27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Karal, PetoZ, budete mit deti v baleni 2v1 - ale co kdyz spolu nebudou chtit sedet ve voziku?? A kdo je bude vozit?
Nevim, jestli je modni trend mit deti hned po sobe, ale vidim na manzelovi a jeho brachovi, ze si spolu nikdy moc nehrali- maji vekovy odstup 7,5 let a ja a bracha mame 2,7 roku a je to super- i kdyz driv jsme se desne rvali...
Karal, mne prijde, ze malej zacina byt desne rozumnej, takze se s nim obcas i domluvim, ale nekdy je to horsi, kdyz si vzpomene, ze musi byt po jeho.........ale mame velky pokrok, uz se tolik nevzteka a hlavne si pritom uz neleha na zem...a ja planuju holcicku a ta bude urcite hodna
Není tady
Adule, my mame taky docela pohodove dite, ale jednou za cas hodi par dnu kdy fakt zlobi.Asi abychom videli,jak to muze vypadat :-)) Jo, co se tyce tech holcicek ted mi par zkusenych a starsich rikalo, ze holcici puberta je o dost horsi nez klucici..tak ze bych radeji kluky? :-)))
Není tady
Ahoj maminy
Tak jsem se před chvilkou vrátila domů, sely jsme se s holkama z práce na kafíčku, tak jsem se zase trochu odreagovala a dozvěděla se aspoň nějaký drby Jedna kamáradka je teď zrovna těhule, u začíná pátej měsíc a nemá fakt jetě vůbec ádný břicho! U jsem ji dokonce podezírala, e nosí nějakej korzet a břicho si stahuje nůrkama, protoe to není moný!
Jo, Karal - moc díky za tu adresu, tam to znám, ale je koda, e je to úplně na opačné straně města ne bydlíme
Není tady
Adule, myslim, ze pokud bychom posadili Honzika a Neli do jednoho voziku, dopadlo by to tak, ze Honzik by zrejme utekl, treba i za jizdy :-)) On totiz nema rad osobni kontakty, beda kdyz se s nim chce nejake dite objimat ci drzet za ruku!! a navic se i trochu Nelinky boji..:-))
Co by se stalo kdyby deti ve voziku byt nechteli? Pak se vozik proda a pockame az deticky dorostou. Nejsme fanatici, jen to chceme zkusit. Honzik cestuje rad cimkoliv, tak uvidime.
Není tady
Martik, se holcicek taky nekdy boji, ale dneska skoro sejmul jednoho klucinu z motorky, neb on ji nemel...
jo, uz pracujes?
uz tady dlouho nebyla Hejca, nevite, co s ni je???
Není tady
Adule, jeste né, neb autor jeste neodevzdal rukopis. Pocitam tak za tyden. Couram po internetu tak nazdarbuh, a koukam co jeste by si dalo koupit za zajimava seminka tropickych a subtropickych rostlin..:-)) Jinak se u nas doma resi presunuti dedy do DD, protoze babicka na tom zdravotne neni tak aby se o nej zvladla postarat, tak mam trochu depresivni naladu, je to fak smutny, kdyz spolu vydrzi cely zivit a ted bude jeden doma a druhy v duchodaku :-(
Není tady
Karal, tak to je fakt hodne smutny a nemuzete sehnat DD pro pary? ze by tam byli oba? a oni s tim souhlasi, ze budou kazdej zvlast?
Není tady
Dobré ráno,
já musím Filípka dneska pochválit. Sice se taky občas vzteká a řve naprosto bezdůvodně, ale dokáe krásně potěit. Předevčírem jsem měla nějakou slabou chvilku a rozbrečela jsem se. Filípek ke mně přiel, začal mě objímat a pusinkovat, smál se na mě a snail se mě rozveselit, byla jsem z toho naměkko jetě víc Včera jsme byli v Tescu a táta mu koupil autíčka. Celou dobu co jsme nakupovali a pak i celou cestu domů si náboně nesl krabici s autíčkama a byl hrozně spokojenej, musela jsem se smát
.
Jetě by mi udělal velkou radost, kdyby mi konečně přestal zdrhat, to by mě fakt potěilo .
Já chci taky plánovat letní dovolenou!!! Ale vypadá to, e letos budeme plánovat a na poslední chvíli podle situace...
Za chvíli vyráím do poradny, tak pěkný den vem.
Není tady
Karal - to je smutný...
O víkendu jsem se dozvěděla od jednoho kamaráda léčitele, e Adamovi by nejvíc pomohl na ekzém pobyt u Mrtvého moře. Tak koukám, co se na trhu nabízí v této lokalitě nabízí... Ale aby to pak nemělo efekt ten, e u moře bude bez ekzému a doma se opět osype... Asi se na to stejně vykalem.
Není tady
Piskutku, to znam, me staci dva tri dny kdyz prsi a nemuzeme ven a jsem na prasky. Kdyz jsme marodili s ouskama, taky jsme byli doma pres tyden a kdyz jsem pak sla nakoupit do 200m vzdaleneho obchodu, pripadalo mi to, jako kdyz me pusti z vezeni :-)))
Souris, se zdrhannim bych taky zajasala. Honzik vylozene neutika, ale zase na zavolani nezastavi, coz je v miste kde sice jezdi malo a prece jen auta dost blbe. Do obchodu jezdime s motorkou, prece nemuze jezdit vedle jako pejsek na reminku, nevim, jak ho donutit poslechnout. Samozrejme ze vysvetlovani nepomaha. Jen koukne jako, hele ja neposloucham, co udelas, mami? My mame ted takove ty scenky jako mel Filipek v picosce. Proste mam posledni dny pocit ze me dite ohluchlo. Ale kdyz se zeptam, jestli chce neco dobryho to slysi dobre i z druhe strany pokoje :-))
Není tady
Je to fakt na palici. Ale dneska večer jdu na vínko a na nehty ke kamarádce. U se těím, e pokecáme:reta:
Gio, teta měla lupénku a taky jí doporučily Mrtvé moře. Byla tam- lupénka nikde. A zatím se to nevrátilo. ALe je pravda,e tam pak byla jetě asi dvakrát,ale né pravidelně.
Není tady
Holky, uvidíte, e za pár dní, týdnů se to poslouchání spraví. Mikulá mi dělal to samý, nevím, jestli nechtěl slyet nebo nerozumněl, ale teď jak mávnutím proutku rozumí a slyí. Kdy řeknu stůj, stojí. Předevčírem jsme li kolem cukrárny na Letné, kam občas chodíme a on se rozhodl, e tam prostě musíme stůj co stůj na dortík. Tak jsme veli, on u se dral suverénně ke stolečku a dozadu, kde sedáváme, nechal se posadit ke stolu a kdy la kolem paní z obsluhy (nesla k vedlejímu stolečku), tak jí povídá:"Paní, nemá dortík?" Za chvíli nám paní donesla kafe i s dortíkama, poloila na stůl a Mikulá jako by to vechno nesla jemu povídá, děkuji. Tak jsme se náramně pobavili :-)
Karal, to musí být hodně těký řeit babi a dědu. Moná to nezní hezky, ale co tak aby tam li společně, třeba by jim nebylo tolik smutno. No drím pěsti, abyste to dobře vyřeili.
Gio, k Mrtvýmu moři bych se taky chtěla mooooc podívat.
Není tady
Já bych řekla, e Adam permanentně neposlouchá a kdy poslouchá, tak jsem příjemně překvapena
Mrtvé moře nebude, 50.,60 litrů za to nedáme... Achjo
Není tady
Jé, Mrtvé moře by mě teda taky lákalo Jednak proto, e by mě zajímal ten pocit, e se člověk vznáí na hladině a můe si přitom třeba číst kníku a taky kvůli zdravotním účinkům. Bohuel je to ale fakt straně mastný
S posloucháním je to u nás taky jak kdy, větinou teda poslechne, ale jsou situace, kdy si z nás vyloeně dělá srandu a zkouí nás Vdycky jenom vidím ty čertíky v očích a je mi to jasný
Není tady
Piskutku a to ty hadry na podlahu pere s čím?S věcma co nosíte nebo jenom tak samotný?To se ti asi prodraí ne?
Není tady
Holky, diky za podporu, ono na tom nejhorsi je to, ze deda nas uz poznava jen nekdy a byva dost mimo a prestoze chce domu, na babicku si ani moc nevzpomene. Takze nejhorsi je to pro nas jeho nejblizsi a jeste se to bude zhorsovat. Bohuzel takovy je zivot a ja vsem preju jen same radosti a co nejmene smutku a starosti..
Taky verim, ze se to zase zlepsi, a ze zase obcas poslechne.:-)) Manzel tomu rika selektivni hluchota, neboli slysim jen to co potrebuju :-)) Ale jinak je to zlaticko :-)
Není tady
Mano,Jen tak určitě ne. Dávám je k oblečení co přinese manel pinavé z lesa. A nebo prostě to dám do prádla k normálním věcem,ale větinou mi to vyjde tak,e peru ty hadry třeba s utěrkama a ručníkama.
Není tady
Gio, nedávno, kdy jsem hledala apartmány v Chorvatsku, tak jsem nalezla písečné pláe (oblast Zaton).. Myslím, e městečko Nin. Měly by tam zátoky s léčivým bahnem a provádějí tam kůry.. Moná to by nebylo od věci vyzkouet a rozhodně by to bylo levnějí ne Mrtvé moře...
Já jsem dnes dopoledne opět hlídala a já říkám, e holky jsou rozumějí, take klidně bych přítí dítko raději zase holku To byl takový čurbajs po nich.. To si Nela nedovolí a spí mi s úklidem pomůe.... Ufff, jetě teď mě bolí z uklízení ruce
Není tady
Karal, tak já jsem začala taky trochu pěstit.. Vyhodila jsem umřelý bambus a zasadila semínka slunečnice a u začaly pučet
Není tady
PetoZ, no vidis, kazdej nejak zacina :-)) Az k vam pojedeme muzu ti privezt sazenicku malejch rajcatek a balkovovy papriky, oboje se da pestit ve velkem kvetinaci..ale neni to misto nakupu, spis jen pro radost ze mas vlastni rajcatka a papriku..
Není tady
Pikůtku a vám to doma rychle uteče, taky jsem z toho vdycky hotová, kdy nikam nemůeme.
Gio a co ta solná jeskyně, pomáhá Adámkovi???
Karal s dědou je mi to líto.
Honzíka to vztekání určitě zase přejde, Filípka to teď také přelo (snad to nezakřiknu). Ale dnes na cvičení jsem viděla, e v tomhle věku se fakt vztekají a neposlouchají vechny děti. Nezbývá nám ne to přeít. Mimochodem jedna maminka tam měla motorku s řemínkem
PeoZ taky si myslím, e holčičky jsou klidnějí, kluci jsou větí raubíři
Makčo mám dotaz. Jsi tu asi jediná se dvěma dětmi, tak si říkám, e bys mohla vědět, jak je to s přechodem z jedné mateřské na druhou?
Jinak dnes v poradně vechno o.k., udělali mi i UTZ. Miminko váí 1825g, velikostně odpovídá a u je otočené hlavičkou dolů. Doktor viděl pohlaví, ale zakázala jsem mu mi to říct, i kdy mám pocit, e jsem to tam taky viděla, uvidíme
Akorát mám CS 4, tak doufám, e nebudu rodit moc brzy....
A taky musím do porodnice, aby mi dali razítko do těhotenské průkazky, e tam jsem zaregistrovaná, telefonicky to prý nestačí, říkal pan doktor. Teď je to s těma porodnicema fakt ílený
Není tady