Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 27. 1. 2008 17:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Něco nového...

Ota napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

Bez výhrad souhlasím tummenupp

A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu? lol

Oto, já se z tebe picnu, ty to fakt vždycky rozhrábneš lol lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 27. 1. 2008 17:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Kočičáku zase reješ. Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma. tongue

Mi povídej big_smile
Nereju - ale když tu napsala, že s tím milencem poznala porvé v životě orgáč, tak z toho logicky vyvozuju, že manžílek je buď impotent, sobec, nebo nešika tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#78 27. 1. 2008 17:27

majkafa
Host

Sirius napsal(a):

Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma. tongue

A někdy, když si tu z "restaurace" vezmeš pak domů, je úplně jiná, než ta původní. A restaurace a "doma" se nám sjednotí.
Ale to jen tehdy, pokud jsme našli sami sebe a nešaháme furt do nesprávného pytle ale konečně šáhneme do toho správného. smile

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:28)

#79 27. 1. 2008 17:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Znala jsem jednoho muže, který to měl tak, že oblečený chtěl být on. big_smile

Furt lepší, než jedno starší vlákno, které mě málem shodilo ze židle - jedna z žen tam popisovala, že její přítel, vášnivý potápěč, to chce dělat jedině v neoprenu a s kyslíkovými bombami na zádech a totéž vyžadoval i po ní big_smile big_smile

Není tady

#80 27. 1. 2008 17:29

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

Ota napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Bez výhrad souhlasím tummenupp

A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu? lol

No jo, kolikrát jsem nad tím uvažoval, před svatbou ji vidět nemůžeš a pak o svatební noci svlíkne hadr a chlapa je*ne. lol

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#81 27. 1. 2008 17:33

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

Mi povídej big_smile
Nereju - ale když tu napsala, že s tím milencem poznala porvé v životě orgáč, tak z toho logicky vyvozuju, že manžílek je buď impotent, sobec, nebo nešika tummenupp

tummenuppstolt

#82 27. 1. 2008 17:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ota napsal(a):

No jo, kolikrát jsem nad tím uvažoval, před svatbou ji vidět nemůžeš a pak o svatební noci svlíkne hadr a chlapa je*ne. lol

lol lol lol cvoku

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#83 27. 1. 2008 17:35

Sirius
Host

majkafa napsal(a):

Sirius napsal(a):

Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma. tongue

A někdy, když si tu z "restaurace" vezmeš pak domů, je úplně jiná, než ta původní. A restaurace a "doma" se nám sjednotí.
Ale to jen tehdy, pokud jsme našli sami sebe a nešaháme furt do nesprávného pytle ale konečně šáhneme do toho správného. smile

Asi Ti začnu tiše závidět, jestli jsi našla. Doufám, že i na mne se štěstí usměje. Nebo usmálo? Kdo ví. tongue Třeba pro stromy nevidím les..nebo jak to je. reta

#84 27. 1. 2008 17:39

majkafa
Host

Siriusi, to ukáže čas. Znám pár takových párů, moc jich není, ale existují. Kéž by i mně bylo přáno zařadit se k nim a na sklonku života říct, že jsem to zažila.

#85 27. 1. 2008 17:45

Sirius
Host

majkafa napsal(a):

Siriusi, to ukáže čas. Znám pár takových párů, moc jich není, ale existují. Kéž by i mně bylo přáno zařadit se k nim a na sklonku života říct, že jsem to zažila.

neznáme se osobně, ale řeknu Ti..holka přeju Ti to. hjartapussa

#86 27. 1. 2008 17:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

To jo, zejména když má pod tím hábitem opasek s granátama, Semtexem a několik zásobníků do Kalašnikova tummenupp

Není tady

#87 27. 1. 2008 17:49

majkafa
Host

Siriusi, děkuji, ale zatím mě, nás čeká dlouhá cesta, která ještě jistým způsobem ani nemá začátek. A možná ho ani mít nebude. Kdoví. Nebojím se. Co se má stát, to se stane. Já si jen tak žiju. A užívám duševní blízkosti, jakou jsem doteď nepoznala. smile

Upravil(a) majkafa (27. 1. 2008 17:50)

#88 27. 1. 2008 17:50

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

Ota napsal(a):

To jo, zejména když má pod tím hábitem opasek s granátama, Semtexem a několik zásobníků do Kalašnikova tummenupp

Z toho bych strach neměl..nejsem vysoce postavený politik..na druhou stranu si můžeš říct, že sex s takovou je opravdu bomba. lol

#89 27. 1. 2008 17:51

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

A co nějaké sexuální pomůcky? To je pěkné spestření! Nebo si před ním hraj sama se sebou - to se chlapům líbí.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#90 27. 1. 2008 17:53

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Sirius napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Ota napsal(a):

Z toho bych strach neměl..nejsem vysoce postavený politik..na druhou stranu si můžeš říct, že sex s takovou je opravdu bomba. lol

No jo, ale představ si, že je šeredná, jak noc, pod nosem knírka a řekne, když mi to neuděláš, tak to odpálím..lol

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#91 27. 1. 2008 17:58

Sirius
Host

Vždyť to říkám..bombastickej sex.

#92 27. 1. 2008 17:59

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Sirius napsal(a):

lol lol lol godlike tummenupp Tak ted jsem se skvele pobavila lol

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#93 27. 1. 2008 18:02

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Sirius napsal(a):

Truchu ironie..někdy je oblečené tělo hezčí než svlečené.
Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

Tohle se mi libi,  budu to  uplatnovat. Priste reknu at zapoji svoji fantazii, ze ja se svlekat nehodlam lol. Jsem fakt stydliva. gloria

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#94 27. 1. 2008 18:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Máš plnou schránku dumbom

Není tady

#95 27. 1. 2008 18:18

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Sirius napsal(a):

Máš plnou schránku dumbom

Už ne.

#96 27. 1. 2008 19:34

neznalá
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

Mi povídej big_smile

Sobec

Není tady

#97 27. 1. 2008 19:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

A říkalas mu, že ti v sexu nevyhovuje ??

Není tady

#98 27. 1. 2008 19:38

neznalá
♥♥-----

Ne, že nevyhovuje.Je třeba lépe vybaven,než milenec,ale žádné líbání, hlazení...Předehra formou - vykuř mi ho ...a samozřejmě jsem mu to říkala, mockrát.
A taky s nevěrou začal on. A teď mi tvrdí, že už si to ujasnil a chce mě.

Není tady

#99 27. 1. 2008 19:41

neznalá
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?

Asi nějak tak... on těch přítelkyň měl za tu dobu, co jsme spolu už pár...nevadilo mi to, protože jsem o rozvodu neuvažovala...to až teď, co jsme se častěji scházeli....

Není tady

#100 27. 1. 2008 19:43

neznalá
♥♥-----

Sirius napsal(a):

to taky nezní zle... že by to zabralo?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí