29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všechny maminy, chtěla bych se zeptat od kdy jste u vašich dětiček začali používat sportovní verzi kočárku/myslím u těch trojkombinačních/.
Není tady
My jsme začali se sporťákem asi před třemi týdny, malá už se do korbičky i s fusakem nevešla, takže jsme vybalili sporťák. Kája sice ještě sama nesedí , ale máme možnost ho položit téměř do roviny takže je to v pohodě
Není tady
stále ještě používáme hlubokou korbu. Předek kočárku odepnu až na jaře. Zatím se do hluboké vleze a je to pro mě pohodlné. Chodíme spát ven odpoledne, když je pěkné počasí. Takže až na jaro chystáme sporťák a přikoupíme golfky na cestování.
Není tady
fotoško podle mě, pokud jde ten sporťák z trojkombinace dát do úplnýho lehu, tak je to jedno od kdy tam prcek bude
Není tady
My od cca 7 měsiců no záleží jaký sporťák máš, jestli jde sklopit až do lehu tak tam miminko klidně můžeš dát i od narození a je to v pohodě já třeba mám tenhle sporťák http://www.funbaby.cz/cam-fluido-allegr … -col-t396/ takže bych je tam mohla dát taky od narození ale bylo mi to pohodlnější v korbě
Není tady
my jsme kočárek kupovali na babyplace
Není tady