29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, prosim o radu !!! Koupila jsem si mycku na nadobi a nevim jake tablety doporucujete, jake mate skusenosti nebo kupovat vsechno zvlast? sul, lestidlo, detergent? Zatim jsem myla jen rukama tak vubec nevim co koupit !!!! DEKUJEME
Není tady
eligar napsal(a):
Ahoj holky, prosim o radu !!! Koupila jsem si mycku na nadobi a nevim jake tablety doporucujete, jake mate skusenosti nebo kupovat vsechno zvlast? sul, lestidlo, detergent? Zatim jsem myla jen rukama
tak vubec nevim co koupit !!!! DEKUJEME
Já používám všechno zvlášt ( calgon) , kamarádka myje s tabletama (přidává sůl i leštidlo) a obě jsme naprosto spokojené Nepravidelně používám i čistič myčky.
Není tady
Já používám také Calgon tablety,ale dávám sůl aj leštidlo. Bez toho mi připadá nádobí matné. Rovněž tak používám tak za měsíc a půl čistič myčky.
Není tady
cauky, pouzivam prasel calgon sul a lestidlo. tablety jsem zkousela, ale obcas se mi stalo, ze se zaklesla mezi taliri a nerozpustila se. a prasku si muzes dat kolik potrebujes. taky pouzivam jednou za cas cistic mycky.
Není tady
Také nepoužívám tablety, ale všechno zvlášt. Vše od calgonu. I vůni. Kupovala jsem žlutou, ale tu už přestali vyrábět. Teď dělají jen kombinované... nevíte, jestli se ještě dá ta jedna žlutá někde sehnat? Děkuji
Není tady
Máme myčku dnes už 10 let a ze začátku jsem tam otrocky taky dávala a kupovala vše.Dnes používám buď prášek nebo tablety SOMAT,přišla jsem na to že cokoli lacinějšího neumývá pořádně,takže se to ve výsledku akorát prodraží a vůbec nedávám sůl ani leštidlo.Ani nečistím myčku žádným sajrajtem,jen manžel třeba 1x za rok až dva vyčistí filtr.Upozorňuji ale,že máme docela měkkou vodu,nedělá nám to žádný povlak třeba ve varné konvici apod.
Není tady
Já dávám prášek, mám myčku BOSCH s programem jen na 25 minut, který nám bohatě stačí a říkali mi, že za tak krátkou dobu se tablety nerozpustí. Ale nikdy jsem ty tablety nezkoušela, tak nevím, jestli je to pravda.
Není tady
Mám novou Whirlpoolku, mám party na 30 minut program a tableta 3 v1 se rozpustí úplně báječně, ale stejně mě ty ceny chemie děsí, pořád číhám na slevy, ta myčka opravdu šetří jen čas, jinak ani náhodou....
Není tady
Tablety používáme Calgonit, a Somat, sůl. Ještě, že tu myčku máme ušestří spoustu času
.
Není tady