|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

pavel124 napsal(a):
Vlastní uspokojování v jakékoli podobě je pro každého přirozené, ale u heterosexuálního muže také nepovažuji vlastní orálek za normální, i když je to neškodná úchylka, možná i pro partnerku
Holky, představte si, že by to naučili i další chlapi, to by se možná na Vás nedostalo
Pavle,
masturbace u heterosex. chlapa normální je, a vlastní orálek není?
Vždyť je to pořád "JÁ a JÁ". 
A rozhodně se neobávám, že by pak na nás ženy nezbylo, ono to musí být hodně nepohodlné.
Není tady
smazáno
Upravil(a) pavel124 (4. 2. 2010 21:15)
Není tady

Marylin Manson(neviem, kde má aké i/Y) si kvôli tomu nechal vyoperovať zopár rebier, aby bol sebestačný. Pri jeho imagei a vzhľade podľa mňa posledná nádej ako okúsiť orál. 
Není tady
Selima napsal(a):
Marylin Manson(neviem, kde má aké i/Y) si kvôli tomu nechal vyoperovať zopár rebier, aby bol sebestačný. Pri jeho imagei a vzhľade podľa mňa posledná nádej ako okúsiť orál.
Coooooo ??? 

Není tady

Selima napsal(a):
Když jsem před 20 nebo kolika vlastně lety
studoval na VŠ, tak jeden spolužák to uměl a jednou nám to dokonce i ukázal - dal si nohy za krk a normálně si na něj pusou dosáhl... říkali jsme mu Hulibrk... 
Není tady
tak tohle bych zrovna vidět nemusela
Není tady