Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 1. 2008 10:13

merunka
♥♥♥----

Venušiny kuličky.

Tak ty mě fakt lákají.Nemáte s nimi někdo zkušenosti?

Není tady

#2 29. 1. 2008 13:35

maya
♥♥♥♥♥--

Re: Venušiny kuličky.

Dostala jsem je před pár lety od manžela - jednou vyzkoušeny a od té doby leží netknuté v šuplíku. Pro mě požitek takřka veškerý žádný, ale každý rád něco jiného.

Není tady

#3 29. 1. 2008 14:14

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

mám je taky doma - ve skříni dumbom ...nedělá mi to nic... mužu tancovat tongue , skákat vissla , běhat, jet v autě přes hrboly reta reta  protě nic....žádný pocity...vážně lidi já se nablbla ..... winkwink
jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to ještě partnerem...to je jediné kdy je vnímám big_smilebig_smile

Upravil(a) adra (29. 1. 2008 14:15)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#4 29. 1. 2008 16:59

maya
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

jedině při "zavádění" a "vyndávání" a to ještě partnerem...to je jediné kdy je vnímám big_smilebig_smile

Přesně tak, Adro, to stejné u mě - ale jenom kvůli tomu bych si je rozhodně nekupovala big_smile

Není tady

#5 29. 1. 2008 21:00

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Holky, teda vy mi úplně kazíte radost yikes! Moje známá je má a prý něco tak úžasnýho ještě nezažila... tak jsem se tak těšila, že si je taky koupím rodna a teď se dočtu tohle va

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#6 30. 1. 2008 8:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥

maya: no já doufala že mi to přinese něco daleko krásnějšího  lol bohužel nee:-((( a nekupovala jsem je, dostala sem je...a upřímně řečeno jsem do té doby nevěděla že něco takovýho je...
LE3xNA:nenech si kazit radost leni...pokud mᚠmožnost tak si je porid každá jsme jiná a třeba zrovna ty budeš ta "vyvolená" ...a dej vedet:-)) ju?

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 30. 1. 2008 10:21

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Ptejte se motorkářek - pardón, my smíme jenom naznačovat....stolt

Still alive to ride...

Není tady

#8 30. 1. 2008 11:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdevästoosemdesiatdačo?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#9 30. 1. 2008 11:35

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Oxi napsal(a):

motorkářek? Myslis tym Martinu tisícdevästoosemdesiatdačo?

Tak tu konkrétně asi neznám, ale třeba taky ví své...

Still alive to ride...

Není tady

#10 31. 1. 2008 20:50

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Mám podobnou zkušenost jako adra. Koupila jsem si takový set, kde bylo všechno možný a venušiny kuličky mě vážně nezaujaly.

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#11 2. 2. 2008 13:13

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mám kamarádku, ta z nich byla tak pryč, že s nimi v sobě chodila i na pohovory.

Není tady

#12 2. 2. 2008 14:24

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

já je mám a jsou super hlavně na kolo tummenupp nestěžuju si,je to příjemné,ale až takové vrcholy s nimi nezažívám  smile

Není tady

#13 2. 2. 2008 16:48

venuše
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

A pomohlo to? big_smile

Není tady

#14 2. 2. 2008 16:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Holky, teda vy mi úplně kazíte radost yikes! Moje známá je má a prý něco tak úžasnýho ještě nezažila... tak jsem se tak těšila, že si je taky koupím rodna a teď se dočtu tohle va

Já je chtěla taky roll
Možná to na každou působí jinak, tak proč to nevyzkoušet vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#15 2. 2. 2008 17:09

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....

Není tady

#16 2. 2. 2008 17:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile tak to zkus wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#17 2. 2. 2008 17:52

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Kdysi jsem je mela, ale nedelalo to se mnou nic. Ale nezkousela jsem to tenkrat na kole. To muze bejt zajimavy....

A jestli mᚠna kole nášlapy, bude to ještě zajímavější, až si nabíješ při orgasmu čenich winkbig_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#18 2. 2. 2008 18:13

Ota
Moderátor(ka)

Nety, moc Tě zdravím.
Kamarádka si je kdysi pořídila, před skončením směny si je zavedla a než došla na stanici busu, prý byla 2x hotová big_smile
Někde jsem dávno četl, že velice záleží na těch vnitřních kuličkách (jejich váze) a ideální při použití je prý houpací křeslo.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#19 2. 2. 2008 18:35

jetelík
♥♥-----

Já o nich ani neuvažovala, ale když tu čtu ty zkušenosti, tak je možná zkusím smile Zajímalo by mě, co by dělaly se mnou smile

Není tady

#20 2. 2. 2008 18:50

Klíček
♥♥-----
Místo: Benešov u Prahy

Asi by to na mě každý poznal, kdybych je měla a šla po ulici. Pokud by se mnou ovšem něco dělaly, nikdy jsem to nezkoušela.
No to by bylo docela zajímavý big_smile

Není tady

#21 4. 2. 2008 10:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Já je chtěla taky roll

PPavlínko no jistě že to na každou působí jinak lol lol

já u toh mít jiný pocity než žádný tak je mám asi furt tonguetonguetongue (dost často reta reta )

Není tady

#22 4. 2. 2008 18:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Já je chtěla taky roll

PPavlínko no jistě že to na každou působí jinak lol lol

já u toh mít jiný pocity než žádný tak je mám asi furt tonguetonguetongue (dost často reta reta )

smile tak to mě adruš mrzí, že to s tebou nic nedělá reta vyzkouším a dám vědět, jak to působí na mě tongue

Není tady

#23 4. 2. 2008 23:07

jetelík
♥♥-----

A vy co je máte, kdy nebo kam je nosíte? Za předpokladu, že by se mnou něco dělaly si to moc neumím představit gloria

Není tady

#24 5. 2. 2008 8:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥

PPavli: O.K. sem s tím, třeba budeš taky ta vyvolená:-))) smilesmile  budiž Ti přáno...já se "specialuzuje" na jiné pomůcky reta

Jetelík: no všude...ale po pravdě ta představa že se musíš tvářit nějak ale kuličky Ti brání a vykouzlí se Ti na tváři třeba  slastný úsměv při té lepší varinatně....a při té "horší" sténáte rozkoší-samozřejmě 
N E N A P A D N Ě !!!   lollol

....nemáte někdo nějaký zážitek  tonguetonguetongue

Není tady

#25 5. 2. 2008 8:42

lepista
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

lepista napsal(a):

A pomohlo to? big_smile

Pomohlo, je v té firmě, kam na pohovor s nimi šla již asi deset let....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí