29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BLUE napsal(a):
já mám vyhlídnutý tyhle http://www.kocarky.cz/kocarek-moon-bugg … heels.html
ty Britaxy se mi líbily taky ale zkoušeli jsme je v obchodě a fakt je to na prd s tím polohováním, nejdou vůbec a nemají žádnej košík na nákup, prostě naprosto nevyhovující. Tyhle moon se mi zdají lepší jsou jen o půl kila těžší a jsou polohovatelný a mají košík ;-)
Blue a jakou máš vyhlídlou barvu? já jsem pro Moona na stoprocent rozhodnutá,přišel mi parádní a pěkně se mi s ním jezdilo ...teda po obcho´dáku
takže si ho chci o víkendu objednat,jen pořád nevím jakou barvu
Prý ty barvy hodně zkreslují
Ta hněda je ve skutečnosti šedá,ta červená spíš do růžova a ta oranžová cihlová takže fakt nevím
Na živo jsem viděla jen ten červený a líbil se mi,ještě se rohoduju mězi tím i oranžovým,ale chtěla bych ho vidět aspoň na fotkách
madličko...expertko...neviděla si ho naživo????????
Není tady
jeee, tak to je mi líto, ale moona neeee.
nikde tady nebyl
Není tady
Britax vypadají pěkně, ale praktičnosti moc nepobírají. Jsou jen na velmi krátké cesty, třeba tramvají. Stojej přes 5 tisíc, takže bych o nich rozhodně neuvažovala. Blbý je, že nejdou sklopit na spaní.Pokud má někdo z vás autosedačku Romer, tak by se vám mohly jevit dobře i od nich golfáče, na které jde autosedačka naseadit. Více na www.batolata.cz
Není tady
Nemám zkušenost s Britax golfáčem, ale máme Britax nosítko i sedačku a není s nima žádný problém, tak jenom tak odvozuju jako značku Jinak golfky mám vyhlédnuté od Camu tak ještě uvidím
Není tady