29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PS: mě právě pohyb dobíjí, kdybych si jenom dřepla ke compu, tak jsem vycucaná... Jsem tu už přes dobrou hodinku přihlášená, ale na 40 min. jsem si odběhla zacvičit pilates tvarování postavy
Není tady
Peti,to tvarováni bylo v té sadě tří dvd...můžeš mi napsat jak se to konkrétně jmenuje??
Není tady
Mončo, nástěnka super Mončo , prosím u mne dopsat zhubnout na cca 75 kg, bylo by to fajn
Holky prosím poslat mi také tu dělenou stravu , sím sím, děkuji dopředu !!! kuricovi@seznam.cz
Právě jsme přišli z nákupu a koupili jsme nádhernou slaninu, no a pak mám odolávat
Lucko1 , máš SZ, díky
Upravil(a) Kuricka (1. 2. 2008 16:18)
Není tady
holky na tu nástěnku se tak hezky kouká,že nejsem jediná,kdo má nějaké to kilčo navíc.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Peti,to tvarováni bylo v té sadě tří dvd...můžeš mi napsat jak se to konkrétně jmenuje??
Já jsem si koupila na MMB od jedné paní toto http://www.dvdr.cz/zbozi_video.php?shop … zbozi=9255 + ještě měla na prodej pilates 2 tvarování těla od stejné cvičitelky...
A vyšla mě origo dvd i s poštou na 250kč..
Není tady
našla jsem tam inzerát http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10792039&tab=0
Není tady
Moniko prosím cílovou vahu bych rada na 65kg. Holky ja bohužel nemohu posilovat, mě čeka ještě operace.Děloha se mi nezatahla a mam ji hodně pokleslou dolů a děsně mě bolí.Zkoušela jsem cvičit a posilovat pánev a brečela jsem jak želva od bolesti. Takže mam nyní před vyšetřením na urologii a vypada to že děloha půjde ven.
Není tady
Nooo nazdar, tak jsem se snad neměla vážit
Mám 83 kg
Potřebovala bych aespoň 70 kg
Není tady
Tak holky, cvičení mám za sebou, piju neslazený čaj, udělala jsem si celý kýbl čaje a musím se nutit pít, já také vypiju asi tak jen půl litru denně, což je strašné a do toho max. 2 kafe, no hrůza děs a k večeřičce k telce si dám chroupat mrkvičku !!!
A z toho cvičení můžu říct, že cítím záda a nohy, no jo, je znát , že nikam nechodím, ale zítra nebo v neděli chci jít s dětma na hoďku plavat. Něco už se sebou opravdu musím dělat, vsadila jsem se navíc s
, že pokud zhubnu alespoň 6 kg, tak on přestane kouřit, no to by byla nádhera, ale já si moc nevěřím
Spuntíku, já také nerada lezu na váhu vždy se zhrozím
Upravil(a) Kuricka (1. 2. 2008 20:23)
Není tady
Tak já piju červené víno a dlabu krekry-dobrý začátek.hlavně,že celý den nežeru.
Není tady
Tak mám v sobě mrkvičku, dopitý 1,5 čaje a půjdu do sprchy a do hajanova asi !!!
Zítra jedeme ke tchýni na svíčkovou !!!
Mates, dobrý začátek hubnutí
Upravil(a) Kuricka (1. 2. 2008 21:20)
Není tady
holky co blázníte se řeklo že začínám od pondělka ne???
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
holky co blázníte se řeklo že začínám od pondělka ne???
To je pravda, ale já si musím zvyknout, že budu mít jiný režim, abych to vydržela
Není tady
Mates -
já si vás pročítám a šahám pro další dílek oříškové čokolády - a už není.
Kačíku - jasně že od pondělka.
Není tady
musíme si udělat zásoby!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Tak já přes víkend sbouchám veškeré zásoby
Doufám že holky uuž budou zdravé a hurá do toho .
Není tady
no proto
Není tady
Tak mě napiště na nástěnku-momentální váha 63kg a vysněná 57kg
A já už ale začala cvičit od tohoto úpondělí, chodím na spinning. Je to super,chodila jsem tam už před těhotenstvíma díky němu a carnitinu zhubla 6kg za 2měsíce,ale bylo víc času, teď ho teda opravdu tolik nemám, tak uvidíme
Není tady
pay, už tam nechodíme chodíme do plavendy...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
pay, už tam nechodíme chodíme do plavendy...
A kde to je?
A jak to, nelíbilo?
Není tady
no jasně holky ,až od pondělka, manža mě dneska pozval na véču a prej si můžu vybrat jakoukoliv restauraci kterou budu chtít , takže se asi nacpu do zásoby
Není tady
jůů blue jdete do ammbiente to bych si vybrala já...www. ambi. cz jinak je to samo bez mezer...
Není tady
holky,tak já v rámci přípravy na dietku a hubnutí jsem včera do sebe naházela zákusek to abych měla na co vzpomínat
Mončo moje výchozí váha je 70kg a chtěla bych zhubnout na 60kg,tak mi to prosím dopiš na nástěnku. díky
Není tady