Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 1. 2008 17:18

Rozmarýna
♥♥-----

psycho diagnostika pro výběr zaměstnání

Nevíte, nemáte někdo zkušenosti s nějakou institucí, která se na základě nějakých testů zabývá výběrem vhodného povolání člověka (nejen dítěte).
Děkuji R

Není tady

#2 30. 1. 2008 17:57

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: psycho diagnostika pro výběr zaměstnání

A k čemu to konkrétně potřebuješ, tj. jaká je situace?

Není tady

#3 30. 1. 2008 19:10

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Rozmarýna napsal(a):

Nevíte, nemáte někdo zkušenosti s nějakou institucí, která se na základě nějakých testů zabývá výběrem vhodného povolání člověka (nejen dítěte).
Děkuji R

Rozmarýno, můžeš sice zaplatit cizím lidem spoustu peněz, aby Ti řekli něco, co buď stejně víš sama, nebo něco velmi obecného, z čeho stejně moudrá nebudeš :-) (Nebo si nech vyložit karty, to Ti můžu nabídnout já sama a určitě to bude levnější.)
Je fakt lepší se sama zamyslet, co ráda děláš, co Ti jde, co jsi dělala v minulosti, co jsi dělala za koníčky... mám doma jednu super knížku, která by Ti mohla pomoct: Jaké barvy je Tvůj padák? Praktický manuál jak si najít práci a novou kariéru. - Autor: Richard Nelson Bolles. Nakladatelství Pragma, 1998.

V té knížce jsou cvičení, které když poctivě uděláš, tak by Ti to mohlo pomoct.

Není tady

#4 30. 1. 2008 21:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Rozmarýna napsal(a):

Děkuji R

Na Slovensku funguje na školách poradenstvo, odchádza tam nejaký psychológ... U dospelých by som sa popýtala v tzv. pracovných agentúrach, ktoré sprostredkúvajú prácu. Na niektoré pozície, resp. možno aj pre idnividuálnych ľudí sú takéto testy štandard. Vraj, nemám s tým osobnú skúsenosť, ale kamoška o tom písala... Neviem však, či to nie je platené. Mrkni si na internete.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 30. 1. 2008 21:13

majkafa
Host

U nás mají na pracáku v PC psychotesty a různé jiné testy, byla jsem tam s dcerkou, když byla v devítce, bylo to moc zajímavé, i nám pak paní výsledky komentovala a radila. Myslím, že tam stejné poradenství mají i pro dospělé. Neplatí se za to nic.

#6 31. 1. 2008 8:08

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Dělají to např. některé personální agentury wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#7 1. 2. 2008 14:03

Rozmarýna
♥♥-----

Děkuji za odpovědi i typy i za námět na knihu.
Možná je to spíš o tom, že dělám od všeho trochu a od ničeho nic. A taky u ničeho nevydržím moc dlouho. V dětství a občas i v dospělosti mě bavily kreativní práce - vyrábění různého druhu. Ráda a myslím si celkem slušně komunikuji s lidmi co by s klienty, a co mě taky baví je tvoření nějakých dobrot, kokteilů, míchaných nápojů, dezertů a pod. A protože si nevěřím, že bych něco takového dokázala dělat jako povolání, tak sedím v kanceláři u práce, která mě baví čím dál tím méně a drží mě tu strach odejít a taky povinnost uživit ještě pár let dcery na škole. A jedna z mých dcer končí příští rok gympl. Taky neví, kam se vrtnout. Jenže té je teprve 18. Já už bych to vědět mohla. Takže tak je to semnou.R

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí