29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, já se přidávám. Mám nahoře 10 kg a jelikož se v červenci vdávám, tak mám co dělat
Není tady
Ahojky ..
holky přeju Vám hodně štěstíčka při hubnutí... a doufám že se Vám to povede... já jsem momentálně těhotná ale za pár měsíců budu na tom jako vy a budu hubnout...tak doufám že pak někdo založí toto téma a budu mít s kým...
jinak při prvním těhotenství byla moje původní váha 68 kg a šla jsem rodit se 103kg.. a pak jsem to poporodu rok schazovala ... nyní při druhém těhotenství mám nahoře už skoro 10 kg a to nejhorší období teprve přijde takže jsem fakt zvědavá jak budu schazovat až porodím...
Holky jaké máte vy zkušenosti, jak se hubne s dvouma dětma.. který jsou od sebe dva roky.. ???
Není tady
susan + spunt - jooo holky, nahoru to šlo jako nic, ale dolů se to nehne a nehne co? Nejhorší je, že já přesně vím jak na to, už se mi dvakrát povedlo shodit , jednou ve dvaceti to bylo skoro 14 kilo a pak před čtyřmi roky to jsem shodila 16 kilo za 4 měsíce, jenže to zas dřív nebo později vyleze zpátky :-(
Ono pro nás co přiberou už při pohledu na ledničku, je jediná šance držet se celej život a to mě neba :-( neumím si představit život bez štrůdlu, babiččiný koprovky a řízků - holt si musím přiznat jím ráda a s chutí a zelenina pro mě není jídlo
Ale metoda je snadná, počítala jsem si kilojouly, jedla 6x denně, pila 3l vody, nesaldila kafe ani čaj, a psala si všechno co jsem pozřela a denně jsem nepřekročila hranici 6000kj , ale bylo to na palici
Není tady
Ja se bohuzel musim hlasit taky. Po porodu mi zustalo deset kilo navrch, ikdyz neco bych si nechala, tak prece jen 5-6 kg dolu by bodlo..Kdyz jsem byla mladsi, stacilo mi par dnu se drzet a jit si trikrat zabehat a bylo to dole..a ted? A to chci v lete do druheho tehu..Ale pribrat zase dvacet a jen deset shodit, tak jsem na 73kg coz pri 162cm neni zadna vyhra :-(
Není tady
Blue, já jsem stejným způsobem jako Ty zhubla po Jítě. Bohužel jsem v těhu přibrala 23Kg, hodně by mi pomohlo dostat 10 kg dolu, k radosti 20 Kg a podle tabulek tak 25 kg
Já normálně zas až tak moc nejím, ale Lenka je často nemocná a já to řeším jak jinak než čokoládou . A mám co dělat abych to ustála.
Ale Jestli nás na to tolik vlítne, tak začnu taky.
Nebo ještě počkám na pár návštěv u lékaře a lékárny a budu mít hooooooodně tvrdou dietu
Není tady
Taky bych se ráda přidala. Už hubnu, po porodu mi zůstalo 5kg a z toho jsem zatím shodila 2kg. Teď mám při výšce 163cm 63kg. Chtěla bych tak 56kg. Ale to jsem neměla ani před těhu, tak uvidíme.
Není tady
Jéé, teda zírám jako blázen, kolik nás je!!
Spunte, ja prave videla tu Tvoji diskuzi, kterou jsi zalozila, jenze kdybych napsala tam, nikdo by se neozval, malo lidi tam chodi, proto jsem zalozila nove tema.
Zrovna jsem tady chtela napsat, ze v dnesni MF DNES je cviceni s H. Kynychovou, Megan uz me predbehla. Navrhuju: vsichni dnes koupit (stoji to jen 39Kc) a od pondeli zaciname!!
Komu toto cviceni nebude vyhovovat, holt si bude muset uz poradit s nejakym jinym cvicenim sam.
Moje predstava je: 2x tydne cvicit nejaky silnejsi zaprah (posilovny, dvd, video atd.) + kazdy den posilovaci cviky na bricho a to 2x denne.
Jak to navrhujete se stravou? Kazdy podle sebe?
(Vypada to drsne s tim cvicenim, ze? Uz jsem nekterou z Vas odradila? To bych nerada!! Jestli neco chcete jinak - PISTE TO!!!)
Dnes zalozim nastenku a v PONDELI ZACINAME!!!
Upravil(a) Monika76 (1. 2. 2008 9:33)
Není tady
jooo představa je to pěkná, ale cvičení u nás nehrozí, Malá spinká tak max. půl hodinky přes den a vzhledem k malému bytu a vrzajícím parketám tu rozhodně nemůžu pustit telku a začít hopsat když usne, a když nespí tak se jí věnuju, většinou jdeme ven, buď na procházku nebo na nákup, pak vyvnečit psy, uklidit po nich, uvařit.....
Teda holky výmluvy stranou - ale asi vás budu jen pozorovat a závidět
právě jsem sežrala k snídani dva rozinkový šneky co mi večer přivezl manža
Není tady
Blue, to ne!! Ja si prave rikala, ze asi vetsinu odradim takovym navalem cviceni! Tak holt cvicit si bude kazdy podle toho, jak sam uzna, jestli ma tu moznost nebo ne, rozhodne se sladkostmi a ostatnim jidlem se omezime vsechny. Tam uz vymluva zadna neni.
Blue, vzdyt zaciname az od pondelka! Ja jelikoz uz vstavala v sest, uz mam za sebou dve snidane , co si budeme povidat...
Není tady
ahojte, tak já asi se přihlásím taky... před těhu 67 t v den porodu 90 teď 70 a potřebuju abych byla spokojená min 8 ideálně 10 dolů
před dvěma lety se mi to podařilo stejně jako blue + ještě cvičená 2*denně doma a dvakrát v týdnu venku v tělocvičně...
s cvičením, uvidíme co bude hančí cvičit na aerobik fakt nejsem.... jo a už jsem po snídani...sladký kafe, dvě horalky a dobrá máma bohužel máma až nakonec, asi to otočím a třeba sním jen jednu horalu, blbý je že ten cukr potřebuju, taky pořád kojím takže mě to dost vysává...ale lepší v devět ráno než v děvět večer...
Není tady
tak to jooo, v jídle se omezit musím, to je fakt, v těhotenství to bylo roztomilé a teď je z toho bohapusté přežírání takže od zítra snídám chleba
Ono nejhorší je přitom shonu s malou dodržet jídlo 6x denně, kolikrát jsem s ní celý dopolko venku a nemůžu si někde v krámě rozbalit sváču a pro mě osobně je šílený dodržování pitnýho režimu, kolikrát se přistihnu že za den nevypiju ani litr a ještě v tom je jedno kafe
Není tady
Blue, ja to taky driv moc nezvladala, ale ted funguje u me to, ze hned rano si uvarim konvici (1L) caje, necham vychladnout a piju. Vim, ze za dopoledne musim tu konvici vypit. Druha konvice se vari kolem poledne, to vypiju tak do 17 hod., pak uz si varim vecer velky hrnek caje, vypiju u telky. Kdyz jsem nekdy lina ten caj uvarit (nemam rada sladke stavy - pozor, ale sladkosti miluju!!! ), uz do sebe ty 2.5 nedostanu.
Není tady
Tak já se taky hlásím do klubu. Současný 72 a před těhu 63 - 65. Stačilo by mi těch 65. Hlavně se zbavit té kůže "ze šarpeje"...
Není tady
MOnika - no joo, čaj já taky ráda, ale sladkej a to je právě ono, člověk do sebe tím čajem dostane tolik kalorií, že pak toho nemusíš ani moc sníst a přibíráš :-( Já prostě neumím pít hořkej čaj a neperlivý nesladký vody :-( respektive vypiju toho trochu ale nemůžu to pít tejden v kuse, to je přesně pak ta chvíle že tejden vydržím a pak se utrhnu z řetězu a vypiju litr coly a k tomu zblajznu tabulku čokolády
Není tady
Vidím, že jste samé mladší ročníky, také bych potřebovala tak 5 kg dolu, no dokud jsem držela diety nějak to nešlo, nyní jsem začala po vánocích omezovat stravu na polovinu a shodila jsem 4 kg, jím vše, ale půlku.
Není tady
ahojky,jak jsem psala,taky se pridavam.Pred tehu 67kg,pri porodu 79kg,ted 68kg.Dolu chci tak 8kg-snazila jsem se zhubnout uz pred tehu,ale jelikoz jsme byla od rana do vecer v praci vubec to neslo.
Navic se v srpnu vdavam,tak musim byt kocka,nee??
mate uz nekdo to dvd??
Ja mam taky celkem problem s pitim,pres den moc nepiju,budu muset nejak zacit
Není tady
Holky, já sice hubnout nechci, ale potřebuju zpevňovat, myslíte, že můžu do klubu? Sice jsem už druhý rok po porodu, zhubla jsem, ale ještě se nedostala k pořádnému, pravidelnému cvičení, zpevňování, protože jsem líná jak veš. Jsem taková jakási rozkydlá, žádná svalová hmota. Kdybyste si tady doporučovaly nějaké cviky, nebo tak, budu ráda. Taky třebas návrhy na zdravý životní styl by nebyly od věci - stravuji se nárazově a zřejmě ne příliš zdravě. Dopoledne jsem na kafi, pak obědvám, svačina většinou nic a na večer se napráskám a mám výčitky svědomí. Na břichu se mi udělaly takové nehezké tukové polštářky, moc vábně to teda nevypadá :-(
Není tady
Mě by zajímalo, kolik ta Monča přibrala, že tak moooc musí shazovat.
Já potřebuju shodit 3 kila, dvě jsem přibrala po vánocích. Vím že mi pomůže hlídat se a počítat kalorie... a jezdit rychleji s kočárkem
Není tady
tak jsem si koupula to dvd cvičení s Hankou Kynychovou a jsem zvedavá jestli se donutím alespon jednou denne cvičit. Jinak já tedy mám 70kg při 160cm a abych byla spokojená potřebovala bych dát dolů 10kilčo.....tak uvidíme.
Není tady
Ahoj přidávám se do snahy - zhubnout !
Před těhu 70 - při porodu 89 - zůstalo na 82 Výška 165
Před 8 lety - za mlada - jsem zhubla 11kg za necelé 2 měsíce. Na 58 kg !! Bylo to díky kouření a discotékám.
Dlouho jsem si držela váhu 60-62 kg, chodila 2x týdně na airobic a 1x do posilovny..., ale pak díky sedavému zaměstnání a rozežranosti jsem se dotala na 70 kg. A od té doby se to se mnou táhne
Takže moc moc moc potřebuju min. 10 kg dolů a nejlépe aspoň 15 !!!!!!!!!!!!
Není tady
Už jsem si kolikrát říkala, že snad začnu zase kouřit, abych si zalepila hubu, když budu mít chutě
Ale je jasný, že nechci !!!
Není tady
ja se pridavam, nevim ale vahu budeme musrt koupit pred tehu 174 cm- 71 kg ted asi stejne ale nekde se zvazim .... chtela by jsem 60 kg ako kdysi .... jo a
POPROSME MODERATOROV AT NAM TUTO DISKUZI TADY NECHAJI AT JI NESOUPNOU JINAM NEVIM KAM TO NAPSAT, PAK TO ZASE ZANIKNE JAKO PSAL SPUNTIK.
Není tady
Ahojky !Jdu k vám do party.Před první těhu jsem měla 63 kilo a to už jsem byla pěkná,pak nějaký kilča zůstaly a ted po druhém prckovi mám 76 kilo na výšku 165cm.V září je svatba a tak potřebuju schodit alespon pod 70 kilo.Od začátku roku se hlídám ,večer nejim,ale váha stojí.
Není tady
Tak já mám problém jako Alexxandra. Váhově jsem v pohodě, ale jsem rozkydlá. Raději bych měla o 5 kg víc, ale pevnější zadek
Jo a taky bych chtěla aby zůstala hezká prsa, takže musím začít něco dělat.
Bohužel vůbec nevím, kde vzít energii a chuť na cvičení. Já jsem ráda, že zvládám procházky ostrým tempem a jsem vyždímaná jak citrón.
Není tady
masulí a jaký to je to dívko? co je tam za cvičení?
Není tady