Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 30. 1. 2008 22:11

shiden
Host

Re: Proč se špatně zařazuji do kolektivu a nemohu se rozhodnout?

lavský napsal(a):

račice:

že se musíš usmívat. Třeba v práci kolegyně je nasraná, mluví hnusně, jako dlaždič, blbá jak tágo .. a do telefonu tak miloučce "a ... a .... a pane inženýre" ... taková přetvářka. To ten člověk radši nemá dělat snad nic, dkyž to, co provádí, je jen přetvářka a není s tím ztotožněn ... nebo takové podlejzavosti. nebo jsem moc naivní a pocitvý?

Však to je super žena, já takové chování zpravidla předpokládám dopředu u skoro všech a chovám se k ním podle toho až dostanu, co chci a omrzí. Někdy vijíměčně se člověk zmílí (jedno za 5 let), ale to je život, že nemůžou mít všechny štěstí. cool

#102 30. 1. 2008 22:12

majkafa
Host

lavský, poctivý? grater
Budeš bodat lidi kolem sebe špendlíkama a řekneš, to víte, to jsem já, žádná přetvářka, já jsem poctivý. To nemám z vlastní hlavy, tento příklad, ale co kdyby ses už konečně zamyslel nad sebou, jestli náhodou neděláš něco nesprávně ty? A ne ti všichni kolem tebe. Není ti to už podezřelé?

Upravil(a) majkafa (30. 1. 2008 22:14)

#103 30. 1. 2008 22:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5,To je Zephyr?? Nevšimla jsem si, že by tu byl totiž někdo jiný zabanovaný....., já bych tohle na Zephyra netipla a intuice mi říká, že on to fakt není....ale třeba se intuice plete žesmile
Je to fakt, když to nakonec vyhodnotím jako ztrátu času a energie a sama si tu utřídím myšlenky, které si tu utřídit chci, tak tohle vlákno stejně opustím a žádné otázky a podněty psát už potom nebudu. Jak jsem uvedla, píšu jen k tomu, s čím jsem měla osobní zkušenost a k čemu jsem došla a k čemu prostě chci psát. To je celé.

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#104 30. 1. 2008 22:13

shiden
Host

lavský napsal(a):

pokud mě něco ubíjí, tak nutnost podřídit se debilním zvykům, stádovost, zařazování se ... nesnáším masírování lidí do předem daných forem ....

To je blbost, jseš si toho vědom a máš proto navrh, proto toho máš využít a obrátit to proti nim, alespoň nemusíš mít pak výčitky! Vlastně tě většina není hodna!

#105 30. 1. 2008 22:16

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Shidene, jestli ty nejsi Bell, tak já jsem potom žirafa:)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#106 30. 1. 2008 22:16

majkafa
Host

Račice, vidíš, vidíš a mi nevěříš. wink Dyk jsem ti to říkala, hned druhý příspěvek v jeho vlákně ho přecejc odhalil. wink

#107 30. 1. 2008 22:18

majkafa
Host

Kurńa, Bell? Mi je to psaní známé, jen jsem furt nevěděla, kam s ním. lol

#108 30. 1. 2008 22:24

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

A vždycky shiden zdrhne, když se ho na to zeptámsmile Jako Bell píše stále vykřičníky a ty názory jsou jak by Bellovi z oka vypadly, řeší stejnou otázku....., ale co, má na to nárok žesmile

....ale popravdě, myslím, že lavský Zephyr  opravdu nenísmile Mě to na Zephyre přijde tak nějak moc mírné, fakt nevěřím ani nemyslím si, že tohle je on. Jasně, že se můžu mýlit, ale Zephyrovské mi to nepřijde. Ten je ještě větší negativista, kam se podle mě na lavského hrabe:D

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#109 30. 1. 2008 22:26

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Račice dračice napsal(a):

Fanny5,To je Zephyr?? Nevšimla jsem si, že by tu byl totiž někdo jiný zabanovaný....., já bych tohle na Zephyra netipla a intuice mi říká, že on to fakt není....ale třeba se intuice plete žesmile
Je to fakt, když to nakonec vyhodnotím jako ztrátu času a energie a sama si tu utřídím myšlenky, které si tu utřídit chci, tak tohle vlákno stejně opustím a žádné otázky a podněty psát už potom nebudu. Jak jsem uvedla, píšu jen k tomu, s čím jsem měla osobní zkušenost a k čemu jsem došla a k čemu prostě chci psát. To je celé.

Mírné? Asi tu chce aspoň chvíli vydržet pod stejným nickem, ono je to opruz pořád si je měnit a házet nová vlákna. lollollol To se pak nemůže pořádně rozjet.

Není tady

#110 30. 1. 2008 22:27

majkafa
Host

Račice, mým dotazům shiden taky zdrhá, jsem si říkala, že je to někdo známý
Zephyr je tu taky jako Fatigatus, já bych řekla, že i jako lavský, na 99 %, nereaguje na ty poznámky o Zephyrovi, kdyby jím nebyl, ohradil by se, radši nenápadně nápadně mlčí, můj pocit

#111 30. 1. 2008 22:29

majkafa
Host

Fanny5 ahooj, ráda tě čtu. pussa

#112 30. 1. 2008 22:30

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Čau Majko, taky tě vždycky ráda "vidím". Snad se brzy uvidíme v reálu.

Není tady

#113 30. 1. 2008 22:32

juli
♥♥♥♥---

ahojky Maji,zdravím Tě jak se vede??? Juli

majkafa napsal(a):

Fanny5 ahooj, ráda tě čtu. pussa

Není tady

#114 30. 1. 2008 22:37

majkafa
Host

Fanny5 na školičku dvojku bohužel nejedu, to víš, ale snad brzy. Aspoň v Černošicích.
Juli, jde to, dnes mi přišel rozsudek o rozvodu, tak už "jen" vyřídit novou občanku a je to. Nu, mám to za sebou.

#115 30. 1. 2008 22:43

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Víte proč mi to nepřijde na Zephyra? Protože, za prvé, mi přijde jeho styl psaní jiný a za druhé, Zephyr ani Hyo se tu neobjevoval nikdy tak po 17 či 18 hod, tedy poté co zavřel lékárnu.A protože mi Zephyr začal psát i soukromé maily, tak vím, že ani soukromě nikdy nepsal, ani nereagoval na maily než jen v pracovní době, do téhle hodiny....z toho odvozuji,že nemá doma PC, stejně se objevoval i Hyo...... A navíc otázka tohoto vlákna mi na Zephyra opravdu přijde mírná, protože Zephyr by podle mého takhle otázku nepoložil, vždyť ten má v téhle otázce silně negativně jasno.:)Ten je z mého pocitu rozhodnutej až ažsmile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#116 30. 1. 2008 22:46

majkafa
Host

Tuhle mi Fatigatus psal SZ v 17.48, tak nevím. Ale myslím, že je to on. Taky si mohl pořídit PC domů.

#117 30. 1. 2008 22:51

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Jo, však jsem psala do té 18 hod. V té době se zavírá lékarna.Později ani ťuk, jo a Fatigatus, to jo, to bych věřila, už podle nicku:), i času, ale já psala jen k lavskému, že u lavského silně pochybuju,Od Fatigata jsem teda nečetla nic, ani jsem ho tady ještě nezahlédla. Jsme tady jak detektivní kancelářbig_smile No už toho nechám.
Jak jsem psala, mám tenhle pocit.

Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 22:53)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#118 30. 1. 2008 22:53

majkafa
Host

Fatigatus je Zephyr, sám mi to napsal, už to můžu napsat, bo tady už pod Fatigatem psal pár příspěvků a holky ho hned odhalily. Uvidíme, všechno jednou vyplave na povrch, i lavský. smile

#119 30. 1. 2008 23:01

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

je tu ještě někdo živý?

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#120 30. 1. 2008 23:13

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Čau Laki, já jsem ještě chvíli živá.

Není tady

#121 30. 1. 2008 23:17

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Laki, píšu SZ

Není tady

#122 30. 1. 2008 23:17

juli
♥♥♥♥---

ahooooooojjjjjjjjj Laki!!!!!!!

lakina napsal(a):

je tu ještě někdo živý?

Upravil(a) juli (30. 1. 2008 23:24)

Není tady

#123 30. 1. 2008 23:20

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Můžem dát konferenci

Není tady

#124 30. 1. 2008 23:31

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

juli napsal(a):

lakina napsal(a):

je tu ještě někdo živý?

Juli, píšu SZ

Není tady

#125 30. 1. 2008 23:34

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

juli napsal(a):

lakina napsal(a):

je tu ještě někdo živý?

juli máš tam SZ

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí