18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lepista napsal(a):
venue napsal(a):
lepista napsal(a):
Mám kamarádku, ta z nich byla tak pryč, e s nimi v sobě chodila i na pohovory.
A pomohlo to?
Pomohlo, je v té firmě, kam na pohovor s nimi la ji asi deset let....
A nosí je pořád?
Není tady
Holky, pozor na nachlazení - při kýchnutí kuličky občas vystřelí ven a pak u je jen na prádýlku, zda zachrání situaci - tanga to nedokáou, bombarďáky jo
Ale tím vás proboha nechci vyzývat, abyste nosily bombarďáky, to neeee... A ijou tanga, moooc vám sluí!
Není tady
B-Rider napsal(a):
Holky, pozor na nachlazení - při kýchnutí kuličky občas vystřelí ven a pak u je jen na prádýlku, zda zachrání situaci - tanga to nedokáou, bombarďáky jo
Ale tím vás proboha nechci vyzývat, abyste nosily bombarďáky, to neeee... A ijou tanga, moooc vám sluí!
pri kychnuti?? vystreli??? bud nemam tu spravnou rymu, nebo mam pevne svaly, protoze toto se mi jeste vskutku nepovedlo...
Není tady
Já chci vae starosti a Gatesovi finance
Není tady
B-Rider napsal(a):
A ijou tanga, moooc vám sluí!
Tri niti v riti? Ani náhodou.
majkafa napsal(a):
B-Rider napsal(a):
A ijou tanga, moooc vám sluí!
Tri niti v riti? Ani náhodou.
Není tady
B-Rider napsal(a):
jak ty můe vědět, odkud co kde vystřelí počítám, e vlastní zkuenost s venuinými kuličkami nemá
Není tady
PPavlaa napsal(a):
B-Rider napsal(a):
Ale tím vás proboha nechci vyzývat, abyste nosily bombarďáky, to neeee... A ijou tanga, moooc vám sluí!jak ty můe vědět, odkud co kde vystřelí počítám, e vlastní zkuenost s venuinými kuličkami nemá
Vlastní zkuenost nemám, nebo na to nemám přístroj:lol: Ale přítulkyni se to povedlo, tanga to nechytly, chvalabohu na chodbě domu a nikdo dalí u toho nebyl, take po vteřině úleku následoval hurónský smích:D
Není tady
Pisatel napsal(a):
bod 1 je snadný - kup si venuiny kuličky:reta:
bod 2 tohle fórum nevyřeí, snad aby ses ptal přímo Gatese:vissla:
Není tady
B-Rider napsal(a):
Pisatel napsal(a):
bod 1 je snadný - kup si venuiny kuličky:reta: nemám kam je umístnit
bod 2 tohle fórum nevyřeí, snad aby ses ptal přímo Gatese:vissla: tak mi dej adresu
Není tady
merunka napsal(a):
Tak ty mě fakt lákají.Nemáte s nimi někdo zkuenosti?
Já jo. Jednou jsem si je zapomněla vyndat. Uvědomila jsem si to v okamiku, kdy jsem dobíhala autobus - to byl rajc, jakému se máloco vyrovná
Není tady
heh, dobihani autobusu a podobne s kulickama na me taky nefunguje, ale napadlo me, ze bych si je mohla vzit nekdy na jogu, to by mohl byt vcelku narez
Není tady
Holky a nebylo by lepí pouívat přírodu?, co tahle mue?, Kdykoli a kdekoli?
A zkusily jste centrifůgu? nebo jízdu po dálnici Praha - Hradec Králové?
Není tady
tak třeba zrovna tu jízdu po dálnici Praha -HK jo - před třemi týdny...a bezva
Není tady
Teda holky vám, kterým kuličky přivádí blaené pocity to ze srdce přeji. Já je před mnoha lety dostala od manela a zkusila jsem je tolikrát, v domnění, e u TO příjde a ono pořád nic. Naopak mi akorát přivodily bolest břicha a ádnou rozko. Dokonce jsem to svěřila i svému gynekologovi a ten pravil, e jsou tři typy en: 1./ ty, kterým kuličky dělají neskutečně dobře, 2./ ty, které je mohou mít, ale nic zvlátního nepociují a pak 3./ ty, kterým vyloeně vadí--a toi budu asi já, by jsem pro kadou "patnost". Inu n+které věci neovlivníme...Take má zkuenost =
Není tady
Ja je skousela. Nic. Vyskousim jeste nejaky ty aktivity s nema, ale co si pamatuji tak nic. Taky to byl darek. je mi to lito kdyz te sklamu
Není tady
no, joga taky nepomohla, podle Doris budu asi ten druhy typ...no nic, aspon to uz vim..
Není tady
kamarádka je měla a říkala, e kdy bylo ticho a ona vyvíjela nějakou rychlejí aktivitu, tak prý bylo občas slyet, jak o sebe bouchají.. je to moné?
Není tady
lindaB napsal(a):
kamarádka je měla a říkala, e kdy bylo ticho a ona vyvíjela nějakou rychlejí aktivitu, tak prý bylo občas slyet, jak o sebe bouchají.. je to moné?
Jo. Ověřeno. A ty ostatní, pozitivní, zkuenosti zde ji zmíněné, taky potvrzuji. A pro manela, kt. mě jimi obdaroval a větinou věděl, kdy je mám, jsem byla jaksi ádoucnějí..., e by árlil?
Jo, a nejpříjemnějí bylo je vyndat, a nahradit tim, co doporučoval Pisatel... a to co nejrychleji
Upravil(a) ViktorkaLove (9. 2. 2008 0:10)
Není tady
jóva:) Jak to tady pročítám, jsem docela překvapená. Vdycky jsem si (jak koukám naivně) myslela, e se pouívají ,,doma" (tedy- jako i vibrátor a dalí věcičky), ale ne, e zavedu a vyrazím do ulic... Tý jo
Není tady
Venuiny kuličky mají opravdu pozitivní účinnost pro nae zdravý. Také jsem si je pořídila, kdy jsem někde četla jak jsou dobré pro zpevnění pánevního dna. reklama, smazáno. Pouívám je tak jednou a dvakrát do týdne. Nosím je i v práci.
Upravil(a) AndreaP. (29. 1. 2014 21:23)
Není tady
kvitko84 napsal(a):
Venuiny kuličky mají opravdu pozitivní účinnost pro nae zdravý. Také jsem si je pořídila, kdy jsem někde četla jak jsou dobré pro zpevnění pánevního dna. reklama, smazáno. Pouívám je tak jednou a dvakrát do týdne. Nosím je i v práci.
Venuiny kuličky mají efekt pro posílení pánevního dna pouze vedlejí. Na to je spousta mnohem lepích produktů.
Není tady
Taky je mám. Nic mi to nedela ale je fakt e posilovat s nimi panevni dno je uitečný. Po porodu mi vypadavali ven i bez kychnuti a fakt dobre jsem s nima vsechny svaly posilovala, aby teda nevypadavali
Není tady
To u je lepí to vybracni vajicko s ovladacem, ale bacha, vrci
Není tady
Tim se jako zpevnuje pr... nebo co?
Není tady