|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ota napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Bez výhrad souhlasím
A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu?
Oto, já se z tebe picnu, ty to fakt vždycky rozhrábneš

Není tady

Sirius napsal(a):
Kočičáku zase reješ. Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma.
Mi povídej 
Nereju - ale když tu napsala, že s tím milencem poznala porvé v životě orgáč, tak z toho logicky vyvozuju, že manžílek je buď impotent, sobec, nebo nešika 
Není tady
Sirius napsal(a):
Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma.
A někdy, když si tu z "restaurace" vezmeš pak domů, je úplně jiná, než ta původní. A restaurace a "doma" se nám sjednotí.
Ale to jen tehdy, pokud jsme našli sami sebe a nešaháme furt do nesprávného pytle ale konečně šáhneme do toho správného. 
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:28)

majkafa napsal(a):
Znala jsem jednoho muže, který to měl tak, že oblečený chtěl být on.
Furt lepší, než jedno starší vlákno, které mě málem shodilo ze židle - jedna z žen tam popisovala, že její přítel, vášnivý potápěč, to chce dělat jedině v neoprenu a s kyslíkovými bombami na zádech a totéž vyžadoval i po ní

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ota napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Bez výhrad souhlasímA dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu?
Oto, já se z tebe picnu, ty to fakt vždycky rozhrábneš
![]()
No jo, kolikrát jsem nad tím uvažoval, před svatbou ji vidět nemůžeš a pak o svatební noci svlíkne hadr a chlapa je*ne. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Mi povídej
Nereju - ale když tu napsala, že s tím milencem poznala porvé v životě orgáč, tak z toho logicky vyvozuju, že manžílek je buď impotent, sobec, nebo nešika

Ota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ota napsal(a):
A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu?Oto, já se z tebe picnu, ty to fakt vždycky rozhrábneš
![]()
No jo, kolikrát jsem nad tím uvažoval, před svatbou ji vidět nemůžeš a pak o svatební noci svlíkne hadr a chlapa je*ne.
cvoku
Není tady
majkafa napsal(a):
Sirius napsal(a):
Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma.
A někdy, když si tu z "restaurace" vezmeš pak domů, je úplně jiná, než ta původní. A restaurace a "doma" se nám sjednotí.
Ale to jen tehdy, pokud jsme našli sami sebe a nešaháme furt do nesprávného pytle ale konečně šáhneme do toho správného.
Asi Ti začnu tiše závidět, jestli jsi našla. Doufám, že i na mne se štěstí usměje. Nebo usmálo? Kdo ví.
Třeba pro stromy nevidím les..nebo jak to je. 
Siriusi, to ukáže čas. Znám pár takových párů, moc jich není, ale existují. Kéž by i mně bylo přáno zařadit se k nim a na sklonku života říct, že jsem to zažila.
majkafa napsal(a):
Siriusi, to ukáže čas. Znám pár takových párů, moc jich není, ale existují. Kéž by i mně bylo přáno zařadit se k nim a na sklonku života říct, že jsem to zažila.
neznáme se osobně, ale řeknu Ti..holka přeju Ti to. 

Ota napsal(a):
To jo, zejména když má pod tím hábitem opasek s granátama, Semtexem a několik zásobníků do Kalašnikova 
Není tady
Siriusi, děkuji, ale zatím mě, nás čeká dlouhá cesta, která ještě jistým způsobem ani nemá začátek. A možná ho ani mít nebude. Kdoví. Nebojím se. Co se má stát, to se stane. Já si jen tak žiju. A užívám duševní blízkosti, jakou jsem doteď nepoznala. 
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:50)
Mikeš napsal(a):
Ota napsal(a):
To jo, zejména když má pod tím hábitem opasek s granátama, Semtexem a několik zásobníků do Kalašnikova
Z toho bych strach neměl..nejsem vysoce postavený politik..na druhou stranu si můžeš říct, že sex s takovou je opravdu bomba. 
A co nějaké sexuální pomůcky? To je pěkné spestření! Nebo si před ním hraj sama se sebou - to se chlapům líbí.
Není tady

Sirius napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ota napsal(a):
Z toho bych strach neměl..nejsem vysoce postavený politik..na druhou stranu si můžeš říct, že sex s takovou je opravdu bomba.
No jo, ale představ si, že je šeredná, jak noc, pod nosem knírka a řekne, když mi to neuděláš, tak to odpálím..
Není tady
Vždyť to říkám..bombastickej sex.

Sirius napsal(a):
Tak ted jsem se skvele pobavila 
Není tady

Sirius napsal(a):
Truchu ironie..někdy je oblečené tělo hezčí než svlečené.
Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Tohle se mi libi, budu to uplatnovat. Priste reknu at zapoji svoji fantazii, ze ja se svlekat nehodlam
. Jsem fakt stydliva. 
Není tady
Sirius napsal(a):
Máš plnou schránku 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sirius napsal(a):
Máš plnou schránku
Už ne.
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Mi povídej
Sobec
Není tady
A říkalas mu, že ti v sexu nevyhovuje ??
Není tady
Ne, že nevyhovuje.Je třeba lépe vybaven,než milenec,ale žádné líbání, hlazení...Předehra formou - vykuř mi ho ...a samozřejmě jsem mu to říkala, mockrát.
A taky s nevěrou začal on. A teď mi tvrdí, že už si to ujasnil a chce mě.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?
Asi nějak tak... on těch přítelkyň měl za tu dobu, co jsme spolu už pár...nevadilo mi to, protože jsem o rozvodu neuvažovala...to až teď, co jsme se častěji scházeli....
Není tady
Sirius napsal(a):
to taky nezní zle... že by to zabralo?
Není tady