1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ádné odsuzování, ptal se a tak mu napsali vichni, co si myslí, kadý si myslí po svém, tak zklidni hormon. ty se vdycky dělá chytrý jako rádio.
Upravil(a) Irenka21 (1. 2. 2008 10:44)
Není tady
Kaliku , těmi útoky zřejmě myslí mne . Nevím , e bych na Tebe něčím útočila. Jen jsem se zeptala , protoe mě to zajímalo.
Není tady
irekno, názor vypadá jinak ne odsouzení, věř mi
Lianne, na mne si neútočila
Není tady
Já ti teda nevěřím, jsi moc vztahovačný.
Není tady
Kaliku - proč vude vidí soudy - já tu vidím pouze názory.....
Já byla jako malá zneuívaná (tenkrát jsem to nechápala) - dokonce zapomněla ... ono se to toti projeví pak a v dospělosti a je to věc na celý ivot. Vím, e opět napíe - e je na kadém, jak se s tím vyrovná a je to jeho volba ! Já se s tím vyrovnala ..... Ale byla má volba tenhle strejda ? ... Neodsuzuji pisatele - protoe nic neudělal a je dobře, e si vědom toho problému.
Ale chápu i matky malých holčiček a jejich reakce a to, e pokud se tě to přímo netýká tak to můe opravdu brát jako studijní materiál a klidně pisatele obdivovat (promiň, u nevím, jak jsi to přesně napsal) .... ale pochop, e ke člověku patří i emoce, strach-obavy, city a pocity ... a to, e někdo napíe názor na danou věc jetě neznamená, e tu někoho soudí!
Já bych chlapci toho sexuologa či psychologa také doporučila - ale zároveň musím podotknout - e mi nikterak nevadí a povauji ho za mue inteligentního - ostatně jako tebe
Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 10:52)
Není tady
Taky bych rozhodně nepřestala svoje děti milovat jen proto, e by měly jiné sexuální zaměření nebo měly nějakou sexuální úchulku. Naopak by mi bylo jasný, e pro ně ivot bude těí ne pro "normální" lidi.
Na druhou stranu jsem narazila v asi 6 letech pedofila, zatáhl mě za výtah, kdy jsem la vysypat ko do popelnice, začal mě oahávat a dostávat se mi pod oblečení. Natěstí mě rodiče u tehdy na podobnou situaci připravili, take jsem přesně podle jejich návodu řekla, e si pro mě kadou chvilku rodiče sjedou výtahem dolů, kdy se okamitě nevrátím domů. Zabralo to, hned mě nechal jít, ale dodneka si ten strach a hnus pamatuju. A děsím se toho, e by to mohlo potkat moje děti.
Zidone, neodsuzuje Tě, ale kdybych mohla, tak Tě poprosím, aby jsi si zael k odborníkovi pro radu, jak sám sebe zvládnout, aby jsi někomu někdy neublíil.
Není tady
Pisatel je inteligentní a jistě přemýlivý, pokud by jeho porucha - nezvolím-li pejorativní výraz úchylka - zůstala jen u fantazií, nic se neděje. Ale lze to předpovědět, nějak zaručit? Prý je mnoho pedogilů mezi učiteli, vychovateli apod. a snad vichni nepřejdou k sexuálnímu obtěování a zneuívání. Dovedla bych i pochopit, e se někdo můe zamilovat do dítěte ze ví něhou a pozitivama, co láska jako taková obnáí, ale co realizace sexuality? Vybere,..vybere si Zidone náhradní sexuální objekt, jako třeba dospělou přítelkyni dětského vzhledu nebo nebudou-li k mání (přece jen dětsky vyhlíejících dospělých není moc), bude při styku s sopúělou enou zavírat oči a představovat si dítě, bude ji dávat maličky vyadovat dětské chování nebo podlehne neustálému puzení a zkusí sex realizovat s dítětem?
Tak mě napadá, existuje třeba pedofil s nízkým sexuálním pudem, kterému se líbí dětičky, ale vystačí si jen s povídáním, hraním a nevinnými kontakty?
Není tady
Zidone, taky souhlasim s Temi hlasy, ktere tu zaznely, ze bys mel vyhledat odbornika. Tohle je skutecne velmi citliva zalezitost. Nikdo Te nemuze odsuzovat za Tve touhy, se kterymi ses narodil, ale, ac Tva - v podstate -zpoved zni velmi rozume, touha je neco, co rozumem neuhasis. Ano, myslim, ze pedofil jsi, ale na druhou stranu ja nejsem odbornik a mam jen informace, ktere jsi tu podal (i kdyz neni to jen o obsahu, ale i o forme, a mezi radky se toho da precist spousta). Tedy, pokud skutecne nechces nikomu ublizit, budes se muset pripravit na zivot plny odrikani. Podle me to sam budes zvladat velmi tezko. Je Ti dvacet a touha nezmizi, naopak bude se stupnovat, mozna se ti zacnou posouvat hranice vnimani sexuality (coz je zcela bezne, co nam stacilo v patnacti, nebude stacit ve triceti...). Pokud jsi z Prahy, muzu Ti doporucit nekoho, na koho je skutecne spoleh. Drzim Ti palce!
Není tady
Kaliku, moná je to tím, e při sebemením pocitu ohroení se v rodiči zvedne "matka lvice" (bez ohledu na jeho pohlaví), která neuvauje rozumem, ale pudově = můj potomek můe být v nebezpečí. Má pravdu, e mnoho pedofilů se nijak neprojevuje (někteří se realizují v práci s dětmi bez sebemeního fyzického kontaktu), ale... zas to ale - tady kvalifikovanou pomoc nenajde a slova "sebe mám vyřeeného dobře" a "čím by mi mohl psycholog prospět?" mi nebezpečně připomínají výroky alkoholiků, gamblerů a feáků o tom, jak mají vechno pod kontrolou a můou kdykoli přestat. Aby mě někdo nenapadal - neporovnávám vrozenou vlastnost se situací, do které se člověk dostal vlastním přičiněním, jen mě zaráí určitá "nechu" obrátit se na odborníka.
Není tady
Je fakt, e holky v tom věku jsou kouzelné. Umím to pochopit. Můj bývalý chtěl taky holku, kdy jsme čekali dítě, protoe mu přili roztomilejí, ne kluci - takové zranitelnějí a půvabné, ale jen z toho důvodu.
Vypadá to, e na tebe působí i eroticky, co je něco jiného. Zkus vydret do 35 a pak si najdi osmnáctku, co asi nebude problém. To je jediné, co ti lze poradit.
Hlavně si uvědom, e kdy se jednou neovládne, můe některé dívence zkasit ivot, vytvořit trauma.... prostě, moc ublíit. Pokud si nejsi sám sebou jist, nech se vykastrovat, kvůli bezpečí těch, které má tak rád
Není tady
Irenko, kdepak jsem vztahovačný? Já tady neobhajuju sebe, ale snaím ukázat, e i pedofil je lověk a neměl by se odsuzovat stylem, fůůůůj, nikdy nechoď ke mě ty příero a podobně, jak jsem tady viděl
Take Irenko, kdepak jsem vztahovačenej. Asi si pustím rádio
Fe, my jsme si soudy u vysvětlili
Není tady
KALIK napsal(a):
irekno, názor vypadá jinak ne odsouzení, věř mi
Lianne, na mne si neútočila
já tu teda ádné odsouzení nenala, jen obavy a strach před takovým člověkem, kdyby se dostal do blízkosti jejich dětí a ten člověk by to neměl pod kontrolou (jako e si je Zidon jistý,e má.....ale ty fakt Kaliku myslí, e ví, co můe být za 5,10 let, být si sebou tak jistý, je myslím alarmující nemyslí....??)
Já neříkám, e Zidon to pod kontrolou momentálně nemá, nebo nemůe mít, nejsme tady nikdo odobrníci, ale u tím, e to někde veřejně vypsal a přemýlí o tom, zda to normální je, či není, je na pováenou.... Vzhledem k tomu, e napsal, e ho klidně můe vzruit i 6-letá holčička, která si mu sedne na klín...
Ano je chvályhodné, e nad tím uvauje, přemýlí, ale za to mu tady nikdo přece nepoklepe po ramenou a neřekne, fajn, e jsis to uvědomil, ale nutí ho to napsat i své obavy, v co by to mohlo přerůst, jaké obavy můeme mít z takového neléčeného člověka o své blízké atakpod....
Jestli to je odsouzení, tak jsem pak irafa:)
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:18)
Není tady
KALIK napsal(a):
Irenko, kdepak jsem vztahovačný?
Já tady neobhajuju sebe, ale snaím ukázat, e i pedofil je lověk a neměl by se odsuzovat stylem, fůůůůj, nikdy nechoď ke mě ty příero a podobně, jak jsem tady viděl
Kaliku myslím, e to moc hrotí....
Já bych se taky obávala takového člověka pustit do společnosti mých dětí (a to jetě ádné své děti nemám),
stejně tak, jak by tu napsal člověk s pocitem, e mu dělá potěení vidět týrat zvířata, tak bych se asi obávala pustit ho do společnosti mého psa, stejně tak člověka, který je voayer, bych se obávala pustit třeba na tábor jako skupinového vedoucího atakdále atakdále....
Ano, je to taky člověk, nikdo tady neříká fuuuj, ale e je to na obavy z jednání takového člověka to snad uzná ne:)
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:27)
Není tady
KALIK napsal(a):
Irenko, kdepak jsem vztahovačný?
Já tady neobhajuju sebe, ale snaím ukázat, e i pedofil je lověk a neměl by se odsuzovat stylem, fůůůůj, nikdy nechoď ke mě ty příero a podobně, jak jsem tady viděl
Proč to tak proívá? Proč Tě to tak bere? Má taky problém nebo co?
Není tady
no budu doufat, e Zidone kdy uvidí, e se mu to vymyká, zajde za odborníky, nebo jetě lépe dřív, osobně proti pedofilům nic nemám, dokud nesáhnou na děti a pokud jim stačí kreslené obrázky............
Není tady
Račice, kdo za sebe můe stopro ručit, e neznásilní, e nezabije, ...? Ani já o sobě to nemohu říci a proto nesoudím a neopovrhuji lidmi, co mají "jiné" mylenky. To je podstata mé "obhajoby". Kolik podedofilů se pohybuje u dětí a ani o tom neví? Z příspěvku pisatele nevyplynulo, e by někoho zneuil, pro mě je to sluný člověk a nehodlém nad ním vykřikovat, jak je to hnusné, protoe on nic hnusného neudělal.
Není tady
KALIK napsal(a):
Račice, kdo za sebe můe stopro ručit, e neznásilní, e nezabije, ...? Ani já o sobě to nemohu říci a proto nesoudím a neopovrhuji lidmi, co mají "jiné" mylenky. To je podstata mé "obhajoby". Kolik podedofilů se pohybuje u dětí a ani o tom neví? Z příspěvku pisatele nevyplynulo, e by někoho zneuil, pro mě je to sluný člověk a nehodlém nad ním vykřikovat, jak je to hnusné, protoe on nic hnusného neudělal.
Samozřejmě, e to nemůe nikdo říct, ale kdy u uvauje nad tím znásilněním, zabíjením,jako nad něčím, co je mu vlastní, příjemné, moné... u pisatele je to vzruení z dítěte....tak je to o krok dále k monému uskutečnění a to jetě na vědomé úrovni....necítí ten rozdíl???
Ano, já u sebe nemůu říct, e něco skutečně nikdy neudělám, ale pokud nad tím budu přemýlet, bude mě to něčím přitahovat, pak u je to něco jiného......
A já Zidona také neodsuzuji, jaký je, protoe za to nemůe, ovem mít nad jeho osobou obavy, v případě, e si je on téměř jistý, e to má pod kontrolou, prostě mít budu:)
Fakt mi chce říct, e u člověka, který Ti řekne, e ho vzruuje představa zabít člověka, jak ho chytne za krk, cítí tu moc, e si vedle něho klidně lehne a bude spát a bude ho brát naprosto v pohodě,bez jakékoliv emoce?? Nebo ho třeba nechá svést autem vlastní přítelkyni, matku, otce, ani by v tom byla jiskřička pochybnosti?? Ví, příroda nás vybavila i nějakými chránícími reflexy, kt. ty pro mě momentálně popírá...
Samozřejmě, dokud to je fantazie, tak to je sluný člověk, dokud neudělá něco tak taky...o tom bezesporu, jene takový člověk si vůbec nemusí uvědomit, jak tenká je hranice mezi dočasnou sluností a trestným činem.
Není lepí ho upozornit, říct mu své obavy, dojmy a strachy, aby si neřekl, vdy já jsem přece naprosto v poho??
Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:39)
Není tady
Vechno se vyvíjí a mění, tak i od mylenek je moné časem dospět k činům, raději jednat s předstihem, kdy by ty činy mohly někoho pokodit, ne?
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Vechno se vyvíjí a mění, tak i od mylenek je moné časem dospět k činům, raději jednat s předstihem, kdy by ty činy mohly někoho pokodit, ne?
Sakry, e já to neumím napsat takhle jednodue
Není tady
Kaliku, sluný člověk, by hledal pomoc u odborníků a nerozmazával by na netu, e má touhy po holčičkách. Ale to, abys to pochopil, bys musel být otcem. To bys nevěřil, co je to strach, strach o dítě.
Nikdo ho neodsuzuje, ale taky mu nikdo nepomůe, pokud nedá na rady, jít k odborníkům.
Mimochodem, ví, e vrah, ne vradil, byl také předtím sluný člověk?
P.S. To není na nikoho myleno.
Není tady
Je dobře, e se autor svěřil a ádal názor. Já si toho cením.
Faktem je, jak u tady bylo psáno, e já, ani ty, ani nikdo jiný, nemůe vědět, jak tato láska nebo preference mladých děvčátek můe, či bude pokračovat a jak by to dopadlo (dopadne), kdyby v tvém dosahu ona líbezná dívenka 11, či 13ti letá byla. Toho bych se obávala.
Proto onen psycholog nebo sexuolog byl proto tebe ( a nejen tebe!!) rozhodně přínosem. Měl bys alespoň písemně odborníka kontaktovat nebo vyhledat a zeptat se, zda-li je Vá názor na věc shodný..??! Já bych upřednostila osobní kontakt. Můe to být spíe tvůj spřízněnec, někdo kdo tvým pocitům bude rozumět a bude vědět co s nimi...
Pedofílie je odchylka a pokud vím, lze za určitých podmínek udret v jakémsi "normálu" a v úplně normálním ivotě. Cením si lidí, kteří si uvědomí svoji potencionální nebezpečnost a řeí ji. Při tvé inteligenci (která je evidentní) věřím, e bude souhlasit a zařídi se v tomto smyslu.
Upravil(a) Wiki (1. 2. 2008 11:44)
Není tady
Račice, ale já tady nevyvracím pocity, ale saním se ukázat, e ač někdo je cholerik a můe v záchvatu zabíjet jedna radost, tak přesto o něm nebudu smýlet jako o potencionálním vrahu. Copak to nevidí? Ty má strach z toho, e se ti přizná, e se mu lbí mladé holky, ale ty, co se k tomu nepřiznají a mockrát to třeba zrealizovali, tak to je snad v poho? Tady je jasný rozpor v mylenkách a činech. Já u taky chtěl mockrát vzít někoho klackem přes hlavu a neudělal jsem to. Bude se mě bát jako potencionálního vraha?
Irenko, občas mám chu vradit. Ok, zavřete mě, vzdávám se
Není tady
A taky je podle mého alarmující, kdy tu vlastní sexualitu chce přeměnit do rodičovství otec na dceru, potamo co nejvíc dcer.....on prostě nemá přestavu o tomto, e to takhle nefachčí... A na to nemusím mít děti, abych to věděla....stačí rekapitualce toho, jak člověk proívá sexualitu v 16, 20, 30...
Ta představa, e to budu cítit tak jak si teď říkám, je taaak mooooc lichá a daleko od skutečnosti...
S Otou souhas:jojo:
Není tady
Hlavně musí mít pořád navrch a být nejvíc slyet. To by ti mohlo zničit vechny vztahy se enami, to ony nemají rády.
Není tady
Oto, pokud jako sluný člověk vyjádří obavu, e má strach, aby se něco nestalo tvému dítěti, je to korektní. Nic proti tomu, na to nemusím mít dítě
Není tady