29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak ja radeji chodim do solarka... opaluji se jen jemne, abych nebyla uplne bila... jsem jarni typ s velmi citlivou kuzi, tak to opaleni ani moc tmave nejde (bych tam musela chodit snad obden a to tedy neee).... je pravda ze pihy mam, ale je jich stejne jako kdyz sem tam prebehnu po slunicku... navic mam i silne mastnou plet, tak se mi nedelaji ani vrasky... ale je pravda, ze take nerozumim slecnam, ktere jsou jak cokolada... chudak plet, to uz je prilis... me staci jen ten medovy nadech...
jinak se samoopalovaky nemam dobre zkusenosti, pac chodim hlavne v bile barve a to obleceni bylo vzdy slusne zabarvene... a navic jsem vzdy hlavne zluta a ne opalena... mam totiz nazloutlou i svou plet, tak se to pak jen zvyrazni a je to priserne...
Není tady
já bych to kombinovala. Na jaře zajít tak desetkrát na solárko, pigment se vytáhne a pak samo opalování na slunci je mnohem rychlejší. Jsem taky světlá a ještě k tomu blondýna, takže na houby:-) Ono v zimě je to fuk, ale bílý nohy v létě ,to je nic moc. Ale pokud párkrát zajdu na solárko, k tomu papám hodně zeleniny, kde je beta karoten a teď má nohy hezky hnědý:-) Jako ten samoopalovák fakt smrdí jak prase, navíc ta otrava se pořád mazat.... pak v zimě ho budu dávat akorát tak na ksichtík, ale ten smrádek, na to se fakt netěším:-)
Není tady
nejlépe se neopalovat. Byla doba, kdy by se každá nóbl žena bála opálení jako čert kříže. Nevidím na nahnedlé pokozce nic lepšího nez na hezké bledé. Ze samoopalováku se zloutne a solárko Vám pravdepodobne ukracuje dobu bez fillerů a laserů a peelingů etc... Nejlépe je utrácet peníze za to, co pomůže vzhledu i zdraví.
Není tady
L_aura napsal(a):
Mám problémy se suchými místy na kůži (i obličeje), normálně to není vidět, ale samoopalovací krém tam prostě víc zůstane. Nemáte někdo nějaký recept, co s tím? Sprej jsem nezkoušela, pomohl by on?
Jinak, když chci být tmavší, prostě do solárka občas zajdu, ale nemám z toho dobrý pocit, proto hledám jinou variantu... zatím jsem nenašla
Namaž se před aplikací samoopalováku krémem, stejně jako se mažeš třeba po koupeli. Pak aplikovat samoop.
Já zkusila asi všechno, ale můžu doporučit spray od Yves Rocher, NESMRDÍ!! a má hezkou barvu.
Teď byl ve slevě asi za 180,-, jinak je kolem 400,-
Není tady
Příspěvek reklamního charakteru v rozporu s diskusními pravidly byl odstraněn.
Upravil(a) Ronja (7. 12. 2009 15:07)
Není tady
:-)
Není tady