|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chci poprosit o radu.
Mám přítele, který chce v posteli zkusit všechno a dělá vše proto, aby mě uspokojil
Neustále touží po něčem novém a já nevím, co mu jěště nabídnout? Poradíte? Nějaké sexuální praktiky... Díky.
Není tady
neznalá napsal(a):
Chci poprosit o radu.
Mám přítele, který chce v posteli zkusit všechno a dělá vše proto, aby mě uspokojil
Neustále touží po něčem novém a já nevím, co mu jěště nabídnout? Poradíte? Nějaké sexuální praktiky... Díky.
Je spousta odkazů jak na webu tak knih...jako základ ..Kámasútra.
Nechci perverzity...aspoň myslím, že tohle není to, co chce...To dostupné z Kamasutry máme za sebou...
Není tady
neznalá napsal(a):
Nechci perverzity...aspoň myslím, že tohle není to, co chce...To dostupné z Kamasutry máme za sebou...
Nemluvil jsem o perverzitách..jsou i stránky ukazující polohy...Pokud máte vše vyzkoušené a nudíte se u sexu..bojím se, že moc rad není.
Měla jsem za to, že v Kamasutře jsou stovky poloh... určitě bys tam našla na každý den jednu polohu. To vám vážně nestačí???
Není tady
Nenudíme se, je to nádhera...jen chce pořád něco nového a já už nevím co nabídnout...
Není tady
Některé se z Kamas. nedají praktikovat...
Není tady
neznalá napsal(a):
Některé se z Kamas. nedají praktikovat...
Asi to chce cvik..a..nic mi do toho není..ale typuju, že jste mladší pár...je neukojený a trochu se nudí..chce vše..pozor na to..i když mu poskytneš ze své strany vše, za čas ani to mu nemusí stačit.
Mladý... je mu 30, mě o tři víc.
Je to spíš o naplňování různých tužeb...zkouší, co cítím při té poloze a jestli je to jiné v té poloze...nehledí na své uspokojení, ale na mé...miluje se hodiny...
Není tady
neznalá napsal(a):
Mladý... je mu 30, mě o tři víc.
Je to spíš o naplňování různých tužeb...zkouší, co cítím při té poloze a jestli je to jiné v té poloze...nehledí na své uspokojení, ale na mé...miluje se hodiny...
Tak to jste šťastný pár...spousta lidí vám může závidět. 

No, to bohužel jen v sexu...
Není tady
neznalá napsal(a):
No, to bohužel jen v sexu...
Jo..též jsem zjistil, že život není jen o sexu..když už bylo pozdě..
A kdy bylo pozdě?
On zastává tentýž názor...že sex není vše.
Není tady
neznalá napsal(a):
A kdy bylo pozdě?
On zastává tentýž názor...že sex není vše.
Když už nebylo cesty zpátky
neznalá napsal(a):
Zpátky kam?
Zpět z odcizení k soužití..společnému a pěknému, naplňujícímu i dávajícímu.
Já se tam vrátit nechci...chci z toho utéct, ale nevím jak. A taky to není pěkné a naplňující, jen praktické.
Není tady
neznalá napsal(a):
Nenudíme se, je to nádhera...jen chce pořád něco nového a já už nevím co nabídnout...
nabídni mu ať něco nového vymýšlí sám...
Není tady
Ono je to vlastně celé v jeho režii...
Není tady
neznalá napsal(a):
To vypadá na problém ve vašem vztahu...
Není tady
Ne, to ne...je to vlastně jen sexuální vztah...takové plnění mých přání...aspoň tak to pojal.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
neznalá napsal(a):
To vypadá na problém ve vašem vztahu...
Řekl bych holka, že nám chceš říct něco jiného než jsi vlastně začala, ale to je jen doměnka.
Nechci, na to jsi narazil ty... Původní dotaz platí. To druhé si stejně musím rozebrat sama...
Není tady
Možná by sedělo líp, jak uspokojit jeho? Co milují chlapi v posteli?
Upravil(a) neznalá (27. 1. 2008 15:41)
Není tady