Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 1. 2008 23:56

Zidon
♥------

Normální pedofil, co myslíte?

Ač jsem celkem normální kluk, jemuž táhne na 20, tak mám trochu neobvyklé preference.
Dá se říct, že až na výjimky nejsem příliš na větvi ze žen nebo z vrstevnic.
Vrchol krásy u holky je pro mě někdy kolem 11. roku jejího věku.
Prostě jsem takový a beru to za svůj osud, za podstatnou část sama sebe.
Proč to zde vůbec píšu…? Prostě to chci tak trochu vykřičet, protože není moc lidí se kterými se mohu bavit o tam jak je která holčička krásná, kouzelná a rozplývat se. Chci přiblížit své city a snad prahnu po trochu pochopení… a odsouzení mi nevadí, protože bývá jen povrchní.
Co bych si přál? Můj život by prosvětlilo, kdybych měl nějakou malou kamarádku či sestřičku, sestřenku… no ale člověk nemůže mít vše, že? Takže se tím nijak neužírám.
Jasně, jsem jeden z těch bájných pedofilů, ale nerad bych, aby někdo nabyl dojmu, že jsem nějaká hrozba či někdo kdo si zaslouží zastřelit nebo něco vtom smyslu. Prostě jsem jen trochu jiný v tomto smyslu  a stojím si za tím, nenechám se vykolejit, jsem svůj.
Je to pro mě hodně důležitý, přirozeně jako každý toužím po vztazích, po blízkosti s lidmi.
A obzvláště rád bych prostě měl nějakou malou kamarádku, někdy, někde, nějak..
Tak snad někdy nějakou poznám nebo ideálně budu mít jednou dceru či dvě anebo pět?
Čím více, tím lépe :-) V podstatě to beru za entelechii (naplnění účelu) své pedofilie, býti otcem dcery.

Co se týče vrstevnic a žen… samozřejmě se mi líbí… ale je to zase něco jiného… prostě jiné… a povětšinou o řád méně intenzivní.
Nedávno jsem se i tak trochu zamiloval do jedné 18leté, ale to vzalo rychlý konec. Jako určitě chci mít do budoucna nějakou partnerku a následně manželku… a rodinnou pohodu.

Ten rozdíl u mě bych snad mohl přiblížit takto: Běžný 20letý kluk sní o nějaké princezně, pokud teda ještě má sny…
Já sním o princezničce, sním o kousek dál, ne přímo o ženě, ale spíše až o své dceři :-) … to jsou mé sny.
Nejsem jediný s tímhle cítěním… mezi mé přátelé patří nastávající učitel, jež je tajně zamilován do své 11leté kamarádky… nebo další kluk sotva 16 letý, pohodář, jehož lásce je 10 let.
Holky jsou prostě úžasný…děti obecně… jen málo lidí to vidí.
Abych nevynechal něco, oblíbený dotaz bývá zda na mě holky působí eroticky.
Odpověď – ano i mírně eroticky, ale to pro mě problém není, je to prostě část komplexu, snad to tomu dává šťávu.
Tak to by byla má slabá chvilka… připadám vám v pohodě nebo jste nabyli dojmu, že bych se měl hlásit na nejbližší psychiatrii?

Není tady

#2 1. 2. 2008 0:04

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Normální pedofil, co myslíte?

Mě by jen zajímalo,jestli si tě vzrušuje i představa styku s těmito holčičkami? Pokud jo,myslím,že bys s tím měl něco dělat,vyhledat odborníka. Působíš velmi rozumně, ale každá "úchylka" se může zvrtnout do stavu,kdy už to sebeinteligentnější člověk nebude mít pod kontrolou.
Pokud tyto "princezničky" obdivuješ tím stylem,že by ses o ně chtěl starat,snést jim modré z nebe,ale NE ošahávat,či s nimi dokonce souložit,tak si myslím,že je to relativně v pořádku.
Možná by návštěva třeba u psychologa nebyla od věci,on asi posoudí lépe než my,jestli jsi a nebo nejsi nebezpečný smile

Není tady

#3 1. 2. 2008 0:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Na psychiatrii asi ne, ale k psychologovi bych být tebou určitě zašla. Jednak nevíš, jak tyhle city budeš držet na uzdě za deset let - bez ohledu na to, jak je dneska máš pod kontrolou. Nejsem psycholog, ale tohle mi připadá, jako že se bojíš žen dospělých, doopravdy ženských- a to už problém je.....
A druhak - už teď musíš svou přízní ty holčenky trochu děsit - zkus si představit, jak to na ně bude působit, až ti bude jdenou tolik..... hmm

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#4 1. 2. 2008 0:19

Zidon
♥------

Luizi napsal(a):

Mě by jen zajímalo,jestli si tě vzrušuje i představa styku s těmito holčičkami? Pokud jo,myslím,že bys s tím měl něco dělat,vyhledat odborníka. Působíš velmi rozumně, ale každá "úchylka" se může zvrtnout do stavu,kdy už to sebeinteligentnější člověk nebude mít pod kontrolou.
Pokud tyto "princezničky" obdivuješ tím stylem,že by ses o ně chtěl starat, snést jim modré z nebe,ale NE ošahávat,či s nimi dokonce souložit,tak si myslím,že je to relativně v pořádku.
Možná by návštěva třeba u psychologa nebyla od věci,on asi posoudí lépe než my,jestli jsi a nebo nejsi nebezpečný smile

Tak představa soulože mě láká třeba u holky 13 leté. S 11 letou nebo mladší si to představit nedovedu a nevzrušuje mě to.
Samotná 11letá holka mě ale vzrušit rozhodně může... nebo lehce třeba i 6letá v nějaké úplně normální situaci, to se mi nedávno stalo... nevím, třeba kdyby mi skočila na klín.. ale to bývá jen takový "prvotní šok", jak na to člověk není zvyklý.
Mnohem lépe to vystihuje "starat, snést jim modré z nebe" :-)
Ne prostě, pro mě to jsou fakt tak trochu posvátný bytosti nějaké osahavání by se mi z duše příčilo, normální doteky teda samozřejmě ne... když mě jednou chytla jedna 11letá za ruku a vedla mě něco ukázat, tak to prostě příjemné a potěšující bylo.
Na doteky jsem hodně citlivý a opatrný.
Já mám dojem, že psychoga nepotřebuju, za 3 roky mám sám sebe vyřešeného docela dobře :-)
Protože psycholog, reálně vzato, čím by mi mohl prospět? Přijde mi, že psycholg je takové všeúčelné zaklínadlo.

Není tady

#5 1. 2. 2008 0:26

Zidon
♥------

lupina montana napsal(a):

Na psychiatrii asi ne, ale k psychologovi bych být tebou určitě zašla. Jednak nevíš, jak tyhle city budeš držet na uzdě za deset let - bez ohledu na to, jak je dneska máš pod kontrolou. Nejsem psycholog, ale tohle mi připadá, jako že se bojíš žen dospělých, doopravdy ženských- a to už problém je.....
A druhak - už teď musíš svou přízní ty holčenky trochu děsit - zkus si představit, jak to na ně bude působit, až ti bude jdenou tolik..... hmm

Svou přízní nikoho neděsím, svou přízeň nemám komu projevovat hmm Já právěže ani žádnou neznám, trochu jsem z té věkové kategorie odrostl.
Nepřijde mi, že bych se bál dospělých žen, kamarádek mám plno, dá se s nimi dobře bavit... i s novými holkami se bavím a v tomhle problém nevidím. Dobře, možná mám ještě trochu potíže s "balením žen", ale je to čím dál tím lepší, no v 19 mám na nejistotu ještě nárok, ne?
Nevidím důvod, proč bych se měl za 10 let nějak výrazně změnit...

Není tady

#6 1. 2. 2008 3:47

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Si snad z nas delas pr..., ne? Ale rekneme, ze jsi skutecny a tak v tom pripade te jako matka 11ti lete dcery vidim jako docela inteligentni, ale na druhou stranu nevyzralou osobnost s nizkym sebevedomim, a manipulacnimi tendencemi. A rozhodne bych te okolo moji dcery jako "kamarada" nechtela.

Není tady

#7 1. 2. 2008 6:31

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...ano nabyla jsem toho dojmu, dělej s tím něco dokud to ještě zvládáš

dum spiro spero

Není tady

#8 1. 2. 2008 7:26

majkafa
Host

Doporučuju psychologa, možná sexuologa - co nejdříve, než se stane malér.

#9 1. 2. 2008 7:28

majkafa
Host

Zidon napsal(a):

Já mám dojem, že psychoga nepotřebuju, za 3 roky mám sám sebe vyřešeného docela dobře :-)
Protože psycholog, reálně vzato, čím by mi mohl prospět? Přijde mi, že psycholg je takové všeúčelné zaklínadlo.

Tohle by mě varovalo a k psychologovi bych mazala.

#10 1. 2. 2008 8:21

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

odpověď na otázku.....ano !

Upravil(a) Feuria (1. 2. 2008 8:22)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#11 1. 2. 2008 8:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jsem rád, že jsou lidi, co umí být upřímní. Rozhodně bych zkusil nějakého odborníka, třeba jen na radu.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#12 1. 2. 2008 8:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/196452-pedofilie
Mezinárodní klasifikace nemocí pod označením F65.4 definuje pedofilii jako sexuální preferenci dětí, obvykle prepubertálního nebo časného pubertálního věku, chlapců, dívek nebo obou pohlaví. Ojedinělý incident nepředstavuje trvalou a převládající tendenci, která se pro tuto diagnózu požaduje. Avšak mezi pedofily zařazuje i muže (u žen je podle MKN pedofilie zjištěna zřídka), kteří si sice zachovávají preferenci pro dospělé sexuální partnery, ale obracejí se na děti jako na náhradní objekty. [24]
Diagnostický a statistický manuál duševních poruch (DSM) Americké psychiatrické asociace (APA), revize 4. vydání (DSM-IV-R) uvádí pedofilii pod kódem 302.2 s následujícími diagnostickými kritérii: [25]
Po dobu nejméně 6 měsíců opakující se intenzivní sexuálně vzrušující fantazie, sexuální touhy nebo chování zahrnující sexuální aktivity s předpubertálním dítětem nebo dětmi (obecně věku 13 let nebo mladších).
Osoba uskutečnila tyto touhy nebo sexuální přání a fantazie způsobují zřetelný distres nebo obtíže v meziosobních vztazích
Věk osoby je nejméně 16 let a je nejméně o 5 let starší než dítě nebo děti podle kritéria A.
Nezahrnují se pozdně adolescentní jedinci zapojení do trvajícího sexuálního vztahu s osobou věku 12 nebo 13 let.
(Skutečná hranice mezi dětstvím a dospíváním (adolescencí) je v jednotlivých případech různá a je obtížné ji definovat přesným určením věku. Například Světová zdravotnická organizace definuje adolescenci jako období mezi 10 a 19 roky věku [26], ačkoliv obvykle bývá definována jako období od 13 do 18 let.)
Diagnostická kritéria DSM nevyžadují uskutečnění sexuálních aktivit s dítětem. Diagnóza tedy může být založena na přítomnosti pouhých fantazií nebo sexuálních tužeb, pokud subjekt splňuje ostatní kritéria.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 1. 2. 2008 8:54

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

hnus velebnosti!

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#14 1. 2. 2008 9:13

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

majkafa napsal(a):

Doporučuju psychologa, možná sexuologa - co nejdříve, než se stane malér.

Přesně,zatím si to jen představuješ a nikdy nevíš kdy se tvá touha stane natolik silná že ji nedej bože budeš chtít uskutečnit.Doktora doktora doktora!!!

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#15 1. 2. 2008 9:24

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Podle mého je to problém a taky odpovídám na otázku ANO...
Divíš se, jak se můžeš za 10 let změnit? Tady Ti každý kolem třicítky (mě bude 30) řekne, že sexuálně, psychicky na tom budeš s největší pravděpodobností za 10 let někde úplně jinde....já ani nechci tušit s Tvým zaměřením kde....neutral
Nevidím Tě jako nějakého vyvrhele společnosti, ale že máš problém, to ano, a zcela konkrétní a zasádní.....který by jsi jednou nemusel ustát a ty důsedky Tvého jednání, radši ani nemyslet.....

Mě se to jeví na odborníka sexuologa.

Svou přirozenost totiž nepotlačíš a každý časem ji chce naplnit...pokud je Tvou přirozeností tohle, tak....neutral

Upravil(a) Račice dračice (1. 2. 2008 9:29)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#16 1. 2. 2008 9:33

po
♥♥-----

Doktora, chudinky dcerušky!!

Není tady

#17 1. 2. 2008 9:47

Lianne
♥♥-----

Překvapuje mě jak jsi sebevědomý a jak máš pocit , že není co řešit ! Určitě bych být Tebou k psychologovi zašla ! Ale Ty viditelně nemáš pocit , že bys měl nějaký problém ! Touhy se časem vyvíjí . Co Ti připadá vzrušující teď  Ti pravděpodobně za nějaký rok nestačí... usch V žádném případě bych nechtěla , aby ses zrovna Ty pohyboval kolem mých dětí , byť počestně , a už vůbec ne , aby byl někdo podobný Tobě jejich otcem ! Připomíná mi to vzpomínku z dětství na jednoho staršího  "kamaráda" , kterému dělalo dobře mě držet na klíně , tak abych nespadla někde...Tehdy jsem to nechápala , ale teď usch

Není tady

#18 1. 2. 2008 9:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Nemám rád soudy ...

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#19 1. 2. 2008 9:55

Lianne
♥♥-----

Neodsuzuji Tě za to . Určitě sis tak sám nevybral. Osobně bych ale nechtěla , aby někdo o mém dítěti takhle přemýšlel a byl v jeho blízkosti ! Být tebou , tak se dětem obloukem vyhnu a ne se je snažím vyhledat a zůstanu jen u fantazií.

Není tady

#20 1. 2. 2008 10:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Lianne, co kdyby tvůj syn se v dospělosti takto projevil?

Není tady

#21 1. 2. 2008 10:14

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Docela Zidona obdivuji v tom, že se to rozhodl sem o sobě napsat, ale musel počítat s tím, jaké vyvolá reakce, hlavně u lidí, které mají doma dítko, na které by on zrovna bral...

Jako varovný signál bych brala to, že ho zajímají děti, které ještě nemají druhotné pohlavní znaky, už to na svědčuje něčemu divnému...

A taky si myslím, že když někdo o sobě řekne, že psychologa či psychiatra nepotřebuje, tak by ho měl určitě vyhledat!

Takže Zidone, šupajdi za odborníkem.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#22 1. 2. 2008 10:15

Jay
♥♥♥----
Místo: Landgraaf - Nederland

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...me beha mraz po zadech jenom pri pomysleni, ze by se mel k mym dceram nekdo takhle chovat...jenom predstava, co se ti honi hlavou, jak myslis jinak nez normalni lidi...jsi proste nemocnej...tak to vidim ja...je spis s podivem, ze si vse jaksi uvedomujes, ale sam necitis, ze jsi pro ty male holcicky nebezpecny...uz jenom jak pises, ze si dokazes predstavit souloz se trinactiletou nebo jedenactiletou...

Samotná 11letá holka mě ale vzrušit rozhodně může... nebo lehce třeba i 6letá v nějaké úplně normální situaci, to se mi nedávno stalo... nevím, třeba kdyby mi skočila na klín.. ale to bývá jen takový "prvotní šok", jak na to člověk není zvyklý.

KALIK napsal(a):

Lianne, co kdyby tvůj syn se v dospělosti takto projevil?

Nikdo nemuzu ovlivnit osobnost cloveka, ale tady je jasne videt, ze ten kluk se chce vypovidat ze sveho citeni..muzeme byt tolerantni jak chceme, ale musime taky vedet, kde jsou hranice...zajimalo by me, co bys delal, kdyby nekdo takovy se kamaradil s tvoji sestiletou nebo jedenactiletou dcerou....

Tohleto normalni muzi nebo otcove nemaji...tady uz je nekde chyba...

http://img511.imageshack.us/img511/5350/princeznaqr5.th.jpg

Není tady

#23 1. 2. 2008 10:24

Lianne
♥♥-----

Kaliku , to si děláš legraci ? Myslím , že bych ho měla stejně ráda a pochopila , ale určitě nechtěla , aby mu to uteklo z pod kontroly . Ty máš děti ? A dotýkal se Tě v dětství na oněch místech někdo podstatně starší ? Víš jaké to je ? Chápu , že člověk si sexuální orientaci nevybírá . Ale zaráží mě ten přístup : já mám vše vyřešené. Možná teď ...

Není tady

#24 1. 2. 2008 10:25

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

U Zidona se porucha snoubí vzácně také s inteligencí a schopností přiznat si jinou orientaci reálně, to nebývá samozřejmé, kdyby se to stalo mému dítěti / naštěstí u nás vedou děvčata nad 16 let / , doporučila bych mu určitě návštěvy odborníků, ale nezavrhla bych jej, kdysi jsem si zákonitě jako matka pokládala různé otázky, zaměření na děti mne tenkrát nenapadlo, ale napadla mne homosexualita, je dobré promyslet takové možnosti předem, tehdy jsem si řekla , že své syny miluji tak, že nic takového moji lásku neovlivní, naštěstí se nám to nestalo. Zidone odborníka navštiv a poraď se s ním, věci je lepší řešit v tomto případě s předstihem.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#25 1. 2. 2008 10:35

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Čekal jsem přesně na to, až někdo vytáhne ono staré známé: Nemáš děti, co? Tak nekecej big_smile

Dámy a pánové, jaký se člověk narodí, to si nevybere. Já taky nemůžu být holčička, třebas bych občas chtěl. Od myšlenky k činu je ještě hodně daleká cesta. Pedofil se nikdy nemusí projevit tak, že začne znásilňovat nemluvňata. To co tu předvádíte, je odsuzování člověka na základě myšlenek. Vy odsuzujete myšlenky, ne činy. To se mi příčí. Mně je naopak pisatel sympatický, že je upřímný sám k sobě a kdyby si nebyl vědom svého problému, nepřišel by sem a nehledal pomoc.

Upozorňuji, že jsem celým svým srdcem proti zneužívání dětí, tak se prosím zdržteě útoků na mě, díky smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí