Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 27. 1. 2008 16:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Něco nového...

neznalá napsal(a):

Tak to jste si asi hodně podobní...on to taky miluje...stačí mu, když objevuje ta místa, která mě nutí svíjet se... a když na něj narazí, tak se ním dlouho a dlouho zabývá a já mu to chci vrátit. Naučila jsem se kvůli němu polykat :-), ale chci ho uspokojovat i jinak? Jak? Tak, aby na to nikdy nezapoměl... Nás k sobě táhne jen ta sexuální touha...teda spíš jeho. Já jako správná ženská jsem se zamilovala.

big_smile tak o to jde, ty ho chceš prostě "klofnout" a chceš na to jít přes sex tongue Čekáš, že když s tebou zažije co ještě nezažil, že se zamiluje taky big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 27. 1. 2008 16:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

Já mám rád orální sex. nepreferuji, ale více se uvolním, a to i když ho provádím já. A mám též jako ten tvůj rád, když je uspokojena partnerka. Dokonce ještě raději. Tomu pocitu, když se žena svíjí v křečích orgasmu se jen tak něco nevyrovná.

Já mám rád vlastně to samé, co Ty. Taky miluju orál, a taky je pro mě uspokujení partnerky prioritou No. 1 godlike Navíc miluju sexík na nějakých ne k tomu zrovna určených místech, např. ve vlaku, v kanceláři apod....

va jůůů já taky ... teda ty místa a tak ... a pak, že nerostou va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 27. 1. 2008 16:13

neznalá
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

neznalá napsal(a):

Tak to jste si asi hodně podobní...on to taky miluje...stačí mu, když objevuje ta místa, která mě nutí svíjet se... a když na něj narazí, tak se ním dlouho a dlouho zabývá a já mu to chci vrátit. Naučila jsem se kvůli němu polykat :-), ale chci ho uspokojovat i jinak? Jak? Tak, aby na to nikdy nezapoměl... Nás k sobě táhne jen ta sexuální touha...teda spíš jeho. Já jako správná ženská jsem se zamilovala.

big_smile tak o to jde, ty ho chceš prostě "klofnout" a chceš na to jít přes sex tongue Čekáš, že když s tebou zažije co ještě nezažil, že se zamiluje taky big_smile

No, původně ano, ale je to stále těžší a těžší...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...Takže už bude brzo po experimentech...

Není tady

#54 27. 1. 2008 16:14

Sirius
Host

neznalá napsal(a):

Vybavena až až... :-)
Prádýlko okamžitě shazuje...A vrhá se na mě se slovy: ty mi tak chutnáš...

Oblečení nechat..podvazkový pás, punčošky, a sukýnku..možno i kozačky..nahoře klidně i rajcovní podprsenku, nebo košili svázanou na uzel.

#55 27. 1. 2008 16:17

neznalá
♥♥-----

Sirius napsal(a):

neznalá napsal(a):

Vybavena až až... :-)
Prádýlko okamžitě shazuje...A vrhá se na mě se slovy: ty mi tak chutnáš...

Oblečení nechat..podvazkový pás, punčošky, a sukýnku..možno i kozačky..nahoře klidně i rajcovní podprsenku, nebo košili svázanou na uzel.

Vyřídím :-)

Není tady

#56 27. 1. 2008 16:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

neznalá napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

neznalá napsal(a):

No, původně ano, ale je to stále těžší a těžší...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...Takže už bude brzo po experimentech...

Nezlob se, ale teď to vůbec nechápu va jsi vdaná a zamilovaná do něj a chtěla jsi ať se taky zamiluje ... to ses chtěla rozvést, nebo co ??
Ptám se hloupě, viď ... je to tvoje věc, sorry.

Není tady

#57 27. 1. 2008 16:19

neznalá
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

neznalá napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nezlob se, ale teď to vůbec nechápu va jsi vdaná a zamilovaná do něj a chtěla jsi ať se taky zamiluje ... to ses chtěla rozvést, nebo co ??
Ptám se hloupě, viď ... je to tvoje věc, sorry.

Jo, chtěla jsem se rozvést.Miluju jeho jako osobu i úžasný sex, který jsem nikdy nezažila. První chlap, co mě přivedl k vyvrcholení.

Není tady

#58 27. 1. 2008 16:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?

Není tady

#59 27. 1. 2008 16:25

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?

Ajaj, sem říkal, že to bude jinak. No děvče nezávidím Ti tento stav. Láska je hrozná potvora, měl jsem něco podobného nedávno, zamilovat se = problémy.

#60 27. 1. 2008 16:28

majkafa
Host

neznalá napsal(a):

Nenudíme se, je to nádhera...jen chce pořád něco nového a já už nevím co nabídnout...

Ty už nevíš, co nabídnout? Zní mi to velmi smutně.

#61 27. 1. 2008 16:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile proto se nezamilovávám hmm
Hele, je fuč, snad jsem nerejpla do čeho jsem neměla va

Není tady

#62 27. 1. 2008 16:31

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

big_smile proto se nezamilovávám hmm
Hele, je fuč, snad jsem nerejpla do čeho jsem neměla va

Snad ne, třeba jde vyzkoušet doporučené. gloria dumbom tongue pussa

#63 27. 1. 2008 16:32

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Většinu chlapů (mě nevyjímaje) rajcuje prádélko, punčošky, apod...

Většinu chlapů ne. smile Si myslím dle mých zkušeností a čtení.

#64 27. 1. 2008 16:37

Sirius
Host

majkafa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Většinu chlapů (mě nevyjímaje) rajcuje prádélko, punčošky, apod...

Většinu chlapů ne. smile Si myslím dle mých zkušeností a čtení.

Truchu ironie..někdy je oblečené tělo hezčí než svlečené.
Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

#65 27. 1. 2008 16:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius, souhlas smilewink

Není tady

#66 27. 1. 2008 16:48

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

Sirius, souhlas smilewink

Děkuju. godlikepussahjarta

#67 27. 1. 2008 17:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

neznalá napsal(a):

...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...

No vida, jak to z Tebe leze big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#68 27. 1. 2008 17:09

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

neznalá napsal(a):

Jo, jo....je nás víc než v loni, obyčejnech pěšáků...... Tak už to v životě chodí, což?

#69 27. 1. 2008 17:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

Bez výhrad souhlasím tummenupp

Není tady

#70 27. 1. 2008 17:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

neznalá napsal(a):

Ale Mikeši, stává se i v lepších rodinách winkbig_smile

Není tady

#71 27. 1. 2008 17:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

neznalá napsal(a):

Takže - jestli to dobře chápu - s panem manželem sexík nic moc???

Není tady

#72 27. 1. 2008 17:15

Sirius
Host

Mikeš napsal(a):

neznalá napsal(a):

Takže - jestli to dobře chápu - s panem manželem sexík nic moc???

Kočičáku zase reješ. Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma. tongue

#73 27. 1. 2008 17:23

majkafa
Host

Sirius napsal(a):

Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

Souhlasím - do jisté doby.
Ale - i v těch nejintimnějších chvilkách? Já to takhle nemám.
Znala jsem jednoho muže, který to měl tak, že oblečený chtěl být on. big_smile

#74 27. 1. 2008 17:25

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Sirius napsal(a):

...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.

Bez výhrad souhlasím tummenupp

A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu? lol

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#75 27. 1. 2008 17:25

majkafa
Host

I v posteli? lol

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí