29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak ty mě fakt lákají.Nemáte s nimi někdo zkušenosti?
Není tady
Dostala jsem je před pár lety od manžela - jednou vyzkoušeny a od té doby leží netknuté v šuplíku. Pro mě požitek takřka veškerý žádný, ale každý rád něco jiného.
Není tady
mám je taky doma - ve skříni ...nedělá mi to nic... mužu tancovat
, skákat
, běhat, jet v autě přes hrboly
protě nic....žádný pocity...vážně lidi já se nablbla .....
jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to ještě partnerem...to je jediné kdy je vnímám
Upravil(a) adra (29. 1. 2008 14:15)
Není tady
adra napsal(a):
jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to ještě partnerem...to je jediné kdy je vnímám
Přesně tak, Adro, to stejné u mě - ale jenom kvůli tomu bych si je rozhodně nekupovala
Není tady
Holky, teda vy mi úplně kazíte radost ! Moje známá je má a prý něco tak úžasnýho ještě nezažila... tak jsem se tak těšila, že si je taky koupím
a teď se dočtu tohle
Není tady
maya: no já doufala že mi to přinese něco daleko krásnějšího bohužel nee:-((( a nekupovala jsem je, dostala sem je...a upřímně řečeno jsem do té doby nevěděla že něco takovýho je...
LE3xNA:nenech si kazit radost leni...pokud máš možnost tak si je porid každá jsme jiná a třeba zrovna ty budeš ta "vyvolená" ...a dej vedet:-)) ju?
Není tady
Ptejte se motorkářek - pardón, my smíme jenom naznačovat....
Není tady
motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdeväťstoosemdesiatdačo?
Není tady
Oxi napsal(a):
motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdeväťstoosemdesiatdačo?
Tak tu konkrétně asi neznám, ale třeba taky ví své...
Není tady
Mám podobnou zkušenost jako adra. Koupila jsem si takový set, kde bylo všechno možný a venušiny kuličky mě vážně nezaujaly.
Není tady
Mám kamarádku, ta z nich byla tak pryč, že s nimi v sobě chodila i na pohovory.
Není tady
lepista napsal(a):
A pomohlo to?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Holky, teda vy mi úplně kazíte radost
! Moje známá je má a prý něco tak úžasnýho ještě nezažila... tak jsem se tak těšila, že si je taky koupím
a teď se dočtu tohle
Já je chtěla taky
Možná to na každou působí jinak, tak proč to nevyzkoušet
Není tady
Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....
Není tady
tak to zkus
Není tady
venuše napsal(a):
Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....
A jestli máš na kole nášlapy, bude to ještě zajímavější, až si nabíješ při orgasmu čenich
Není tady
Nety, moc Tě zdravím.
Kamarádka si je kdysi pořídila, před skončením směny si je zavedla a než došla na stanici busu, prý byla 2x hotová
Někde jsem dávno četl, že velice záleží na těch vnitřních kuličkách (jejich váze) a ideální při použití je prý houpací křeslo.
Není tady
Já o nich ani neuvažovala, ale když tu čtu ty zkušenosti, tak je možná zkusím Zajímalo by mě, co by dělaly se mnou
Není tady
Asi by to na mě každý poznal, kdybych je měla a šla po ulici. Pokud by se mnou ovšem něco dělaly, nikdy jsem to nezkoušela.
No to by bylo docela zajímavý
Není tady
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
! Moje známá je má a prý něco tak úžasnýho ještě nezažila... tak jsem se tak těšila, že si je taky koupím
a teď se dočtu tohle
Já je chtěla taky
Možná to na každou působí jinak, tak proč to nevyzkoušet
PPavlínko no jistě že to na každou působí jinak
já u toh mít jiný pocity než žádný tak je mám asi furt (dost často
)
Není tady
adra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
a teď se dočtu tohle
Já je chtěla taky
Možná to na každou působí jinak, tak proč to nevyzkoušetPPavlínko no jistě že to na každou působí jinak
![]()
![]()
já u toh mít jiný pocity než žádný tak je mám asi furt(dost často
![]()
)
tak to mě adruš mrzí, že to s tebou nic nedělá
vyzkouším a dám vědět, jak to působí na mě
Není tady
A vy co je máte, kdy nebo kam je nosíte? Za předpokladu, že by se mnou něco dělaly si to moc neumím představit
Není tady
PPavli: O.K. sem s tím, třeba budeš taky ta vyvolená:-))) budiž Ti přáno...já se "specialuzuje" na jiné pomůcky
Jetelík: no všude...ale po pravdě ta představa že se musíš tvářit nějak ale kuličky Ti brání a vykouzlí se Ti na tváři třeba slastný úsměv při té lepší varinatně....a při té "horší" sténáte rozkoší-samozřejmě
N E N A P A D N Ě !!!
....nemáte někdo nějaký zážitek
Není tady
venuše napsal(a):
lepista napsal(a):
A pomohlo to?
Pomohlo, je v té firmě, kam na pohovor s nimi šla již asi deset let....
Není tady