29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jezis,co bych za to dala hubnout, ja mam 5 kg pod svoji vahou, mam nejakych 51 kg a podle vseho nedokazu diky tomu dat Matyskovi v mlece co potrebuje. To si fakt clovek nevybere. Uprimne Vam zavidim tech par kilo navic, protoze ja se diky tomu potykam s mnoha problemy a to jim jako diva a neodpiram si nic krome potravin,co hodne nadymaji,aby nemel maly prdiky.
Není tady
Slniečko, nic si z toho nedělej.. Já měla normální váhu a žádný mléko.. Nela vyrostla na nutrilonu a vůbec nemarodí.. Takže si myslím, že MM je důležité, ale když není, tak jsou na trhu velice kvalitní UM
Není tady
Ahojky, tak mám taky DVD doma Jenom nebudu držet jejich jídelníček, příjde mi děsně pracný a některé věci vůbec nejím
prosím mohl by tu někdo napsat tu dělenou stravu nebo mi poslat na email ??
Marcela.Kulichova@seznam.cz
Já si právě říkám, co je lepší, jestli dělená strava nebo počítat Jouly nebo tukožroutská polévka
Tu polívku jsem mimochodem držela a bylo to k ničemu , sice jsem zhubla asi 2-3 kg, ale chodila jsem pořád čůrat.
Taky se chci zeptat... Jak se dá zbavit zavodnění... jsem od těhu pořád zavodněná a nevím jak to vysát
Pořád moje tělo zadržuje hodně vody...
Jinak mám doma ten běhací stroj- něco podobného jako orbit track -nevím, jak se to píše - od Šípkový
Tak 2x denně běhám. Normálně běžím tak 10min - to jsou cca 4km - a spálím něco přes 100 cal. Včera večer jsem běžela 20min- 6km a asi 170cal.
Do toho chci cvičit a omezit sladké.
Jinak jsem byla strašně ujetá na čaji s medem.. toho jsem vypila 3 hrnky a do každého čaje byla obr lžíce medu..
Ode dneška piju hořký.. a nic sladkého.
Jinak bych chtěla cílovou váhu aspoň 70kg.
Ale vysněno mám samozřejmě 65kg
Není tady
Marcy, vodu nejvic zadrzuji soli a sodik z mineralek napriklad. Na odvodneni existuji bylinky a pokud se nemylim tak pomahaji i syrovatka susena.
Není tady
Tak jsem tu nastenku opravila a prosim radeji si to po me kontrolujte!!
To jsem rada, ze nejsem sama tento vikend tak rozezrana, kdyz vim, ze brzy budu muset utnout!!!!
Není tady
Ahoj, taky se přidávám k hubnoucím: výška 174
Před těhu jsem měla 70, do porodky 107 (!), z porodky jsem přišla a měla 98...
a teď 81, ještě mi těch 11 chybí... ale chodím cvičit už tak 2 měsíce pravidelně min. 4 krát v týdnu, ale strašně žeru sladký....tak se mi to teď už tak 14 dní zastavilo a nejde to už dolů.
Není tady
Tak holky už od zítřka , jupííí
Tak všem přeju, ať se zadaří tak jak bychom každá z nás chtěla
a po několika týdnech
Upravil(a) Kuricka (3. 2. 2008 16:34)
Není tady
Jen mě tam Moni taky napiš. Váha nyní 56,5kg, před těhu 51 - takže i cílová váha a 173cm. Na cvičení už chodím - teda začala jsem na pilates. Myslela jsem, že ty pomalé cviky se mnou nic nedělají a 3 dny jsem se nemohla pohnout. Už se těším na další hodinu!!!
Můj problém je sladké, sním klidně celou bomboniéru na posezení. Aj ajajaj.
Není tady
to není zdravý vážit 51kg při 173 cm, jsi si jistá že to chceš?
Není tady
to se mi taky nezdá Martino78. V tom případě jsem asi špekatá a budu se muset taky vrhnout na hubnutí Né, vážně já jsem spokojená, ale pro tebe bych měla 10kg nadváhu, ale přitom mám normální váhu... Jo, každá se vidíme jinak, ale ty tvoje údaje, které chceš dosáhnout zní dost nezdravě
Není tady
no já mám taky 173 a bude mi stačit až budu mít 60 kilo...
Není tady
Čekanko, původně jsem chtěla na tvůj dotaz reagovat. Nebudu...
Není tady
Peti a Kačí, kolegyně je hubenější než já , o 3cm vyšší a váží téměř 65kg. Má takovou tu šlachovitou postavu a vypadá naprosto skvěle.
Mám lehké kosti a každé kilo je na mě vidět
Takže holky všem držím pěsti!!!! Jinak práce s vahou a nařízování hubnutí je můj denní chleba a mých kolegů také. Tak musíme jít příkladem. Jinak nás nikdo poslouchat nebude.
Moni, možná mě do tabulky nepiš, budu tichý společník a budu všem fandit. My o váze pokecáme na Skypu.
Upravil(a) Martina78 (3. 2. 2008 17:38)
Není tady
Holky tak jsem se o víkendu nacpala do zásoby a od zítra nežeru
Není tady
O.K. Martino78, tak přeji pevnou vůli ke zdravému hubnutí
Není tady
Martina78 napsal(a):
Čekanko, původně jsem chtěla na tvůj dotaz reagovat. Nebudu...
proč ne?
Píšeš že máš lehké kosti, ale i kdybys neměla žádné kosti tak 51 kg při tvé výšce je brutální podvýživa (přijde mi tedy že i těch tvých současných 57 je docela málo), nebo si holky opravdu některá myslíte, že to tak není?
Není tady
BMI 17 mi taky nepřijde po zdravotní stránce úplně v pořádku
Není tady
BLUE napsal(a):
Holky tak jsem se o víkendu nacpala do zásoby a od zítra nežeru
![]()
správná příprava zaručí zdárný výsledek
Není tady
cekanko jeste ze tu martinu tak znas
ze?
Není tady
eligar napsal(a):
cekanko
jeste ze tu martinu tak znas
ze?
takové štěstí mě bohužel nepotkalo , míry má ale super i bez diety
Není tady
Brýtro ženský,
tak je to tady, měla jsem původně v plánu celej den spát, aby mi to "nežraní" šlo líp, ale malá mi to asi nedovolí, takže už jsem půl hodiny vzhůru a přemýšlím co bych zbodla Mám v lednici bílou activii a vedle ní jahodovej termix tak to bude těžká volba
Není tady
Dobré pondělní ráno !
Tak se nám pokazila váha ... fakt nekecám... takže nebudu hlásit dnešní váhu, nebo se zkusím zvážit u kámošky
(abych ji ale nerupla
)
ale snažit o "nežrání" se začínám...
jen mne dost "znechutilo", že těch, co potřebují opravdu a hodně zhubnout (jako já ) je tu poskrvovnu.... ty baby, co chtějí shodit dvě, tři kila, řeší totiž úplně jiný problémy - to se dá jednorázovou dietou, ale 10 kilo - to je na dlouho a na změnu nejen jídelníčku...
No a o anorektičkách, co se tu prezentují, ani nemluvím
Není tady
alenak - žádnej stres, holt každá se vidí trochu jinak dnešní anorektická doba moc sebevědomí nedodá a tak si i štíhlé holky připadají oplácané.
No jooo, ale kam v tom případě patřím já se 162cm a 85kily? Kdybych začala lézt po čtyřech odchytli by mě a zařadili jako nový přírůstek do pavilonu hrochů
Eště že v džínách a čepici jsem tak dobře maskovaná
Není tady
ahojky holky..
tak jsem ráda,že máme naše téma o hubnutí zase tady na začátku...
Spuntíku.. zase mě prosím připiš mezi ,,velké snažilky "
Mám začít chodit na nějaké injekce do pupíku ,něco jako akupunktura.. ale nevím.. už jsem něco o tom slyšela..prý mi dr. řekne ,,NEŽRAT"
NO TO VÍM TAKÉ A NEMUSÍM JI ZA TO JEŠTĚ DÁVAT TAKOVÉ PENÍZE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to zase zkusím tady s vámi
koukám,že je nás tu dost s takovým ,,tučným bolením"
Takže má váha.. 79kg
a chtěla bych mít svých 68kg jako po těhu
To už jsem tu s vámi byla na 72kg... ale nevím proč to roste tak nahoru, už i na gyndě jsem byla ..jestli nejdu do přechodu
jestli to jde po těch 18tinách
tak špatně dolu ???
Takže přeji úspěch i vám ostatním maminám
vím,že to je velká dřina a odříkání
Není tady