27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
mate s nimi nekdo zkusenosti??a jake?? predem mooc diky za rady...
Není tady
Luluchen, malé, vratké, nedostatečně polohovatelné! Designově pěkné, ale nepraktické!
Jinak nějaké rady určitě najde na www.baby-cafe.cz v sekci diskuze -kočárky, tandemy, boardy
Není tady
hm,dekuju moc,ted jsem se prave divala na netu a trosku mi prekvapilo,ze tam psali,ze ty golfky samy stoji....to jsem totiz povazovala za normalni...a ty quinny speedy vypadaj tak nejak,mozna jsou lepe resene??
Není tady
ale to zase nemá golfky, nevím co hledá???? Pro Samuela????
Není tady
Madli a ty jsi spokojená s jané carrera pro? Jsou to dobré golfy? Taky uvauju, e zjara nějaké koupím a bude adam sedět, na ty rychlý přesuny by mi to stačilo, on je pořez a do autosedačky se brzy nevejde....
Není tady
jo,hledam golfky pro samuela nekdy tak na jaro,spis leto,nebo takovy nak.centra atd.tak to nebyly speedy ale asi quinny zapp...
Není tady
aha, tak zapp nejde vůbec polohovat!
Čekan, carrery jsme prodali. Teď, kdy to po 3/4 ROCE pouívání můu říct, tak jsou dost předraené! objednala jsem si buggstra!
Není tady
madli oupni odkaz.... já ty carrery zvaovala, ale prej to je nestabilní verk... a drahý jsou pěkně...
Není tady
ty se v tom nejak vyznas??takze si teda myslis,ze oboje golfky nejsou dobre??to mi mrzi,strasne se mi libi a hodne cestuju,takze se mi zdaly dobre,rychle,skladne,lehke super ovladatelne...
Není tady
řekněme to tak, e jsem na kočáry ulítlá a kdy u si je nekupuju, tak si o nich hodně čtu, e sem tam enské v obchodě koukají!
Čekan, nevím jak nestabilní............. ale, kdy jsme jezdili jenom s autosedajdou, tak byly super! Teď potřebuju do auta něco meního, jinak bych tam u nic nedala!Připadlo mi, e se dost brzo rozviklaly a třeba to polohování by za ty prachy mohlo být teda lepí! Vadilo mi i to, e jakékoliv origo doplňky stály neskutečné prachy a jetě se nedaly pořádně sehnat..... S odstupem času bych koupila teda rozhodně jiné!
Zappy se mi líbily, ale opravdu bych se nesmířila s tím, e to nejde vůbec polohovat ( ani nohy ani záda) Má je vagrůvka. Teď s nima jezdí s autosedačkou!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10018141&tab=3
Není tady
Ahojky
tak Britax se mi taky moc líbí, stejně tak Quinny Zapp, ale to je váně tak do obchodního centra, e dítko jen popoveze, zbytek ulápne samo, určitě nedá nic do koíku a u vůbec ti v něm dítě chrupat nebude, ale jsou super, lehký, skladný a hlavně úasně vypadají Uvauju e si je pořídím na léto, malej u cape, take jen tak někam po městě, do obchoďáku,a ho budou bolet noičky, tak ho prostě jen popovezu.
JInak Carrery mám a jsem spokojená. Tedy jezdím s nimi jen tak právě po městě - jsou lehounký, do MHD a po krámech, malej se v nich skvěle vyspí, mají velký ko a vůbec tedy nestabilní nejsou Jsou hlavně pohodlný a pokud ti prcek jetě v kočíku chrupe, tak jsou skvělý, já je pořizovala v létě, pořád v nich jezdí, protoe mi v něm občas i usne, ale taky si na léto pořídím zřejmě Quinny Zapp. JInak ale na procházky do přírody nic moc ty Carrery, kdy jdem ven odpoledne na procházku do terénu, beru X-lander XA, ten má nafukovačky a ty jsou k nezaplacení
A ty potřebuje, aby to něco bylo polohovatelný nebo je ti to jedno??
Jinak hodně těstí při výběru, je to boj, moc dobře to znám, je to trochu nemoc
Upravil(a) Marika (29. 1. 2008 19:08)
Není tady
Madličko má pravdu, doplňky jsou drahý a straně patně se to shání Ale to je přesně o tom - prostě se to někomu líbí a to za kadou cenu
Já na nánoník v barvě marine čekala dva měsíce, ale dočkala se
nic jinýho jsem nedokupovala
Jako e bych si kupovala třeba taku Jané nebo plátěnku přímo na Carrery to ani náhodou
Upravil(a) Marika (29. 1. 2008 19:12)
Není tady
no,ja chci golfky,hrozne se mi tyhle libi,potrebuju neco super ovladatelnyho,staci do mesta atd,lehounkyho a hlavne hoodne skladnyho a rychle slozitelnyho...a samo taky neco hezkyho a tyhle dva typy se mi straasne mooc libi,ale urco bych chtela polohovatelny,aspon jednu polohu,aby malej pripadne mohl usnout....asi nejaky kladny reakce na ten britax se nedockam,coo??
Není tady
jo, jo. Je to pálka za vechny blbosti. My nedokupovali nic. Na terén tady u nás nic moc, ty kolečka to nějak nezvládaly.....Jenom jsem si tak pro sebe řekla, e bych za ně ty prachy u nedala....Čekala jsem teda troku víc, ale o tom to je. Kadý si vybere co mu vyhovuje. Mě teď lo i o to auto... POtřebuju nakoupit a nějak ten nákup nebyl kam dát.....
Jinak zappky vypadají pěkně, to má teda pravdu
A ko jsme měli na carrery nějaký divný. Malinký, blbě zavěený a nic jsme do něho nedali???? Tak teda nevím, asi jsme chytli nějaké blbé.....
Toho buggstra jsme si tedy hooodně důkladně vyzkoula u kamarádky, pojezdila s malou, tak snad jsem se nesekla. A ho zajezdíme klidně napíu ohlasy!
Není tady
já mám vyhlídnutý tyhle http://www.kocarky.cz/kocarek-moon-bugg … heels.html
ty Britaxy se mi líbily taky ale zkoueli jsme je v obchodě a fakt je to na prd s tím polohováním, nejdou vůbec a nemají ádnej koík na nákup, prostě naprosto nevyhovující. Tyhle moon se mi zdají lepí jsou jen o půl kila těí a jsou polohovatelný a mají koík ;-)
Není tady
..dekuju blue,ty jsou taky faakt pekny,to je fakt s tim kosikem....chtela jsem sice trojkolku,ale holt se spokojim s prednim dvojitym...diky za tip :-)
Není tady
Take holky píu hodnocení na buggstra! Přiel dneska rychlostí blesku. Je super!!!! Zatím jsme pojezdili tady u nás po rozbitých cestách a těrku a super! Barva je bomba!Skládá se dobře. Niki tam má místa jetě pro kamaráda. Má tam i zimní fusák! Polohování noiček jsme vyřeili tím vypoulením gumy co mi poradila kamarádka. Koík dole je obrovský. Vleze se tam toho určitě hodně. Zkouela jsem v něm vozit i Tedíka a taky tam měl místo! Kola se dají jednodue odcvaknout...... Take zatím z naí strany spokojenost!!!!
Není tady
Madličko a z kterýho obchodu jste ho měli? A jakou barvičku jste vybrali? Taky přemýlím o nějakým golfáči,chtěla sem toho Zappa,ale je blbý e nejde polohovat,ikdy malá mi v kočáru dávno nespí
Můu tě poprosit,kdybys byla tak hodná a poslala mi na mail fotečky sloenýho kočárku a jednu i s malou,abych viděla jak to vypadá i s dítkem
Samozdřejmě a bude mít čas
lucie.prokop@seznam.cz
Není tady
Luci, kočárek máme od http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10018141&tab=3 Objednala jsem ho v pondělí kolem 18 hod a byl doma ve středu asi v 10hod. Barvu mámr tu limetkovou jako na obrázku......... Kočár mám sloený v autě..... Jiank mrkni na http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … &t=441 to je přímo diskuze o buggsovi a je tan¨m i hodně fotek od holek.
Já mám doma straně pomalý net a poslání foteček ti bohuel neslíbím, ono to toit větinou nejde, nezlob se!
Není tady
...jeste se vracim k tomuhle tematu,pac jsem nasla takovy nejaky podobny kocarek,jmenuje se: buggy fit 2008
Není tady
Není tady
..a jeste je faakt zajimavej: bambino world (vazi jen 3,5kg),mutsy spider buggy a abc desing jogger
Není tady
luluchen...ten první jen Moon? Ten se chystám vyzkouet ve čtvrtek,ale chtěla bych čtyřkolku
Ale ty dva dalí nemůu nikde najít...má nějaký odkaz?
Není tady
ten buggy fit je moon,joo? aha,odkazy nemam,byla jsem na nem.ebay,dala jsem si joggery a buggies a tyhle mi tam vyjely...
Není tady
ten bambino world je hustej,ale je to opravdu jen na cesty,nema kosicek,nic,ale ta vaha a skladnost...hmm
Není tady