18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak ty mě fakt lákají.Nemáte s nimi někdo zkuenosti?
Není tady
Dostala jsem je před pár lety od manela - jednou vyzkoueny a od té doby leí netknuté v uplíku. Pro mě poitek takřka vekerý ádný, ale kadý rád něco jiného.
Není tady
mám je taky doma - ve skříni ...nedělá mi to nic... muu tancovat , skákat , běhat, jet v autě přes hrboly protě nic....ádný pocity...váně lidi já se nablbla .....
jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to jetě partnerem...to je jediné kdy je vnímám
Upravil(a) adra (29. 1. 2008 14:15)
Není tady
adra napsal(a):
jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to jetě partnerem...to je jediné kdy je vnímám
Přesně tak, Adro, to stejné u mě - ale jenom kvůli tomu bych si je rozhodně nekupovala
Není tady
Holky, teda vy mi úplně kazíte radost ! Moje známá je má a prý něco tak úasnýho jetě nezaila... tak jsem se tak těila, e si je taky koupím a teď se dočtu tohle
Není tady
maya: no já doufala e mi to přinese něco daleko krásnějího bohuel nee:-((( a nekupovala jsem je, dostala sem je...a upřímně řečeno jsem do té doby nevěděla e něco takovýho je...
LE3xNA:nenech si kazit radost leni...pokud má monost tak si je porid kadá jsme jiná a třeba zrovna ty bude ta "vyvolená" ...a dej vedet:-)) ju?
Není tady
Ptejte se motorkářek - pardón, my smíme jenom naznačovat....
Není tady
motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdevästoosemdesiatdačo?
Není tady
Oxi napsal(a):
motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdevästoosemdesiatdačo?
Tak tu konkrétně asi neznám, ale třeba taky ví své...
Není tady
Mám podobnou zkuenost jako adra. Koupila jsem si takový set, kde bylo vechno moný a venuiny kuličky mě váně nezaujaly.
Není tady
Mám kamarádku, ta z nich byla tak pryč, e s nimi v sobě chodila i na pohovory.
Není tady
lepista napsal(a):
A pomohlo to?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Holky, teda vy mi úplně kazíte radost ! Moje známá je má a prý něco tak úasnýho jetě nezaila... tak jsem se tak těila, e si je taky koupím a teď se dočtu tohle
Já je chtěla taky
Moná to na kadou působí jinak, tak proč to nevyzkouet
Není tady
Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....
Není tady
tak to zkus
Není tady
venue napsal(a):
Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....
A jestli má na kole nálapy, bude to jetě zajímavějí, a si nabíje při orgasmu čenich
Není tady
Nety, moc Tě zdravím.
Kamarádka si je kdysi pořídila, před skončením směny si je zavedla a ne dola na stanici busu, prý byla 2x hotová
Někde jsem dávno četl, e velice záleí na těch vnitřních kuličkách (jejich váze) a ideální při pouití je prý houpací křeslo.
Není tady
Já o nich ani neuvaovala, ale kdy tu čtu ty zkuenosti, tak je moná zkusím Zajímalo by mě, co by dělaly se mnou
Není tady
Asi by to na mě kadý poznal, kdybych je měla a la po ulici. Pokud by se mnou ovem něco dělaly, nikdy jsem to nezkouela.
No to by bylo docela zajímavý
Není tady
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já je chtěla taky
Moná to na kadou působí jinak, tak proč to nevyzkouet
PPavlínko no jistě e to na kadou působí jinak
já u toh mít jiný pocity ne ádný tak je mám asi furt (dost často )
Není tady
adra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já je chtěla taky
Moná to na kadou působí jinak, tak proč to nevyzkouetPPavlínko no jistě e to na kadou působí jinak
já u toh mít jiný pocity ne ádný tak je mám asi furt (dost často )
tak to mě adru mrzí, e to s tebou nic nedělá vyzkouím a dám vědět, jak to působí na mě
Není tady
A vy co je máte, kdy nebo kam je nosíte? Za předpokladu, e by se mnou něco dělaly si to moc neumím představit
Není tady
PPavli: O.K. sem s tím, třeba bude taky ta vyvolená:-))) budi Ti přáno...já se "specialuzuje" na jiné pomůcky
Jetelík: no vude...ale po pravdě ta představa e se musí tvářit nějak ale kuličky Ti brání a vykouzlí se Ti na tváři třeba slastný úsměv při té lepí varinatně....a při té "horí" sténáte rozkoí-samozřejmě
N E N A P A D N Ě !!!
....nemáte někdo nějaký záitek
Není tady
venue napsal(a):
lepista napsal(a):
A pomohlo to?
Pomohlo, je v té firmě, kam na pohovor s nimi la ji asi deset let....
Není tady