Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 28. 1. 2008 13:44

martinF
♥♥♥♥♥--

Re: Něco nového...

Pisatel napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

Pisatel napsal(a):

No aspoň můžete vybírat a nebo přebírat a nebo taky střílet smile offtopic

* jé já to blbě přečetla....tak to tedy souhlas;)big_smile jste tu jak na výstavce:Dwink

godlikehjartapussabig_smile

to není výstavka, stojíme frontu tongue

Není tady

#177 28. 1. 2008 13:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

Akorát že PPavlaa dneska ještě neotevřela big_smile
Nezajdeme se mezitím podívat na Merilinku u tyče?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#178 28. 1. 2008 13:51

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Pisatel napsal(a):

* jé já to blbě přečetla....tak to tedy souhlas;)big_smile jste tu jak na výstavce:Dwink

Tak to ani nepřiznávej:lol:loldumbom
Pro ženskou chlap, který se postaví do řady a čeká, není žádné terno, to mi věřbig_smile Kor tak pro Ppavluu:D
A nesouhlasímsmile, nechci mluvit za nikoho jiného, ALE nemyslíš že pro ni tahle fronta je výstavka:Plollol a navíc se můžou pobavit i dalšíbig_smilewink

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2008 13:52)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#179 28. 1. 2008 13:58

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Někde tu padnul návrh na anální kolík. A co takhle dva anální kolíky? (pochopitelně pro každého jeden :-) )  Když jsme to vyzkoušeli poprvé, byla to síla....

Taky mě dostalo, když mi partnerka před souloží podvázala (jemně) varlata i penis hedvábným šátkem.
S úspěchem jsme zkusili i "tenisovou" variantu, když mi přes varlata a kořen penisu navlékla froté nátepník - prý se správně trefoval na poštěváček a já jsem si naopak mlsal přirážení stažených varlat k její naběhlé mušličce, mňam, velllmi vzrušující...

Still alive to ride...

Není tady

#180 28. 1. 2008 14:04

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hmm, zajímavé, máme se doma ještě co učit:supr:tummenupp

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2008 14:33)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#181 28. 1. 2008 14:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lindaB napsal(a):

http://www.polohy.cz/index.php?sec=1&pge=2

A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#182 28. 1. 2008 14:19

martinF
♥♥♥♥♥--

martinF napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pro ženskou chlap, který se postaví do řady a čeká, není žádné terno, to mi věřbig_smile Kor tak pro Ppavluu:D
A nesouhlasímsmile, nechci mluvit za nikoho jiného, ALE nemyslíš že pro ni tahle fronta je výstavka:Plollol a navíc se můžou pobavit i dalšíbig_smilewink

ne stojíme v zástupu, takže vidí jen toho na řadě  tongue smile

Není tady

#183 28. 1. 2008 14:33

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

martinF napsal(a):

ne stojíme v zástupu, takže vidí jen toho na řadě  tongue smile

offtopicbig_smileženská má lepší vidění, než si myslíš, ženské přece vidí i skrz:Dtonguelollol, a ani to není často zapotřebí, když sem tam nějaký si povyskočí, aby viděl, kdy už přijde na řadu;), či si tímto domnělým způsobem na to první místo pomohl:P

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#184 28. 1. 2008 14:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

lindaB napsal(a):

A čo takto tantrický sex? Ja osobne som preštudovala Margaux Anand: Umění sexuální magie... Skúste mrknúť tam..

Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#185 28. 1. 2008 16:36

neznalá
♥♥-----

pavel124 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tobě nevadí, že má přítelkyni, když ho miluješ ? Já bych vyskočila z kůže va

Původně to je přece sexuální vztah. Bohužel to asi teď přerůstá "neznale" přes hlavu, jojo 5 orgáčů za hodinu, to by mě asi jeblo taky godlike

Jsem zvědav až nějaká přítelkyně bude mít nějakou zajímavou nemoc, co potom udělá manžel "neznale" (když už oplácí pitomé škrábnutí). Viděl jsem včera v TV večer "Nevěrná", doporučuji vissla

Viděla jsem to taky...
Jinak manžel se mi nazahýbal dost a dost...

Není tady

#186 28. 1. 2008 16:41

neznalá
♥♥-----

offtopicbig_smile

K tématu, no já bych mu nejspíš řekla, že bych chtěla vyzkoušet trojku-MMŽsmile.  Pokud to je tedy sexuální vztah, neměl by s tím mít problém ne:)....ikdyž ješitnost a "hájení území" chlapem, byť je to jen území, kde souloží, je myslím i v tomto případě možnésmile
Konkrétně i tento návrh by v něm mohl probudit však takovou touhu Ti ukázat své maximum, jen aby jsi na to nepotřebovala ještě nějakého dalšího, že by jsi možná vymýšlet ani nemusela:)wink A nebo by mohl souhlasit a třeba by jste si oba rozšířily obzory...smile  Ikdyž, jak čtu, jsi i zamilovaná, tak o nevím, jestli  by se Ti takové zpestření líbilo...

Vycházím z toho, že píšeš, že mu záleží na Tvém uspokojení....třeba by ho to mohlo vzrušovat a mohli by jste přijít na něco neobvyklého, kdyby vás na to přivedl ještě další element v podobě někoho třetího....

Nebyla bych proti. Navrhla jsem to i manželovi, ale jemu se to rozhodně nelíbilo...bych pak na oplátku svolila i k trojce ŽŽM stolt

Není tady

#187 28. 1. 2008 16:43

neznalá
♥♥-----

Selima napsal(a):

lindaB napsal(a):

Něco jsem o tom četla, ale nejsem schopna to nastudovat a na mimomanželský sex je to dost zdlouhavé...

Není tady

#188 28. 1. 2008 16:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

martinF napsal(a):

Oxi napsal(a):

Z toho si nic nerob, mna tiez big_smile

tak to se mi ulevilo, když vynechala i mladšího smile

Tak nevím..jestli se jen moc nevytahuje..myslel jsem, že to je jen chlapský problém..vytahovat se kterou jsme měli..vidím, že i ženské to tak praktikují. Pavli..styď se. tongue reta

vava se ke mě nehlásíte va a těch řečí, že jsem byla nejlepší rolltongueuschbig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#189 28. 1. 2008 16:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

martinF napsal(a):

Mikeš, kdybys nestál až na konci fronty, bys věděl, že otevřeno mám už od rána dumbomtongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#190 28. 1. 2008 20:57

pavel124
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

martinF napsal(a):

Jen jestli se netvoří fronta i tam va

Kde je "neznala", děvčica šikovná storstark

Není tady

#191 29. 1. 2008 10:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

lindaB napsal(a):

Ještě by tam bylo trochu jedu do žil (to ne já to je z písničky/ a co na syndrom vyhoření jaký lék?

Abstinencia...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#192 29. 1. 2008 11:41

Sirius
Host

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Abstinencia...

To je kruté..abstinovat...jedině tak jako Robinson...ale ten tam měl kozy...hmmm,nebyl on vlastně kozákem? dumbom

#193 29. 1. 2008 11:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Abstinencia...

A na šem či od čeho, krev potřebuje ředění? A pojkud myslíš na směšné pohyby tak to byloooooo dáááávnooooooo že by v minulém století vissla

Není tady

#194 29. 1. 2008 11:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Abstinencia...

To je kruté..abstinovat...jedině tak jako Robinson...ale ten tam měl kozy...hmmm,nebyl on vlastně kozákem? dumbom

Ale ten je dobrej na kmíně vissla

Není tady

#195 29. 1. 2008 11:56

Sirius
Host

Njn, není kozák jako kozák. tonguestolt

Upravil(a) Sirius (29. 1. 2008 11:56)

#196 29. 1. 2008 12:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Njn, není kozák jako kozák. tonguestolt

tummenupp

Není tady

#197 29. 1. 2008 13:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Moja mama hovorievala: Terpí, kazák, atamánam búdeš...

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí