29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jen pro pořádek - bývalý Zephyr alias Hyoscyamus niger jsem já. Viz vlákna na téma "Potřebuje babinet moderátory?) a přilehlá. Já už bych to, co napsal Lavský, nikdy nenapsal - v téhle fázi jsem byl tak před rokem, dvěma. Teď jsem někde úplně jinde.
To bylo je pro upřesnění a vyvrácení spekulací, Lavského jste tu podezírali neprávem.
Není tady
Pánbůh nás ochrańuj, když se tvůj stav tak rapidně zhoršuje. A hlavně ochrańuj tvé blízké.
to nejde zablokovat někomu ip? na co je pak banán, když sem leze pod x dalšími nicky
Není tady
pokial lezie cez nejku proxinu alebo anonymizer ... mozes blokovat do nemoty
Není tady
Oxi napsal(a):
pokial lezie cez nejku proxinu alebo anonymizer ... mozes blokovat do nemoty
sákryš, to je pravda
Není tady
Vadím vám ...?
Není tady
nevím jak ostatní, já jsem měla na mysli ban Kefíra, který už tu zase cmudí jako zlý dědeček, jakoby se nechumelilo
Není tady
Majja, na co su tu admini a moderatori?
Není tady
Anda napsal(a):
Ando, krásně tobě i tvé dceři zrcadlím.
Možná jo. Možná máš pravdu a až zas příště uvídím v šalině babu pyskující na spolucestující, okamžitě zakážu mozku veškeré úvahy o protivných a nenaladěných jedincích, vzpomenu na zrcadlo a sama k sobě pravím: Jaká to jemná a milá stařenka!
Ahoj Ando,jen chci pozdravit z Brna, protože předpokládám, že tou šalinou nejezdíš z Žižkova k Masaryčce:-)
Není tady
lavský napsal(a):
Vadím vám ...?
Mě osobně nevadíš, jen si myslím, že už Ti není víc co napsat.....že ty víš, vnitřně cítíš, kde je zakopaný pes, jen to chce fůru energie, k tomu, aby ses nakopl...ale s tím Ti už nikdo nepomůže, to musíš sám....
Není tady
majkafa napsal(a):
Račice, Zephyr si asi koupil domů počítač, teorie s tím, že píše pouze do 18.00, nefunguje.
To je možné, ale divné, že až potom, co jsme tuhle teorii zveřejnily, že
Buď mu popření stálo za to, aby si to PC koupil, nebo tajně v nějaké lékárně svítil po zavíračce monitor:)
Nebo že by se vydal za kulturou do internet café
Upravil(a) Račice dračice (4. 2. 2008 14:03)
Není tady