

L_aura
♥♥♥♥♥--

Tak to je zase tema k premysleni. Napadlo me, jak jsem tady k mladikovi chapajici a tolerantni.... a pritom si uvedomuju, ze, kdybych mela dite, ze bych rozhodne nikdy nechtela, aby se setkali.... Jsem pokrytec?

Není tady

#56 1. 2. 2008 11:57

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, nápodobně smile Víš, je mi vlastně líto, že nechápeš rozdíl mezi myšlenkou a činem. To by bylo ve věznicích a ústavech lidí lol

smile

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#57 1. 2. 2008 12:00

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Buďme klidní, komanči nejdou.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#58 1. 2. 2008 12:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, wink

Opakuji, pro mě je Zidon slušný člověk. Až bude znásilňovat, už pro mě slušný nebude. Jistě, má problém a měl by ho ve vlastním zájmu řešit a jestli tak učiní, je pro mě o to větší kabrňák.

Není tady

#59 1. 2. 2008 12:10

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, wink

Opakuji, pro mě je Zidon slušný člověk. Až bude znásilňovat, už pro mě slušný nebude. Jistě, má problém a měl by ho ve vlastním zájmu řešit a jestli tak učiní, je pro mě o to větší kabrňák.

Kaliku, a já opakuji, když někdo napíše, že jeho část pravé podstaty  je přitažlivost či sexuální vzrušení z dětí a on to přijímá a bere to za svůj osud a hodlá to přeměnit ve vztahu k dcerám, tak je prostě pro mě alarmující. (já nemám potřebu ho dělit na slušného a neslušného, protože ho vůbec neznám...)
Víš, já právě naopak VÍM, jak tenká je hranice mezi myšlenkou a činem, když přijmeš tuhle nějakou odlišnost, která konkrétně v jeho případě hraničí s trestným činem, byť jen zatím v myšlenkách....smile
Takže nemám proč posuzovat, jestli je do teď slušný, a od teď nebude, taky ho neodsuzuji, protože za to nemůže, ale obavy u takového člověka budu prostě mít, už tím, že si svou jinakost uvědomuje, ale hlavně to, že JI PŘIJÍMÁ ZA VLASTNÍ, OSUDOVOU, DOKONCE JI V NĚCO CHCE BUDOUCNU PŘEMĚNIT. O tom, že si myslí, že nepotřebuje odborníka, o to víc....

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 12:14)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#60 1. 2. 2008 12:14

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

určitě bych byla pro vyhledání odborné pomoci - jak může vědět, jak na něj zapůsobí třeba léky, alkohol, nějaký stres, šok?
a říkám na rovinu, doufám, že nikoho takového neznám, měla bych strach, a to mám "jen" syny...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#61 1. 2. 2008 12:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

ano račice, trestný čin wink

Není tady

#62 1. 2. 2008 12:18

majkafa
Host

Část Zidonova psaní o jeho dcerách mi přijde taky alarmující, hrozná. To už není rozum, tady už se projevuje jeho pud. Není mi z toho dobře.
Btw byla jsem v dětství osahávána, tiskl se ke mně zezadu - naším sousedem, já nevěděla, co to znamená, od předškolního věku snad do třetí třídy, hrozně jsem se bála, vyhýbala jsem se mu, bála jsem se to někomu říct, myslela jsem, že jsem špatná. Až v dospělosti jsme si to řekly se sestrou, která na tom byla stejně se stejným sousedem, já jsem vyrostla a on přesedlal na ni.

#63 1. 2. 2008 12:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, souhlas, ve vlastním zájmu a zájmu svých dcer by měl svůj problém co nejrychleji řešit.

Není tady

#64 1. 2. 2008 12:22

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

big_smile

Dobře, shodneme se na tom, že má problém, který by měl hlavně ve svém zájmu,ale o to víc i v zájmu okolí řešit.... to jsi napsal taky....
Tedy, když má problém, a je to problém takového rázu, že ho sexuálně vzrušují děti, pak trpí určitou poruchou....
Ty víš, a jsi odborník, že jsi si jistý, kde je ta hranice od myšlenky k činu u takového člověka?? Když ho už vzruší 6leté dítě na klíně, když si na něj jen sedne??)
Já mám vlastní zkušenost, taky mám hraniční poruchu, a se sexem to mělo taky co do činění a věř, že my tu hranici mezi myšlenkou a činem máme hodně zúženou.... když to vezmeš v potaz, jakože asi nevezmeš, tak se třeba nad tím dokážeš zamyslet jako jáwinksmile

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 12:23)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#65 1. 2. 2008 12:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, ale já se zamýšlím, proto jsem taky píšu wink Já jen říkám, že on má problém a cítí ho, jinak by tu nebyl, že. Možná tohleto vlákno ho přinutí to řešit, doufejme.

Není tady

#66 1. 2. 2008 12:33

pírko
♥♥♥----

No já nevím ale Zidon asi nechápe jaký je rozdíl vidět holčičky někde na ulici a pohrávat si jen s myšlenkama a mít takovou holčičku doma jako dceru. Tam by asi problém nastal, protože to by už nebyla holčička na ulici která ja oblečená někde venku. Dceru by jednou musel třeba i koupat , přebalovat atd. a když Zidon napíše, že je pro něj lehce vzrušujicí kdyby mu třeba holčička skočila jen na klín, tak ten člověl má sakra velkej problém a o dcerách ať ani neuvažuje.
To je můj názor.

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#67 1. 2. 2008 12:36

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, ale já se zamýšlím, proto jsem taky píšu wink Já jen říkám, že on má problém a cítí ho, jinak by tu nebyl, že. Možná tohleto vlákno ho přinutí to řešit, doufejme.

Jojo, taky doufám, ikdyž si to nějak v téhle chvíli nemyslím, podle toho, co napsal.
Protože on sice něco cítí jako možná částečný problém, na druhé straně to přijímá...protože nezapoměl napsat, že zde píše ve slabé chvilce....
Já myslím, že kdyby skutečně chtěl řešit, tak jde k odborníkovi, ale on nevidí důvod proč....hmm

Myslím, zamyslet se z pohledu mého, proč píšu to,co píšuwink nebo že bys byl taky hraničnítonguebig_smile

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 12:39)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#68 1. 2. 2008 12:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Kolikrát by se předešlo tragedii, kdyby se právě nečekalo až na ten trestný čin - viz. domácí týrání - nebo není tak dávno - co matka unesla a zabila 5 letého syna...
Také o tom přeci jen mluvila .... byla to slušná osoba - ale kluk už nežije a zůstal truchlící otec(který na tohle upozorňoval - viz.její minulost a myšlenky) . (Kdo by to do matky řekl, že ano) .... muselo se čekat na čin.

Ale to je offtopic ... to jen, aby Kalik pochopil jak je hranice od myšlenky k činu tenká. 100% souhlas s podáním Račice - nemám potřebu (krom příkladů) cokoli dodávat.

Což se bezprostředně netýká pisatele ....nemusí se stát nic, ale červená kontrolka tu bliká docela intenzivně (děsí mě ty vlastní dcery).....

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 12:50)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#69 1. 2. 2008 12:48

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Protože on sice něco cítí jako možná částečný problém, na druhé straně to přijímá...protože nezapoměl napsat, že zde píše ve slabé chvilce....
Já myslím, že kdyby skutečně chtěl řešit, tak jde k odborníkovi, ale on nevidí důvod proč....hmm

Není tady

#70 1. 2. 2008 12:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Fe, smiř se s tím, že všem pohromám se prostě zabránit nejde a většinou přijde nečekaně a třeba úplně z jiné strany.

Není tady

#71 1. 2. 2008 12:52

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

jenže téhle by se zabránit dalo... myslím já

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#72 1. 2. 2008 12:53

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem s tím smířená - ale zavírat oči před problémem a srovnávat tohle s tím - zda jsem někdy neměla chuť někoho zbouchat - mi nepříjde zrovna trefné.....
Přesně tak Tino.

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 12:53)

Není tady

#73 1. 2. 2008 12:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No, já si jist nejsem. Kdo chce, si vždycky cestičku najde. Druhé nepředěláme, pokud oni nechtějí.

Upravil(a) KALIK (1. 2. 2008 12:55)

Není tady

#74 1. 2. 2008 12:55

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Aha Kaliku ... ach jo. Nechceš pisateli poplácat po rameni(to jsi vlastně udělal) a popřát mu mnoho štěstí na jeho cestě ? .....
Vlastně na co jsou tyhle diskuse ??? vissla jsou v tom případě zbytečné ...

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 12:57)

Není tady

#75 1. 2. 2008 12:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ne ne Fe, tohle vlákno je pro autora, měl by si z toho něco vzít wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí