27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky opravdu pokrok, Mika dneska měla na sobě kalhotky a počůrala se jen jednou, jinak krásně hlásila, e chce čůrat!!! Mám radost
Není tady
Zanet, tak to jste sikulky. My se o to ani zatim ani nepokousime. Nechame to na leto az bude hezky a Honzik bude behat nahaty. Jinak vsechny mamky zdravim, ja za chvili vyrazim na sestrin maturitni ples. Jdu sama s rodicema, tatkovi se nechtelo, tak hlida :-))
Není tady
anet, já jsem se toti bála,e to nenajdu. A to tam ty stránky se vymaou nebo co?
Holky, poraďte. Malá se dneska dvakrát pokakala. Nevím, co se to s ní děje. U si normálně říkala a chodila sama. A dnes najednou dvakrát do kalhot.
Nevím, jestli to náhodou nebude tím,jak je nemocná. Fakt nevím
Není tady
piskutku muzes.-)
karal, ty se mas, ja nebyla ve spolecnosti ani nepamatuju, tak si to uzij
Není tady
Piskutku, jak píe Makča, tak sem psát můe.... Proto se chat čísluje, a kdy na chatu napíeme víc jak 1000 příspěvků, tak se vdy zaloí nový a píe se dál. Ty starčí čísla se maou kvůli uvolňování místa na babinetu. A ohledně toho pokakání, myslím, e za to můe nemoc. No vak uvidí dalí dny. Nebo prostě v zápalu hry zapoměla jít na záchod nebo nočník.
Karal, tak se hezky bavte!!!! Já měla taky dnes celé dopoledne volno. Byla jsem si jako vdy zacvičit, pak zaplavat a pak jsem sjela do Ikei. Prola jsem ji celou, fakt jsem si to uila, bez malé a manela, promejdila jsem kadý koutek A nechala tam tisícovku
Ale potřebovala jsem nějaké doplňky do koupelny, take se není čemu divit
Není tady
Jooo a na to hlavní jsem zapoměla!!!! K dnenímu dni jsem zhodila čtyři kilča To jen tak mimochodem
Ale co mě tve je to, e manel u zhodil est kilo a to necvičí. No jo, holt chlapům to jde lépe, stačí jim jen méně jíst
Není tady
Piskutku na dělenou jsem se vykalala. Začali jsme si s manelem hlídat KJ a váit si jídlo. Ze začátku dost stresující a hooodně omezující, ale za ty tři týdny u jsem si zvykla a u to jídlo váit ani nemusím, ale hlavní je, e jdou vidět výsledky. Já k tomu jetě cvičím, take je moné, e mi to jde pomaleji, e se tuk mění ve sval. No vak uvidíme.....
Není tady
Já jsem se rozhodla,e taky dělenou stravu nebudu dělat.
Začnu cvičit a běhat,ale a se malá uzdraví a já nebudu mít rýmu. A budu mít autíčko tak zas začnu jezdit na spinning.
koda,e tady v Českém Dubu nic není.
Není tady
No u nás je taky celý den hnusně, prí, do toho sněí a tak na střídačku. Je tam hodně mokro a tak celý den sedíme doma a u mě to teda moc neba
Jinak dneska je Mika opět celý den v kalhotkách a a na pár malých nehod to jde.... Opravdu si vdycky řekne, bohuel někdy nestíhám nebo neslyím. Ale zdá se mi, e chodí fakt dost často a pokadé se vyčůrá. A to nijak zvlá hodně nepije....
Holky, jinak zázrak, v pátek jsem tu psala o litách v kuchyni a dneska jsou přidělané Nějak mám podezření, e mana si to tu troku pročetl
e bych do placu hodila dalí přání
Není tady
Ahoj maminy
Tak u nás bylo taky pěkně hnusně, prelo a do toho hnusnej vítr Ale natěstí jsme měli návtěvu, tak nám to ani moc nevadilo
Přili kamarádi s 2 měsíčním miminkem, tak Elika byla úplně u vytrení, pořád chodila a říkala mimi, mimi
No i teď, co u leí v postýlce, tak slyím mimi
anet - no vidí, tak u vás samý dobrý zprávy, co? Hubnutí ti jde jako po másle, Mika si říká na nočník a navíc manel začíná plnit přání - teda ty se má! e tys mu to nenápadně dala přečíst?
U nás je to s aktivitou asi tak jak u Parmenky, Vláďa je naopak do veho a moc hrr a vechno musí mít udělaný hned a tip top a to je někdy taky na
Ale asi zase pořád lepí, ne kdybych ho musela do veho tlačit
Není tady
teda vy jste toho zas napsaly dneska byla u nas taky pekna zima, ale vitr foukal jen minimalne, pred chvili jsem se vratili, byla jsem s kamoskou na kafi - vcera jsem hlidala ja, dneska manzilek (jenze on si to ulehcuje, vyrazil s malym ke tchanom, takze ma taky pohodicku...)
jo, uz mam zehlici prkno - tak ta moje slavna zehlicka je samozrejme sirsi nez 95% zehlicek a sirsi odkladace maji jen ta nejdrazsi prkna, takze co jsem usetrila na zehlicce, to jsem dala za nove prkno - chodila jsem po obchodech jak jojo
Karal, jaky byl maturak? Uz je to pekne dlouho, co jsme maturovali, co???
Piskutko, s praci ti taky neporadim, taky pracuju pro zamestnavatele, kde jsem byla pred materskou a mozna budu pracovat pro byv. kolegyni...co zkusit nejake zname...
PetoZ, Nela je teda sidlo.........to my uz maleho nestrasime certem (desne se ho boji a kdyz na ulici potkame ditko v cepici s cervenymi strapci), tak na nej dela bllll, ted vyhrozuju Klokankem...mame detsky domov kousek od baraku, tak mu jdu vzdycky ukazat, kam ho odvedu...zatim to trochu zabira...
Není tady
jo, jak tady Len ukazovala tu vkladacku s Krtkem, tak ji maji ted v Tescu v akci za 29,9 Kc- teda aspon u nas
Není tady
Adule, to si mě pobavile taky u jsem pouila kdysi klokánka
My jsme byli celý víkend zalezlý doma a je to hrůza... Jetěe je zítra pondělí a povinnosti Jedeme do mateřskýho centra a večer jdu s manelem na siemens after christmas party..
Není tady
Adule, já jsem pracovala na Městském úřadě v Jablonci nad Nisou. Tam jsem se ptala,ale nepochodila jsem. Nikdy to nedělali a ani to kvůli mě nezačnou dělat. Prostě státní správa.
PetaZ tak si to zítra na tom večírku. Uij.
Já bych taky zítra la někam ven,ale kdy je malá marod. Tak nemůu. Bohuel.
Není tady
Adule napsal(a):
jo, jak tady Len ukazovala tu vkladacku s Krtkem, tak ji maji ted v Tescu v akci za 29,9 Kc- teda aspon u nas
Tak to je supr, já ji tento týden koupila za 149 Kč
Není tady
Koukam, ze vsude je stejne hnusne jako u nas, ani my dnes krome nakupu nikde nebyli.
Maturak byl super, spocitala jsem, ze je to uz 13 let co me na tom samem miste stuzkovali :-)) Jsme tri segry a vsechny tri jsme prosly tim samym gymplem, tak to je docela svanda, jak jsme se tam vcera sesly..:-)) Pozdravila jsem se s byvalym tridnim, jinak jsem jen tak pokukovala kolem. Bylo mi fajn a ani jsem nemusela tancovat..:-)) Takova pohodicka bez ditka :-))
Není tady
Karal, tak to je fajn, e sis uila nostalgický večer a na chvíli zapomněla na mateřský povinnosti
Mám objednanou Paří a pojedu se ségrou, která si taky potřebuje odpočinout od mláďat a vyráíme 22.-25.5.
Není tady
PetoZ, tak to mas super..:-) Jo, byl to super nostalgicky vecer a musim priznat, ze to bylo o mnoho lepsi nez v tech osmnacti..:-)) Clovek tak nejak uz nasel svoje misto na svete, poridil si nejake zkusenosti a dospel do urciteho stavu vyrovnanosti :-)) coz mi v tech osmnacti fakt chybelo :-))
Ja nejak vaham, kdy zacit s tim snazenim o druhe mimi. Nejak se mi v posledni dobe zda, jak rychle Honzik roste, ze je cas. Ale o tu dovcu v kvetnu bych nerada prisla a tehotna uz bych mela strach jet do zahranici :-)) Ach jo. Vim ze to muze trvat dobu, tak se nemuzu rozhodnout..prostredni segra se s novym rokem taky zacala snazit o mimco, tak bychom to mohli sladit..:-))
Není tady
Karal, tak to řeíme stejné dilema Taky se mi do toho moc nechce, ale je fakt, e člověk neví, jak dlouho to bude zase trvat. Já bych chtěla ideálně otěhotnět v létě, abych si jetě uila dovču, ale snait se asi začneme u tak v březnu nebo dubnu...
Není tady