18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jitka2 napsal(a):
ta já si myslela e se můou nechat očkovat jen dívky, které jetě nezahájili sexuální ivot a od kámoky jsem se ted dozvěděla e na to očkování má jít...má dvě děti a je jí přes třicet??.. opravdu se můeme nechat očkovat i my ji s dětmi a přes třicet???
a pokud ano kolik dávek se dává?? kolik stojí jedna??? a v jakém časovém rozmezí se to aplikuje??? můe se naočkovat kadý???
svou nyní skoro tříletou holčičku dám očkovat určitě taky..pokud to v té době nebude u třeba celoploné
Určitě se můe nechat očkovat. Dostane normálně tři dávky.
Není tady
Ahoj holky. Doporučuju spí Silgard - více výzkumů, oproti cervarixu nepůsobí jen proti dvěma ale proti čtyřem typům a ochrání i proti genitálním bradavicím. Navíc u Cervarixu se vyskytlo pár silných alergických reakcí, dokonce i úmrtí! Já sama jsem bohuel očkovaná nebyla - je mi přes 30. Očkovat se nechala má sestra. Já mám rakovinu. http://mamrakovinu.blog.cz
Není tady
Lenka.ska napsal(a):
Ahoj holky. Doporučuju spí Silgard - více výzkumů, oproti cervarixu nepůsobí jen proti dvěma ale proti čtyřem typům a ochrání i proti genitálním bradavicím. Navíc u Cervarixu se vyskytlo pár silných alergických reakcí, dokonce i úmrtí! Já sama jsem bohuel očkovaná nebyla - je mi přes 30. Očkovat se nechala má sestra. Já mám rakovinu. http://mamrakovinu.blog.cz
Já jsem s Cervarixem spokojená.
Není tady
Já jsem také očkovaná Cervarixem...a mám po třicítce.
Není tady
Ahojky,
rozhodla jsem se pro Cervarix - pro dceru i pro sebe (35let, po 1.konizaci). Vyourala jsem na Onkogyn.cz v informacích pro lékaře ....pt mimojiné i toto:
"Vakcína Cervarix má ve studiích prokázánu cross protekci - zkříenou imunitu proti dalím velmi častým high risk genotypům - HPV 45, HPV 31 a HPV 52. Ačkoliv není cross protekce absolutní, vede ke zvýení celkové ochrany proti vzniku karcinomu děloního hrdla asi o 10 13 %. Vakcína nevykazuje terapeutický efekt na klinické projevy HPV infekce. "
Nae dětská doktorka také říkala, e u Cervarixu se předpokládá 20 let ochrany a u Silgardu to není tak jisté. Mně jde o očkování rakoviny, bradavice jsou blbé, ale neumírá se na ně. Nehci aby malá proila to co já (konizace, problém s těhu )
Není tady