1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ja se dneska ohanela v lekarne po krabickach na odbourani tuku. Vsechno je pri kojeni zakazano
Není tady
na cvíčo doporučuji www.hejbejse.cz tam si určitě vybere
Není tady
holky mě se hubne hrozně těko, ádné podpůrné tablety na hubnutí brát nemohu jeliko kojím, a trochu se hejbu na plavání s Matýskem
Upravil(a) topazio (16. 2. 2009 19:12)
Není tady
Iveta V napsal(a):
Holky, já spí myslela cvičení a pohyb, u mě dieta nepřipadá v úvahu, plně kojím a malá nesnese ádnou zeleninu ani ovoce.....
take diety jsou zatím bezpředmětné....
Tady jsou cviky na doma http://www.cviceni-doma.cz/cviky/ . Jen si vybrat partii , cvaknou na ní myí a na pravé straně vyběhnou odkazy na cviky
Upravil(a) Helča2 (16. 2. 2009 19:23)
Není tady
tobolky jsou na prd:( chce to stridme a spravne jist a pohyb
Není tady
Ahojky holčiny,
můu k Vám? Já u teda začala v lednu sama, ale ve víc lidech se to líp táhne e jo. Potřebuju do července (svatba) shodit aspoň na 57 kg. měřím jen 158cm a před těhu jsem měla 63kg, před porodem jsem se dostala a na 86 Na začátku ledna jsem měla jetě 71kg a od tý doby jsem zhubla na 67- take 4 kilča
snad to tak půjde i dál. Snaím se cvičit aspoň 4krát týdně, nepřecpávat se a jíst troku zdravěji...pořád jetě kojím, sice ne plně, ale ádný diety ani podpůrný prostředky nemůu, no...ale pak bych chtěla začít brát L-carnitin, a mi to líp spaluje, kdy cvičím
Taky jsem si oblíbila hejbejse - tv online, hlavně step aerobik
Není tady
holky, tak kdepak jste??
Není tady
Tak dnes je to 3.měs co drím Havlíčka a mám -10 kg ( od 22.11.2008)
Není tady
helčo? gratuluji... ono u toho havlicka mi prijde, ze je to rpesne jak to ma byt, jist pravidelne, nenechat delsi dobu hladovet... a telo potrebuje taky vse, maso, atd.. no vsak to znate jak to povida Cajthamlová ...
no ja kdybych mela deset kilo dole, tak tu nejsem asi, ale ja bych spis nemela byt lina a jit cvicit zpevnit svaly a bricho(ktery nikdy jsem nemela a nebudu mit ploche)
Není tady