|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
lavský napsal(a):
račice:
že se musíš usmívat. Třeba v práci kolegyně je nasraná, mluví hnusně, jako dlaždič, blbá jak tágo .. a do telefonu tak miloučce "a ... a .... a pane inženýre" ... taková přetvářka. To ten člověk radši nemá dělat snad nic, dkyž to, co provádí, je jen přetvářka a není s tím ztotožněn ... nebo takové podlejzavosti. nebo jsem moc naivní a pocitvý?
Však to je super žena, já takové chování zpravidla předpokládám dopředu u skoro všech a chovám se k ním podle toho až dostanu, co chci a omrzí. Někdy vijíměčně se člověk zmílí (jedno za 5 let), ale to je život, že nemůžou mít všechny štěstí. 
lavský, poctivý? 
Budeš bodat lidi kolem sebe špendlíkama a řekneš, to víte, to jsem já, žádná přetvářka, já jsem poctivý. To nemám z vlastní hlavy, tento příklad, ale co kdyby ses už konečně zamyslel nad sebou, jestli náhodou neděláš něco nesprávně ty? A ne ti všichni kolem tebe. Není ti to už podezřelé?
Upravil(a) majkafa (30. 1. 2008 22:14)
Fanny5,To je Zephyr?? Nevšimla jsem si, že by tu byl totiž někdo jiný zabanovaný....., já bych tohle na Zephyra netipla a intuice mi říká, že on to fakt není....ale třeba se intuice plete že
Je to fakt, když to nakonec vyhodnotím jako ztrátu času a energie a sama si tu utřídím myšlenky, které si tu utřídit chci, tak tohle vlákno stejně opustím a žádné otázky a podněty psát už potom nebudu. Jak jsem uvedla, píšu jen k tomu, s čím jsem měla osobní zkušenost a k čemu jsem došla a k čemu prostě chci psát. To je celé.

Není tady
lavský napsal(a):
pokud mě něco ubíjí, tak nutnost podřídit se debilním zvykům, stádovost, zařazování se ... nesnáším masírování lidí do předem daných forem ....
To je blbost, jseš si toho vědom a máš proto navrh, proto toho máš využít a obrátit to proti nim, alespoň nemusíš mít pak výčitky! Vlastně tě většina není hodna!
Shidene, jestli ty nejsi Bell, tak já jsem potom žirafa:)

Není tady
Račice, vidíš, vidíš a mi nevěříš.
Dyk jsem ti to říkala, hned druhý příspěvek v jeho vlákně ho přecejc odhalil. 
Kurńa, Bell? Mi je to psaní známé, jen jsem furt nevěděla, kam s ním. 
A vždycky shiden zdrhne, když se ho na to zeptám
Jako Bell píše stále vykřičníky a ty názory jsou jak by Bellovi z oka vypadly, řeší stejnou otázku....., ale co, má na to nárok že
....ale popravdě, myslím, že lavský Zephyr opravdu není
Mě to na Zephyre přijde tak nějak moc mírné, fakt nevěřím ani nemyslím si, že tohle je on. Jasně, že se můžu mýlit, ale Zephyrovské mi to nepřijde. Ten je ještě větší negativista, kam se podle mě na lavského hrabe:D

Není tady

Račice dračice napsal(a):
Fanny5,To je Zephyr?? Nevšimla jsem si, že by tu byl totiž někdo jiný zabanovaný....., já bych tohle na Zephyra netipla a intuice mi říká, že on to fakt není....ale třeba se intuice plete že
Je to fakt, když to nakonec vyhodnotím jako ztrátu času a energie a sama si tu utřídím myšlenky, které si tu utřídit chci, tak tohle vlákno stejně opustím a žádné otázky a podněty psát už potom nebudu. Jak jsem uvedla, píšu jen k tomu, s čím jsem měla osobní zkušenost a k čemu jsem došla a k čemu prostě chci psát. To je celé.
Mírné? Asi tu chce aspoň chvíli vydržet pod stejným nickem, ono je to opruz pořád si je měnit a házet nová vlákna. 

To se pak nemůže pořádně rozjet.
Není tady
Račice, mým dotazům shiden taky zdrhá, jsem si říkala, že je to někdo známý
Zephyr je tu taky jako Fatigatus, já bych řekla, že i jako lavský, na 99 %, nereaguje na ty poznámky o Zephyrovi, kdyby jím nebyl, ohradil by se, radši nenápadně nápadně mlčí, můj pocit
Fanny5 ahooj, ráda tě čtu. 

Čau Majko, taky tě vždycky ráda "vidím". Snad se brzy uvidíme v reálu.
Není tady
ahojky Maji,zdravím Tě jak se vede??? Juli
majkafa napsal(a):
Fanny5 ahooj, ráda tě čtu.
Není tady
Fanny5 na školičku dvojku bohužel nejedu, to víš, ale snad brzy. Aspoň v Černošicích.
Juli, jde to, dnes mi přišel rozsudek o rozvodu, tak už "jen" vyřídit novou občanku a je to. Nu, mám to za sebou.
Víte proč mi to nepřijde na Zephyra? Protože, za prvé, mi přijde jeho styl psaní jiný a za druhé, Zephyr ani Hyo se tu neobjevoval nikdy tak po 17 či 18 hod, tedy poté co zavřel lékárnu.A protože mi Zephyr začal psát i soukromé maily, tak vím, že ani soukromě nikdy nepsal, ani nereagoval na maily než jen v pracovní době, do téhle hodiny....z toho odvozuji,že nemá doma PC, stejně se objevoval i Hyo...... A navíc otázka tohoto vlákna mi na Zephyra opravdu přijde mírná, protože Zephyr by podle mého takhle otázku nepoložil, vždyť ten má v téhle otázce silně negativně jasno.:)Ten je z mého pocitu rozhodnutej až až

Není tady
Tuhle mi Fatigatus psal SZ v 17.48, tak nevím. Ale myslím, že je to on. Taky si mohl pořídit PC domů.
Jo, však jsem psala do té 18 hod. V té době se zavírá lékarna.Později ani ťuk, jo a Fatigatus, to jo, to bych věřila, už podle nicku:), i času, ale já psala jen k lavskému, že u lavského silně pochybuju,Od Fatigata jsem teda nečetla nic, ani jsem ho tady ještě nezahlédla. Jsme tady jak detektivní kancelář
No už toho nechám.
Jak jsem psala, mám tenhle pocit.
Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 22:53)

Není tady
Fatigatus je Zephyr, sám mi to napsal, už to můžu napsat, bo tady už pod Fatigatem psal pár příspěvků a holky ho hned odhalily. Uvidíme, všechno jednou vyplave na povrch, i lavský. 
je tu ještě někdo živý?
Není tady

Čau Laki, já jsem ještě chvíli živá.
Není tady

Laki, píšu SZ
Není tady
ahooooooojjjjjjjjj Laki!!!!!!!
lakina napsal(a):
je tu ještě někdo živý?
Upravil(a) juli (30. 1. 2008 23:24)
Není tady

Můžem dát konferenci