|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,
můžete mi prosím poradit. Můj muž poslední dobou velmi často projevuje zájem o lízání vlastního sperma. Když jsme prováděli orál, lehnl si na záda a stále zvedal pánev a chtěl abych mu tlačila hlavu k penisu. Pak skoro stříkal na svůj obličej.
Je to normální ? O sex ztrácí zájem ale takové věci se mu snad líbí.
Nevíte čím to může být ? Jsme spolu 8 let.
Děkuji za radu ?
Není tady
martina1978 napsal(a):
Ahoj,
můžete mi prosím poradit. Můj muž poslední dobou velmi často projevuje zájem o lízání vlastního sperma. Když jsme prováděli orál, lehnl si na záda a stále zvedal pánev a chtěl abych mu tlačila hlavu k penisu. Pak skoro stříkal na svůj obličej.
Je to normální ? O sex ztrácí zájem ale takové věci se mu snad líbí.
Nevíte čím to může být ? Jsme spolu 8 let.
Děkuji za radu ?
Tak čím to může být nevím - nejspíš mu to chutná
Spíš, proč ztrácí zájem o sex - to bych si kladla jako otázku...
)Není tady
Přemýšlela jsem, čím to je. Jediné co mě zatím napadlo že se u něj projevuje tato "úchylka" a že se mu to líbí víc než společné milování.
Snad se toho časem nabaží a zase se vrátí do "normálu" .
Není tady
No neviem, ak sa u niekoho prejavi uchylka tak sa stupnuje, neviem o tom ze by sa casom vytratila, pretoze prave ona je u cloveka potom "normalom" ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
martina1978 napsal(a):
Přemýšlela jsem, čím to je. Jediné co mě zatím napadlo že se u něj projevuje tato "úchylka" a že se mu to líbí víc než společné milování.
Snad se toho časem nabaží a zase se vrátí do "normálu" .
No, tím že to budeš nazývat úchylkou si k němu buduješ odstup...
Každý máme "svou" úchylku - to neznamená, že nemůžeme mít spokojený sexuální život v páru.
Stačí být k sobě otevření a navzájem si důvěřovat.
Vadí ti to nějak zásadně při milování ? Mluvili jste spolu o tom ?
)Není tady
Mrkni se na film Shortbus.
Tohle tam je jako uvodni scena.
....a pak celý film o touhách, předstírání a komunikaci lidí o své vzájemné sexualitě apod.
jinak souhlasim se Santalou - zkus pouzit jazyk (tím myslím čestinu a hovořit s mužem svého života). Vyplatí se to.
Není tady

Já si zkoušel sám kouřit, ale ještě mi schází 5 cm k cíli 
Není tady
KALIK napsal(a):
Já si zkoušel sám kouřit, ale ještě mi schází 5 cm k cíli
Jsi hadí muž
, já bych k úspěchu potřeboval půlmetrový brčko.
Bývalá přítulkyně projevovala svou dominanci mj tak, že po zdařilé souloži vyžadovala ještě další orálek. Zvykl jsem si, už za to její divoké vyvrcholení to stálo...
Není tady
V milování je "dovoleno" to, co se líbí oběma. Nevím, co je "normální" a co ne, jen říkám, že mně by se to nelíbilo. 

majkafa napsal(a):
V milování je "dovoleno" to, co se líbí oběma. Nevím, co je "normální" a co ne, jen říkám, že mně by se to nelíbilo.
Mně naopak asi jo 
Není tady
Děkuji Vám za informace.
Jsem ráda, že ten můj není jediná vyjímka a že se takové činnosti praktikují i jinde
Zkusím si s ním promluvit a uvidíme co z toho bude. Možná se to časem začne líbit i mě.
A to lízání po jeho vrcholu to mě nikdy nenapadlo, ovšem může to být velmi příjemné.
Tak ještě jednou díky.
Není tady
Tak jestli mu to chutná, tak až budeš mít plnou pusu po orálu tak to nepolykej, ale dej mu pusu
Ocení, že nebude muset dělat akrobacii 
Není tady
No to je tedy maso, jdu zvracet.
Není tady
Tak jsem to smázla.
Upravil(a) majkafa (1. 2. 2008 12:08)
Jdu si hrát se smermatem, ale manža není doma a jsem v práci, někde musím nějaké sehnat.
Není tady

Irenka21 napsal(a):
Jdu si hrát se spermatem, ale manža není doma a jsem v práci, někde musím nějaké sehnat.
Popros kolegu 
Není tady
Irenka21 napsal(a):
To jako vážně? Nějaká puritánka,ne? 
Není tady

Klubko napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
To jako vážně? Nějaká puritánka,ne?
Irča asi nepolyká 
Není tady
Irenka21 napsal(a):
No, prosim tě !
Když mám dobrej den, vysloveně se na to těším
Ty nepolykáš

)Není tady
manžel podnikatel,žadoní u manželky podnikatelky,ta je unavená,odmítne,manžel na to,tak aspoň orál,manželka:miláčku,fakt jsem už unavená,vystříkej se do skleničky a já si to ráno vypiju...dobrou noc.....a vám dobrou chuť k obědu....
Není tady
Mám ráda jenom chlazené, pak přímo chlemtám.
Upravil(a) Irenka21 (1. 2. 2008 13:37)
Není tady
lakina napsal(a):
manžel podnikatel,žadoní u manželky podnikatelky,ta je unavená,odmítne,manžel na to,tak aspoň orál,manželka:miláčku,fakt jsem už unavená,vystříkej se do skleničky a já si to ráno vypiju...dobrou noc.....a vám dobrou chuť k obědu....
No, bejt chlap - tak napíšu " a pak se ožeň "

)Není tady

Začíná mi to tu připomínat oblíbenou diskusi: Polykáte to? 
Jinak já mám v tomhle pech.... moje žena ne-e 
Není tady

Tigger napsal(a):
Tak já bych klidně jo-o, ale nemám co-o
(manželovi se nějak po porodu nechce
)
Se mu nediv, copak nevíš, jak velkým zásahem do organismu porod je???
Není tady