Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 2. 2008 10:42

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: Normální pedofil, co myslíte?

Žádné odsuzování, ptal se a tak mu napsali všichni, co si myslí, každý si myslí po svém, tak zklidni hormon. ty se vždycky děláš chytrý jako rádio.

Upravil(a) Irenka21 (1. 2. 2008 10:44)

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#27 1. 2. 2008 10:42

Lianne
♥♥-----

Kaliku , těmi útoky zřejmě myslíš mne . Nevím , že bych na Tebe něčím útočila. kapitulation Jen jsem se zeptala , protože mě to zajímalo. hmm

Není tady

#28 1. 2. 2008 10:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

irekno, názor vypadá jinak než odsouzení, věř mi wink

Lianne, na mne si neútočila wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#29 1. 2. 2008 10:50

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já ti teda nevěřím, jsi moc vztahovačný.

Není tady

#30 1. 2. 2008 10:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku - proč všude vidíš soudy - já tu vidím pouze názory.....

Já byla jako malá zneužívaná (tenkrát jsem to nechápala) - dokonce zapomněla ... ono se to totiž projeví pak až v dospělosti a je to věc na celý život. Vím, že opět napíšeš - že je na každém, jak se s tím vyrovná a je to jeho volba ! Já se s tím vyrovnala ..... Ale byla má volba tenhle strejda ? ... Neodsuzuji pisatele - protože nic neudělal a je dobře, že si vědom toho problému.
Ale chápu i matky malých holčiček a jejich reakce a to, že pokud se tě to přímo netýká tak to můžeš opravdu brát jako studijní materiál a klidně pisatele obdivovat (promiň, už nevím, jak jsi to přesně napsal) .... ale pochop, že ke člověku patří i emoce, strach-obavy, city a pocity ... a to, že někdo napíše názor na danou věc ještě neznamená, že tu někoho soudí!
Já bych chlapci toho sexuologa či psychologa také doporučila - ale zároveň musím podotknout - že mi nikterak nevadí a považuji ho za muže inteligentního - ostatně jako tebe wink

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 10:52)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#31 1. 2. 2008 10:54

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Taky bych rozhodně nepřestala svoje děti milovat jen proto, že by měly jiné sexuální zaměření nebo měly nějakou sexuální úchulku. Naopak by mi bylo jasný, že pro ně život bude těžší než pro "normální" lidi.
Na druhou stranu jsem narazila v asi 6 letech pedofila, zatáhl mě za výtah, když jsem šla vysypat koš do popelnice, začal mě ošahávat a dostávat se mi pod oblečení. Naštěstí mě rodiče už tehdy na podobnou situaci připravili, takže jsem přesně podle jejich návodu řekla, že si pro mě každou chvilku rodiče sjedou výtahem dolů, když se okamžitě nevrátím domů. Zabralo to, hned mě nechal jít, ale dodneška si ten strach a hnus pamatuju. A děsím se toho, že by to mohlo potkat moje děti.
Zidone, neodsuzuje Tě, ale kdybych mohla, tak Tě poprosím, aby jsi si zašel k odborníkovi pro radu, jak sám sebe zvládnout, aby jsi někomu někdy neublížil.

Iveta X

Není tady

#32 1. 2. 2008 10:55

balonek
♥♥♥♥---

Pisatel je inteligentní a jistě přemýšlivý, pokud by jeho porucha - nezvolím-li pejorativní výraz úchylka - zůstala jen u fantazií, nic se neděje. Ale lze to předpovědět, nějak zaručit? Prý je mnoho pedogilů mezi učiteli, vychovateli apod. a snad všichni nepřejdou k sexuálnímu obtěžování a zneužívání. Dovedla bych i pochopit, že se někdo může zamilovat do dítěte ze vší něhou a pozitivama, co láska jako taková obnáší, ale co realizace sexuality? Vybere,..vybereš si Zidone náhradní sexuální objekt, jako třeba dospělou přítelkyni dětského vzhledu nebo nebudou-li k mání (přece jen dětsky vyhlížejících dospělých není moc), budeš při styku s sopúělou ženou zavírat oči a představovat si dítě, budeš ji dávat mašličky  vyžadovat dětské chování nebo podlehneš neustálému puzení a zkusíš sex realizovat s dítětem?
Tak mě napadá, existuje třeba pedofil s nízkým sexuálním pudem, kterému se líbí dětičky, ale vystačí si jen s povídáním, hraním a nevinnými kontakty? va

Není tady

#33 1. 2. 2008 10:55

L_aura
♥♥♥♥♥--

Zidone, taky souhlasim s Temi hlasy, ktere tu zaznely, ze bys mel vyhledat odbornika. Tohle je skutecne velmi citliva zalezitost. Nikdo Te nemuze odsuzovat za Tve touhy, se kterymi ses narodil, ale, ac Tva - v podstate -zpoved zni velmi rozume, touha je neco, co rozumem neuhasis. Ano, myslim, ze pedofil jsi, ale na druhou stranu ja nejsem odbornik a mam jen informace, ktere jsi tu podal (i kdyz neni to jen o obsahu, ale i o forme, a mezi radky se toho da precist spousta). Tedy, pokud skutecne nechces nikomu ublizit, budes se muset pripravit na zivot plny odrikani. Podle me to sam budes zvladat velmi tezko. Je Ti dvacet a touha nezmizi, naopak bude se stupnovat, mozna se ti zacnou posouvat hranice vnimani sexuality (coz je zcela bezne, co nam stacilo v patnacti, nebude stacit ve triceti...). Pokud jsi z Prahy, muzu Ti doporucit nekoho, na koho je skutecne spoleh. Drzim Ti palce!

Není tady

#34 1. 2. 2008 10:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku, možná je to tím, že při sebemenším pocitu ohrožení se v rodiči zvedne "matka lvice" (bez ohledu na jeho pohlaví), která neuvažuje rozumem, ale pudově = můj potomek může být v nebezpečí. Máš pravdu, že mnoho pedofilů se nijak neprojevuje (někteří se realizují v práci s dětmi bez sebemenšího fyzického kontaktu), ale... zas to ale - tady kvalifikovanou pomoc nenajde a slova "sebe mám vyřešeného dobře" a "čím by mi mohl psycholog prospět?" mi nebezpečně připomínají výroky alkoholiků, gamblerů a feťáků o tom, jak mají všechno pod kontrolou a můžou kdykoli přestat. Aby mě někdo nenapadal - neporovnávám vrozenou vlastnost se situací, do které se člověk dostal vlastním přičiněním, jen mě zaráží určitá "nechuť" obrátit se na odborníka.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#35 1. 2. 2008 11:01

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Je fakt, že holky v tom věku jsou kouzelné. Umím to pochopit. Můj bývalý chtěl taky holku, když jsme čekali dítě, protože mu přišli roztomilejší, než kluci - takové zranitelnější a půvabné, ale jen z toho důvodu.
Vypadá to, že na tebe působí i eroticky, což je něco jiného. Zkus vydržet do 35 a pak si najdi osmnáctku, což asi nebude problém. To je jediné, co ti lze poradit.
Hlavně si uvědom, že když se jednou neovládneš, můžeš některé dívence zkasit život, vytvořit trauma.... prostě, moc ublížit. Pokud si nejsi sám sebou jist, nech se vykastrovat, kvůli bezpečí těch, které máš tak rád

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#36 1. 2. 2008 11:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Irenko, kdepak jsem vztahovačný? big_smile Já tady neobhajuju sebe, ale snažím ukázat, že i pedofil je šlověk a neměl by se odsuzovat stylem, fůůůůj, nikdy nechoď ke mě ty příšero a podobně, jak jsem tady viděl smile Takže Irenko, kdepak jsem vztahovačenej. Asi si pustím rádio lol

Fe, my jsme si soudy už vysvětlili wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 1. 2. 2008 11:14

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

irekno, názor vypadá jinak než odsouzení, věř mi wink

Lianne, na mne si neútočila wink

já tu teda žádné odsouzení nenašla, jen obavy a strach před takovým člověkem, kdyby se dostal do blízkosti jejich dětí a ten člověk by to neměl pod kontrolou (jako že si je Zidon jistý,že má.....ale ty fakt Kaliku myslíš, že ví, co může být za 5,10 let, být si sebou tak jistý, je myslím alarmující nemyslíš....??)
Já neříkám, že Zidon to pod kontrolou momentálně nemá, nebo nemůže mít, nejsme tady nikdo odobrníci, ale už tím, že to někde veřejně vypsal a přemýšlí o tom, zda to normální je, či není, je na pováženou.... Vzhledem k tomu, že napsal, že ho klidně může vzrušit i 6-letá holčička, která si mu sedne na klín...
Ano je chvályhodné, že nad tím uvažuje, přemýšlí, ale za to mu tady nikdo přece nepoklepe po ramenou a neřekne, fajn, že jsis to uvědomil, ale nutí ho to napsat i své obavy, v co by to mohlo přerůst, jaké obavy můžeme mít z takového neléčeného člověka o své blízké atakpod....
Jestli to je odsouzení, tak jsem pak žirafa:)

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:18)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#38 1. 2. 2008 11:22

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Irenko, kdepak jsem vztahovačný? big_smile Já tady neobhajuju sebe, ale snažím ukázat, že i pedofil je šlověk a neměl by se odsuzovat stylem, fůůůůj, nikdy nechoď ke mě ty příšero a podobně, jak jsem tady viděl smile Takže Irenko, kdepak jsem vztahovačenej. Asi si pustím rádio lol

Kaliku myslím, že to moc hrotíš....

Já bych se taky obávala takového člověka pustit do společnosti mých dětí (a to ještě žádné své děti nemám),
stejně tak, jak by tu napsal člověk s pocitem, že mu dělá potěšení vidět týrat zvířata, tak bych se asi obávala pustit ho do společnosti mého psa, stejně tak člověka, který je voayer, bych se obávala pustit třeba na tábor jako skupinového vedoucího atakdále atakdále....
Ano, je to taky člověk, nikdo tady neříká fuuuj, ale že je to na obavy z jednání takového člověka to snad uznáš ne:)

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:27)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#39 1. 2. 2008 11:24

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Proč to tak prožíváš? Proč Tě to tak bere? Máš taky problém nebo co?

Není tady

#40 1. 2. 2008 11:26

martinF
♥♥♥♥♥--

no budu doufat, že Zidone když uvidí, že se mu to vymyká, zajde za odborníky, nebo ještě lépe dřív, osobně proti pedofilům nic nemám, dokud nesáhnou na děti a pokud jim stačí kreslené obrázky............

Není tady

#41 1. 2. 2008 11:27

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, kdo za sebe může stopro ručit, že neznásilní, že nezabije, ž...? Ani já o sobě to nemohu říci a proto nesoudím a neopovrhuji lidmi, co mají "jiné" myšlenky. To je podstata mé "obhajoby". Kolik podedofilů se pohybuje u dětí a ani o tom nevíš? Z příspěvku pisatele nevyplynulo, že by někoho zneužil, pro mě je to slušný člověk a nehodlém nad ním vykřikovat, jak je to hnusné, protože on nic hnusného neudělal.

Není tady

#42 1. 2. 2008 11:36

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Račice, kdo za sebe může stopro ručit, že neznásilní, že nezabije, ž...? Ani já o sobě to nemohu říci a proto nesoudím a neopovrhuji lidmi, co mají "jiné" myšlenky. To je podstata mé "obhajoby". Kolik podedofilů se pohybuje u dětí a ani o tom nevíš? Z příspěvku pisatele nevyplynulo, že by někoho zneužil, pro mě je to slušný člověk a nehodlém nad ním vykřikovat, jak je to hnusné, protože on nic hnusného neudělal.

Samozřejmě, že to nemůže nikdo říct, ale když už uvažuje nad tím znásilněním, zabíjením,jako nad něčím, co je mu vlastní, příjemné, možné... u pisatele je to vzrušení z dítěte....tak je to o krok dále k možnému uskutečnění a to ještě na vědomé úrovni....necítíš ten rozdíl???
Ano, já u sebe nemůžu říct, že něco skutečně nikdy neudělám, ale pokud nad tím budu přemýšlet, bude mě to něčím přitahovat, pak už je to něco jiného......
A já Zidona také neodsuzuji, jaký je, protože za to nemůže, ovšem mít nad jeho osobou obavy, v případě, že si je on téměř jistý, že to má pod kontrolou, prostě mít budu:)

Fakt mi chceš říct, že u člověka, který Ti řekne, že ho vzrušuje představa zabít člověka, jak ho chytne za krk, cítí tu moc, že si vedle něho klidně lehneš a budeš spát a budeš ho brát naprosto v pohodě,bez jakékoliv emoce?? Nebo ho třeba necháš svést autem vlastní přítelkyni, matku, otce, aniž by v tom byla jiskřička pochybnosti?? Víš, příroda nás vybavila i nějakými chránícími reflexy, kt. ty pro mě momentálně popíráš...
Samozřejmě, dokud to je fantazie, tak to je slušný člověk, dokud neudělá něco tak taky...o tom bezesporu, jenže takový člověk si vůbec nemusí uvědomit, jak tenká je hranice mezi dočasnou slušností a trestným činem.
Není lepší ho upozornit, říct mu své obavy, dojmy a strachy, aby si neřekl, vždyť já jsem přece naprosto v poho??

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 11:39)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#43 1. 2. 2008 11:39

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Všechno se vyvíjí a mění, tak i od myšlenek je možné časem dospět k činům, raději jednat s předstihem, když by ty činy mohly někoho poškodit, ne?

Není tady

#44 1. 2. 2008 11:41

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Všechno se vyvíjí a mění, tak i od myšlenek je možné časem dospět k činům, raději jednat s předstihem, když by ty činy mohly někoho poškodit, ne?

Sakryš, že já to neumím napsat takhle jednodušetummenuppstolt

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#45 1. 2. 2008 11:41

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Kaliku, slušný člověk, by hledal pomoc u odborníků a nerozmazával by na netu, že má touhy po holčičkách. Ale to, abys to pochopil, bys musel být otcem. To bys nevěřil, co je to strach, strach o dítě.
Nikdo ho neodsuzuje, ale taky mu nikdo nepomůže, pokud nedá na rady, jít k odborníkům.
Mimochodem, víš, že vrah, než vraždil, byl také předtím slušný člověk?
P.S. To není na nikoho myšleno.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#46 1. 2. 2008 11:43

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Je dobře, že se autor svěřil a žádal názor. Já si toho cením.

Faktem je, jak už tady bylo psáno, že já, ani ty, ani nikdo jiný, nemůže vědět, jak tato láska nebo preference mladých děvčátek může, či bude pokračovat a jak by to dopadlo (dopadne), kdyby v tvém dosahu ona líbezná dívenka 11, či 13ti letá byla. Toho bych se obávala.

Proto onen psycholog nebo sexuolog byl proto tebe ( a nejen tebe!!) rozhodně přínosem. Měl bys alespoň písemně odborníka kontaktovat nebo vyhledat a zeptat se, zda-li je Váš názor na věc shodný..??! Já bych upřednostila osobní kontakt. Může to být spíše tvůj spřízněnec, někdo kdo tvým pocitům bude rozumět a bude vědět co s nimi...

Pedofílie je odchylka a pokud vím, lze za určitých podmínek udržet v jakémsi "normálu" a v úplně normálním životě. Cením si lidí, kteří si uvědomí svoji potencionální nebezpečnost a řeší ji. Při tvé inteligenci (která je evidentní) věřím, že budeš souhlasit a zařídiš se v tomto smyslu.

Upravil(a) Wiki (1. 2. 2008 11:44)

Není tady

#47 1. 2. 2008 11:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Račice, ale já tady nevyvracím pocity, ale sanžím se ukázat, že ač někdo je cholerik a může v záchvatu zabíjet jedna radost, tak přesto o něm nebudu smýšlet jako o potencionálním vrahu. Cožpak to nevidíš? Ty máš strach z toho, že se ti přizná, že se mu lbí mladé holky, ale ty, co se k tomu nepřiznají a mockrát to třeba zrealizovali, tak to je snad v poho? Tady je jasný rozpor v myšlenkách a činech. Já už taky chtěl mockrát vzít někoho klackem přes hlavu a neudělal jsem to. Budeš se mě bát jako potencionálního vraha?

Irenko, občas mám chuť vraždit. Ok, zavřete mě, vzdávám se skurt

Není tady

#48 1. 2. 2008 11:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

A taky je podle mého alarmující, když tu vlastní sexualitu chce přeměnit do rodičovství otec na dceru, potažmo co nejvíc dcer.....on prostě nemá přestavu o tomto, že to takhle nefachčí...smile A na to nemusím mít děti, abych to věděla....stačí rekapitualce toho, jak člověk prožívá sexualitu v 16, 20, 30...
Ta představa, že to budu cítit tak jak si teď říkám, je taaak mooooc lichá a daleko od skutečnosti...

S Otou souhas:jojo:

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#49 1. 2. 2008 11:47

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Hlavně musíš mít pořád navrch a být nejvíc slyšet. To by ti mohlo zničit všechny vztahy se ženami, to ony nemají rády.

Není tady

#50 1. 2. 2008 11:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Oto, pokud jako slušný člověk vyjádříš obavu, že máš strach, aby se něco nestalo tvému dítěti, je to korektní. Nic proti tomu, na to nemusím mít dítě wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí