|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
neznalá napsal(a):
Možná by sedělo líp, jak uspokojit jeho? Co milují chlapi v posteli?

Tak co milují??? :-)
Není tady
Mohu mluvit jen za sebe..stačí Ti to?
Vzhledem k tomu, že jste všichni stejní... :-)
Samozřejmě, že stačí.
Není tady
neznalá napsal(a):
Nenudíme se, je to nádhera...jen chce pořád něco nového a já už nevím co nabídnout...
Moc tomu nerozumím, když chce něco nového, proč prostě s něčím nepřijde on sám 
Není tady
neznalá napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jste všichni stejní... :-)
Samozřejmě, že stačí.
Pleteš se, někteří jsme ještě horší.
Já mám rád orální sex. nepreferuji, ale více se uvolním, a to i když ho provádím já. A mám též jako ten tvůj rád, když je uspokojena partnerka. Dokonce ještě raději. Tomu pocitu, když se žena svíjí v křečích orgasmu se jen tak něco nevyrovná. Též mám rád střídání poloh, ale ne přehnaně..není to o tom předvést akrobatickou sestavu ale pěkně se pomilovat nebo si alespoň dobře zaš..at. Jedna z mých oblíbených..sedíc na kraji postele, partnerka si sedne na mne, zády ke mně, mohu jí tedy dráždit i rukou.

Sirius napsal(a):
Tak povídej, Siriusi, jak to máš rád? 
Není tady
No to je fakt. Já moc radit nemůžu sama nejsem na nějaké experimenty.
Jinak ahoj Ppavlii. 
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Tak povídej, Siriusi, jak to máš rád?
Čau Kočičáku..nejsi asi můj typ. Ale pokusím se. 

Ahoj Mayo 

Není tady
Teda kluci
se nám to tady něják zvrhává 

Není tady
Tak to jste si asi hodně podobní...on to taky miluje...stačí mu, když objevuje ta místa, která mě nutí svíjet se... a když na něj narazí, tak se ním dlouho a dlouho zabývá a já mu to chci vrátit. Naučila jsem se kvůli němu polykat :-), ale chci ho uspokojovat i jinak? Jak? Tak, aby na to nikdy nezapoměl... Nás k sobě táhne jen ta sexuální touha...teda spíš jeho. Já jako správná ženská jsem se zamilovala.
Není tady
No jestli tu něco zajímavého vymyslíte tak vyzkouším. 

Sirius napsal(a):
Já mám rád orální sex. nepreferuji, ale více se uvolním, a to i když ho provádím já. A mám též jako ten tvůj rád, když je uspokojena partnerka. Dokonce ještě raději. Tomu pocitu, když se žena svíjí v křečích orgasmu se jen tak něco nevyrovná.
Já mám rád vlastně to samé, co Ty. Taky miluju orál, a taky je pro mě uspokujení partnerky prioritou No. 1
Navíc miluju sexík na nějakých ne k tomu zrovna určených místech, např. ve vlaku, v kanceláři apod....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Sirius napsal(a):
Já mám rád orální sex. nepreferuji, ale více se uvolním, a to i když ho provádím já. A mám též jako ten tvůj rád, když je uspokojena partnerka. Dokonce ještě raději. Tomu pocitu, když se žena svíjí v křečích orgasmu se jen tak něco nevyrovná.
Já mám rád vlastně to samé, co Ty. Taky miluju orál, a taky je pro mě uspokujení partnerky prioritou No. 1
Navíc miluju sexík na nějakých ne k tomu zrovna určených místech, např. ve vlaku, v kanceláři apod....

A co vás uspokojí krom toho, že uspokojíte vy ji???
Copak chlapi preferují???
Není tady
další oblíbená..ona leží na boku..spodní noha je natažená, horní v zhruba pravém úhlu..vstupuju do ní zezadu, jedno koleno se jí opírá o kříž.
A co říkáš na on sedí opřený o pelest postele, ona na něm a tře se mu přitom ňadry o hruď?
Není tady
neznalá napsal(a):
Copak chlapi preferují???
Mě samozřejmě orál, ale celkově..možnost ejakulace..nejen do úst, v podstatě kamkoliv. No ono je to tak půl na půl, jednou raději orál, jindy normální soulož.

neznalá napsal(a):
Mě nejlíp uspokojí moje pravačka
, ale takovouto radu jsi asi neměla na mysli 

Tak např. já se rád miluji se ženou, která je částečně nebo skoro úplně oblečená. Vyhrne se sukýnka a jde se na to
Většinu chlapů (mě nevyjímaje) rajcuje prádélko, punčošky, apod...
Není tady
neznalá napsal(a):
A co říkáš na on sedí opřený o pelest postele, ona na něm a tře se mu přitom ňadry o hruď?
též moc pěkné..pokud je na to vybavena. 

Vybavena až až... :-)
Prádýlko okamžitě shazuje...A vrhá se na mě se slovy: ty mi tak chutnáš...
Není tady

neznalá napsal(a):
To taky není špatný, ovšem vzhledem k tomu, že moje manželka má prsa šestky, se mi jimi tře nejen o hruď, ale o půlku těla 
Upravil(a) Mikeš (27. 1. 2008 16:10)
Není tady
Jeho pravačka ho neuspokojuje..jako správná ryba odmítá masturbaci...
Není tady
Mikeš napsal(a):
neznalá napsal(a):
To taky není špatný, ovšem vzhledem k tomu, že moje manželka má prsa šestky, se mi jimi tře nejen o hruď, ale o půlku těla
Asi tak 
Není tady