Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 30. 1. 2008 14:48

majkafa
Host

Re: Proč se špatně zařazuji do kolektivu a nemohu se rozhodnout?

Feu,  jablečný džus ředěný vodou a pak Andino prohlášení, ale to bylo až potom. lollollol Ježíši, děcka, díky. Mikeši, doufám, že mě neslyšíš smát se až na druhý břeh Labe. lol

#77 30. 1. 2008 14:49

Anda
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Anda napsal(a):

Proč já Ti ten smích nemůžu uvěřit?! nevím, asi jsem fakt zvrácená..A definitivně ztracená.

ne, definitivně ne, když na sobě budeš pracovat, občas si nastavíš zrcadlo, začneš se mít víc ráda a budeš milovat nezištnou láskou, tak ještě nejsi ztracena smile
teda taky musíš mít vyřešený vztah s biologickým otcem a určitě jsem na plno věcí zapomněl.....smile

teda já mám dneska rejpavou, zrcadlí vám to něco, nebo jsem se jen blbě vyspal?

Zrcadlo, chce to zrcadlo. Jak pro mě, tak pro Tebe.

Není tady

#78 30. 1. 2008 14:50

majkafa
Host

martinF napsal(a):

teda já mám dneska rejpavou, zrcadlí vám to něco, nebo jsem se jen blbě vyspal?

martineF mně to nezrcadlí ani píp. lol

#79 30. 1. 2008 14:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mám potřebu napravit jednu věc.
Pandorro, omlouvám se za své rouhání. Já vím, že se s tebou nemůžu ani vzdáleně srovnávat, jen na sobě pracovat, abych jednou dokázala být tak vyrovnaným a laskavým člověkem, jakým jsi ty.

va proč se chceš srovnávat s pandorou va a však ty přece již jsi vyrovnaná - tak proč si za tím nestojíš a potřebuješ pilíř (pandoru) ?
Majkafo mě je naprosto fuck co komu nebo mě zrcadlíš - já ani nevím, proč ti tohle píšu - ale myslím si, že nemáš za potřebí si volat pan na pomoc (takový z tvého příspěvku mám pocit) .... že nevíš kudy kam. Důležité je, aby jsi ty byla spokojená a to zda ti to my tady věříme ti může být naprosto jedno stejně jako pandoře wink

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#80 30. 1. 2008 14:51

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Žíši, já su tak šťastná.. K rozhozu lásky jsem se sice ještě nepropracovala, to musím pilovat, ale už aspoň rozdávám smích

Není tady

#81 30. 1. 2008 14:52

majkafa
Host

Feu, to je tvoje, ne mé. Ten pocit. wink

#82 30. 1. 2008 14:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Mikeši, doufám, že mě neslyšíš smát se až na druhý břeh Labe. lol

Neslyším, právě laškuji s naší sexretářkou, tak neruš... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#83 30. 1. 2008 14:54

martinF
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

martinF napsal(a):

...ne, definitivně ne, když na sobě budeš pracovat, občas si nastavíš zrcadlo, začneš se mít víc ráda a budeš milovat nezištnou láskou...

...říká se bezpodmínečnou, ne nezištnou big_smile

no však já ještě neprozřel a nedošel k poznání, já ještě mohu dělat chyby smile

Není tady

#84 30. 1. 2008 14:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Feu, to je tvoje, ne mé. Ten pocit. wink

jo nelze nesouhlasit - každý tu píšeme své pocity..... Račice, ty, já, Anda, pandora - nikdo do ničí hlavy nevidí - jenom do té své (pokud je k sobě upřímný).

Není tady

#85 30. 1. 2008 14:55

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a pravda je, že já nevím kudy kam smile tak možná proto to cítím z toho tvého příspěvku smile

Není tady

#86 30. 1. 2008 14:57

majkafa
Host

Feu, něco jsem začetla smile , držím ti palečky. pussa

#87 30. 1. 2008 15:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To je v pohodě a dík smile je to na mě.... vím to wink

Není tady

#88 30. 1. 2008 21:14

lavský
♥♥♥♥♥--

pokud mě něco ubíjí, tak nutnost podřídit se debilním zvykům, stádovost, zařazování se ... nesnáším masírování lidí do předem daných forem ....

Není tady

#89 30. 1. 2008 21:17

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

pokud mě něco ubíjí, tak nutnost podřídit se debilním zvykům, stádovost, zařazování se ... nesnáším masírování lidí do předem daných forem ....

A jsi si jistý, že je to vždycky nutnost? Uveď příklad, kdy je to nutnost? Pokud nepočítám s tím, že pokud máš práci od do, tak musíš přijít v určitou hodinu a v určitou nejdřív odejít....například...ale i to si člověk vybere a vědomě a svobodně s tím souhlasí, když dobrovolně podepíše pracovní smlouvu, že....

Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 21:22)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#90 30. 1. 2008 21:24

lavský
♥♥♥♥♥--

račice:

že se musíš usmívat. Třeba v práci kolegyně je nasraná, mluví hnusně, jako dlaždič, blbá jak tágo .. a do telefonu tak miloučce "a ... a .... a pane inženýre" ... taková přetvářka. To ten člověk radši nemá dělat snad nic, dkyž to, co provádí, je jen přetvářka a není s tím ztotožněn ... nebo takové podlejzavosti. nebo jsem moc naivní a pocitvý?
Nedělám práci, co mě baví, prostě se ale něčím živit musím

Není tady

#91 30. 1. 2008 21:32

majkafa
Host

lavský, jsi nezmar.

#92 30. 1. 2008 21:33

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

račice:

že se musíš usmívat. Třeba v práci kolegyně je nasraná, mluví hnusně, jako dlaždič, blbá jak tágo .. a do telefonu tak miloučce "a ... a .... a pane inženýre" ... taková přetvářka. To ten člověk radši nemá dělat snad nic, dkyž to, co provádí, je jen přetvářka a není s tím ztotožněn ... nebo takové podlejzavosti. nebo jsem moc naivní a pocitvý?
Nedělám práci, co mě baví, prostě se ale něčím živit musím

K té kolegyni, ale ona s tím problém asi nemá, proč máš teda ty?...dej ji svobodu, když ji to tak vyhovuje. Ale ty se tak nechovej, když to cítíš jako přetvářku. Nemusíš se přece přetvařovat a usmívat se, když se Ti nechce. Já jsem OSVČ a mám klienty, na které by se člověk "měl" usmívat. Když mi však nějaký klient začne nadávat, tak ho vykážu z kanceláře, a klidně o něj přijdu. Byť by si třeba stěžoval u mé "domovské" finanční instituce pro kterou pracuju, že jsem mu jeho požadavek nevyřídila. Podle mě je to vždy otázka volby...otázka volby každého z nás, a Tvá kolegyně si vybrala chtít se přetvařovat, tak ji nech, má na to právo.
Píšeš, že to snad ten člověk nemá dělat nic, když to co provádí je přetvářka a není s tím ztotožněn - proč tedy děláš práci, která Tě nebaví?? Taky se tím pádem přetvařuješ. Myslíš, že opravdu nejsou možnosti, hledat a jít za tím, co Tě baví?? Není spíš v tom pohodlnost, pohnout se vpřed a zkusit něco měnit, hledat jiné možnosti uplatnění?? Já myslím, že tohle je možné vždy.smilewink Jen chtítsmile

Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 21:51)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#93 30. 1. 2008 21:36

majkafa
Host

lavský, please, proč máš zase jiný nick?

#94 30. 1. 2008 21:37

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

lavský, jsi nezmar.

majko:dumbom:já nevím co dnes máš s těmi nezmary, lhářkami, ťunťami...psala jsi, že to co píšeš o druhých, píšeš vlastně o sobě....vypadá to, že já snad s Tebou začnu souhlasit;)

Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 21:37)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#95 30. 1. 2008 21:38

majkafa
Host

Račice, zřejmě nevíš, kdo je lavský.

#96 30. 1. 2008 21:46

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Račice, zřejmě nevíš, kdo je lavský.

Ne, nevím, a je mi to celkem jedno, já řeším jeho problém, o kterém tu píše, ne jeho, jako osobu.
Problém, který tu nastínil, myslím, že zná spousta lidí, a nedokáže se s ním vyrovnat, srovnat (já to např. kdysi pociťovala úplně stejně - v době, kdy jsem byla taky zaměstnanec, a proto k tomu vlastně píši) A jestli to tu řeší lavský,který změnil 6x nick, zephyr, Franta či Pepa z horní dolní je mi fuk, ten problém tím na své důležitosti neztrácí, pro mě teda ne....

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#97 30. 1. 2008 21:50

majkafa
Host

Račice, dobrá,  já jen, že on ten problém bude mít furt, bo ho nijak řešit nechce. Nu, házej perly sviním. big_smile I jsi se celkem trefila, asi jsi ještě optimista, já už v tomto případě ne, bo myslím, že jsme už zkusili nemožné. Měj se hezky.

#98 30. 1. 2008 22:00

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Račice, dobrá,  já jen, že on ten problém bude mít furt, bo ho nijak řešit nechce. Nu, házej perly sviním. big_smile I jsi se celkem trefila, asi jsi ještě optimista, já už v tomto případě ne, bo myslím, že jsme už zkusili nemožné. Měj se hezky.

tummenupp Taky mě to už nějak neláká ho ani číst. Absolutní negativisty ve všech směrech se snažím do svého života nepouštět (ani virtuální). Když se někdo nechce z toho negativismu vyhrabat ..... zůstane prostě stále na stejném místě. rock

Není tady

#99 30. 1. 2008 22:00

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Majko, ale já zas neřeším až tak jeho, já si zas rekapituluji vlastní minulost:) Já jsem asi strašný sobec, ale já jsem na Babi kvůli sobě.smile
A kdyby mu třeba u toho, k čemu jsem došla já, i trochu svitlo, taky dobře. Navíc nějak si nemůžu vybavit, kdo to je a co tu řešil a nevím, že bych se k němu vyjadřovala...
A člověku častokrát zapálí v době, kdy by to ostatní možná ani nečekali, najednou ho osvítí a je... a může to být jakýkoliv podnět. Víš, mě házely ty perly sviním,  snad 10 let a já v tomhle směru měla maximálně krátké vedeníbig_smile a taky jsem po tu dobu nechtěla nic řešit, nebyla jsem prostě douho připravená....Ale jsem ráda, že nepřestali:)....a protože mi nakonec stejně docvaklo, tak ano, máš pravdu, jsem věčný optimista:D
Taky se měj hezky.

Upravil(a) Račice dračice (30. 1. 2008 22:03)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#100 30. 1. 2008 22:04

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Račice dračice napsal(a):

Majko, ale já zas neřeším až tak jeho, já si zas rekapituluji vlastní minulost:) Já jsem asi strašný sobec, ale já jsem na Babi kvůli sobě.smile
A kdyby mu třeba u toho, k čemu jsem došla já, i trochu svitlo, taky dobře. Navíc nějak si nemůžu vybavit, kdo to je a co tu řešil a nevím, že bych se k němu vyjadřovala...
A člověku častokrát zapálí v době, kdy by to ostatní možná ani nečekají, najednou ho osvítí a je... a může to být jakýkoliv podnět. Víš, mě házely ty perly sviním,  snad 10 let a já v tomhle směru měla maximálně krátké vedeníbig_smile a taky jsem po tu dobu nechtěla nic řešit, nebyla jsem prostě douho připravená....Ale jsem ráda, že nepřestali:)....a protože mi nakonec stejně docvaklo, tak ano, máš pravdu, jsem věčný optimista:D
Taky se měj hezky.

Neboj, já jsem tu taky kvůli sobě. Třídím stále myšlenky a jsem ráda, když můžu někomu poradit, nebo ho jen "vyslechnout", ale tento člověk už četl rad kilometry a bohužel je stále stejně zabejčený a občas i zlý ...... takže byl i párkrát zabanovaný.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí