27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
BLUE napsal(a):
já mám vyhlídnutý tyhle http://www.kocarky.cz/kocarek-moon-bugg … heels.html
ty Britaxy se mi líbily taky ale zkoueli jsme je v obchodě a fakt je to na prd s tím polohováním, nejdou vůbec a nemají ádnej koík na nákup, prostě naprosto nevyhovující. Tyhle moon se mi zdají lepí jsou jen o půl kila těí a jsou polohovatelný a mají koík ;-)
Blue a jakou má vyhlídlou barvu? já jsem pro Moona na stoprocent rozhodnutá,přiel mi parádní a pěkně se mi s ním jezdilo ...teda po obcho´dáku
take si ho chci o víkendu objednat,jen pořád nevím jakou barvu
Prý ty barvy hodně zkreslují
Ta hněda je ve skutečnosti edá,ta červená spí do růova a ta oranová cihlová take fakt nevím
Na ivo jsem viděla jen ten červený a líbil se mi,jetě se rohoduju mězi tím i oranovým,ale chtěla bych ho vidět aspoň na fotkách
madličko...expertko...neviděla si ho naivo????????
Není tady
jeee, tak to je mi líto, ale moona neeee.
nikde tady nebyl
Není tady
Britax vypadají pěkně, ale praktičnosti moc nepobírají. Jsou jen na velmi krátké cesty, třeba tramvají. Stojej přes 5 tisíc, take bych o nich rozhodně neuvaovala. Blbý je, e nejdou sklopit na spaní.Pokud má někdo z vás autosedačku Romer, tak by se vám mohly jevit dobře i od nich golfáče, na které jde autosedačka naseadit. Více na www.batolata.cz
Není tady
Nemám zkuenost s Britax golfáčem, ale máme Britax nosítko i sedačku a není s nima ádný problém, tak jenom tak odvozuju jako značku Jinak golfky mám vyhlédnuté od Camu tak jetě uvidím
Není tady