Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 1. 2008 17:04

kleopatra
♥♥♥----

Dotaz pro silnejsi zeny

rodna

Dneska mne svagrova nadhodila tema,jak je nespokojena se zdejsi modou  co se tyce velikosti nad X.A jestli bych ze zahranici nechtela posilat obleceni.
A tak jsem se chtela zeptat Vas damy,jste spokojene s ceskou modou pro silnejsi??
Byly by jste ochotne nakupovat po internetu anebo to vymyslet nejakou jinou cestou??Jsem momentalne v zahranici a tady je to vse libive a cenove dostupne.Tak jestli mate co rici,tak sup sem.Dekuji

Není tady

#2 30. 1. 2008 19:03

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Dotaz pro silnejsi zeny

Je to tady fakt bída, snad jen jeden normální obchod má větší velikosti (ale ne zas tak moc), jinak jsem našla jeden skělý butik s většíma velikostma. Takže mám v Praze celkem 2 krámy, kam můžu jít nakoupit oblečení. Opravdu bída.
Přes internet? Bála bych se, že bez vyzkoušení mi to nebude sedět. Možná domluvit s nějakou kamarádkou, že bys jí to posílala a uní by se to dalo vyzkoušet, než by si to člověk koupil. Nakupovat oblečení na blind bez vyzkoušení bych se bála.

Není tady

#3 30. 1. 2008 20:06

teri
♥♥-----

Moje kolegyně má silnější dceru. Ta má obrovské problémy něco moderního zakoupit. Ale po internetu by se určitě bála, protože velikosti jsou v každém obchodě jiné...pak problémy s vracením...Chtělo by to doplnit mezeru na trhu, ale spíše v kamenných obchodech... Já např. přes internet nakupuji běžně, ale oblečení bych nekoupila. Bála bych se právě chybné velikosti.

Není tady

#4 30. 1. 2008 20:07

kleopatra
♥♥♥----

To si taky myslim,proto jsem zalozila tuhle debatu,vic hlav ,vic vi.A co k tomu obleceni zadavat i miry??

Není tady

#5 30. 1. 2008 20:16

marica
♥♥♥♥♥--

U nás mám k dispozici kopce obchodu  s modou XXXL- jeden jsem si vybrala a tam kupuji všechno. Přes internet bych se bála... ačkoliv internetové obchody využívám běžně.

Není tady

#6 30. 1. 2008 20:30

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

díra na trhu v této oblasti určitě je.... lepší internetové obchody uvádějí tabulky velikostí a rovněž není problém zboží vyměnit, pokud nesedí...
sama s tím zkušenost mám a zatím (uk uk) dobré

marico, přijde na to, z jak velkého města jsi.... u nás třeba je problém sehnat cokoli, od plavek do bundu sad

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#7 30. 1. 2008 20:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

kleopatra napsal(a):

rodna

Dneska mne svagrova nadhodila tema,jak je nespokojena se zdejsi modou  co se tyce velikosti nad X.A jestli bych ze zahranici nechtela posilat obleceni.
A tak jsem se chtela zeptat Vas damy,jste spokojene s ceskou modou pro silnejsi??
Byly by jste ochotne nakupovat po internetu anebo to vymyslet nejakou jinou cestou??Jsem momentalne v zahranici a tady je to vse libive a cenove dostupne.Tak jestli mate co rici,tak sup sem.Dekuji

grater silnější??? Měřím 165 a vážím teď 61 kg a skoro všechno je mi malé... když nic tak aspoň uzoučké škrtící rukávy a škrtící podpaží, boky a stehna do kalhot nenarvu...  co potom chudinky opravdu silnější...  myslím že by se to tady uchytilo, v širokém dalekém okolí vím jen o jedné prodejně XXL a ta je sama v celém okolí....

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 30. 1. 2008 20:50

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Patrim mezi silnejsi a kdyz jsem poprve vlezla do obchodu v zahranici, tak me popadl nakupovaci zachvat a ve zkouseci kabince jsem se stestim malem slozila. A zduraznuju, ze to byl normalni obchod a ne specializovany obchod XXL. Je pravda, ze v CR se nakupovat neda, kdyz chce clovek i pri silnejsi postave vypadat sik. A netyka se to jen silnejsi postavy. Presne jak pise Bety, v dobach sve nejvetsi slavy, kdyz jsem jeste byla stihla holka ale s trochu vetsim pozadim (dano geneticky, zhubnout to nejde), tak jsem proste mela stejne smulu... Bud to nesedlo pres pas nebo zase pres boky. Dvojdilne plavky jsem nosit nemohla, protoze pokud mi sedly kalhotky, tak zase nesedla podprsenka (mam mensi prsa) a naopak...Takze pokud bych byla v CR, tak bych takovy obchod uvitala ale spis kamenny nez internetovy.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#9 30. 1. 2008 21:08

selaviii
♥♥♥----

U nás v okruhu 40 km nic nekoupíš. Problém je i s prádlem, tričky a pod. Jedině ke švadleně nebo někam do krajského města. Bez vyzkoušení bych těžko něco kupovala, i když prádlo možná ano.

Upravil(a) selaviii (30. 1. 2008 21:09)

Není tady

#10 30. 1. 2008 21:25

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

nejlepší je kombinace obojího, ke zboží se tak má možnost dostat širší záběr potencionálních zákaznic smile
přece jenom, pokud je někde např. v západních Čechách by sebelepší obchod, my z Moravy se tam asi těžko dostaneme stolt

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#11 30. 1. 2008 21:37

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím, s kamenými obchody s většíma velikostma je to bíla. Nebo spíše takový obchod ani neexistuje... butter Velké velikosti seženeme jen v zásilkových obchodech...

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#12 30. 1. 2008 22:26

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Já mám dobré zkušenosti s Quelle a Bonprixem - už mají speciální katalogy pro velké velikosti. Občas i pěkný kousek. A když to nesedne, není problém vrátit - jen to balení a běhání na poštu s balíčky a samozřejmě poštovné. A také je to zboží dražší než v běžném obchodě. Líbí se mi taky Petrklic.cz - tam hlavně katalogy, které opravdu fotí s hodně silnýma modelkama a člověk vidí reálně, jak model vypadá. Ale bohužel od nich se mi povedla jen jedna halenka, jinak se mi zboží nelíbilo - materiál, kvalita.
Co ale hodně chybí jsou obchody s prádlem a plavkami. A to se přes katalog kupuje blbě. Při tom dobré prádlo zachrání hodně. Když objevím opravdu dobrou posprsenku, koupím si rovnou čtyři, protože vím, že jinou budu shánět zase pěkně dlouho :-).

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#13 30. 1. 2008 22:56

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Kamarádka nakupuje přes katalog Petrklíč a je spokojená, my máme ve městě 4 kamenné obchody se zbožím XXL. Problém je ve velikostech, jiné číslování máme my, jiné je polské, turecké, jiné anglické a italské, zkrátka ted nikdo už nepozní, odkud je co. Bývá tam napsáno, made EU.

Není tady

#14 31. 1. 2008 0:34

Helča2
♥♥♥♥♥--

Nakupuji v CaA,po internetu bych si nic nedala poslat.Musím si věc obléknout.Na ramínku je to třeba pěkné,ale pak mi to nesedí,necítím se v tom dobře a nebo zrovna mě to nesluší.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#15 31. 1. 2008 11:36

L_aura
♥♥♥♥♥--

No ja mam proste dost objemny hrudnik a je to fakt peklo - co mi sedi pres prsa (a neni to tricko, ktere se da natahnout), to mi zase odstava pres bricho... a navic, vsechno je neskutecne kratke - jsem vysoka.... proste jako kdyby, kdyz uz jste nahore vetsi, byl jen jeden typ postavy. hmm.... a nebo to maji tak, ze kdyz uz pridaji latku na objemu, tak ji asi chteji usetrit na delce :-(

Není tady

#16 31. 1. 2008 12:03

ita
♥♥♥♥♥♥-

To jsem si jednou objednala z Magnetu kalhotový kostým - jela jsem do lázní. Psali, jak je kvalitní nemačkavá úprava a byl zmačkaný, než jsem vyrazila z domu. Z Petrklíče jsem manžovi objednala pyžamo, uvedla jsem výšku (mají jen objemové míry), odepsali, že si nemám vymýšlet a když to nebude, vrátit. Nebylo, model byl asi malý silný, manža je vysoký. A v takových těch obchodech pro silnější jsou to hrozné barvy, materiál i střih. Pokud by bylo v internetovém obchodě dostatek informací o materiálu a velikosti, určitě bych to zkusila.

Upravil(a) ita (31. 1. 2008 12:05)

Není tady

#17 31. 1. 2008 12:15

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Oblečení nakupuji většinou přes internet a to přes Bonp., Neck., Que., Moda plus a Astrat.. Třeba - kupovat spodní prádlo v kamenném obchodě - takový zážitek už nechci, děkuji. Kamkoliv jsem přišla, valili na mne oči, co že to chci za velikost??? roll
A když potřebuji např. tričko, obyčejné džíny, atp. kupuji v C&A a nebo v Tescu. Jinak jsou "velké kamenné" poměrně nedostatkovým zbožím. A ještě více chybí slušní prodavači.
(V Kenvelu dostal prodavač skoro záchvat smíchu, když jsem se zeptala na dámskou XL .... yikes )

O "speciálkách" internetových nevím - mohlo by to fungovat, zvl᚝ kdyby oblečení bylo moderní a šik

Upravil(a) Holčička (31. 1. 2008 12:17)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#18 31. 1. 2008 12:23

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak osobně nakupuju oblečení na netu běžně...a z tak 95% mi to vždycky bylo a co mi nebylo, to jsme vrátila, poslali peníze, no problém. Jediný, co mě na těhle obchodech vytáčí je neskutečně dlouhá dodací doba...fakt měsíc se mi zdá trochu moc. Manžel si tuhle objednávala něco ze Států a dorazilo to za týden, z toho dva dny to leželo na české celnici.

Jinak z kamenných obchodů mi celkem vyhovuje C&A, tam celkem nemám problém se vejít do věcí.

Není tady

#19 31. 1. 2008 13:02

NatálieLa
♥♥-----

Holčička napsal(a):

Oblečení nakupuji většinou přes internet a to přes Bonp., Neck., Que., Moda plus a Astrat.. Třeba - kupovat spodní prádlo v kamenném obchodě - takový zážitek už nechci, děkuji. Kamkoliv jsem přišla, valili na mne oči, co že to chci za velikost??? roll
A když potřebuji např. tričko, obyčejné džíny, atp. kupuji v C&A a nebo v Tescu. Jinak jsou "velké kamenné" poměrně nedostatkovým zbožím. A ještě více chybí slušní prodavači.
(V Kenvelu dostal prodavač skoro záchvat smíchu, když jsem se zeptala na dámskou XL .... yikes )

O "speciálkách" internetových nevím - mohlo by to fungovat, zvl᚝ kdyby oblečení bylo moderní a šik

Kenvelo je fakt kapitola sama pro sebe, co se velikostí týče. Opovržlivé pohledy prodavačky mi stačily jednou, víckrát tam nevkročím. A to nejsem nijak zvl᚝ obézní - 70kg (výška 175). Alespoň vidím, že to je v jejich obchodech všude stejné.

Upravil(a) NatálieLa (31. 1. 2008 13:03)

Není tady

#20 31. 1. 2008 15:42

L_aura
♥♥♥♥♥--

NatálieLa napsal(a):

Holčička napsal(a):

Kenvelo je fakt kapitola sama pro sebe, co se velikostí týče. Opovržlivé pohledy prodavačky mi stačily jednou, víckrát tam nevkročím. A to nejsem nijak zvl᚝ obézní - 70kg (výška 175). Alespoň vidím, že to je v jejich obchodech všude stejné.

To neni jen Kenvelo, treba Reserved, tak jsem se jednou ptala na 40 a to pry skoro nemaji, max 38:-( Super je to napriklad v S.oliver, ale to je drazsi. Tesco je spis pro starsi pani si myslim

Není tady

#21 31. 1. 2008 17:13

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Já se občas docela chytám v H a M a C a A (snad to rozluštíte lol ). A pak když si chci vyhodit z kopýtka tak Marks a Spencer (i když někdy tam seženu věci i docela levně, záleží na tom, co jsem ochotná investovat).
Mám 44 - 46 (dole). Nahoře tak 40-42, což mi notně komplikuje výběr. Taky jsem našla krám s velkovýprodejem Prostějova ze skladů, tam se zas daj sehnat kostýmový kalhoty, sukně atd. Spíš jako doplňky k nějakýmu luxusnímu hořejšku, kterej ale musím koupit jinde.
Naštěstí mám šikovnou švadlenu, takže k ní běhám, buď aby mi to upravila anebo aby rovnou ušila něco novýho (hodně společenský šaty, koncertní, šila mi i svatební a nemohla sjem si je vynachválit!!!)

Jinak na internetu nakupuju sporadicky, ještě jsem nenašla obchod, kde by mne něco - s ohledem na můj styl - tak uchvátilo.

Není tady

#22 31. 1. 2008 17:50

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Já nakupuju zásadně v sekáči...miluju značku Ulla Popken, nejbližší normální nesekáč týhle značky   je ovšem v Německu a v Polsku sad
Ty oblečky jsou veliký, dlouhý ale mají šmrnc !! stolt

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#23 31. 1. 2008 18:12

marica
♥♥♥♥♥--

mala.popelka napsal(a):

díra na trhu v této oblasti určitě je.... lepší internetové obchody uvádějí tabulky velikostí a rovněž není problém zboží vyměnit, pokud nesedí...
sama s tím zkušenost mám a zatím (uk uk) dobré

marico, přijde na to, z jak velkého města jsi.... u nás třeba je problém sehnat cokoli, od plavek do bundu sad

Z Bratislavy - tady znám čtyři obchody jeden mám oblíbený ale kromně toho je tady spousty polských obchodníku u kterých si de leccos objednat. Nemám problém ani s plavkama a to mam přes 100 kil.

Není tady

#24 31. 1. 2008 20:37

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Já nakupuji u Quelle a Neckermanna a jsem spokojená. Jen jednou se mi stalo, že mi přišly místo dámského trika pánské kraasy lol  ale poslala jsem to zpátky, vrátili mi peníze, bez problémů.
Dokonce si u Quelle můžu koupit džínsy a jsou mi dobře, padnou. To se mi nestalo už pár let. rodna Vždycky mi byly velké v pase, nebo měli široké nohavice. A loni jsem si u nich koupila plavky a nestyděla jsem se jít si zaplavat! Naposledy jsem si to dovolila ve třiadvaceti. big_smile
"Sexy" prádlo nakupuju  u německé firmy, mají velký výběr i ve větších velikostech než mám já ( což je dobré na ego big_smile ) a ceny v pohodě.
Těhotenské prádlo mi ušila paní, co má obchod s prádlem pro maminky. Jen prostě ušila větší velikost, nic jsem nepřiplácela.
V kamenném obchodě jsem si koupila jednu sukni a tím to haslo. Nějak mě netěší, že tam prodává holčina, co by se do mé velikosti vešla 3x a šatovku z hektaru látky sotva unesla. roll Navíc mi přijde, že tam spíše měli oblečení střihem i barvami pro starší než jsem já. smile
Celkově jsem ale s dostupností oděvů pro mou velikost spokojená. Díky zásilkovým obchodům. smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#25 1. 2. 2008 12:53

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

L_aura napsal(a):

... Tesco je spis pro starsi pani si myslim

Však já si tam taky kupuji jen obyč trička, jinak to nemám moc prozkoumaný...

Teď doufám, že nejsem v 26 letech považována za starší paní va lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí