|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pisatel napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No aspoň můžete vybírat a nebo přebírat a nebo taky střílet![]()
* jé já to blbě přečetla....tak to tedy souhlas;)
jste tu jak na výstavce:D
to není výstavka, stojíme frontu 
Není tady

martinF napsal(a):
Akorát že PPavlaa dneska ještě neotevřela 
Nezajdeme se mezitím podívat na Merilinku u tyče?
Není tady
martinF napsal(a):
Pisatel napsal(a):
* jé já to blbě přečetla....tak to tedy souhlas;)
jste tu jak na výstavce:D
Tak to ani nepřiznávej:lol:
Pro ženskou chlap, který se postaví do řady a čeká, není žádné terno, to mi věř
Kor tak pro Ppavluu:D
A nesouhlasím
, nechci mluvit za nikoho jiného, ALE nemyslíš že pro ni tahle fronta je výstavka:P
a navíc se můžou pobavit i další

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2008 13:52)

Není tady
Někde tu padnul návrh na anální kolík. A co takhle dva anální kolíky? (pochopitelně pro každého jeden :-) ) Když jsme to vyzkoušeli poprvé, byla to síla....
Taky mě dostalo, když mi partnerka před souloží podvázala (jemně) varlata i penis hedvábným šátkem.
S úspěchem jsme zkusili i "tenisovou" variantu, když mi přes varlata a kořen penisu navlékla froté nátepník - prý se správně trefoval na poštěváček a já jsem si naopak mlsal přirážení stažených varlat k její naběhlé mušličce, mňam, velllmi vzrušující...
Není tady
Hmm, zajímavé, máme se doma ještě co učit:supr:
Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2008 14:33)

Není tady

lindaB napsal(a):
http://www.polohy.cz/index.php?sec=1&pge=2
A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..
Není tady
martinF napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak to ani nepřiznávej:lol:
![]()
Pro ženskou chlap, který se postaví do řady a čeká, není žádné terno, to mi věřKor tak pro Ppavluu:D
A nesouhlasím, nechci mluvit za nikoho jiného, ALE nemyslíš že pro ni tahle fronta je výstavka:P
ne stojíme v zástupu, takže vidí jen toho na řadě

Není tady
martinF napsal(a):
martinF napsal(a):
to není výstavka, stojíme frontuTak to ani nepřiznávej:lol:
![]()
Pro ženskou chlap, který se postaví do řady a čeká, není žádné terno, to mi věřKor tak pro Ppavluu:D
A nesouhlasím, nechci mluvit za nikoho jiného, ALE nemyslíš že pro ni tahle fronta je výstavka:P
ne stojíme v zástupu, takže vidí jen toho na řadě
![]()

ženská má lepší vidění, než si myslíš, ženské přece vidí i skrz:D

, a ani to není často zapotřebí, když sem tam nějaký si povyskočí, aby viděl, kdy už přijde na řadu;), či si tímto domnělým způsobem na to první místo pomohl:P

Není tady
Selima napsal(a):
lindaB napsal(a):
A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..
Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?
Není tady
pavel124 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tobě nevadí, že má přítelkyni, když ho miluješ ? Já bych vyskočila z kůže
Původně to je přece sexuální vztah. Bohužel to asi teď přerůstá "neznale" přes hlavu, jojo 5 orgáčů za hodinu, to by mě asi jeblo taky
Jsem zvědav až nějaká přítelkyně bude mít nějakou zajímavou nemoc, co potom udělá manžel "neznale" (když už oplácí pitomé škrábnutí). Viděl jsem včera v TV večer "Nevěrná", doporučuji
Viděla jsem to taky...
Jinak manžel se mi nazahýbal dost a dost...
Není tady
K tématu, no já bych mu nejspíš řekla, že bych chtěla vyzkoušet trojku-MMŽ. Pokud to je tedy sexuální vztah, neměl by s tím mít problém ne:)....ikdyž ješitnost a "hájení území" chlapem, byť je to jen území, kde souloží, je myslím i v tomto případě možné
Konkrétně i tento návrh by v něm mohl probudit však takovou touhu Ti ukázat své maximum, jen aby jsi na to nepotřebovala ještě nějakého dalšího, že by jsi možná vymýšlet ani nemusela:)A nebo by mohl souhlasit a třeba by jste si oba rozšířily obzory...
Ikdyž, jak čtu, jsi i zamilovaná, tak o nevím, jestli by se Ti takové zpestření líbilo...
Vycházím z toho, že píšeš, že mu záleží na Tvém uspokojení....třeba by ho to mohlo vzrušovat a mohli by jste přijít na něco neobvyklého, kdyby vás na to přivedl ještě další element v podobě někoho třetího....
Nebyla bych proti. Navrhla jsem to i manželovi, ale jemu se to rozhodně nelíbilo...bych pak na oplátku svolila i k trojce ŽŽM 
Není tady
Selima napsal(a):
lindaB napsal(a):
Něco jsem o tom četla, ale nejsem schopna to nastudovat a na mimomanželský sex je to dost zdlouhavé...
Není tady
Sirius napsal(a):
martinF napsal(a):
Oxi napsal(a):
Z toho si nic nerob, mna tieztak to se mi ulevilo, když vynechala i mladšího
Tak nevím..jestli se jen moc nevytahuje..myslel jsem, že to je jen chlapský problém..vytahovat se kterou jsme měli..vidím, že i ženské to tak praktikují. Pavli..styď se.
![]()

se ke mě nehlásíte
a těch řečí, že jsem byla nejlepší 

Není tady
Mikeš napsal(a):
martinF napsal(a):
Mikeš, kdybys nestál až na konci fronty, bys věděl, že otevřeno mám už od rána 

Není tady
Mikeš napsal(a):
martinF napsal(a):
Jen jestli se netvoří fronta i tam 
Kde je "neznala", děvčica šikovná 
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
lindaB napsal(a):
Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?
Abstinencia...
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?
Abstinencia...
To je kruté..abstinovat...jedině tak jako Robinson...ale ten tam měl kozy...hmmm,nebyl on vlastně kozákem? 
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?
Abstinencia...
A na šem či od čeho, krev potřebuje ředění? A pojkud myslíš na směšné pohyby tak to byloooooo dáááávnooooooo že by v minulém století 
Není tady
Sirius napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?Abstinencia...
To je kruté..abstinovat...jedině tak jako Robinson...ale ten tam měl kozy...hmmm,nebyl on vlastně kozákem?
Ale ten je dobrej na kmíně 
Není tady
Njn, není kozák jako kozák. 

Upravil(a) Sirius (29. 1. 2008 11:56)
Sirius napsal(a):
Njn, není kozák jako kozák.

Není tady

Moja mama hovorievala: Terpí, kazák, atamánam búdeš...
Není tady