|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
neznalá napsal(a):
Tak to jste si asi hodně podobní...on to taky miluje...stačí mu, když objevuje ta místa, která mě nutí svíjet se... a když na něj narazí, tak se ním dlouho a dlouho zabývá a já mu to chci vrátit. Naučila jsem se kvůli němu polykat :-), ale chci ho uspokojovat i jinak? Jak? Tak, aby na to nikdy nezapoměl... Nás k sobě táhne jen ta sexuální touha...teda spíš jeho. Já jako správná ženská jsem se zamilovala.
tak o to jde, ty ho chceš prostě "klofnout" a chceš na to jít přes sex
Čekáš, že když s tebou zažije co ještě nezažil, že se zamiluje taky 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Já mám rád orální sex. nepreferuji, ale více se uvolním, a to i když ho provádím já. A mám též jako ten tvůj rád, když je uspokojena partnerka. Dokonce ještě raději. Tomu pocitu, když se žena svíjí v křečích orgasmu se jen tak něco nevyrovná.
Já mám rád vlastně to samé, co Ty. Taky miluju orál, a taky je pro mě uspokujení partnerky prioritou No. 1
Navíc miluju sexík na nějakých ne k tomu zrovna určených místech, např. ve vlaku, v kanceláři apod....
jůůů já taky ... teda ty místa a tak ... a pak, že nerostou 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neznalá napsal(a):
Tak to jste si asi hodně podobní...on to taky miluje...stačí mu, když objevuje ta místa, která mě nutí svíjet se... a když na něj narazí, tak se ním dlouho a dlouho zabývá a já mu to chci vrátit. Naučila jsem se kvůli němu polykat :-), ale chci ho uspokojovat i jinak? Jak? Tak, aby na to nikdy nezapoměl... Nás k sobě táhne jen ta sexuální touha...teda spíš jeho. Já jako správná ženská jsem se zamilovala.
No, původně ano, ale je to stále těžší a těžší...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...Takže už bude brzo po experimentech...
Není tady
neznalá napsal(a):
Vybavena až až... :-)
Prádýlko okamžitě shazuje...A vrhá se na mě se slovy: ty mi tak chutnáš...
Oblečení nechat..podvazkový pás, punčošky, a sukýnku..možno i kozačky..nahoře klidně i rajcovní podprsenku, nebo košili svázanou na uzel.
Sirius napsal(a):
neznalá napsal(a):
Vybavena až až... :-)
Prádýlko okamžitě shazuje...A vrhá se na mě se slovy: ty mi tak chutnáš...Oblečení nechat..podvazkový pás, punčošky, a sukýnku..možno i kozačky..nahoře klidně i rajcovní podprsenku, nebo košili svázanou na uzel.
Vyřídím :-)
Není tady
neznalá napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
neznalá napsal(a):
No, původně ano, ale je to stále těžší a těžší...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...Takže už bude brzo po experimentech...
Nezlob se, ale teď to vůbec nechápu
jsi vdaná a zamilovaná do něj a chtěla jsi ať se taky zamiluje ... to ses chtěla rozvést, nebo co ??
Ptám se hloupě, viď ... je to tvoje věc, sorry.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neznalá napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nezlob se, ale teď to vůbec nechápu
jsi vdaná a zamilovaná do něj a chtěla jsi ať se taky zamiluje ... to ses chtěla rozvést, nebo co ??
Ptám se hloupě, viď ... je to tvoje věc, sorry.
Jo, chtěla jsem se rozvést.Miluju jeho jako osobu i úžasný sex, který jsem nikdy nezažila. První chlap, co mě přivedl k vyvrcholení.
Není tady
A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
A jéje, takže pálení mostů. To asi fakt, že si našel přítelkyni rozdýcháváš dost těžko. To, že tady hledáš rady, jak zlepšit sex, aby se mu to líbilo je takovej poslední zoufalej pokus to ještě zvrátit, nebo si ho chceš fakt jen oživit ?
Ajaj, sem říkal, že to bude jinak. No děvče nezávidím Ti tento stav. Láska je hrozná potvora, měl jsem něco podobného nedávno, zamilovat se = problémy.
neznalá napsal(a):
Nenudíme se, je to nádhera...jen chce pořád něco nového a já už nevím co nabídnout...
Ty už nevíš, co nabídnout? Zní mi to velmi smutně.
proto se nezamilovávám 
Hele, je fuč, snad jsem nerejpla do čeho jsem neměla 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
proto se nezamilovávám
Hele, je fuč, snad jsem nerejpla do čeho jsem neměla
Snad ne, třeba jde vyzkoušet doporučené.

Mikeš napsal(a):
Většinu chlapů (mě nevyjímaje) rajcuje prádélko, punčošky, apod...
Většinu chlapů ne.
Si myslím dle mých zkušeností a čtení.
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Většinu chlapů (mě nevyjímaje) rajcuje prádélko, punčošky, apod...
Většinu chlapů ne.
Si myslím dle mých zkušeností a čtení.
Truchu ironie..někdy je oblečené tělo hezčí než svlečené.
Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Sirius, souhlas 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sirius, souhlas
Děkuju. 

neznalá napsal(a):
...já jsem vdaná a on si teď našel přítelkyni...
No vida, jak to z Tebe leze 
Není tady
Mikeš napsal(a):
neznalá napsal(a):
Jo, jo....je nás víc než v loni, obyčejnech pěšáků...... Tak už to v životě chodí, což?

Sirius napsal(a):
...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Bez výhrad souhlasím 
Není tady
Mikeš napsal(a):
neznalá napsal(a):
Ale Mikeši, stává se i v lepších rodinách 

Není tady

neznalá napsal(a):
Takže - jestli to dobře chápu - s panem manželem sexík nic moc???
Není tady
Mikeš napsal(a):
neznalá napsal(a):
Takže - jestli to dobře chápu - s panem manželem sexík nic moc???
Kočičáku zase reješ. Někdy oběd chutná v restauraci lépe než doma. 
Sirius napsal(a):
Nyní bez ironie..polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Souhlasím - do jisté doby.
Ale - i v těch nejintimnějších chvilkách? Já to takhle nemám.
Znala jsem jednoho muže, který to měl tak, že oblečený chtěl být on. 

Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
...polooblečená žena je mnohem svůdnější než odhalená...může pracovat i fantazie.
Bez výhrad souhlasím
A dovedete si kluci představit tu fantazii u těch bab z východu, který maj hadr od hlavy po patu? 
Není tady
I v posteli?