|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj holky,tedy spíš ty ročníky,které se učily ve škole ruštinu,nemůžem se v práci shodnout,jak se řekne rusky -je mi 30 let.tak zapátrejte v mozkovnách a děkuji...
Není tady
ja radilas tridsať lět tomu nazad
Není tady
Mně tridcat' let.

Není tady
u meňa tridcať gadov
... ale tahám to z mozku teda už pod značným nánosem prachu ač mám maturitu 
néééé v souvislosti s věkem vždycky pouze lět a nikdy u meňa
Upravil(a) Bety (1. 2. 2008 19:42)
Není tady
"Moj vek je tridsat gody"...
...und ich bin dreißig jahre alter... 
Není tady
no koukám,že si z tý ruštiny pamatujete stejný prd jako já!!:-)
Není tady
Tajgr napsal(a):
Mně tridcat' let.
Tajgr má pravdu našla jsem to ve slovníku.....
Upravil(a) Tetamáma (2. 2. 2008 10:37)
Není tady
Mne sorok četyre gada. 
néééé musí tam být lět když je to o věku člověka
Není tady
мне 30 лет
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
мне 30 лет

Není tady
Мне один год (два года, три года, четыре года), пять лет (шесть лет, сем лет........ двадцать лет)
Мне двадцать один год (двадцать два года, двадцать три года, двадцать четыре года), двадцать пять лет (двадцать шесть лет ...... тридцать лет)
Мне тридцать один год ... a t.d. 
Upravil(a) olunya (7. 2. 2008 11:00)
Není tady
jupííííííííííí já to přečetla:-)))))) 
Není tady
janicka napsal(a):
ahoj holky,tedy spíš ty ročníky,které se učily ve škole ruštinu,nemůžem se v práci shodnout,jak se řekne rusky -je mi 30 let.tak zapátrejte v mozkovnách a děkuji...
na 100% se to řekne - napíšu to jak se to čte nechce se mi hledat azbuka - mně tridsať let
Není tady
mám jenom dotaz, proč se učíme jenom věk, co třba - aspoň hodně stručně - udělat svůj profil např.: Меня завут Вероника. Мне тринадцать лет. Я живу в городе Чешский Брод. У меня мама папа собака и кот. - to sem si otevřela word a prcně to tam vyťukávala, ale mělo by to bejt správně dyžtak mě opravte
Není tady

Bety napsal(a):
odin god
dva, tri, četyre goda
pjať ... let
Není tady
opportunity napsal(a):
Bety napsal(a):
odin god
dva, tri, četyre goda
pjať ... let
ptala se na číslo 30, ne na jeden, dva...
Není tady
Už jen to vědomí, že ovládám azbuku je vlastně fajn... 
A trochu se začíst do nějaké knížky, asi bychom si toho dost vzpomněli - co myslíte?
Třeba přečíst takhle Harryho Pottera v ruštině - to by bylo?!!! 
Není tady