29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Júva, já krásně zrcadlím!
Júva no to je super ! .... majkafo - už ty prsty do elektriky nestrkej
Není tady
Že vás to zase baví
Není tady
lavský napsal(a):
nevíte, čím to může být?
Pořád se člověk srovnává, pořád se cítí blbě, buď tak nebo tak, nikdy ne bez nějakých měřítek ....
Ja sa neporovnávam, alebo sa o to aspoň snažím. A vzhľaodm na moju nesúťaživú povahu a na charakter mojej práce sa mi to clekom darí. Som DOSELDNE nesúťaživá a neporovnávajúca.
Není tady
Feuria napsal(a):
No nejde asi o srovnávání se - ale spíš o to - že když je někdo malá 165 blondýna a má ZŠ(IQ - dvě cifry) - tak z ní těžko bude dlouhonohá 175cm vysoká bruneta s IQ 150 - člověk by měl vycházet z toho - co má
a najít se - být spokojený.... i když nějaká ta motivace by zase chybět neměla
k tomu na sobě stále makat...... né proto, že chci být stejná jako Iveta - ale proto, že chci být hrdá na to, že jsem Fe
Ja som si napríklad opakovala ako mantru niečo, čo mi doslova darovala moja učiteľka z tantricko-šamanských seminárov: NEMUSÍM NIKOMU NIČ DOKAZOVAŤ, ANI SAMA SEBE. Neskôr som to ešte zmenila na formuláciu bez negatívov, ale na začiatok je to podľa mňa véééľmi výstižné a dobré.
Není tady
majkafa napsal(a):
Myslíš? Kdepak..Jen píšu, co tu vidím. Během jediné stránky minimálně třikrát pokus někoho nas.at. A minimálně jednou docela podpásovka..nemůžu za to, že ti nevyšel vztah se ženáčem..Já sice občas taky mastím chyby, ale číst celkem umím.
Občas když si tu čtu, čte mi přes rameno i dcera. Minule zaznělo těsně po vyhnání od počítače skrze dveře: Tak mi aspoň řekni, co té Jedubabě kdo udělal.. Mám zdlouhavě vysvětlovat na čí příspěvky tak to děcko reagovalo? (Jo, sypu si popel na hlavu, označeni Jedubaba zřejmě bude jednou z mých výchovných chyb)
Promiň, Kaliku
Není tady
Ando, krásně tobě i tvé dceři zrcadlím.
Já už vím, že co o druhých píšeme - o sobě píšeme. Píšu to s plným vědomím toho, co to znamená pro mne.
Upravil(a) majkafa (30. 1. 2008 13:24)
Fe, díky:pussa:
Jinač Kaliku, baví, jsme ženský ne:D.
Ne, vážně, pro mě je otázka, kt. začnu řešit a rozebírat,otázka do diskuze, a na diskuzi jsme ne:)
Mám totiž často pocit že jsem nepochopena, jak své věty myslím a pak se spustí můj vysvětlovací proces:lol: (asi pracovní deformace z práce, kdy klientům vysvětluji často něco, co je pro ně španělská ves:))
Asi jsem v tomhle směru trpělivá
Ikdyž zapomínám na to, že kdo pochopit nechce, nepochopí, nebo prostě ani pochopit často ještě nemůže.
Není tady
majkafa napsal(a):
A napadlo Tě někdy co zrcadlíme často my Tobě, že máš potřebu stále taky reagovat...
Já ti napsala, co zrcadlíš ty mě, co to napsat ty mě, když jsi v tom tak zběhlá?
Není tady
majkafa napsal(a):
Já už vím, že co o druhých píšeme - o sobě píšeme. Píšu to s plným vědomím toho, co to znamená pro mne.
Díky za odpověď
Není tady
Ando, výš jsem ti doplnila.
Račice, nebudu ti psát, co mi zrcadlíš, nemusím.
Upravil(a) majkafa (30. 1. 2008 13:26)
majkafa napsal(a):
co zdrcadlíš netušim, ale připomínáš mi moji babičku, kterou sice obdivuju, protože si v životě taky prošla těžkýma věcma, nicméně má pocit, že ji to opravňuje k tomu, aby s druhýma komunikovala stylem, jakoby by spolkla rádio, všechno ví, všechno zná a hlavně vidí do všech a ví, co je pro ně nejlepší
Není tady
Možná jo. Možná máš pravdu a až zas příště uvídím v šalině babu pyskující na spolucestující, okamžitě zakážu mozku veškeré úvahy o protivných a nenaladěných jedincích, vzpomenu na zrcadlo a sama k sobě pravím: Jaká to jemná a milá stařenka!
Není tady
A co, když vím?
Začíná se mi líbit, jak tady některé hooodně irituju, jak skrze mě vidí na sobě věci.
Ježíši, já budu jako Pan, ta tady taky s..re hoodně lidí. Díky vám.
Holky, nechcete se radši někde setkat a dát si tam přes hubu?
Není tady
Anda napsal(a):
Možná jo. Možná máš pravdu a až zas příště uvídím v šalině babu pyskující na spolucestující, okamžitě zakážu mozku veškeré úvahy o protivných a nenaladěných jedincích, vzpomenu na zrcadlo a sama k sobě pravím: Jaká to jemná a milá stařenka!
Ando, taky jsem to tak dělávala, zamyslela jsem se nad tím, že ten člověk má dnes třeba špatný den, něco se mu přihodilo, je smutnej, někdo mu ublížil, a hned jsem ho viděla jinak. Teď už ne, teď už vidím na první pohled "jemnou a milou stařenku" a tyhle myšlenky mě napadají už jenom výjimečně.
Mám ráda sebe, mám ráda lidi kolem mne, rozdávám lásku, kterou v sobě mám a ona se mi násobně vrací. Už jsem tady mockrát psala, žiju si své nebe na zemi. Díkybohu, že jsem k němu dospěla.
majkafa napsal(a):
A co, když vím?
Začíná se mi líbit, jak tady některé hooodně irituju, jak skrze mě vidí na sobě věci.
Ježíši, já budu jako Pan, ta tady taky s..re hoodně lidí. Díky vám.
mě třeba neštveš vůbec, já s Tebou soucítím a to je celé
Není tady
Mám potřebu napravit jednu věc.
Pandorro, omlouvám se za své rouhání. Já vím, že se s tebou nemůžu ani vzdáleně srovnávat, jen na sobě pracovat, abych jednou dokázala být tak vyrovnaným a laskavým člověkem, jakým jsi ty.
Tak tos měla říct hned, že to, co tu dnes rozhazuješ, je láska. Měla bych jasno.
Ale nic, kašleme na to, Ty máš svoje zrcadlo, které vysvětlí vždy a vše a nemá cenu se o to s tebou přít. Další debata by asi byla bezpředmětná. Jenom bych si možná dobře přečetla Pandořřino motto
Není tady
Ando, přečti!
Krásně jsi mě rozesmála, neblázni, bude mě bolet břicho.
Proč já Ti ten smích nemůžu uvěřit?! nevím, asi jsem fakt zvrácená..A definitivně ztracená.
Není tady
Anda napsal(a):
Proč já Ti ten smích nemůžu uvěřit?! nevím, asi jsem fakt zvrácená..A definitivně ztracená.
ne, definitivně ne, když na sobě budeš pracovat, občas si nastavíš zrcadlo, začneš se mít víc ráda a budeš milovat nezištnou láskou, tak ještě nejsi ztracena
teda taky musíš mít vyřešený vztah s biologickým otcem a určitě jsem na plno věcí zapomněl.....
teda já mám dneska rejpavou, zrcadlí vám to něco, nebo jsem se jen blbě vyspal?
Není tady
majkafa napsal(a):
Anda napsal(a):
Ando, taky jsem to tak dělávala, zamyslela jsem se nad tím, že ten člověk má dnes třeba špatný den, něco se mu přihodilo, je smutnej, někdo mu ublížil, a hned jsem ho viděla jinak. Teď už ne, teď už vidím na první pohled "jemnou a milou stařenku" a tyhle myšlenky mě napadají už jenom výjimečně.
Mám ráda sebe, mám ráda lidi kolem mne, rozdávám lásku, kterou v sobě mám a ona se mi násobně vrací.Už jsem tady mockrát psala, žiju si své nebe na zemi. Díkybohu, že jsem k němu dospěla.
Prozraď mi, co sis šlehla
chci také
Není tady
martinF napsal(a):
...ne, definitivně ne, když na sobě budeš pracovat, občas si nastavíš zrcadlo, začneš se mít víc ráda a budeš milovat nezištnou láskou...
...říká se bezpodmínečnou, ne nezištnou
Není tady
Chceš číslo na mého kolegu? Chudák málem dostal šok, bo to nešlo zastavit, musela jsem se nahlas smát, dyk já ani nemůžu jít snad za chvilku na anglinu, bo si vzpomenu a budu se řehonit. Pobavila jsi mě. Dík.
Dneska jsem si prodloužila život. Netušíš, proč jsi mě právě ty tím prohlážením pobavila. Jen vynech "možná", a nahraď - "určitě".
Feuria napsal(a):
majkafa napsal(a):
Anda napsal(a):
Mám ráda sebe, mám ráda lidi kolem mne, rozdávám lásku, kterou v sobě mám a ona se mi násobně vrací.Už jsem tady mockrát psala, žiju si své nebe na zemi. Díkybohu, že jsem k němu dospěla.
Prozraď mi, co sis šlehla
![]()
chci také
Tak teď jsem si díky Tobě pocintala klávesnici a monitor
Není tady